ramimz פורסם יולי 23, 2004 דיווח פורסם יולי 23, 2004 כל הכבוד על הרעיון והיוזמה. רק חבל שלא אוכל להיות בשעה הזאת, אני מסיים את העבודה ב- 21:30. בכל אופן שיהיה בהצלחה.
e_dor פורסם יולי 23, 2004 דיווח פורסם יולי 23, 2004 עוד לא אמרתי (או שכן :roll: ) ברכות והצלחה ! אולי אשתמש בשירותכם גם כן .... אדפדף באתרכם ואראה :wink: עריכה: אף דף באתר לא עובד :?
Eliran-VFS1 פורסם יולי 24, 2004 דיווח פורסם יולי 24, 2004 הפתיחה של האתר והפתיחה של קורס רשיון פרטי תהיה ממש בקרוב ועוד כמה הפתעות. פרטים נוספים יפורסמו בדיון זה.
Ilan Cohen פורסם יולי 26, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 26, 2004 שלום לכולם אני רוצה להציג בפניכם את התמונות מהאירוע של בית הספר לטיסה VFS שנערך במוצאי שבת 24.7.04 . אני אתן קצת פרטים על מה שהיה באירוע הראשון של בית הספר. צוות בית הספרVFS יצא משדה התעופה מהרצלייה לחיפה. שם כולם עשו חניית ביניים עד להגעת כל הצוות. ומשם חזרה להרצלייה. לשם כך הזמנו מחברת החדשות msnbc מסוק צילום כדי שיסקר את האירוע מלמעלה וילווה את הצוות בכל מהלך הטיסה. כאן יש בעיה קטנה אני פעם ראשונה מצלם תמונות לאירוע בנוסף אני כל הזמן בקשר עם צוות בית הספר תוך כדי מהלך הטיסה וגם צריך להחזיק מסוק באוויר וגם להיות עם הבקר כל הזמן בקשר וגם אורחים שבאו אלי לראות את האירוע בקצור בלאגן שלם אז לא שמתי לב וכל התמונות של ההמראות מהרצלייה הלכו, אז אני מביא כאן את התמונות בהגעה לחיפה בכל אזור שדה ואת היציאה חזרה לחיפה בנקודת בת גלים קיבלתי אישור מיוחד מהבקר[יוסי לוי-פלוטו] לרחף בגובה 2000 רגל כדי לראות איך כולם יוצאים בשלום הביתה. מכאן אני רוצה להגיד תודה לפקחים היקרים אלמוג עטר-מיגדל הרצלייה,ערן-מיגדל חייפה,אביב גלעדי -מגדל הרצליה. פלוטו-יוסי לוי, גישה ב"ג-עופר בן פרץ. וכמובן תודה ענקית לכל מנהלי בית הספר לטיסה. אלירן כהן-VFS1 תומר חיים-VFS2 תמיר יוסף-VFS4 סתיו לינצי-VFS5 ניר פורטל-VFS6 וגם תודה לכל מדריכי בית הספר שהשתתפו באירוע. ותודה גם לכם על הזמן שישבתם לקרוא את כל הנאום הזה. להתראות, באירוע הבא של בית הספר לטיסה VFS אילן כהן-VFS3 כניסה לעם הרוח ל34 תמונה על השדה מהקוקפיט עוד אחת בתי הזיקוק צילום לכיוון מערב היציאה לבת גלים החברה מתחילים לחזור להרצליה מישהו באופק לא מצליח לזהות אותו מושיקו לאן אתה טס?4x-mos VFS1 ו VFS5 בדרך לעתלית הופה תמונת לויין מי זה צילם אותנו בטח הCIA (לידעתכם לשירות VFS עומד לויין ריגול ) חיפה בעומס ערן כאן בטח קיבל קריזה. תיראו לבד אני לא צריך להסביר כל דבר גם פה זה ברור כאן הצטרף אליי VFS4 לטיסת מיבנה קצרה עד שפתאום בא למחשב של תומר לנוח. כאן אני באזור חדרה סיטי סחתיין על הGPS מסוק מאובזר יש להם. כאן הגענו להרצלייה ממש ליפני הנחיתה מכאן אלירן ימשיך עם עוד תמונות
Eliran-VFS1 פורסם יולי 26, 2004 דיווח פורסם יולי 26, 2004 אני צילמתי את כולם לאחר שנחתתי בהרצליה או במכ"ם של הנבגטור. ולכן רוב האנשים נוחתים אחד אחרי השני מצילום מהקרקע. ניר נגש לנחיתה העומס בחיפה ואני עדיין בדרכי לשם. מי שלא טס איתנו הפסיד כמות תנועה כזאת על נתיב שפקח במציאות היה נלחץ. אפילו הבאנו איתנו אחד מחול תראו G-SWNL אני בדרכי חזרה ומטוס עובר בכיון ההפוך ומקבל הוראה מיוסי-שים לב תנועת מטוסים נגדית גובה 2000 לאורך כול הנתיב. תמונה שצלמתי בזמן ההסעה לחניה. התחילו הנחיתות... מטוס נוסף נוחת מטוס נוסף נוחת מבט קרוב מטוס נוסף נוחת אילן נראה אצלי מטוס במקום מסוק משום מה.... על הקרקע כמה חבר'ה כבר נחתו. תמונת מכ"ם של הצוות מטוס נוחת... מקודם נראה שהוא על הקרקע.. התמונות לא מסודרות לפי סדר. שוב אילן מסוק בצורה של ססנה קישור עם כול התמונות על דף בנפרד.... http://members.lycos.co.uk/elirannir4/EVENT.html בקיצור היה אירוע ממש כיפי למרות כול הבעיות והבלאגן שהיה . ומצטער על התדריך שעשינו על התדר של הרצליה.. פשוט אף אחד לא הדריך את הפקחים מה הולך להיות באירוע . אבל היה כייף תודה לכולכם שפתחתם איתנו את VFS.
