עבור לתוכן
Ilan Jonas

דחוף לכולם: סיור במתקני אלעל בבן גוריון

Recommended Posts

פורסם
"אני בטוח שחלק גדול מהצעירים כאן (אם לא כולם) יודע יותר מהאדון הנכבד. תנו לו לערבב אגו ותחביב, אתם לא צריכים את זה."

...

אתה מצחיק ממש.

אני בטוח שאני מבין קצת יותר ממך בטייס (ורשיון את ATPL שלי די מוכיח את זה) ממך ומכל הצוות שלך או המשתמשים בפורום הזה.

אז תעשה לעצמך ולאנשים שמעוניינים לטוס ולדסקס על תעופה טובה ותגביל את גיל ההשתתפות בפורום או """במרחב האווירי""" שאותו אתה מנהל בצורה רצינית וראוייה להערכה.

norm_EB9A7309950B498C979544EAF08F372E.JPG

טל מאז ההודעה של אילן וסרגל המתכת לא צחקתי ככה בפורום הזה...

באשר ל ווינדשיר....

נו שויין.

בקשר לסוגיית התעודות זהותאני אסביר למה כן צריך..ועד כמה זה חשוב :

בסיור בבן גוריון אתם הולכים להיכנסל תוך שטח שמוגדר כ- שטח א' האבטחה על השטח היא ברמה גבוהה מאוד רק לעדות אנשים שנכנסים לעבוד שם כגון מכונאים אנשי צוות וכו' עוברים בדיקות בטחוניות של כמה ימים ובעלי עבר פילילי לא נכנסים לשם מה שקורה שרשימת המספרים מעוברת ליחידות האבטחה של נתב"ע שעושה עליכם בדיקות רקע שכולכם "חוקיים" ויכולים להיכנס לשטח הרגיש הזה. ככה לפחות אני הייתי צריך למסור מספר ת.ז יום לפני שארגנו לי סיור פרטי על המסלולים.

לכן זה חשוב ובלתי נמנע.

פורסם

ולמי שאין מספר תעודה .שרות הרווחה משרד הפנים בתי המשפט ומי שלא יהיה יכנסו לעניין :wink:

לא סתם

באמת אנשים תעודת זהות זה לבטחון זה הכל... לא יגנבו לכם את הזינוי :wink:

***עריכה.. בטעות כתבתי זינוי חחח זהות רציתי ***

פורסם

לדעתי יש למנוע לאנשים לרשום את ההורים שלהם. לגבי השגחה של מבוגר אני בטוח שאפשר לדביק לאדם צעיר חבר מבוגר יותר שיהיה כמשגיח שלו. וככה לא נפסיד מקומות בגלל הורים שלא בהכרח מתענינים בתוכן של האירוע הזה.

תודה

פורסם
אני בא בטוח 100% אני עוד חודש בן 15

ואני יעדיף ב 19 לאוגוסט מפני שב - 5 לאוגוסט זה יום לפני הטיסה שלי לספרד

גם אני טס לחו"ל ב-6 באוגוסט!

פורסם

טוב אני ראיתי שההרשמה ל-5 נפתחה מחדש שוב.

אני ברוב טימטומי נרשמתי ל-19 לייתר ביטחון אז אילן או מי שאחראי על הרשימה שימחוק אותי מהרשימה של ה -19 לחודש שלא יווצר מצב שאני יהיה רשום בשניהם אני ממש שמח שהצלחתי להירשם ל-5 וככה יהיה יותר אנשים שאני מכיר אני רשום על השם שלי מי שעדיין לא יודע

יהונתן מיכאלי :wink: :D

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...