David Bendavid פורסם מאי 24, 2010 דיווח פורסם מאי 24, 2010 שלום לכולם ! ביום שבת הקרוב, ה29.5.2010 יתקיים אירוע של חטיבת ואטיל בשיתוף עם החטיבה היוונית. האירוע יתרכז בעיקר בשדות בן גוריון ורודוס שביוון (LGRP). מתוכנן פיקוח מלא בין השעות 1700 ועד 2100 זמן UTC, כלומר 2000 עד 2400 זמן מקומי ישראל. האירוע הינו דו כיווני, כלומר ניתן לטוס אל רודוס, מרודוס או גם וגם - לבחירתכם כתלות בזמן וחשק יהיה פיקוח מלא ביוון, וכנראה שגם בניקוסיה. משך הטיסה המשוער הוא כשעה עד שעה וחצי לכל כיוון. תכנית טיסה מומלצת לטיסה: LLBG-LGRP: PURLA1 SUVAS UL53 KAROL UL995 IRBAX LGRP-LLBG: NILAS UL609 SOLIN H2 SIRON צפוי עומס די גדול במשך האירוע, ולכן אבקש סבלנות מצד הטייסים, וריכוז מירבי מצד הפקחים והכי חשוב - להפגין מקצועיות כמו שיודעים רק בVATIL . צפויים להגיע גם מסה של טייסים יווניים - אז נא להתנהג בהתאם . תדריך מפורט ינתן בסמוך לתאריך האירוע. באירוע לא יהיו סלוטים, כך שאני מבקש בכל לשון של בקשה, לפי נסיון מאירועים קודמים, לא לריב על החניות, יש מספיק חניות לכולם, התחברתם על מישהו בחניה - פשוט תחליפו לחניה פנויה אחרת, זה באמת לא משנה. אז מה להכין ?! דפיות - חשוב מאוד להצטייד בדפיות עדכניות לאירוע. דפיות בבן גוריון דפיות ברודוס סינרים - חשוב להשתמש בסינרי עדכני באירוע, על מנת להיות תואמים לשאר המיקומים של האנשים ובסקטור הפיקוח, ולמנוע קונפליקטים. FS2004: סינרי לרודוס עדכון לרודוס אם מישהו מכיר סינרי לרודוס שתואם לFSX הוא מוזמן לפרסם כאן ואני אוסיף. פיקוח באירוע: אז כמו כל אירוע, חלק גדול וניכר מהאירוע מושפע מנוכחות ומקצועיות של פקחים, זכרו - האירוע תלוי בכם, בלי פיקוח מלא ההנאה מהאירוע תפחת וחבל. העמדות הדרושות לאירוע: קלירנס דליברי - מאויש (אוי בכתרי) קרקע מערב - מאויש (רוי סגל) קרקע מזרח - פנוי מגדל בן גוריון - פנוי גישה בן גוריון - מאויש (אלון אבלסון) בקרת תל אביב - מאויש (רן פינקלס) על מנת להשתבץ תגיבו כאן או בהודעה פרטית אליי ואני אשבץ. שיהיה אירוע מוצלח ומהנה ! דביק עד 30.5
David Bendavid פורסם מאי 24, 2010 מחבר דיווח פורסם מאי 24, 2010 עקב העומס שצפוי לא ניתן אישור למושגחים לעלות לפקח באירוע. נשמח אם תתרמו בעתיד
Moshe Bensal פורסם מאי 24, 2010 דיווח פורסם מאי 24, 2010 אפשר לקבל לינקים לדפיות/סינרים (רצוי חינמי)?
David Bendavid פורסם מאי 24, 2010 מחבר דיווח פורסם מאי 24, 2010 אפשר לקבל לינקים לדפיות/סינרים (רצוי חינמי)? בוודאי, אני אוסיף את זה לקראת הלילה.