alon_a פורסם יולי 26, 2004 דיווח פורסם יולי 26, 2004 אהבתי את התמונות! למוטסי ומסוקי בית הספר תהיה צביעה כלשהי?
Eliran-VFS1 פורסם יולי 26, 2004 דיווח פורסם יולי 26, 2004 יש סיכוי.. בנתיים אנחנו רק עם קורס רשיון פרטי ויש לנו צביעה ל172. בעתיד יש סיכוי לצביעה.
Itay Zecharia פורסם יולי 26, 2004 דיווח פורסם יולי 26, 2004 אחלה תמונות אילן. חבל שלא יכלתי לקחת חלק פעיל באירוע... פשוט הייתי אצל אלירן... אבל ראיתי שיצא מוצלח. כל הכבוד.
Itai Ganor פורסם יולי 26, 2004 דיווח פורסם יולי 26, 2004 אחלה תמונות אלירן מה קרה להרצליה שלך? הוא נראה זוועתי :?
Aviel פורסם יולי 27, 2004 דיווח פורסם יולי 27, 2004 Itai2 כתב: אחלה תמונות אלירן מה קרה להרצליה שלך? הוא נראה זוועתי :? אלירן תן לי לענות על זה.. הרצליה "מיוחד"
Almog Atar פורסם יולי 27, 2004 דיווח פורסם יולי 27, 2004 מי שבאמת חטף עליכם קריזה זה אני בהמראה שלכם מהרצליה כל אחד עושה מה שבא לו קוראים איך שבא לכם :twisted: חחח היה גדול אבל לא ראיתי כל כך הרבה תנועה כמו שהיה לי באותו יום
Eliran-VFS1 פורסם יולי 27, 2004 דיווח פורסם יולי 27, 2004 איתי . לי אף פעם לא עבדה ההרצליה הרגילה כמו שצריך. עם מחשב חלש כמו שלי אין אפשרות לטוס מעל הרצליה. אז תומר שבנה לעצמו הרצליה נתן לי אותה והיא עובדת לי חלק. ההרצליה שלנו מפורסמת באתר שלנו בקרוב תוכלו להוריד וקיבלנו אישורים מכמה בוני סינרים להוסיף דברים מיוחדים מסביב לשדה ככה שיהיה לנו את הנקודות החשובות. בהרצליה שלנו ישר רק מסלול ומבנה אחד ככה שהיא לא הכי יפה אבל היא מאוד קלה. יש לנו פסי רכבת בולטים ואת קאנטרי שנראה כמו שני ברכות ענקיות. בקיצור מה שצריך במינימום עומס על המחשב.
Eliran-VFS1 פורסם יולי 27, 2004 דיווח פורסם יולי 27, 2004 Atar Almog כתב: מי שבאמת חטף עליכם קריזה זה אני בהמראה שלכם מהרצליה כל אחד עושה מה שבא לו קוראים איך שבא לכם :twisted: חחח היה גדול אבל לא ראיתי כל כך הרבה תנועה כמו שהיה לי באותו יום אלמוג כפי שכתבתי , ניסתי לארגן שיהיה לפקחים תדרוך. אך לא השגתי אף אחד ולכן ניסתי לארגן לפני שכולם מתחברים תדרוך קטן לך כדי שתבין מה תכננו לעשות באירוע. עם כול המסוקים מרחפים והכול... ובכלל היה לי בעיות בקול וכתבתי לך לבסוף הכול. אבל אין לך מה להגיד שלא היה לך כזה תנועה אף פעם. נקווה שיהיה עוד. תודה רבה
Ilan Cohen פורסם אוגוסט 8, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 8, 2004 רק לעדכן את כולם עברנו דירה לשרת יותר טוב, תעבורה ממש גבוהה, באותה הכתובת. להתראות.