Moshe Mizrahi פורסם יוני 22, 2010 דיווח פורסם יוני 22, 2010 הי, למי שחיכה (כל כך הרבה זמן) כמוני, בשורה משמחת. תרשו לי לשתף אתכם בטיסת הבכורה מעל הסינרי המדהים של דויד רוזנפלד, שנכנס לשלב הבדיקות הסופיות. מוצר מדהים, פריימים מעולים (זו לא חוכמה גדולה עם i7 ב- 4G, אבל נראה שגם מחשב סביר יריץ אותו יפה מאד). נגמרו ריצודי הטקסטורות ונגמר חוסר התאימות, המוצר נולד ל- FSX. ברוח השרשורים האחרונים ואם במשאבי חטיבה עסקינן, כדאי למפתחים להתרכז בשדה דוב, כי העתיד של נתב"ג כבר כאן! ההערכה של דויד היא שתוך כחודשיים המוצר יצא לשוק, הוא יהיה מסחרי במחיר סביר והעיקר שהוא משלנו, ככה שיהיה אפשר לפרגן בכיף תתחילו לחסוך
Ido Wachtel פורסם יוני 22, 2010 דיווח פורסם יוני 22, 2010 איזה יופי הגיע הזמן!, האם יהיה עידכון לסינרי של FS2004 ?
אורח פורסם יוני 22, 2010 דיווח פורסם יוני 22, 2010 יופי של תמונות. משה סודרו ה ILS ים ? מה לגבי ה LDA ?
orioh פורסם יוני 22, 2010 דיווח פורסם יוני 22, 2010 יפה מאד! תוכלו להצביע על הבדלים בין הסינרי הזה לקודם?
Izik Bakshi פורסם יוני 22, 2010 דיווח פורסם יוני 22, 2010 מויש, יש מצב שתוכל לשחרר הודעה דומה בפורום VATSIM העולמי (בתאום עם דויד כמובן)? להדליק את החבר'ה שם קצת...
Moshe Mizrahi פורסם יוני 22, 2010 מחבר דיווח פורסם יוני 22, 2010 יופי של תמונות.משה סודרו ה ILS ים ? מה לגבי ה LDA ? ILS בסדר, LDA צריך להסביר לדויד מה לעשות. אני לא ממש יודע, אם בא לך הוא ישמח
Yoav Hahamo פורסם יוני 22, 2010 דיווח פורסם יוני 22, 2010 ואו! איזה יופייי!! יצא מדהים! אני מקווה שהשיפוצים אכן יצאו לFS9, ולX אין לי כל ספק והסינרי יראה פצצה! משה, אשמח עם תשתף גם תמונות לילה/זריחה שקיעה כדי לראות את התאורה ובאמת כפי שציינת, ש"ד כרגע בשלב של איסוף תמונות, כל מי שיש לו איזו שהיא תמונה של השדה/מבנים נא לשלוח למייל הבא isp_llsd(AT)ait-aviation.org יש להחליף את ה(AT) ב- @ , תודה.
Yoni פורסם יוני 22, 2010 דיווח פורסם יוני 22, 2010 זה סינרי בתשלום? ההערכה של דויד היא שתוך כחודשיים המוצר יצא לשוק, הוא יהיה מסחרי במחיר סביר והעיקר שהוא משלנו, ככה שיהיה אפשר לפרגן בכיף תתחילו לחסוך
אורח פורסם יוני 22, 2010 דיווח פורסם יוני 22, 2010 מויש כבר דיברתי עם דוד לפני כחודש + בנושא, היה אמור היה לחזור אלי אבל נעלם מאז. יש לי את כל מה שצריך כדי למקם את ה LDA.
Moshe Mizrahi פורסם יוני 22, 2010 מחבר דיווח פורסם יוני 22, 2010 מויש, יש מצב שתוכל לשחרר הודעה דומה בפורום VATSIM העולמי (בתאום עם דויד כמובן)? להדליק את החבר'ה שם קצת... אני אבדוק אם זה לא בעייתי
Moshe Mizrahi פורסם יוני 22, 2010 מחבר דיווח פורסם יוני 22, 2010 משה, אשמח עם תשתף גם תמונות לילה/זריחה שקיעה כדי לראות את התאורה
Tal Malca פורסם יוני 23, 2010 דיווח פורסם יוני 23, 2010 אני קונה מחשב עם מעבד של I7 3-3.4GHZ אז כנראה שיפעל לי מדהים! ואיי סינרי ענק והפוטוריאל של נתב"ג (לא השדה עצמו אלא מסביב ) פשוט מדהים!!!!!
