Izik Bakshi פורסם מאי 27, 2010 דיווח פורסם מאי 27, 2010 שלום לכולם, לאורך השנים נאספו אצלי ואצל אמיר ציוד רב של חד"ב. בשנה האחרונה כל הציוד אוחסן בביתו של משה אלבז (תודה משה), אך מסיבות כאלה ואחרות אין לנו עוד אפשרות לאחסן את הציוד שם. מדובר על ציוד של 4 מסכים ועוד כמה מחשבים וציוד הקפי, שאם לא ימצא מקום פשוט נאלץ לזרוק לפח וחבל. אשמח לדעת אם למישהו מחברי החטיבה יש מחסן פנוי לטובת אחסון של הציוד. תודה מראש.
Elad Zeierman פורסם מאי 27, 2010 דיווח פורסם מאי 27, 2010 איציק לאיזה תקופה מדובר - בדירה שלי יש חדר פנוי , אני יכול לתת אחסנה לטווח של 4-5 חודשים לפחות
uvdude פורסם מאי 27, 2010 דיווח פורסם מאי 27, 2010 בנימה פסימית משהו - אם לא ימצא מה לעשות עם הציוד, יש מספיק אפשרויות טובות יותר מהפח. ישנן עמותות שאוספות מחשבים ישנים ומשמישות אותם לטובת תרומות. מעבר לזה יש את פרוייקט אגורה - http://agora.co.il - שכולו עוסק בתן-וקח חינמי לחלוטין - דרך מצויינת להיפטר מכל דבר שלא צריך ויחד עם זאת לתת לאנשים שכן מעוניינים בחפצים הישנים שלכם.
Izik Bakshi פורסם מאי 27, 2010 מחבר דיווח פורסם מאי 27, 2010 בו נגיד שמינימום חצי שנה בשאיפה לשנה... כי לא מדובר על מסך בודד.
אורח פורסם מאי 28, 2010 דיווח פורסם מאי 28, 2010 אם אין אופציות, אני מוכן לתרום את מחסן הציוד שלי בעבודה נסדר לו שם מקום של כבוד. כל עוד אני עובד שם, הציוד יכול להשמר שם.
Izik Bakshi פורסם מאי 28, 2010 מחבר דיווח פורסם מאי 28, 2010 אם אין אופציות, אני מוכן לתרום את מחסן הציוד שלי בעבודה נסדר לו שם מקום של כבוד. כל עוד אני עובד שם, הציוד יכול להשמר שם. מה המיקום של המחסן? אני פשוט מעדיף משהו קרוב.
mickey lip פורסם מאי 28, 2010 דיווח פורסם מאי 28, 2010 אם אין אופציות, אני מוכן לתרום את מחסן הציוד שלי בעבודה נסדר לו שם מקום של כבוד. כל עוד אני עובד שם, הציוד יכול להשמר שם. מה המיקום של המחסן? אני פשוט מעדיף משהו קרוב. רעננה. מספיק טוב איציק. תודה רן.
Izik Bakshi פורסם מאי 30, 2010 מחבר דיווח פורסם מאי 30, 2010 שבוע טוב חברים, לאחר כמה בירורים ושיחות עם אלעד ורן אני חוזר אליכם שוב. למי יש אפשרות אחסון לציוד שכולל: מחשב בודד 4 מסכים CRT ושני שקיות של ציוד הקפי. בעדיפות לאזור מרכז עקב מגבלות שלי עם זמן פנוי להעברת הציוד (סטודנט בלי רכב בב"ש ), אשמח אם זה יהיה אפשרי ביום שישי הקרוב בשעות הבוקר. תודה מראש נ.ב אייל לא שכחתי את האופציה שלך.
Ido Rosenthal פורסם מאי 31, 2010 דיווח פורסם מאי 31, 2010 איציק, תדבר איתי בטלפון, אולי יש לי אפשרות לעזור
Izik Bakshi פורסם יוני 2, 2010 מחבר דיווח פורסם יוני 2, 2010 עידו וטל, לבינתיים נראה שנמצא פיתרון. במידה ולא יסתדר אני ירים טלפון, תודה רבה!
Izik Bakshi פורסם יוני 5, 2010 מחבר דיווח פורסם יוני 5, 2010 הנושא נסגר. תודה רבה לראובן וינטראוב על העזרה באחסון הציוד