oschlick פורסם יולי 25, 2004 דיווח פורסם יולי 25, 2004 שלום לכל חברי ואטיל. קוראים לי עופר ואני יחסית חדש כאן (נרשמתי הרגע). איך בדיוק טסים עם עוד אנשים בפלייט בואטסים? צריך להוריד איזושהי תוכנה? עופר
moti פורסם יולי 25, 2004 דיווח פורסם יולי 25, 2004 שלום עופר וברוך הבא! אני מאחל לך הרבה הצלחה בהמשך דרכך פה! /http://www.israelairlines.org/heb/training/articles זה לינק שיעזור לך בהתחברות לטיסה ברשת וללימודי טיסה בכלל. אני בעצמי עוד לא טס ברשת אבל נעזרתי בלינק הזה הרבה ללימודי הטיסה.
Or Netzer פורסם יולי 25, 2004 דיווח פורסם יולי 25, 2004 שלום עופר.. כהגדרתך זה לא עם עוד אנשים זה עם כל העולם בעצם אתה יכול לקרוא לזה כדור הארץ במחשב דרושות מספר תוכנות והתחברות פשוטה .. וידע רב כדי להיות טייס.. ידע דרוש אם אתה רוצה את זה ריאליסטי ושלא יחטפו קריזות הפקחים בלינק שקיבלת למעלה תסתדר בדיוק כמוני... בהצלחה וברוך הבא
Eliran-VFS1 פורסם יולי 25, 2004 דיווח פורסם יולי 25, 2004 פנה אלי ונצרף אותך למערך הלימודים לטיסה ברשת בבית ספר לטיסה שיוצא בקרוב. פרטים בחתימה
oschlick פורסם יולי 25, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 25, 2004 שלום עופר.. כהגדרתך זה לא עם עוד אנשים זה עם כל העולם בעצם אתה יכול לקרוא לזה כדור הארץ במחשב דרושות מספר תוכנות והתחברות פשוטה .. וידע רב כדי להיות טייס.. ידע דרוש אם אתה רוצה את זה ריאליסטי ושלא יחטפו קריזות הפקחים בלינק שקיבלת למעלה תסתדר בדיוק כמוני... בהצלחה וברוך הבא תודה, אני יודע שזה כל העולם. הספקתי לקרוא קצת באתר של ואטסים. ולגבי ידע של טייס - אני יודע להטיס מטוסי נוסעים כבר 3 שנים בערך. זה מספיק כדי להשביע את רצונם של הפקחים? עופר
Oren Geva פורסם יולי 25, 2004 דיווח פורסם יולי 25, 2004 ולגבי ידע של טייס - אני יודע להטיס מטוסי נוסעים כבר 3 שנים בערך. זה מספיק כדי להשביע את רצונם של הפקחים? לא.
oschlick פורסם יולי 25, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 25, 2004 ולגבי ידע של טייס - אני יודע להטיס מטוסי נוסעים כבר 3 שנים בערך. זה מספיק כדי להשביע את רצונם של הפקחים? לא. מה כן משביע את רצונם של הפקחים? שלוש שנות ניסיון של הטסת מטוסים בסימולטורים לא מספיקה? או שאתה מתכוונן שעדיין זה לא אומר כמה טוב אני טס?
Itai Ganor פורסם יולי 25, 2004 דיווח פורסם יולי 25, 2004 בלי קשר ליכולת הטיסה שלך ואני בטוח שהיא טובה ברשת זה הכול הולך לפי הכללים שלהם(הפקחים) לא כמו באוף ליין שאתה יכול לעשות מה שאתה רוצה אתה צריך ללמוד את הכללים ברשת ואיך לטוס ברשת ואז תשביע את רצונם של הפקחים :wink:
Or Netzer פורסם יולי 25, 2004 דיווח פורסם יולי 25, 2004 ולגבי ידע של טייס - אני יודע להטיס מטוסי נוסעים כבר 3 שנים בערך. זה מספיק כדי להשביע את רצונם של הפקחים? לא. מה כן משביע את רצונם של הפקחים? שלוש שנות ניסיון של הטסת מטוסים בסימולטורים לא מספיקה? או שאתה מתכוונן שעדיין זה לא אומר כמה טוב אני טס? אם אתה יודע להמריא לנחות לפנות ולתפעל טייס אוטומתי זה ממש ממש לא מספיק לטיסה ברשת כמו שאתה יודע טיסה ברשת מדמה את הדבר האמיתי.. משמע מה שיש במציאות אנחנו עושים.. אתה צריך לדעת טיסות ראיה הקפות ניווט ע"י VOR ו NDB נחיתות ILS לדעת לקרוא דפיות לבצע סיד וסטאר נכון (כלול VOR ו NDB) ... לדעת לדבר כמו שצריך והכי חשוב להקשיב לפקחים ולא לבקש סתם לטוס.. סתם לטוס זה OFFLINE ואגב אם אתה מנסה לדבר כמו בATC של המשחק.. שכח מזה.. זה לא אותו דבר
Izik Bakshi פורסם יולי 26, 2004 דיווח פורסם יולי 26, 2004 עופר ברוך הבא לחטיבה. הגעת לרשת שמדמה טיסות ופיקוח טיסה אזרחי ברמה של 95 אחוז, לכן רק להטיס את המטוס לא תמיד מספיק, יש לך המון מה ללמוד ולדעת וידרש ממך רצון ללמוד וסבלנות רבה. ברשת אנחנו משתדלים לדמות את העולם האמיתי עד כמה שאפשר וזה אומר שכדי לטוס אתה צריך ללמוד מה שטייס אמיתי לומד, אני בהחלט ממליץ לפנות אל אלירן ולהירשם בבית הספר לטיסה, סתם לידיעה: תוכל ללמוד הרבה מדפדוף בהודעות הרבות שמכיל הפורום הזה. בכל שאלה או בעיה אתה מוזמן לפנות אלי במהלך סוף השבוע. יום טוב
Oren Geva פורסם יולי 26, 2004 דיווח פורסם יולי 26, 2004 ברשת זה הכול הולך לפי הכללים שלהם(הפקחים) :wink: איתי, זה לא הכללים שלהם. זה הכללים. נקודה. הם שלך בדיוק כמו שהם שלהם.
oschlick פורסם יולי 26, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 26, 2004 ראשית אני מודה לכל מי שעזר לי ועדיין עוזר לי להתאקלם בקהילת ואטיל. אני גם מתנצל על כל השאלות המרגיזות האלו, אבל מאיפה מורידים FSUIPC.dll ?
yuval_el פורסם יולי 26, 2004 דיווח פורסם יולי 26, 2004 ראשית אני מודה לכל מי שעזר לי ועדיין עוזר לי להתאקלם בקהילת ואטיל.אני גם מתנצל על כל השאלות המרגיזות האלו, אבל מאיפה מורידים FSUIPC.dll ? http://www.schiratti.com/dowson.html
oschlick פורסם יולי 27, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 27, 2004 שלום לכולם שוב נתקלתי בבעיה. הגעתי עד הסקואקבוקס, אבל אחרי שהקלדתי קולסיין וסיסמא הוא כתב לי תקלה קולסיין או סיסמא לא מוגדרים או משהו כזה. מה אני אמור לעשות? תודה מראש, עופר