Raptor פורסם יוני 7, 2010 מחבר דיווח פורסם יוני 7, 2010 כל הכבוד רן מתאים לך המדים.גם לי יש מדים של קברניט וכמובן לא של אל על כך שאני לא עובר שום עבירה על החוק.שאני טס בבית לפעמים אני לובש אותם ולפעמים אני יושב איתם בבית קפה מסויים בתל אביב וכך אני ... בוקי זאב:4X-MJB חחחחחח לא נכון זה אמת עובד? חוץ מזה האתר שהזמנת ממנו,הם לא שולחים ב-Airmail רק UPS זה 200$ משלוח :shock:
Amir Paz פורסם יוני 8, 2010 דיווח פורסם יוני 8, 2010 כל הכבוד רן מתאים לך המדים.גם לי יש מדים של קברניט וכמובן לא של אל על כך שאני לא עובר שום עבירה על החוק.שאני טס בבית לפעמים אני לובש אותם ולפעמים אני יושב איתם בבית קפה מסויים בתל אביב וכך אני ... בוקי זאב:4X-MJB אתה רוצה להגיד לי שאתה טס בסימולטור אתה לובש מדים? אני אמנם לא לבשתי מדים כשהייתי טס על הסימולטור בבית... אבל התקנתי שלט "ON AIR" שהיה נמצא מחוץ לחדר שלי... http://www.kre.ca/blog/public/Images_ge ... -Air_m.jpg בבד"ח המראה ונחיתה הייתי מדליק אותו... ככה יודעים שלא מפריעים או פותחים את הדלת :wink:
Adam Waiser פורסם יוני 8, 2010 דיווח פורסם יוני 8, 2010 כל הכבוד רן מתאים לך המדים.גם לי יש מדים של קברניט וכמובן לא של אל על כך שאני לא עובר שום עבירה על החוק.שאני טס בבית לפעמים אני לובש אותם ולפעמים אני יושב איתם בבית קפה מסויים בתל אביב וכך אני ... בוקי זאב:4X-MJB אתה רוצה להגיד לי שאתה טס בסימולטור אתה לובש מדים? אני אמנם לא לבשתי מדים כשהייתי טס על הסימולטור בבית... אבל התקנתי שלט "ON AIR" שהיה נמצא מחוץ לחדר שלי... http://www.kre.ca/blog/public/Images_ge ... -Air_m.jpg בבד"ח המראה ונחיתה הייתי מדליק אותו... ככה יודעים שלא מפריעים או פותחים את הדלת :wink: ...וממש לאחרונה השלט הועבר למקומו החדש מעל דלת המקלחת :evilbat:
Noy Farhi פורסם יוני 8, 2010 דיווח פורסם יוני 8, 2010 כל הכבוד רן מתאים לך המדים.גם לי יש מדים של קברניט וכמובן לא של אל על כך שאני לא עובר שום עבירה על החוק.שאני טס בבית לפעמים אני לובש אותם ולפעמים אני יושב איתם בבית קפה מסויים בתל אביב וכך אני ... בוקי זאב:4X-MJB אתה רוצה להגיד לי שאתה טס בסימולטור אתה לובש מדים? אני אמנם לא לבשתי מדים כשהייתי טס על הסימולטור בבית... אבל התקנתי שלט "ON AIR" שהיה נמצא מחוץ לחדר שלי... http://www.kre.ca/blog/public/Images_ge ... -Air_m.jpg בבד"ח המראה ונחיתה הייתי מדליק אותו... ככה יודעים שלא מפריעים או פותחים את הדלת :wink: חחחחחחחחח :bday: אמיר יש לך גם מכ"מ במקלחת?
Sharon Ben פורסם יוני 8, 2010 דיווח פורסם יוני 8, 2010 לדעתי עניין לבישת מדי טייס כשאתה לא באמת טייס מסחרי בחברת תעופה הוא לא לעניין. אני יכול להבין לבישת מדים בטיסות רומנטיקה, הדרכת טיסה או משהו בסגנון, אבל עם רשיון טיס פרטי/מכשירים? רמזו פה שקל יותר לתפוס בנות. השאלה הראשונה תהיה - איפה אתה עובד? ואז או שהאמת יוצאת לאור או שממשיכים לשקר. בכל מקרה הבחורה תעשה לאותו בחור SQUAK VFR, FREQUENCY CHANGE APROVED ויאללה ביי מה גם שיש מצב שיעצרו אותך על התחזות ולך תשכנע שאין לך אחות :-)
ifs2003 פורסם יוני 8, 2010 דיווח פורסם יוני 8, 2010 לדעתי עניין לבישת מדי טייס כשאתה לא באמת טייס מסחרי בחברת תעופה הוא לא לעניין. אני יכול להבין לבישת מדים בטיסות רומנטיקה, הדרכת טיסה או משהו בסגנון, אבל עם רשיון טיס פרטי/מכשירים?רמזו פה שקל יותר לתפוס בנות. השאלה הראשונה תהיה - איפה אתה עובד? ואז או שהאמת יוצאת לאור או שממשיכים לשקר. בכל מקרה הבחורה תעשה לאותו בחור SQUAK VFR, FREQUENCY CHANGE APROVED ויאללה ביי מה גם שיש מצב שיעצרו אותך על התחזות ולך תשכנע שאין לך אחות :-) טייס פרטי שמשמש מפקד בטיסה פרטית לנתב"ג או לרנקה זה התחזות ?
