Lior Avinoam פורסם יולי 5, 2010 דיווח פורסם יולי 5, 2010 ערב טוב! אני וטל פלד תכננו לפתוח חברת תעופה, לא מתחרה אבל משהו כמו חברת בת של אלעל, משהו דומה לסאן דור, חברה בשם "מעוף". אני וטל ירדנו מהנושא, אנחנו צריכים עוד ידע על כל מטוס וזה לא אפשרי לעכשיו. יש לנו המון פרטים על החברה מוכנים, מי שמעוניין לקחת ממני את כל מה שעשינו שיפנה אליי, בפרטי, ויפתח את החברה לפי הפרטים. מי שיקח את החברה אליו, 85% יקבל אתר עם מערכת הנהלה(חבר שלי יכול לפתוח, אני רק צריך לתפוס אותו) תודה מראש ושוב ערב טוב, לא לשכוח לפנות רק בפרטי. ליאור.
Noy Farhi פורסם יולי 5, 2010 דיווח פורסם יולי 5, 2010 בשביל מה אתה צריך חברה תעופה חדשה? יש לך את אל-על וירטואל שהיא חברת תעופה מצוינת.
Lior Avinoam פורסם יולי 5, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 5, 2010 צודק, אחת הטובות בעולם, אבל אני כבר לא רוצה את החברה, בגלל זה מי שצריך דברים לפתיחת חברה שיפנה אליי. השקעתי מאוד הרבה בהכל ואם אני יזרוק את זה חבל.
אורח פורסם יולי 5, 2010 דיווח פורסם יולי 5, 2010 לדעתי פתיחת חברה וירטואלית חדשה תיהיה מצוינת ותורמת לכל החטיבה. זה שאלעל מצוינת, אין לי ספק. אבל תחרות לא תזיק :wink:
Amir Gluzman פורסם יולי 5, 2010 דיווח פורסם יולי 5, 2010 היו מספיק רעיונות לפתיחת חברת תעופה כזאת או אחרת. אני חושב שאם יש כבר חברה מצליחה שנמצאת די הרבה זמן(נדמה לי 8 שנים)ופועלת כמו שצריך אז למה לפתוח אחת שאפילו לא מדמה חברה מציאותית. בנוסף לכך,לפי הבנתי אין לכם את המשאבים,את הידע ואת כוח האדם הדרוש לכך. לסיכום,בימינו אנו פתיחת חברת תעופה היא גחמה של ילדים(זאת דעתי). בהצלחה.
Lior Avinoam פורסם יולי 5, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 5, 2010 גלוזמן, אתה צודק בחצי. גחמה של ילדים? מה אסור להינות? ילדים רוצים לטוס, תן להם חברה משלהם. אנשים ישראלים לא רוצים לטוס באמריקן אירלינס, הרוב אוהבים ישראלים. ארקיע לא רוצים שנפתח, ישראייר - הצי שלהם לא מה שחיפשנו. אז פשוט פותחים חברה, וירטואלית. אל תשכח שזה VA ולא Real Airlinse . כח אדם לא היה בעיה למצוא, אבל פשוט אנחנו לא הכי מקצוענים אז לא כדאי לפתוח. קרבל אתה גם צודק , יהיה נחמד אם תהיה תחרות אבל זה לא כל הקטע. מי שרוצה את החברה שידבר איתי בפרטי. ערב טוב!
יובל רוזנצוויג פורסם יולי 5, 2010 דיווח פורסם יולי 5, 2010 אני יודע שאני סופר לא קשור אבל אני חייב לכתוב , עברתי את הבחינה לאלעל ווירטואל ואמרו לי שאקבל מייל תוך כמה ימים אך עבר כשבוע וכל זאת לא קיבלתי ?
