nuriel77 פורסם יוני 6, 2010 דיווח פורסם יוני 6, 2010 אני רציתי לרשום על המצב הקיים, עבודות סינרים: המצב של פיתוח סינרי חינמי בארץ עלול להגיע לעצירה מלאה. יש רק שני אנשים שאני מכיר, שעושים (עשו) סינרים בחינם בישראל: 1. עידו רוזנטל וצוות ISP 2. אני ביחד עם ISP יש כמובן את הראל דקר שעובד קשה ללמוד איך להכין סינרי, ואני בטוח שנראה ממנו עוד תוצאות מאוד יפות. יש את ירדן שעושה לנו צביעות נהדרות. יש את שובל כהן כמובן, אביב קרבל (מצטער אם שכחתי מישהו)... הייתי שמח להחיות את העיניינים קצת. אני רוצה לשאול את ההנהלה אם אפשרי לפתוח את הפורום מפתחים לקהל הרחב של הפורום? הסיבה היא ניסיון משיכה של חברים ליצירת סינרי או כל פיתוח שקשור בסימולטור. כרגע הפורום מפתחים לא נגיש לכל אחד. פגשתי בעבר כאלו שרצו ללמוד או לקבל מידע, והיינו צריכים לבקש נגישות במיוחד. יש שם כמה שרשורים מאוד טובים שיכולים לעזור לכאלו שרוצים את תחילת דרכם כבוני סינרי. שימו לב שכמעט כל חטיבה מאחסנת מקום כלשהו מידע לגבי יצירת סינרי, וזה נגיש לכולם. אני באמת מאמין שזה יעזור לראות עוד מפתחים חדשים אצלינו,אני מאמין שאין סיבה שהפורום מפתחים יהיה נעול לציבור... הייתי שמח לראות את הדור הצעיר פה, שיכנסו לתוך משהו מעניין, במקום לבזבז זמן על העלאת סטים של תמונות לפורום בציפיה למחיאת כף, במקום להכנס לויכוחי פורום מוכרים, במקום לרכל כל היום על גדליה, על אליפלט ועל זרובבל ואיך מעיז יהושפט להמריא עם מטוס Z משדה שהוא בכלל Y, אולי זה גם נופל עלינו, הבוגרים בחטיבה לנסות לעניין את הדור הצעיר ביצירה. שבוע טוב
Izik Bakshi פורסם יוני 6, 2010 דיווח פורסם יוני 6, 2010 הפורום המדובר פתוח למפתחים רק כדי לאפשר להם לבצע שם בטא בצורה סגורה - זה השיקול שעומד מאחורי זה. יש משהו בדבריך, ולכן יתקיים דיון בנושא במסגרת הצוות.
אורח פורסם יוני 6, 2010 דיווח פורסם יוני 6, 2010 רעיון טוב נוריאל! הפתיחה של הפורום לקהל הרחב תחשוף עוד אנשים לתוכן שנמצא שמה, דבר שיצור מוטיבציה לבנאים מתחילים ויספק לא מעט חומר.
nuriel77 פורסם יוני 6, 2010 מחבר דיווח פורסם יוני 6, 2010 אני מעריך שלא נעשה בפורום מפתחים שימוש למטרה הזו כבר די הרבה זמן. למשל כשאני עבדתי על הסינרי לאילת יצא לנו להתכתב יותר במסגרת המסנג'ר או אמיילים, רק מתוך נוחות כמובן. אני מאמין שבסינרים עתידיים זה לא צריך להפריע לצוות בטא לתקשר ביניהם... תודה איציק!
Ido Rosenthal פורסם יוני 6, 2010 דיווח פורסם יוני 6, 2010 עידו רוזנטל דויד רוזנפלד אני עברתי דירה בשישי האחרון, עדיין מתמקם, בשבת הצלחתי לעשות טיסת CVFR קטנה אחרי הרבה מאוד זמן של לחץ, אני מקווה לחזור לענייני הסינרי בהקדם. בקשר לפתיחת הפורום, אני מסכים עם הרעיון אבל כמובן שזה בא על חשבון דיונים שחושפים פרוייקטים שאנחנו כיוצרים לא רוצים עדיין לחשוף. אבל באמת שאפשר להתייעץ במסנג'ר, סה"כ אפשר למנות את מספר החבר'ה שיודעים לתת תשובות בקהילה על יד אחת
nuriel77 פורסם יוני 6, 2010 מחבר דיווח פורסם יוני 6, 2010 עידו רוזנטלדויד רוזנפלד אופס סליחה ידידי, תוקן. רואה מה קורה לי כשלא שומעים ממך הרבה זמן?