Tal Malca פורסם יוני 23, 2010 דיווח פורסם יוני 23, 2010 אני קונה מחשב עם מעבד של I7 3-3.4GHZ אז כנראה שיפעל לי מדהים! ואיי סינרי ענק והפוטוריאל של נתב"ג (לא השדה עצמו אלא מסביב ) פשוט מדהים!!!!!
Yarden Gotlib פורסם יוני 24, 2010 דיווח פורסם יוני 24, 2010 דוד הסינרי נראה מדהים כל הכבוד. יש לי שאלה, עכשיו בכל העניין של משאבי חטיבה, לא רצוי להשקיע את המאמצים בפרויקטים אחרים חוץ מנתב"ג? הרי במילא עוד שנה וחצי יצטרכו לעשות סינרי אחר לגמרי (בתקווה שהפרויקט לא יתעכב כמו נתב"ג 2000). ושום דבר כאן לא אישי אני פשוט מרגיש שזה בזבוז של השקעה אדירה
Tal Malca פורסם יוני 24, 2010 דיווח פורסם יוני 24, 2010 למה סינרי אחר לגמרי?? הטרמינל נשאר אותו דבר כרגע סגרו את מסלול 08 לשיפוצים (מאיריכם אותו כדי שגםהוא יוכל לשמש להמראות ונחיתות) אז סוגרים את 12/30 גם לשיפוצים לא יודע מה עושים בו טבל משפצים אותו ושזה יסתיים כל השיפוצים הדבר היחיד שצריך לשנות ב FSX זה פשוט להאריך את מסלול 08 וזהו במציאות מסלולי 12/30 08/21 26/שכחתי מה ישמשו להמראות ונחיתות וגורם הרחות זה מה שישפיע ככה שב FSX לא צריך לעשות סינרי חדש אפשר פשוט לערוך את מסלול 08 ולהאריך אותו ואז להעלות עדכון זה לא בעיה
nuriel77 פורסם יוני 24, 2010 דיווח פורסם יוני 24, 2010 דוד הסינרי נראה מדהים כל הכבוד.יש לי שאלה, עכשיו בכל העניין של משאבי חטיבה, לא רצוי להשקיע את המאמצים בפרויקטים אחרים חוץ מנתב"ג? הרי במילא עוד שנה וחצי יצטרכו לעשות סינרי אחר לגמרי (בתקווה שהפרויקט לא יתעכב כמו נתב"ג 2000). ושום דבר כאן לא אישי אני פשוט מרגיש שזה בזבוז של השקעה אדירה אמנם השאלות לדוד, אבל לא יכולתי שלא להסתקרן לשאול אותך, כי ממש לא הבנתי.... 1. מה קורה בנתב"ג עוד שנה וחצי שבגלל זה יצטרכו לעשות סינרי אחר לגמרי? בונים שדה חדש או סימולטור חדש? 2. מבשאלות שלך אליו האם אתה מתכוון שאתה הייתי מעדיף שדוד היה משקיע בשדות אחרים בארץ, כמו שדה דב או אתה מתכוון לשדות בחו"ל? 3. מה הקשר בין דוד למשאבי החטיבה והסינרי שהוא עושה? ולמה בזבוז של השקעה אדירה? 4. ושאלה אחרונה, :-) למה אתה לא לומד לבנות סינרי כבר? יש לך פוטנציאל!
orioh פורסם יוני 24, 2010 דיווח פורסם יוני 24, 2010 יסייימו את השיפוץ בנתבג ויהיו מסלולים חדשים, דרכי הסעה חדשות, זרוע חדשה לטרמינל ומגדל חדש(אולי שכחתי..) אולי הוא יוציא עדכון?
nuriel77 פורסם יוני 24, 2010 דיווח פורסם יוני 24, 2010 יסייימו את השיפוץ בנתבג ויהיו מסלולים חדשים, דרכי הסעה חדשות, זרוע חדשה לטרמינל ומגדל חדש(אולי שכחתי..)אולי הוא יוציא עדכון? אה, עכשיו הבנתי את השאלה של ירדן.... טוב, זה משובח ונהדר לעסקים.