Sharon Ben פורסם יוני 8, 2010 דיווח פורסם יוני 8, 2010 אני מקווה שאתה שואל בציניות ולא ברצינות.... אבל אני אענה תשובה רצינית. לדעתי זו התחזות...טייס פרטי מייצג את עצמו בלבד ולא חברה או ארגון. מדים מייצגים השתייכות לגוף כלשהו - צבא, מדינה, ארגון, חברה וכו'. איזו עילה יש לטייס פרטי ללבוש מדים של טייס?
Ido Bone פורסם יוני 8, 2010 דיווח פורסם יוני 8, 2010 אני מקווה שאתה שואל בציניות ולא ברצינות....אבל אני אענה תשובה רצינית. לדעתי זו התחזות...טייס פרטי מייצג את עצמו בלבד ולא חברה או ארגון. מדים מייצגים השתייכות לגוף כלשהו - צבא, מדינה, ארגון, חברה וכו'. איזו עילה יש לטייס פרטי ללבוש מדים של טייס? אני מכיר לא מעט טייסים פרטיים שטסים אפילו לאזורי אימון עם מדים של טייס, זה ממש לא נחשב להתחזות, זה כמו שתילך ברחוב עם חולצה של שחקן כדורגל כלשהו.. אין עם זה שום בעיה
Sharon Ben פורסם יוני 8, 2010 דיווח פורסם יוני 8, 2010 אני מכיר לא מעט טייסים פרטיים שטסים אפילו לאזורי אימון עם מדים של טייס, זה ממש לא נחשב להתחזות, זה כמו שתילך ברחוב עם חולצה של שחקן כדורגל כלשהו.. אין עם זה שום בעיה דווקא כן יש עם זה בעיה וזה בכלל לא באותה קטגוריה. אם מישהו ילך ברחוב עם מדים מלאים (לא רק חולצה) של שחקן כדורגל יסתכלו עליו קצת מוזר...ללבוש מדים של טייס (חולצה, כותפות, ג'קט עם פסים בשרוולים) כשאתה לא טייס מסחרי - זו בהחלט עילה להתחזות. אני יכול להגיד לך שאני מכיר ישראלי שהיה חניך טיסה אצלנו בפניקס איסט וטס לביקור מולדת. בטיסה חזור הוא לבש מדים של מדריך טיסה, שזהים למדים של טייס אירליין, ועם הגעתו לארה"ב הוא נעצר לחקירה ושוחרר רק לאחר התערבות בי"ס. אפרופו טיסה עם מדים - למה שלא לטוס כבר כמו שצריך - סרבל, חליפת תאוצה, קסדה ומסיכת חמצן - יותר COOL לא? אני יכול רק להניח שלובשי המדים הללו הם הרבה לפני שירות צבאי....הרצון ללבוש מדים מכל סוג בדרך כלל פג לאחר 3 שנים או יותר בצבא. טיסות נעימות
Raptor פורסם יוני 8, 2010 מחבר דיווח פורסם יוני 8, 2010 אני לא מבין למה לקחת את זה כ"כ קשה אני לא רואה בזה שום בעיה שמישהו שעושה טיסות פרטיות רוצה להיכנס לזה קצת יותר ולטוס על מדים מלאים בשביל הרגשה טובה יותר התחזות זה סדירניק שהולך עם דרגות קצין היה לי גם נגד בבסיס שהלך דרגות של סגן אלוף בעזריאלי חחחחחחחחח
Shachar Hzkelevich פורסם יוני 8, 2010 דיווח פורסם יוני 8, 2010 שרון, אני לא רואה שום דבר פסול בלטוס טיסה פרטית עם מדים. אני עשיתי את זה בחלק מהטיסות שלי בארה"ב ויצא לי לפגוש בארה"ב המון המון המון טייסים פרטיים שטסים עם מדים אתה גם יודע לא פחות טוב ממני שהאמריקאים חולים על זה. זה ממש לא התחזות אני טייס מפקד על המטוס שלי ועל הנוסעים שלי בדיוק כמו שאתה טייס מפקד או קצין ראשון על המטוס שלך בחברת תעופה. זה כיף לטוס עם זה, זה נחמד לטוס עם זה, שאתה נוחת ואתה נכנס לFBO גם רואים אותך בעין אחרת וזה בדוק!. כל עוד אתה לא עובר על חוקי הFAA ולא לקחת כסף כשכר מהטיסה אין פה שום התחזות לטייס מסחרי. אני לא הצגתי את עצמי כטייס מסחרי ולא כמדריך טיסה אלא כטייס פרטי לכל דבר שפשוט טס עם מדים. מי שיציג את עצמו כטייס מסחרי או מדריך והוא לא, שיכנסו בו בכל הכוח, כל אחד במעמדו הוא. לי היה כיף וחוויה לטוס עם המדים האלה, הרגשתי גאווה ללבוש אותם ולדעתי כל טייס שעולה למטוס צריך להראות ככה אבל זה סיפור אחר לגמרי. ואני אוסיף עוד משהו אני לומד כבר 4 שנים בבית ספר צבאי של חיל האוויר ואני כבר 4 שנים לובש מדי חיל האוויר שמהם מאוד נמאס לי.. ועוד יש לי 3 שנים ללבוש אותם... אבל בכל זאת אני מרגיש גאווה ללכת איתם ברחוב וזה מה שמחזק אותי כל פעם שחם לי ובא לי לקרוע את המדים ממני... ככה אנחנו נראים - זה משפט מאוד חזק אצלי שתדע לך... נקודה למחשבה לך אחי, שחר
