Ittai Arnon פורסם יולי 7, 2010 דיווח פורסם יולי 7, 2010 צביעה ל 767-200 של CLS - commercial level של אלעל ? מישהו מכיר ? :roll:
Ido Wachtel פורסם יולי 7, 2010 דיווח פורסם יולי 7, 2010 אני מריח עבודה לי' אגב, אתה ממליץ על המטוס? איך הוא מבחינת אוטומציה?/ מערכות? מגרד את הLDS?
Yoni פורסם יולי 7, 2010 דיווח פורסם יולי 7, 2010 שווה לשמוע את הדעה של איתי. איתי, מה אתה אומר על הCLS?
Ittai Arnon פורסם יולי 7, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 7, 2010 עודכן לצערי הבדיחה הכי גרועה מימי הביניים, מה גם שאין FMC, אלא משהו מאוד מוגבל, בקיצור לא להתקרב... שווה לשמוע את הדעה של איתי.איתי, מה אתה אומר על הCLS? האמת עוד לא נבדק. רק שאלתי אם יש צביעה... :roll: שאנסה אדווח
Yarden Ben-Dor פורסם יולי 8, 2010 דיווח פורסם יולי 8, 2010 עודכןלצערי הבדיחה הכי גרועה מימי הביניים, מה גם שאין FMC, אלא משהו מאוד מוגבל, בקיצור לא להתקרב... שווה לשמוע את הדעה של איתי.איתי, מה אתה אומר על הCLS? האמת עוד לא נבדק. רק שאלתי אם יש צביעה... :roll: שאנסה אדווח ועוד באתי לשאול אותך ממתי אתה נהיית חובבן? ואל תדאג דיברתי עם יודי היום הוא אמר לי שהוא לא מתקרב אליו
Ido Wachtel פורסם יולי 8, 2010 דיווח פורסם יולי 8, 2010 יצא לי היום לראות סרטון וזה פשוט עצוב שמשקיעים כלכך בויזואליות והFMC נראה כמו בדיחה.