nuriel77 פורסם יוני 6, 2010 מחבר דיווח פורסם יוני 6, 2010 הי נוריאל,אני יודע 3DSMAX, Sketchup ופוטושופ - ברמה טובה מלמידה עצמאית (גם עובד בזה מפעם לפעם). אני מניח שיהיה לי קל ללמוד GMAX וכד'. אם אתה יודע 3DSMAX אתה כבר יכול לעשות סינרים ל FSX כמובן צריך את GMAX שזה הרבה יותר פשוט מ 3DSMAX. פתיחת השרשור הזה על ידי, אני מעוניין בדיוק ההפך מתקשורת במיילים. אני מעוניין בפתיחת הפורום למפתחים בדיוק בגלל הסיבה הזו, שיהיה לאנשים מקום להתדיין בנושא. אני כרגע בניסיונות להמנע מקשרים נוספים במייל\מסנג'ר, בעיקר מפאת חוסר זמן. חוץ מזה למה לעשות את ההפך ממה שאני מנסה לעשות כאן? למה להוריד דיונים חשובים בעניינים של סינרי להתכתבויות שרחוקות מהשאר? זה בטח לא יתרום לרעיון שהובע כאן..
ifs2003 פורסם יוני 8, 2010 דיווח פורסם יוני 8, 2010 מוכן תמיד לתרום ולעזור בפיתוח מודלים, בזמן האחרון גם את הפיתוח שלי קצת זנחתי בגלל הלימודים האקדמאים, אבל תמיד אשמח לעזור, להדריך או להסביר על GMAX ומודלים.
Yarden Ben-Dor פורסם יוני 8, 2010 דיווח פורסם יוני 8, 2010 אני חושב שכולנו עדיין מוכנים להירתם לכל דבר במסגרת הידע שלנו. למשל כמו שאני תחום רק לטקסטורות בניים.. אז אני עדיין אשמח לסייע בכל דבר שיתאפשר, אמרתי את זה כמובן לדוד עם הסינרי בפיתוח שלו- באמת כל דבר שצריך, בכיף
DMJ פורסם יוני 13, 2010 דיווח פורסם יוני 13, 2010 הי נוריאל, טיפ קטן: מומלץ שתסיר את האמייל שלך מהשרשור, אני ממליץ תמיד לאנשים שלא לפרסם את האמייל שלהם בפומבי. הדפים של הפורום נסרקים בכל יום ע"י גוגל (בעצם תסתכל ברשימת המשתמשים המחוברים ותראה שגוגל בוט מבלה כאן יותר מכל אחד) צודק צודק צודק אם תוכל לערוך את הציטוט בהודעה שלך ואם תרצה בכל זאת - אשמח לעזור בכל דרך!!!
nuriel77 פורסם יוני 13, 2010 מחבר דיווח פורסם יוני 13, 2010 הי נוריאל,טיפ קטן: מומלץ שתסיר את האמייל שלך מהשרשור, אני ממליץ תמיד לאנשים שלא לפרסם את האמייל שלהם בפומבי. הדפים של הפורום נסרקים בכל יום ע"י גוגל (בעצם תסתכל ברשימת המשתמשים המחוברים ותראה שגוגל בוט מבלה כאן יותר מכל אחד) צודק צודק צודק אם תוכל לערוך את הציטוט בהודעה שלך ואם תרצה בכל זאת - אשמח לעזור בכל דרך!!! היי, לא התככונתי שאני זקוק לעזרה. הסינרי הוא לא בשבילי, הוא בשביל כולם. זה סקטור חופשי לחלוטין מבחינת מי בוחר לעשות מה ומתי. אני במגמה לעניין אנשים בתחילת דרכם בפיתוח סינרי, או עבודה ב GMAX. כך שיהיו יותר אנשים בסקטור הזה, שיכולים ליצור משהו שמיש. העזרה היא לכולם, כל עוד אתה יוצר סינרי או אפילו בניין או אובייקט שאפשר להשתמש בו. אתה יכול להוריד את GMAX בחינם מכאן: http://www.turbosquid.com/gmax תוכל ליצור מודלים. ובכדי לקמפל אותם לשימוש בסימולטור תצטרך את ה SDK של הסימולטור (גרסאות מעודכנות) אבל איך אומרים, שלב שלב. אם יש לך רעיון ליצור משהו, יכול להיות כל דבר, לדוגמא איזה בניין מוכר בלאנדסקייפ של ישראל, תלמד את GMAX, תיצור אותו שם, ואחרי זה נוכל לעזור וללוות אותך איך להמשיך.