Sharon Ben פורסם יוני 8, 2010 דיווח פורסם יוני 8, 2010 שחר יקירי, בסופו של דבר כל אחד עושה מה שטוב לו...מסתדר לך ללכת עם מדים ולנפח את החזה? GO FOR IT אצלי זה הפוך...כשאני חוזר הביתה מהעבודה וצריך לעצור לקניות, אני ממש לא מרגיש בנוח עם כל המבטים שננעצים בי. אותו דבר בשדה התעופה, לא פעם הצוות מגיע לשער העליה למטוס לאחר שהנוסעים כבר יושבים לידו, ולי באופן אישי מרגיש לא בנוח שכולם מסתכלים עליך. כל הקטע של "להשוויץ" במי אתה ומה אתה - לא משחק אצלי תפקיד... אני נהנה להטיס מטוסים - במציאות ובסימולטור - נקודה סוף.
Adam Waiser פורסם יוני 8, 2010 דיווח פורסם יוני 8, 2010 רצונו של אדם כבודו לטעמי חבל קצת על הויכוח, אני נוטה יותר להסכים עם שרון - אני חושב שמדים לא משנה של מה הם ההפך מחופש ומהזכות להיות מיוחד ברגע שמכריחים אותך ללבוש אותם כאשר אתה שייך לארגון כלשהו. עם זאת כאשר אתה אדם פרטי ואתה נהנה מלבישת מדים נראה לי שזה הצד השני של אותו המטבע כי איש לא אומר לך איך ומה ללבוש ומתוך החופש ללבוש מה שעולה לך לראש אתה בוחר במדי טייס/שוטר/כבאי/פרמדיק וזה דווקא הופך אותך למיוחד בעיני עצמך ובעיני הסובבים אותך. לכן הייתי מסכם בכך שמי שלבישת מדים מסבה לו אושר כמו גם מי שאין לו עניין בלבישת בגדים כלל - אהלן וסהלן רצונו של אדם כבודו.
Nir Gonen פורסם יוני 8, 2010 דיווח פורסם יוני 8, 2010 מסכים עם שרון בנושא אני שונא ללבוש את המדים של הבית ספר ובמיוחד בסיוטאציות ששרון תיאר להיכנס לסופר או למרכז קניות אחרי יום ארוך ומתיש הרגשה מאוד לא נוחה שכולם מסתכלים עלייך כאילו אתה איזה חייזר ובתור אחד שעוד לא נמצא באיזה חברת תעופה תמיד נחרדתי מהשאלה וזו ת-מ-י-ד השאלה הראשונה והכי מביכה - בשביל מי את עובד?! אני מניח שזה כמו שאדם אומר הדשא של השכן תמיד ירוק יותר לובשי המדים רק רוצים לרדת מהם והטסים על אזרחי תמיד חושב שזה יותר מכובד ומלהיב לטוס עם מדים אני אישיתי מעדיף לטוס עם חולצה קצרה וכפכפים, עם עדיפות לבגדים שלא אכפת לי שיתלכלכו מלשכב מתחת לכנף כשאני בודק את הגלגלים או מהשמן מנוע
Raptor פורסם יוני 8, 2010 מחבר דיווח פורסם יוני 8, 2010 אומרים שכדי שבנאדם יהיה שמח צריך שיהיה התאמה בין הרמה החיצונית לרמה הפנימית רמה פנימית = מצב רוח,איך אני מרגיש עכשיו רמה חיצונית = איך אני נראה מבחוץ,לבשו,תספורת וכ'ו שניהם משפיעים אחד על השני,אם כרגע אני לבוש עם נעלי בית וגופייה אבל מרגיש שמח,שום דבר לא מעניין אותי אם אני מרגיש בדאון אבל להתלבש יפה עושה יותר טוב ומושך תשומת לב אז אתה מרגיש יותר טוב סתם נקודה למחשבה
Nir Gonen פורסם יוני 8, 2010 דיווח פורסם יוני 8, 2010 בסוף יום ארוך שמתחיל ב4 בבוקר ואחרי שטסתי חרא ואני בדאון הדבר היחיד שירים לי את המצב רוח זה לחזור הביתה לגברת להיכנס לפיגמה שלי ולשתות בירה קרה מול הטלוויזיהת בטח ובטח שלא להיות חנוט במדים :-)