עבור לתוכן
Moshe Mizrahi

נתב"ג 2010 ל- FSX נכנס לשלב הבטא

Recommended Posts

פורסם

הי,

למי שחיכה (כל כך הרבה זמן) כמוני, בשורה משמחת. תרשו לי לשתף אתכם בטיסת הבכורה מעל הסינרי המדהים של דויד רוזנפלד, שנכנס לשלב הבדיקות הסופיות. מוצר מדהים,

פריימים מעולים (זו לא חוכמה גדולה עם i7 ב- 4G, אבל נראה שגם מחשב סביר יריץ אותו יפה מאד). נגמרו ריצודי הטקסטורות ונגמר חוסר התאימות, המוצר נולד ל- FSX.

ברוח השרשורים האחרונים ואם במשאבי חטיבה עסקינן, כדאי למפתחים להתרכז בשדה דוב, כי העתיד של נתב"ג כבר כאן!

llbg1.jpg

llbg2.jpg

llbg3.jpg

llbg4.jpg

llbg5.jpg

llbg6.jpg

llbg7.jpg

llbg8.jpg

llbg9.jpg

llbg11.jpg

ההערכה של דויד היא שתוך כחודשיים המוצר יצא לשוק, הוא יהיה מסחרי במחיר סביר והעיקר שהוא משלנו, ככה שיהיה אפשר לפרגן בכיף :) תתחילו לחסוך :P

פורסם

ואו! איזה יופייי!! יצא מדהים!

אני מקווה שהשיפוצים אכן יצאו לFS9, ולX אין לי כל ספק והסינרי יראה פצצה! :D

משה, אשמח עם תשתף גם תמונות לילה/זריחה שקיעה כדי לראות את התאורה :)

ובאמת כפי שציינת, ש"ד כרגע בשלב של איסוף תמונות, כל מי שיש לו איזו שהיא תמונה של השדה/מבנים נא לשלוח למייל הבא isp_llsd(AT)ait-aviation.org

יש להחליף את ה(AT) ב- @ , תודה.

פורסם
זה סינרי בתשלום?
ההערכה של דויד היא שתוך כחודשיים המוצר יצא לשוק, הוא יהיה מסחרי במחיר סביר והעיקר שהוא משלנו, ככה שיהיה אפשר לפרגן בכיף :) תתחילו לחסוך :P
פורסם

מויש כבר דיברתי עם דוד לפני כחודש + בנושא,

היה אמור היה לחזור אלי אבל נעלם מאז.

יש לי את כל מה שצריך כדי למקם את ה LDA.

פורסם

אני קונה מחשב עם מעבד של I7 3-3.4GHZ :)

אז כנראה שיפעל לי מדהים!

ואיי סינרי ענק

והפוטוריאל של נתב"ג (לא השדה עצמו אלא מסביב ) פשוט מדהים!!!!!

פורסם

אני קונה מחשב עם מעבד של I7 3-3.4GHZ :)

אז כנראה שיפעל לי מדהים!

ואיי סינרי ענק

והפוטוריאל של נתב"ג (לא השדה עצמו אלא מסביב ) פשוט מדהים!!!!!

פורסם

דוד הסינרי נראה מדהים כל הכבוד.

יש לי שאלה, עכשיו בכל העניין של משאבי חטיבה, לא רצוי להשקיע את המאמצים בפרויקטים אחרים חוץ מנתב"ג?

הרי במילא עוד שנה וחצי יצטרכו לעשות סינרי אחר לגמרי (בתקווה שהפרויקט לא יתעכב כמו נתב"ג 2000).

ושום דבר כאן לא אישי אני פשוט מרגיש שזה בזבוז של השקעה אדירה 

פורסם

למה סינרי אחר לגמרי??

הטרמינל נשאר אותו דבר

כרגע סגרו את מסלול 08 לשיפוצים (מאיריכם אותו כדי שגםהוא יוכל לשמש להמראות ונחיתות)

אז סוגרים את 12/30 גם לשיפוצים לא יודע מה עושים בו טבל משפצים אותו ושזה יסתיים כל השיפוצים

הדבר היחיד שצריך לשנות ב FSX זה פשוט להאריך את מסלול 08 וזהו

במציאות מסלולי 12/30 08/21 26/שכחתי מה

ישמשו להמראות ונחיתות וגורם הרחות זה מה שישפיע

ככה שב FSX לא צריך לעשות סינרי חדש אפשר פשוט לערוך את מסלול 08 ולהאריך אותו ואז להעלות עדכון זה לא בעיה

פורסם
דוד הסינרי נראה מדהים כל הכבוד.

יש לי שאלה, עכשיו בכל העניין של משאבי חטיבה, לא רצוי להשקיע את המאמצים בפרויקטים אחרים חוץ מנתב"ג?

הרי במילא עוד שנה וחצי יצטרכו לעשות סינרי אחר לגמרי (בתקווה שהפרויקט לא יתעכב כמו נתב"ג 2000).

ושום דבר כאן לא אישי אני פשוט מרגיש שזה בזבוז של השקעה אדירה 

אמנם השאלות לדוד, אבל לא יכולתי שלא להסתקרן לשאול אותך, כי ממש לא הבנתי....

1. מה קורה בנתב"ג עוד שנה וחצי שבגלל זה יצטרכו לעשות סינרי אחר לגמרי? בונים שדה חדש או סימולטור חדש?

2. מבשאלות שלך אליו האם אתה מתכוון שאתה הייתי מעדיף שדוד היה משקיע בשדות אחרים בארץ, כמו שדה דב או אתה מתכוון לשדות בחו"ל?

3. מה הקשר בין דוד למשאבי החטיבה והסינרי שהוא עושה? ולמה בזבוז של השקעה אדירה?

4. ושאלה אחרונה, :-) למה אתה לא לומד לבנות סינרי כבר? יש לך פוטנציאל!

פורסם

יסייימו את השיפוץ בנתבג ויהיו מסלולים חדשים, דרכי הסעה חדשות, זרוע חדשה לטרמינל ומגדל חדש(אולי שכחתי..)

אולי הוא יוציא עדכון?

פורסם
יסייימו את השיפוץ בנתבג ויהיו מסלולים חדשים, דרכי הסעה חדשות, זרוע חדשה לטרמינל ומגדל חדש(אולי שכחתי..)

אולי הוא יוציא עדכון?

אה, עכשיו הבנתי את השאלה של ירדן....

טוב, זה משובח ונהדר לעסקים.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...