עבור לתוכן
Ilan Nemirovski

עצומה למניעת סגירת שדה התעופה הרצליה

Recommended Posts

פורסם

עצומה זו נכתבת ונחתמת בשם כל מי שהתעופה האזרחית במדינת ישראל יקרה לליבו!!!!

מטרה:

מניעת סגירת שדה התעופה הרצלייה, ללא חלופה מתאימה אמיתית, בין חדרה לגדרה.

הוועדה הציבורית לבחינת תכנית אב לשדות תעופה בישראל, אשר התכנסה בינואר 2009 המליצה, בין היתר, כי:

\\\"כל שדה תעופה קיים, שיש כוונה להעתיק ממנו פעילות אווירית לאתר אחר, לא ייסגר אלא לאחר גמר ההכנה של השדה החלופי והעברתה המסודרת של הפעילות התעופתית מן השדה הישן אל החדש\\\"

אנו החתומים מטה, קוראים לעצור כל פעולה אשר עלולה לגרום לסגירת השדה ולהמתת התעופה הכללית במדינת ישראל.

יולי 2010

http://www.atzuma.co.il/llhzmaavak/

תעזרו לעצמכם.

פורסם

אכן מטרה נעלה!

חשוב מאוד, יש שדה תעופה בארה"ב בשם VAN NUYS כנסו לגוגל ארץ ותכתבו kvny תמצאו שדה שיש בו פעילות GA ענפה והוא קרוב לבתי מגורים הרבה יותר מהרצליה.

נסו לחפש בגוגל שדות תעופה בעלי פרופיל דומה, צלמו ושלחו לי למייל

tomerhm@walla.co.il

פורסם
חתמתי אסור שהשדה יסגר

מה ישאר אחרי זה?

גם שדה דוב עומד להיסגר נישאר רק עם חיפה והמנחתים

אני יודע שאנחנו רחוקים ממכם:) :cry:

אבל זה עדיין לא אומר שאנחנו לא שייכים למדינה:) :agrue: :drinking:

למי שלא מבין (אילת!!!!!!!!!!!!!)

פורסם

וגם אותו רוצים להעביר

וגם, שדה קצת יותר גדול שנמצא למען האמת צמוד לשכונות- EBBR בבריסל. תראו בעצמכם

פורסם

זה שיש הרבה שדות בעולם שהם צמודים לשכונות מגורים לא הופך את העניין לתקין או רצוי (צרת רבים...)

מצד שני, אני בהחלט מסכים שאסור לסגור את השדה כאשר אין שום אלטרנטיבה אחרת, וזה מאבק לא פשוט - אבל לדעתי החלטה כזאת כבר התקבלה.

אפרופו אלטרנטיבות - מישהו אמר LLBT? :lol:

פורסם
זה שיש הרבה שדות בעולם שהם צמודים לשכונות מגורים לא הופך את העניין לתקין או רצוי (צרת רבים...)

מצד שני, אני בהחלט מסכים שאסור לסגור את השדה כאשר אין שום אלטרנטיבה אחרת, וזה מאבק לא פשוט - אבל לדעתי החלטה כזאת כבר התקבלה.

חח LLBT=בת ים :P

פורסם

אם ייבנו אחד חדש במקום השדה הקיים אני לא רואה שום סיבה למה לא לסגור אותו,הרי שכולם מסכימים שהוא מהווה מטרד לתושבים עם כל הצער שבדבר.

אני לא ממש מאמין לכל ההבטחות של בניית אחד חדש וגם אם ייבנו אז בטח המיקום שלו לא יהיה רצוי(ישנם םרמטרים רבים לכך) ולכן אחתום על העצומה...

פורסם

גם אני לא מאמין שיבנו שדה חדש.. ולא מבחינה כספית אלה מבחינת מיקום. אבל בסופו של דבר יהיו צריכים למצוא מקום לכל המטוסים והחברות בשדה ולכן עלה רעיון להעביר אותם לעין שמר.

פורסם

זה לא שבעין שמר אין שימוש עם כל הכבוד....

עין שמר משמש כיום מנחת מזל"טים מרכזי מאוד וכביתן של מספר חברות בנושא עד כמה שידוע לי.

צריכים לראות את איזה מבין שלל מנחתי השרון השונים הפזורים בשפע כגון עין ורד/הדרים/תנובות/יקום אפשר לבצע הארכת מסלול ובנית האנגרים בכמה שפחות פגיעה לסביבה. ואם אי אפשר אז שלא יזיזו תשדה.

עם כל הכבוד השדה היה שמה ליפני העיר. אם בחרת להקים מבנה 4 קומות פלוס פאנטהוז בפינל של 29 אז תתמודד . כמו שאם אני יבנה מגדל בתמך אני לא יצפה לשקט בשעות הפעילות.

פורסם

בלי קשר לגאידמק, לא יכולה להיות בעיה עם זה שהשטח הוא בקו ישר לפיינל בפלמחים? (עד כמה הוא פעיל?)

פורסם

אם כבר LLKS (כפר סבא) הדבר האחרון שחסר כאן זה שטחים פנויים.

אולי קפלן יסבלו אבל לא חסר שטח

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...