Idan Traub פורסם יולי 6, 2010 דיווח פורסם יולי 6, 2010 גלוזמן, אתה צודק בחצי.גחמה של ילדים? מה אסור להינות? ילדים רוצים לטוס, תן להם חברה משלהם. אנשים ישראלים לא רוצים לטוס באמריקן אירלינס, הרוב אוהבים ישראלים. ארקיע לא רוצים שנפתח, ישראייר - הצי שלהם לא מה שחיפשנו. אז פשוט פותחים חברה, וירטואלית. אל תשכח שזה VA ולא Real Airlinse . כח אדם לא היה בעיה למצוא, אבל פשוט אנחנו לא הכי מקצוענים אז לא כדאי לפתוח. קרבל אתה גם צודק , יהיה נחמד אם תהיה תחרות אבל זה לא כל הקטע. מי שרוצה את החברה שידבר איתי בפרטי. ערב טוב! לפתוח חברת תעופה זה לא מהיום למחר. יש בדרך לא מעט עליות ירידות פיתולים ומכשולים . אם אתה מחפש לך משהו לתקופת החופש אז אני ממליץ לך לרדת מהרעיון כי זה פשוט לא ילך. כוח אדם דווקא כן יכול להיות לך בעיה למצוא לפחות כזה עם ניסיון מספיק בשביל לבסס את החברה שלך . אתה ענית לעצמך בשורה של הכוח אדם לנושא של הדיון הזה. אין טעם להטיל פצצה לאוויר אם אתה לא יכול לקחת עליה אחריות. מזה"מי שרוצה את החברה"? זה לא חברה במציאות שמרוויחה כסף שיש אינטרס כלכלי שהיא תפעל.זה גם לא סטארטאפ עם איזה פטנט שירוויח מיליונים. אם אתה רוצה שזה יצא לפועל אז קח אחריות . דברים לא נבראים מעצמם. אני ממליץ לך לקחת כמה שבועות סטאז' באל-על ווירטואל / ח"א הווירטואלי/מחלקת אירועים של החטיבה, בשביל להבין תעבודה שנעשית מאחורי הקלעים על מנת לגרד כל נקודה ירוקה שרואים על המסך. ברור שמותר לך להנות אבל אם אתה מחפש לספק את הרצון שלך לטוס בקבוצה אז צא עם עוד כמה חברים לטיסה במרחבי הארץ .... אתה לא צריך חברת תעופה בשביל זה. אפילו תקראו לעצמיכם בשם נחמד ותקימו מועדון טיסה סטייל TFC . שדרך אגב הוא דוגמא מושלמת לאיך להשיג תכיף של טיסה בקבוצה בלי הבעיות שיש לחברות ווירטואליות וכל החובות שמותלות עליהן.
Yoni פורסם יולי 6, 2010 דיווח פורסם יולי 6, 2010 ילדים רוצים לטוס, תן להם חברה משלהם. אם "ילדים" רוצים לטוס, יש להם מספיק אופציות. מי שרוצה את החברה שידבר איתי בפרטי. שים לב שאתה סותר את עצמך, בעצם אין חברה. נתת שם, בטח סוג המטוסים שיהיו שם ואתה נותן לבן אדם לבצע הכל מאפס תחת פיקודך. אי אפשר סתם לפתוח חברה ולהפיל את זה על אחרים. זה פשוט לא יפה ולא מקצועי. אולי זה רק אני, אבל רק סיימתם מחזור 18. אני מציע לכם קצת יותר לטוס ולצבור וותק. ערב טוב! ערב טוב.
Lior Avinoam פורסם יולי 6, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 6, 2010 יוני זה לא מתחיל מ0, אם אתה רוצה לראות מה כבר מוכן אז הינה: דרגות חתימות לכל אחד Callsig לכל מטוס בצי ועם פירוש, שאת זה אפשר להכניס לאתר לוח טיסות רשימה של צוות הנהלה(זה המנהל הבא אם יהיה יעדכן) ורשימת טייסים מוכנה, רק צריך להכניס לשם שמות , דרגת טייס לכל אחד ומס' ואטסים. לוגו למטוס תוכניות טיסה מוכנות שניתן להדפיס ותוך כדי טיסה לרשום את הפרטים(V1 וכו', QNH,מסלול, TAXI VIA , ועוד המון דברים
Chen Cohen פורסם יולי 6, 2010 דיווח פורסם יולי 6, 2010 אהלן ליאור! יוזמה מבורכת ויפה! אבל.. יש לך חבר שיכול לפתח את האתר לפתח מערכת הנהלה יש לכם "חתימות לכל אחד Callsig לכל מטוס בצי ועם פירוש, שאת זה אפשר להכניס לאתר לוח טיסות רשימה של צוות הנהלה ורשימת טייסים מוכנה דרגת טייס לכל לוגו למטוס תוכניות טיסה מוכנות שניתן להדפיס ותוך כדי טיסה לרשום את הפרטים(V1 וכו', QNH,מסלול, TAXI VIA , ועוד המון דברים" למה למסור את זה למישהו אחר שיפתח? אתה אומר שהקושי בינתיים הוא ידע בכל מטוס, למה שלא תצרפו לצוות אנשים שמכירים את המטוסים שלכם בצי בתפקיד של "אחראי צי" וכך יוכל להמשיך ולעזור לכם להתפתח. לא חבל למסור את כל מה שעבדתם עליו רק בגלל זה? דבר נוסף, להתחלה למה שלא תכניסו לצי שלכם מטוסים שכן יש לכם ידע בהם ואז תתפתחו עם אנשי צוות נוספים שמכירים מטוסים אחרים או אפילו התפתחות מצדכם להכרת מטוסים חדשים. זאת הזדמנות טובה בשבילכם להתנסות במשהו שלא מלמדים בבית ספר וזה יזמות, התארגנות, התנהלות מול אנשים אחרים. לדעתי, תשמרו את הכל ותפתרו את הקושי בדרך אחרת. בהצלחה בהמשך!