DMJ פורסם יוני 20, 2010 דיווח פורסם יוני 20, 2010 1. נכון שלקחתי את השרשור לכיוון שונה מהכותרת (ועל כך - סורי). 2. סה"כ רציתי להביע את נכונותי האמיתית לקחת חלק ולתרום לקהילה - כי לדעתי יש לי מה לתרום. זה שנים שאני נהנה מפירות עבודתם של אחרים (הכוונה לסינרים בארץ) - וגם אני חש צורך לעשות משהו מועיל בשביל הקהילה. עם זאת, אני עובד קשה במהלך השבוע והראש שלי כנראה לא מספיק "ממוקד למטרה" - אם רק היה לי את הקיק-סטארט, בדמות יוצר מנוסה (כמוך ) שהיה מנחה אותי בצורה הכי מופשטת - נניח מבקש ממני "תומר תכין מודל של אובייקט X שיענה לקריטריונים א,ב,ג" - זה היה מכניס אותי לעניינים בהדרגה עד השלב שבו אני שוחה ברוטינה - אז גם היה מתקבל עוד סינרי וגם עוד יוצר (פעיל) בקהילה, שייתן יד בכל פרוייקט עתידי. ת'כלס FSX בן 4, ועדיין לא יצא סינרי נתב"ג, ולא סינרי שדה דב - כפי שהיה ל FS9.
nuriel77 פורסם יוני 21, 2010 מחבר דיווח פורסם יוני 21, 2010 1. נכון שלקחתי את השרשור לכיוון שונה מהכותרת (ועל כך - סורי).2. סה"כ רציתי להביע את נכונותי האמיתית לקחת חלק ולתרום לקהילה - כי לדעתי יש לי מה לתרום. זה שנים שאני נהנה מפירות עבודתם של אחרים (הכוונה לסינרים בארץ) - וגם אני חש צורך לעשות משהו מועיל בשביל הקהילה. עם זאת, אני עובד קשה במהלך השבוע והראש שלי כנראה לא מספיק "ממוקד למטרה" - אם רק היה לי את הקיק-סטארט, בדמות יוצר מנוסה (כמוך ) שהיה מנחה אותי בצורה הכי מופשטת - נניח מבקש ממני "תומר תכין מודל של אובייקט X שיענה לקריטריונים א,ב,ג" - זה היה מכניס אותי לעניינים בהדרגה עד השלב שבו אני שוחה ברוטינה - אז גם היה מתקבל עוד סינרי וגם עוד יוצר (פעיל) בקהילה, שייתן יד בכל פרוייקט עתידי. ת'כלס FSX בן 4, ועדיין לא יצא סינרי נתב"ג, ולא סינרי שדה דב - כפי שהיה ל FS9. זה הרעיון שיוצא לדרך בימים אלו ממש. עוד מעט ויהיה מקום חדש בו תוכל לקבל מידע, התקוה והרעיון גם לתת הדרכות אונליין ב GMAX.
Ido Rosenthal פורסם יוני 22, 2010 דיווח פורסם יוני 22, 2010 1. נכון שלקחתי את השרשור לכיוון שונה מהכותרת (ועל כך - סורי).2. סה"כ רציתי להביע את נכונותי האמיתית לקחת חלק ולתרום לקהילה - כי לדעתי יש לי מה לתרום. זה שנים שאני נהנה מפירות עבודתם של אחרים (הכוונה לסינרים בארץ) - וגם אני חש צורך לעשות משהו מועיל בשביל הקהילה. עם זאת, אני עובד קשה במהלך השבוע והראש שלי כנראה לא מספיק "ממוקד למטרה" - אם רק היה לי את הקיק-סטארט, בדמות יוצר מנוסה (כמוך ) שהיה מנחה אותי בצורה הכי מופשטת - נניח מבקש ממני "תומר תכין מודל של אובייקט X שיענה לקריטריונים א,ב,ג" - זה היה מכניס אותי לעניינים בהדרגה עד השלב שבו אני שוחה ברוטינה - אז גם היה מתקבל עוד סינרי וגם עוד יוצר (פעיל) בקהילה, שייתן יד בכל פרוייקט עתידי. ת'כלס FSX בן 4, ועדיין לא יצא סינרי נתב"ג, ולא סינרי שדה דב - כפי שהיה ל FS9. תומר, תעשה את טרמינל 4 בנתב"ג, עד היום כל מי שאמר לי "יאללה אני אעזור לך בGMAX" נתתי לו לעשות את טרמינל 4 בנתב"ג ועד היום גם לא קיבלתי את המודל של טרמינל 4. תמונות יש לך בAIRLINERS או בJETPHOTOS (זה ההאנגר הצהוב הגדול שיש מצפון ל-30 בהתחלה שלו). יאללה אני מחכה
Moshe Mizrahi פורסם יוני 22, 2010 דיווח פורסם יוני 22, 2010 ת'כלס FSX בן 4, ועדיין לא יצא סינרי נתב"ג, ולא סינרי שדה דב - כפי שהיה ל FS9. מי אמר האנגר צהוב ולא קיבל? העתיד כבר כאן : http://www.vatil.org.il/vatil/board/viewtopic.php?f=1&t=32896