Yarden Gotlib פורסם מאי 24, 2010 דיווח פורסם מאי 24, 2010 באסה שזה שבת הזאת :S בכל מקרה שיהיה בהצלחה לכולם, ותיצגו אותנו בכבוד
Adam Waiser פורסם מאי 24, 2010 דיווח פורסם מאי 24, 2010 דוד תודה רבה על הארגון אני כבר מתחבר לGROUND POWER ומתחיל לעשות UNFEATHER לפרופלורים. סוף סוף משהו בטווח שלי ושל משרתי הJ41 הנאמן... התייצבות ב 20:30 בWH בבן גוריון למי שרוצה להצטרף
Alon Abelson פורסם מאי 24, 2010 דיווח פורסם מאי 24, 2010 תרשום אותי גישה אני אשתדל להיות בכל שעות האירוע (אעדכן מראש) נתראה
orioh פורסם מאי 24, 2010 דיווח פורסם מאי 24, 2010 תרשום אותי גישהאני אשתדל להיות בכל שעות האירוע (אעדכן מראש) נתראה רק אל תעשה את הטעות שהפקח בקנדי עשה עם הילד..פיטרו אותו אחרכך
Alon Abelson פורסם מאי 24, 2010 דיווח פורסם מאי 24, 2010 תרשום אותי גישהאני אשתדל להיות בכל שעות האירוע (אעדכן מראש) נתראה רק אל תעשה את הטעות שהפקח בקנדי עשה עם הילד..פיטרו אותו אחרכך במקרה שלי מקסימום שתשמע זה בכי ברקע לא מעבר.
אורח פורסם מאי 25, 2010 דיווח פורסם מאי 25, 2010 תרשום ת"א, לא בטוח שאוכל לקחת את כל הארוע. מקסימום אלון יעשה בייבי סיטר כפול
David Bendavid פורסם מאי 25, 2010 מחבר דיווח פורסם מאי 25, 2010 רן - שובצת. הוספתי דפיות וסינרי לרודוס בפוסט המקורי.
Ron Peer פורסם מאי 26, 2010 דיווח פורסם מאי 26, 2010 שלום לכולם.. מקווה שאוכל להגיע זה התכנון לפחות! לגבי הארוע / האתר החדש - שיש סיכוי שיבואו זרים אני הייתי ממליץ כדי למנוע על חזרה מיותרת הסבר מה זה PURLA לעדכן בצורה ברורה ביותר את NOTAM גם בחטיבות שכנות. וגם כמובן יותר ברור אצלנו - הכוונה חוץ מלינק NOTAM בשמאל גם להודעה למטה שתעלה יותר למעלה ישירות מתחת לארוע. פשוט הקשר יהיה עמוס ממילא. הכל על מנת להקל על פקחים ועל טייסים שיהיה זמן קשר פנוי ככל האפשר. ישנה גם אפשרות לעדכן זאת ב ATIS או בקופסאת מידע שנפתחת לאלה למשל שמשתמשים ב DOLOMYNUM במקום סרבראינפו
uvdude פורסם מאי 26, 2010 דיווח פורסם מאי 26, 2010 רון - הפוסטים בעמודה המרכזית באתר החדש ממויינים לפי סדר כרונולוגי וללא קשר לחשיבותם. נשקול יצירת מודול נוסף בעמודה הימנית שיציין נוטאמים בתוקף. בכל מקרה, לגבי האירוע, אם יש חשש ממשי שטייסים לא מכירים את הנוטאם, זה מספיק חשוב בשביל להוסיף את זה בATIS הקולי והטקסט - ככה שאף טייס לא יפספס את זה. אני בטוח שאם נראה לנכון לפעול כך - תצא הנחיה מסודרת של מח' מבצעים.
Ron Peer פורסם מאי 27, 2010 דיווח פורסם מאי 27, 2010 יובל, קודם כל תודה על ההתיחסות והתשובה לעניין. כן בדיוק מודול כזה אם אפשרי יכול להיות פתרון מעולה. לגבי ה"קופסאת" מידע שנפתחת היא גם מופיעה בסרבאינפו עכשיו בדקתי ( בבחירת הסמן חץ/סימן שאלה ) ולחיצה על הפיקוח רלוונטי. פשוט אני לא משתמש בה כלכך - הרבה יותר ב dolomynum אכן מקווה שהארוע יעבור חלק מבחינה זו. אומנם כבר שבועיים+ לא טסתי אבל אני זוכר שהפקח היה צריך כמה וכמה פעמים להסביר על משמעות PURLA לזרים שהמריאו מב"ג. נראה מה מחלקת מבצעים תחליט לגבי הנושא הנ"ל.
Izik Bakshi פורסם מאי 27, 2010 דיווח פורסם מאי 27, 2010 לגבי PURLA, נדאג לשלוח מייל ליוונים על הנושא.
David Bendavid פורסם מאי 27, 2010 מחבר דיווח פורסם מאי 27, 2010 כל שדה שנמצא ברדיוס סביר ותראה לנכון. זה לא קבוע ותלוי במס' פרמטרים כמו: מזג אויר, עומס, מרחק, סוג המטוס וכד'. אישית, לרודוס אני משתמש בדרך-כלל בקוס (LGKO).