Izik Bakshi פורסם מרץ 28, 2010 דיווח פורסם מרץ 28, 2010 ערב טוב, את הרשימה הבאה אני יעדכן כל יום. להלן רשימה עדכנית ל - 31/3/10 אבי מרקוביץ' אביב קרבל אביחי קור אבנר טראוב אוהד חייט אוהד קראוס אור מונטג אורן אברמוב אורן אלקובי איציק בקשי איציק ליכטנשטיין אלדר סלע אלון אבלסון אלון גפן אלעד גלעדי אלעד זיירמן אלעד לוי אמיר גלוזמן אסף בריטברד אריה הלפרין בוקי זאב בן בצלאל בר לוי בר רודוי ברוכי שפיגל ברק זוהר דוד כהן דור אובסטבאום דן בלאושטין דן גרוה דניאל בינדמן דניאל קאשי חיים מילרד חן מונטג חנוך כרמי טל אובסטבאום טל פלג יאיר קראוס יהב לפינסקי יובל אדם יוסי דלל יעקוב קראוס ירדן ענתבי ירדן שלוי ליאור אורן ליאור קסטנר ליעז קמפר מיקי ליפ משה אלבז משה מזרחי מתן סולומון נדב שרון סתיו מאיר עומר הורביץ עזריאל אובסטבאום עידו בוך עידו רהב עידן טראוב עמית דורון צבי רודס רון אטיאס רון פאר רן בן שמואל שחר שירטו שלומי לוקסנברג שמוליק לין תומר עינבר
zvi rodes פורסם מרץ 28, 2010 דיווח פורסם מרץ 28, 2010 חברי ואטיל יקרים , קיום 2 מפגשים בשנה תלוי רק בכם,מפגשים אילו תורמים לגיבוש החטיבה ,לכן חשוב מאוד שכל אחד מחברי החטיבה יעשה מאמץ ויגיע לכנס , אנשים מחוץ החטיבה , אנשי תיקשורת , מדריכי טיסה , אורחים ,יגיעו לפגוש אותנו ולהכיר את פעילותנו , מאמץ רב מושקע באירגון הכנס ,כל מה שנדרש מכם זה להגיע עם החולצות שלנו ולהפגין נוכחות רבה ,בהצלחה וחג שמח לכולם. ( נ.ב. במידה ויהיו יותר מ-100 חברי חטיבה בכנס, הנהלת החטיבה תעשה מאמץ להעמיד מטוס בואינג 737 לרשות החברים ולהטיסם הלוך ושוב מחיפה )
mickey lip פורסם מרץ 30, 2010 דיווח פורסם מרץ 30, 2010 תוסיף גם את יהב לפינסקי. ( מגיעים יחד עם CHQ).
Barak Zohar פורסם מרץ 30, 2010 דיווח פורסם מרץ 30, 2010 תוסיף גם את יהב לפינסקי.( מגיעים יחד עם CHQ). מיקי התכוונת למטוס הזה אני משער... מאשר הגעה לכנס!
mickey lip פורסם מרץ 30, 2010 דיווח פורסם מרץ 30, 2010 אכן ברק לזה התכוונתי. הרעיון המקורי היה לקחת את הCWH אבל הוא תפוס ....... חבל כי רצינו לשחק קצת עם גורג בדרך..... אבל כפי שסבי עליו השלום היה אומר " כשאין ציפור שיר גם ה......זמיר" .
danb2000 פורסם מרץ 30, 2010 דיווח פורסם מרץ 30, 2010 מתי בפעם האחרונה הוציאו לכבודכם נוטאם :?: :?: :?: ....... טוב לא ממש נוטאם, אבל קבלו את זה: אהבתי את הקטע של החבלים אז זהו, טפו טפו טפו, חמסה חמסה חמסה , אם הכל יהיה בסדר ומז"א יאיר לי פנים, אני אגיע רכוב על המטאטא המעופף שלי. (שלא כמו שרשום למעלה) אני מתכנן לנחות בין 0900 ל-0930. אני לא מכיר את אפשרויות הספוטינג בש"ת חיפה אבל אני מאד אשמח ומאד אודה אם מישהו יוכל לתקתק עלי כמה תמונות ככה שיהיה למזכרת. תודה ולהתראות
Shlomlux2 פורסם מרץ 30, 2010 דיווח פורסם מרץ 30, 2010 מתי בפעם האחרונה הוציאו לכבודכם נוטאם :?: :?: :?: .......טוב לא ממש נוטאם, אבל קבלו את זה: אהבתי את הקטע של החבלים אז זהו, טפו טפו טפו, חמסה חמסה חמסה , אם הכל יהיה בסדר ומז"א יאיר לי פנים, אני אגיע רכוב על המטאטא המעופף שלי. (שלא כמו שרשום למעלה) אני מתכנן לנחות בין 0900 ל-0930. אני לא מכיר את אפשרויות הספוטינג בש"ת חיפה אבל אני מאד אשמח ומאד אודה אם מישהו יוכל לתקתק עלי כמה תמונות ככה שיהיה למזכרת. תודה ולהתראות דן, כשאני הייתי פקח בחיפה, כל אולטרלייט שהיה מגיע הייתי מחייב אותו בנוהל "הכר את המטוס לפקח"... אז בתור מילואימניק במגדל חיפה, או אם תרצה יום אחד להגיע לאילת, ראה נוהל זה כתקף. נתראה :mrgreen:
Yakov Kraus פורסם מרץ 30, 2010 דיווח פורסם מרץ 30, 2010 איציק נרשמתי אבל אני לא ברשימה יעקב קראוס אני רוצה להביא את הבנים שלי יאיר קראוס ואוהד קראוס
Izik Bakshi פורסם מרץ 31, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 31, 2010 הרשימה עודכנת נכון להיום. מסודר לפי אלף בית