Lior Avinoam פורסם יולי 6, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 6, 2010 חן, תודה על הרעיון, אבל זה לא הולך ככה. אי אפשר לפתוח חבחרה עם ססנות ועם744. זה מצחיק, אם אתה רוצה שאני ואתה נפתח את החברה, דבר איתי בפרטי
prince869 פורסם יולי 6, 2010 דיווח פורסם יולי 6, 2010 ליאור וטל, קודם כל סחטיין על ההצעה היפה שאני מאמין שאך ורק תורמת לתחרות/שיתוף בין חברות התעופה הוירטואליות השונות. מי יתן והחברה הזאת תתקיים ביום מן הימים! אני רואה במערכת של חיל האוויר ששניכם מיועדים להיכנס לחיל האוויר הוירטואלי, אני מציע לכם כמו עידן- תצברו קצת נסיון בכל הנושא, תצברו שעות, אחריות, בגרות, וכל היתרונות שנכנסים אליכם כחלק מחברת תעופה וירטואלית קיימת, ואז, עם הידע, הנסיון והבגרות המתאימה, תעברו הלאה ותקימו את החברה הטובה ביותר שישראל והעולם הוירטואלי ראו. אני יכול להגיד לכם מנסיון שלי, בתור חלק מחברת תעופה שמתקיימת כבר זמן מה, שככל שיותר התקדמתי, וככל שיותר צברתי וותק, ככה הבגרות, הנסיון, והאחריות שלי גדלו ועלו- וכך גם יהיה אצלכם!
Lior Avinoam פורסם יולי 6, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 6, 2010 רז, אתה נתת לי החלטה נכונה וטובה. תודה לך, אני משאיר את הכל אצלי ואחרי שנצבור את כל הניסיון והידע נפתח אותה. שיהיה בהצלחה בחיל האויר, אני צריך אותך בפרטי לגבי זה
Noy Farhi פורסם יולי 6, 2010 דיווח פורסם יולי 6, 2010 חן, תודה על הרעיון, אבל זה לא הולך ככה.אי אפשר לפתוח חבחרה עם ססנות ועם744. זה מצחיק, אם אתה רוצה שאני ואתה נפתח את החברה, דבר איתי בפרטי לא צריך שיהיה 744. אם אתה כן מתכוון לפתוח חברת תעופה אז תפתח חברה של קלים. לעשות חברה שיש לוח טיסות,קולסין,מערכת דיווח טיסות זה לא הכל. להתחבר עם קולסין אפשר לעשות את זה גם בלי לפתוח חברת תעופה וירטואלית. אני חושב שכדי שתחכה קצת ותקבל קצת נסיון בטיסות במגוון מטוסים שונים כמו:מטוס דו מנועי,ומטוס טורבו פרופ. ותתרכז גם בטיסות IFR בסיסי.
