Kobi David פורסם אוגוסט 7, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2004 לא הגיוני שלא קיבלת מייל. אולי הקלדת אותו לא נכון, תנסה שוב, אני אדאג למחיקת ההרשמה הכפולה. וכן, נרשמו די הרבה אנשים.
Itai Ganor פורסם אוגוסט 7, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2004 אני בסימן שאלה כי אני בדיוק חוזר מחו"ל ב26 :roll:
Eliran-VFS1 פורסם אוגוסט 7, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2004 לא הגיוני שלא קיבלת מייל.אולי הקלדת אותו לא נכון, תנסה שוב, אני אדאג למחיקת ההרשמה הכפולה. וכן, נרשמו די הרבה אנשים. גם אני לא קיבלתי מייל-נרשמתי עכשיו מחדש שים לב שכנראה ההרשמה האחרונה שלי היא הטובה יותר. תודה רבה
Yarden Ben-Dor פורסם אוגוסט 8, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2004 אני נרשמתי ויש סיכוי טוב שאני יגיע, וסיכוי גדול שזה יהיה עם אוטו כי זה יוצא ביום שבת ואז יש לי אוטו, מי שרוצה שאני יסיע אותו שהוא מראשון שיפנה אליי במסנג'ר
Avi Dudai פורסם אוגוסט 8, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2004 אני נרשמתי ויש סיכוי טוב שאני יגיע, וסיכוי גדול שזה יהיה עם אוטו כי זה יוצא ביום שבת ואז יש לי אוטו, מי שרוצה שאני יסיע אותו שהוא מראשון שיפנה אליי במסנג'ר מה בשבת? תבדוק את עצמך בשנית.
Moshe Bensal פורסם אוגוסט 9, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2004 שלום למארגנים. אני נירשמתי לכנס ולא קיבלתי תגובה לאישור הרישום. איך אדע אם אני רשום? וכיצד ניתן להוסיף אדם נוסף איתי? בתודה משה בנסל
Moshe Bensal פורסם אוגוסט 9, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2004 לירדן שלום. מאחר שהכנס הוא ביום ה' (לא בשבת) אז בוודאי אין לך אוטו, תוכל להצטרף אלי, גם אני מראשל"צ, הבעיה שעדיין לא קיבלתי אישור להרשמה. ב ב ר כ ה משה
Kobi David פורסם אוגוסט 9, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2004 אוקיי חברים, ההכנות לכנס תופסות תאוצה. נתקלנו במיני בעיה, ואולי אחד מחברי החטיבה יוכל לעזור. אנחנו זקוקים ליריעת בד, או ברזנט, לא משנה הצבע, אבל זה צריך להיות בגודל הבא: 5 מטר אורך 12 מטר רוחב זה ענק אני יודע, אבל אם למישהו יש גישה לדבר כזה, זה יעזור לנו מאוד הולך להיות ערב מהנה במיוחד!
Or Netzer פורסם אוגוסט 9, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2004 קובי הצעה אליך במידה ולא תשיגו את יריעת הבד הדרושה... יורדים קונים כמה יריעות בד קטנות (אם את רוצים גם אסתטי אז אותו צבע הכל) בזול... יורדים לתופרת נותנים לה 50 שקל אומרים לה תתפרי אותם חזק ויפה... היא אולי תבקש מאה אבל זה חלופה לא רעה בכלל .. או שתעשו בשיטת הסיירים ותעשו "כפתורי שדה" למי שלא יודע לוקחים אבל וחוט שמים את 2 הבדים אחד על השני עוטפים את האבן למין גולה כזאת שהבדים עוטפים אותה וקושרים מסביב עם חוט לכל האורך .. זה תמיד עקום אבל ככה שורדים :wink: כן עברתי איזה קורס כזה :wink: הייתי אמור לצאת לטיול (שבוטל עקב שביתת המורים ) לאיזה מקום פתוח של קק"ל ושם לבנות עם כיתה שלמה כל מה שדרוש למחיה וקיום (אם זה מטבח אוהלים ופרוייקטים) רק מעצים כמה סדינים שהבאנו חוטים והכל מהשטח ... :wink: חבל זה דווקא נשמע כיף... :cry:
Omer k פורסם אוגוסט 9, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2004 למי פונים בשביל לדעת אם ההרשמה שלי נקלתה כן כן אני רוצה לוודא את זה ולא קיבלתי מייל על אישור הרשמה
Eliran-VFS1 פורסם אוגוסט 10, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2004 למי פונים בשביל לדעת אם ההרשמה שלי נקלתהכן כן אני רוצה לוודא את זה ולא קיבלתי מייל על אישור הרשמה עומר אני נרשמתי מחדש וכתבתי כאן בפורום שיתיחסו לרישום האחרון וישר קיבלתי מייל. תבדוק שנרשת בצורה נכונה ובאנגלית הכול.
Omer k פורסם אוגוסט 10, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2004 נרשמתי גם באנגלית עם מייל שונה נא להתחייס רק להרשמה עם המייל של 012
Omer k פורסם אוגוסט 13, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2004 מה לגבי הורים? ולגבי אחים? (למרות שאני חושב שגם אם הוא ירצה הוא ישאר בחוץ) בכל זאת.. מה לגבי הורים ואחים? כמובן אם צריך אז בתשלום והכול
Boeing744 פורסם אוגוסט 15, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2004 איך מגיעים למי שיורד בתחנת רכבת של הרצליה?
אורח פורסם אוגוסט 16, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2004 מהרכבת בהרצליה יש אוטובוס (13 אם אני זכור נכון ) שמביא אותך למרינה. בכל מיקרה דבר איתי לפני כן ונארגן לך טרמפ למקום.
Or Netzer פורסם אוגוסט 16, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2004 גם אני וליאב (עוד אחד שמגיע איתי) יורדים ברכבת... יניב אם אתה רוצה לקחת עם שלושתינו מונית (יותר זול מ1 או 2) או לחכות לטרמפ איתנו אתה מוזמן :wink:
Or Netzer פורסם אוגוסט 22, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2004 כמה כסף צריך בשביל המפגש? (אני מדבר בלי הנסיעות.. ) אמרתם צריך .. (למה אני שואל גם אני לא הבנתי עוד :wink: )
Aviel פורסם אוגוסט 23, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2004 נרשמתי לפני הרבה זמן, אבל לא קיבלתי מייל. מקווה שההרשמה שלי עדיין תקינה ושאוכל להשתתף בכנס. מי שצריך טרמפ מהרצליה (רכבת או מה שלא יהיה), שידבר איתי. אביאל.
the pilot פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 בבקשה שמישהו יאשר או משהו,לא קיבלתי כלום למייל למרות שנרשמתי
Kobi David פורסם אוגוסט 25, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2004 נא לקרוא את השרשור הבא: http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=3962
Moshico Biller פורסם אוגוסט 25, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2004 חברה פירמטתי את המחשב ואני נירשמתי לפני חודש וקצת למפגש מחר וקיבלתי אישור במייל ופירמטתי אז נמחק לי :cry: אז מה אני עושה????
Or Netzer פורסם אוגוסט 26, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2004 חברה פירמטתי את המחשב ואני נירשמתי לפני חודש וקצת למפגש מחר וקיבלתי אישור במייל ופירמטתי אז נמחק לי :cry: אז מה אני עושה???? כמו שקובי אמר יש לך אוטו? לא יופי אתה לא צריך כי אתה לא משלם חניה :wink: אלא אם אתה מפקיד נעליים בקבלה
Moshico Biller פורסם אוגוסט 26, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2004 אני בא זה סופי!!!! ניתראה שמה :wink: