עבור לתוכן
oschlick

שלום לכולם אני יחסית חדש כאן

Recommended Posts

פורסם

שלום לכל חברי ואטיל. קוראים לי עופר ואני יחסית חדש כאן (נרשמתי הרגע).

איך בדיוק טסים עם עוד אנשים בפלייט בואטסים? צריך להוריד איזושהי תוכנה?

עופר :)

פורסם

שלום עופר וברוך הבא!

אני מאחל לך הרבה הצלחה בהמשך דרכך פה! :D

/http://www.israelairlines.org/heb/training/articles

זה לינק שיעזור לך בהתחברות לטיסה ברשת וללימודי טיסה בכלל.

אני בעצמי עוד לא טס ברשת אבל נעזרתי בלינק הזה הרבה ללימודי הטיסה.

פורסם

שלום עופר.. כהגדרתך זה לא עם עוד אנשים זה עם כל העולם :lol:

בעצם אתה יכול לקרוא לזה כדור הארץ במחשב 8)

דרושות מספר תוכנות והתחברות פשוטה .. וידע רב כדי להיות טייס.. ידע דרוש אם אתה רוצה את זה ריאליסטי ושלא יחטפו קריזות הפקחים

בלינק שקיבלת למעלה תסתדר בדיוק כמוני...

בהצלחה וברוך הבא

פורסם
שלום עופר.. כהגדרתך זה לא עם עוד אנשים זה עם כל העולם :lol:

בעצם אתה יכול לקרוא לזה כדור הארץ במחשב 8)

דרושות מספר תוכנות והתחברות פשוטה .. וידע רב כדי להיות טייס.. ידע דרוש אם אתה רוצה את זה ריאליסטי ושלא יחטפו קריזות הפקחים

בלינק שקיבלת למעלה תסתדר בדיוק כמוני...

בהצלחה וברוך הבא

תודה, אני יודע שזה כל העולם. הספקתי לקרוא קצת באתר של ואטסים.

ולגבי ידע של טייס - אני יודע להטיס מטוסי נוסעים כבר 3 שנים בערך. זה מספיק כדי להשביע את רצונם של הפקחים?

פורסם

ולגבי ידע של טייס - אני יודע להטיס מטוסי נוסעים כבר 3 שנים בערך. זה מספיק כדי להשביע את רצונם של הפקחים?

לא.

מה כן משביע את רצונם של הפקחים? שלוש שנות ניסיון של הטסת מטוסים בסימולטורים לא מספיקה? או שאתה מתכוונן שעדיין זה לא אומר כמה טוב אני טס?

פורסם

בלי קשר ליכולת הטיסה שלך ואני בטוח שהיא טובה ברשת זה הכול הולך לפי הכללים שלהם(הפקחים) לא כמו באוף ליין שאתה יכול לעשות מה שאתה רוצה אתה צריך ללמוד את הכללים ברשת ואיך לטוס ברשת ואז תשביע את רצונם של הפקחים :wink:

פורסם

לא.

מה כן משביע את רצונם של הפקחים? שלוש שנות ניסיון של הטסת מטוסים בסימולטורים לא מספיקה? או שאתה מתכוונן שעדיין זה לא אומר כמה טוב אני טס?

אם אתה יודע להמריא לנחות לפנות ולתפעל טייס אוטומתי זה ממש ממש לא מספיק לטיסה ברשת

כמו שאתה יודע טיסה ברשת מדמה את הדבר האמיתי.. משמע מה שיש במציאות אנחנו עושים.. אתה צריך לדעת טיסות ראיה הקפות ניווט ע"י VOR ו NDB נחיתות ILS לדעת לקרוא דפיות לבצע סיד וסטאר נכון (כלול VOR ו NDB) ... לדעת לדבר כמו שצריך והכי חשוב להקשיב לפקחים ולא לבקש סתם לטוס.. סתם לטוס זה OFFLINE

ואגב אם אתה מנסה לדבר כמו בATC של המשחק.. שכח מזה.. זה לא אותו דבר

פורסם

עופר ברוך הבא לחטיבה.

הגעת לרשת שמדמה טיסות ופיקוח טיסה אזרחי ברמה של 95 אחוז, לכן רק להטיס את המטוס לא תמיד מספיק, יש לך המון מה ללמוד ולדעת וידרש ממך רצון ללמוד וסבלנות רבה.

ברשת אנחנו משתדלים לדמות את העולם האמיתי עד כמה שאפשר וזה אומר שכדי לטוס אתה צריך ללמוד מה שטייס אמיתי לומד, אני בהחלט ממליץ לפנות אל אלירן ולהירשם בבית הספר לטיסה, סתם לידיעה: תוכל ללמוד הרבה מדפדוף בהודעות הרבות שמכיל הפורום הזה.

בכל שאלה או בעיה אתה מוזמן לפנות אלי במהלך סוף השבוע.

יום טוב

פורסם

ראשית אני מודה לכל מי שעזר לי ועדיין עוזר לי להתאקלם בקהילת ואטיל.

אני גם מתנצל על כל השאלות המרגיזות האלו, אבל מאיפה מורידים FSUIPC.dll ?

פורסם

שלום לכולם

שוב נתקלתי בבעיה.

הגעתי עד הסקואקבוקס, אבל אחרי שהקלדתי קולסיין וסיסמא הוא כתב לי תקלה קולסיין או סיסמא לא מוגדרים או משהו כזה.

מה אני אמור לעשות?

תודה מראש,

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...