Asaf Brietbard פורסם אפריל 21, 2010 דיווח פורסם אפריל 21, 2010 שלום לכולם, כרגיל, בית הספר פותח את שעריו לסגל הדרכה וניהול חדש. מצורפים מטה שלושה מכרזים לתפקידים במסגרת בית הספר. אבקש מהמועמדים לשלוח אך ורק הודעות פרטיות אלי. בנוגע לשאלות כלליות ניתן לשאול בשרשור זה. מכרז מספר 1: מנהל בית ספר לטיסה IFS - תפקיד מאתגר ועמוס במסגרת צוות ניהול בית הספר. התפקיד מצריך גישה הדרכתית, ראש גדול, אחריות ויוזמה. התפקיד מהווה אבן יסוד בחטיבת VATIL ובמערך הדרכת הטייסים בפרט, ולכן דורש יכולות ניהול, נכונות להשקעה מרובה, יכולות קשר בין-אישי מצוין ויכולת לעבוד בצוות מנהל בית הספר יפעל במסגרת צוות ניהול בית הספר, ויבצע תפקידים במסגרת חלוקת האחריות בין מנהלי בית הספר. מועמדים להשתתפות במכרז זה נדרשים ל-: גיל: 17 ומעלה. לפחות 100 שעות טיסה ב VATIL. ידע בטיסה מסוג IFR ונסיון בטיסה על מטוסים כבדים - יתרון. אופי העונה על דרישות התפקיד הרשומות מעלה - חובה! הכרות מוקדמת עם בית הספר (חניכים, מדריכים ב IFS) - יתרון. מכרז מספר 2: מדריך טיסה הגדר מכשירים - תפקיד הדרכתי במסגרת קורס הגדר מכשירים של בית הספר. נכונות להעברת שיעור אחת לשבוע, נכונות לביצוע קורס מדר"טים פנימי של בית הספר. יתכן גם תיפקוד בשלב ראשון כמתרגל קורס הגדר מכשירים. התפקיד מצריך יכולת הדרכה וניהול שיעור, ראש גדול, אחריות ויוזמה. מועמדים להשתתפות במכרז זה נדרשים ל-: גיל: 15 ומעלה. לפחות 100 שעות טיסה ב VATIL. ידע ונסיון בטיסה מסוג IFR- חובה! אופי העונה על דרישות התפקיד הרשומות מעלה - חובה! הכרות מוקדמת עם בית הספר (חניכים, מדריכים ב IFS) - יתרון. מכרז מספר 3: מתרגל לקורס רשיון טיס פרטי / קורס בסיסי - תפקיד הדרכתי במסגרת קורסי טיסת ראיה של בית הספר. התפקיד דורש יכולת הדרכתית, ראש גדול, אחריות ויוזמה. במסגרת התפקיד, נדרשת נכונות להעברת שיעור/תרגול אחת לשבוע, נכונות לביצוע קורס מדר"טים פנימי של בית הספר. מועמדים להשתתפות במכרז זה נדרשים ל-: גיל: 14 ומעלה. לפחות 50 שעות טיסה ב VATIL. ידע ונסיון בטיסת ראיה - חובה! אופי העונה על דרישות התפקיד הרשומות מעלה - חובה! הכרות מוקדמת עם בית הספר (חניכי בית הספר) - יתרון.
4X-GTE פורסם אפריל 22, 2010 דיווח פורסם אפריל 22, 2010 שלום אסף! יש לי שאלה לגבי התפקיד השלישי שהצעת, שהוא המתרגל לקורס טיס בסיסי/רישיון פרטי. במידה וארצה להיות מתרגל אחרי הקורס שלי ב-IFS, האם יש פרק זמן שבו אצטרך להמתין? אני מתכוון- זמן שיחפוף את המעבר של הקורס טיס פרטי לקורס מדר"טים. תודה מראש, גיא טבת 4X-GTE
Asaf Brietbard פורסם אפריל 22, 2010 מחבר דיווח פורסם אפריל 22, 2010 גיא - שים לב לנושא הניסיון ושעות הטיסה, הוא קריטריון חשוב מאוד.
4X-GTE פורסם אפריל 22, 2010 דיווח פורסם אפריל 22, 2010 תודה אסף, אבל שמתי לב לזה עוד מקודם. השאלה שלי הייתה האם יש פרק זמן שבו עליי להמתין או שמיד אחרי הקורס אוכל להציע מועמדות- כי לא ממש הגדרת ניסיון, ואני קרוב מאוד ל-50 שעות טיסה, כרגע אני ב-42.
Asaf Brietbard פורסם אפריל 22, 2010 מחבר דיווח פורסם אפריל 22, 2010 פרק הזמן אינו מוגדר, אבל אני יכול להגיד בבטחון שאנחנו מעדיפים לתת לבוגרי בית הספר זמן לטוס ברשת, לתפוס נסיון ולראות אותם משתלבים בחטיבה. אם אתה רוצה להיות יותר ספיציפי, אנחנו מדברים על מספר חודשים ברשת. אני אישית מעדיף לחכות קצת לפני שנכנס לתהליכי הכשרה של מדריך שרק יצא מקורס טיס ראשוני.
Asaf Brietbard פורסם מאי 10, 2010 מחבר דיווח פורסם מאי 10, 2010 תודה לכל מי ששלח, אנחנו בימים אלו עוברים על שמות כל המועמדים השונים, וניצור קשר עם כל מי ששלח תשובה. תודה לכולם! אדם - ניתן להוריד מדביק, תודה.