Liav Nefesh פורסם יולי 6, 2010 דיווח פורסם יולי 6, 2010 ליאור, כל הכבוד יוזמה ברוכה! אל תפחד להתחיל בקטן, גם עיט לא התחילה ישר עם הBB תתמקד בפלטפורמה אחת בהתחלה, אל תרוץ מהר אחרת תגמור כמו כל החברות שקמו ונפלו בשבוע... אם אתה צריך עזרה אתה מוזמן לפנות אלי
Chen Cohen פורסם יולי 6, 2010 דיווח פורסם יולי 6, 2010 חן, תודה על הרעיון, אבל זה לא הולך ככה.אי אפשר לפתוח חבחרה עם ססנות ועם744. זה מצחיק, אם אתה רוצה שאני ואתה נפתח את החברה, דבר איתי בפרטי לדעתי זה הכי טוב חברה עם ססנות ועם 744, כך מי שיש לו חשק לטוס עם מטוס קל יוכל לטוס אצלך ובאותו זמן מי שרוצה לטוס עם כבדים גם יוכל לטוס אצלך. אתה פותח חברה ווירוטאלית הכל אפשרי. לצערי אין לי זמן לעזור לך בנושא הזה בגלל שאני מתגייס בקרוב. בכל אופן, שיהיה בהצלחה
Ido Rosenthal פורסם יולי 6, 2010 דיווח פורסם יולי 6, 2010 בהצלחה! כמה טיפים: כדי ליצור חברה וירטואלית טובה אתם צריכים להביא ערך מוסף. תחשבו מה מייחד אתכם אל מול אלעל למשל. זה יכול להיות מטוסים שאין לאלעל בצי (איירבאסים, MD11, MD80, כל משפחת הERJ והCRJ, כולם מטוסים עם מודלים מכובדים שלא בשימוש באלעל) וזה יכול להיות יעדים שאלעל לא מגיעה אליהם בתור התחלה. אני מציע גם לא להתפזר לגמרי עם צי המטוסים, תתמקדו בכמה דגמים ותתמקצעו עליהם.
Lior Avinoam פורסם יולי 6, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 6, 2010 חן תודה לך בכל מקרה,עידו תודה גם לך. אני חושב שנירח כזה צי: C152 C172 ATR LERJET AIBAS MD 763 בהצחלה יהיה לחברה כל מטוס פעם אחת ככה שאחרי שמישהו גומר טיסה נגיד עם ATR ישר מישהו שרצה לעלות איתו יעלה עליו. גם בהצחלה נעלה רק עם החצי הראשון מהצי, ככה שלא יגידו לנו מה אתם עולים גם עם ססנות וגם עם 76, החצי הגדול יעבור להמתנה, והקטנים יהיו בשימוש. תודה רבה לך עידו! רעיון מאוד גדול!
nuriel77 פורסם יולי 6, 2010 דיווח פורסם יולי 6, 2010 משתדלים להיות גם מציאותיים, יש כאן אנשים בעלי ניסיון רב יכולים לתת לך טיפים מאוד יעילים. מה שאני מתכוון, הרעיונות הם מבורכים, אל תפסיק לתת להם לבוא. רק שים לב שאתה לא רוצה מצב שיחשבו שאתה עוד אחד שסתם מדבר... כי אחרי זה יוזמות אחרות שתבוא איתן, עלולים להטיל ספק ברצינות שלך. אז כמו שהציעו, את האנרגיה תשמור טוב טוב, תהיה סבלני, תחשוב טוב טוב. קח דף ותרשום מה יש לך, מה אתה צריך, מה הנקודות שאתה חזק בהן ואתה יכול לעשות שינוי ולמשוך אחרים, ומה הנקודות החלשות שלך למשל חוסר בצוות מקצועי וכו'. ככה תוכל שלב שלב לפתור כל דבר לגופו. תזכור: מה שמתחיל מהר גם נגמר מהר. מה שאותי קצת מבאס, אבל זאת בעיה פרטית ואישית שלי, שאני רואה חברה מסתובבים מהבוקר עד הערב בטים ספיק, ואני קיויתי שאם אעשה סדנאות להכין סינרי או פוטוריל זה ימשוך חברים להתעסק קצת ביצירה, זה מה שאני יכול להציע. אם היתה לי האפשרות הטכנית לעשות אירוע או משהו שהיה מעסיק אנשים הייתי עושה את זה עכשיו. הכוונה שלי, (ושוב בעיה שלי, כי זאת המציאות) שאני מקוה מאוד לחשוב על עוד רעיונות בכדי לגרום למפגש הרכילויות שמרחש לאחרונה ב TS להפך למקום של יצירה פרודקטיבית. כל אחד חופשי לעשות מה שהוא רוצה... אותי אישית פחות מעניין חברה וירטואלית נוספת. למען הנאת הכלל אני לא חושב שזה משתווה ללהוסיף שמן לגלגלים של החטיבה עצמה ולייצר דברים מבפנים כדוגמאת viewtopic.php?f=1&t=32995