E.Z פורסם יולי 24, 2004 דיווח פורסם יולי 24, 2004 "אני בטוח שחלק גדול מהצעירים כאן (אם לא כולם) יודע יותר מהאדון הנכבד. תנו לו לערבב אגו ותחביב, אתם לא צריכים את זה."... אתה מצחיק ממש. אני בטוח שאני מבין קצת יותר ממך בטייס (ורשיון את ATPL שלי די מוכיח את זה) ממך ומכל הצוות שלך או המשתמשים בפורום הזה. אז תעשה לעצמך ולאנשים שמעוניינים לטוס ולדסקס על תעופה טובה ותגביל את גיל ההשתתפות בפורום או """במרחב האווירי""" שאותו אתה מנהל בצורה רצינית וראוייה להערכה. טל מאז ההודעה של אילן וסרגל המתכת לא צחקתי ככה בפורום הזה... באשר ל ווינדשיר.... נו שויין. בקשר לסוגיית התעודות זהותאני אסביר למה כן צריך..ועד כמה זה חשוב : בסיור בבן גוריון אתם הולכים להיכנסל תוך שטח שמוגדר כ- שטח א' האבטחה על השטח היא ברמה גבוהה מאוד רק לעדות אנשים שנכנסים לעבוד שם כגון מכונאים אנשי צוות וכו' עוברים בדיקות בטחוניות של כמה ימים ובעלי עבר פילילי לא נכנסים לשם מה שקורה שרשימת המספרים מעוברת ליחידות האבטחה של נתב"ע שעושה עליכם בדיקות רקע שכולכם "חוקיים" ויכולים להיכנס לשטח הרגיש הזה. ככה לפחות אני הייתי צריך למסור מספר ת.ז יום לפני שארגנו לי סיור פרטי על המסלולים. לכן זה חשוב ובלתי נמנע.
Or Netzer פורסם יולי 24, 2004 דיווח פורסם יולי 24, 2004 ולמי שאין מספר תעודה .שרות הרווחה משרד הפנים בתי המשפט ומי שלא יהיה יכנסו לעניין :wink: לא סתם באמת אנשים תעודת זהות זה לבטחון זה הכל... לא יגנבו לכם את הזינוי :wink: ***עריכה.. בטעות כתבתי זינוי חחח זהות רציתי ***
golan73 פורסם יולי 24, 2004 דיווח פורסם יולי 24, 2004 ברגע שאני מנסה להתחבר לקישור, נפתח חלון של סיסמא, מה לרשום ??? :?
hagay פורסם יולי 24, 2004 דיווח פורסם יולי 24, 2004 אני מנסה להכנס לדף ההרשמה (http://www.israelairlines.org/eventreg/vatilnatbag) וזה מקפיץ לי חלון עם שם משתמש וסיסמא, על איזה שם משתמש וסיסמא מדובר כי אני ניסיתי את כל מה ששיך לחטיבה שלנו ולא הולך לי.
Itai Ganor פורסם יולי 25, 2004 דיווח פורסם יולי 25, 2004 לילדים מתחת לגיל 15 יש בטוח לאחד ההורים שלכם בתעודת זהות את התעודת זהות שלכם שמה משם אני לקחתי את שלי אני בן 14 וחצי
yonix4 פורסם יולי 25, 2004 דיווח פורסם יולי 25, 2004 אני בא להירשם והוא אומר לי שכרגע לא ניתן להירשם ל-5 לאוגוסט זה אומר שנגמר המקום?? או שבאמת אי אפשר כרגע להירשם??
Kobi David פורסם יולי 25, 2004 דיווח פורסם יולי 25, 2004 אכן, לתאריך ה 5 לחודש לא נותר מקום. ולפי קצב ההרשמה, גם ההרשמה ל 19 תיסגר בקרוב.
mic פורסם יולי 25, 2004 דיווח פורסם יולי 25, 2004 מי שנרשם יש לו מקום בטוח? או שצריך עוד לארגן אישורים וכו' וזה לא 100%?
OmriSoudry פורסם יולי 25, 2004 דיווח פורסם יולי 25, 2004 לפי דעתי, אם יש אנשים שרשמו את עצמם ואת ההורים שלהם ובגלל זה לאנשים מהחטיבה לא ישאר עכשיו מקום - צריכים לבטל חלק מהם...
Eliran-VFS1 פורסם יולי 25, 2004 דיווח פורסם יולי 25, 2004 לדעתי יש למנוע לאנשים לרשום את ההורים שלהם. לגבי השגחה של מבוגר אני בטוח שאפשר לדביק לאדם צעיר חבר מבוגר יותר שיהיה כמשגיח שלו. וככה לא נפסיד מקומות בגלל הורים שלא בהכרח מתענינים בתוכן של האירוע הזה. תודה
yonix4 פורסם יולי 25, 2004 דיווח פורסם יולי 25, 2004 אחרי שנרשמים מקבלים איזה איימיל שמאשר את זה שאתם יכולים לבוא?
downloader פורסם יולי 25, 2004 דיווח פורסם יולי 25, 2004 אם אני מביא את אבא שלי צריך לרשום אותו בנפרד?
oschlick פורסם יולי 25, 2004 דיווח פורסם יולי 25, 2004 אני בא בטוח 100% אני עוד חודש בן 15ואני יעדיף ב 19 לאוגוסט מפני שב - 5 לאוגוסט זה יום לפני הטיסה שלי לספרד גם אני טס לחו"ל ב-6 באוגוסט!
yonix4 פורסם יולי 25, 2004 דיווח פורסם יולי 25, 2004 טוב אני ראיתי שההרשמה ל-5 נפתחה מחדש שוב. אני ברוב טימטומי נרשמתי ל-19 לייתר ביטחון אז אילן או מי שאחראי על הרשימה שימחוק אותי מהרשימה של ה -19 לחודש שלא יווצר מצב שאני יהיה רשום בשניהם אני ממש שמח שהצלחתי להירשם ל-5 וככה יהיה יותר אנשים שאני מכיר אני רשום על השם שלי מי שעדיין לא יודע יהונתן מיכאלי :wink: