mickey lip פורסם יולי 18, 2010 דיווח פורסם יולי 18, 2010 יש בין חלק מחברי החטיבה גם מוסלמים, נוצרים , אז? אם יפול סיור ביום קדוש שלהם גם הם יתחילו להפוך עולמות ולהטיף מוסר?אנו חטיבה הומגנית , העוסקת בתעופה. לא פוליטיקה ולא דת . אומנם הרוב המכריע של החברים הינו יהודי,אך לא כולם אנשים מאמינים ושומרי מצוות. לא קשור לפה. גם אני לא התערבתי מקודם אבל בכל זאת, זכור לי שבעבר יצאה הנחיה לא לפתוח שרשורים בסגנון "האם יהיה פיקוח ביום כיפור" עם אזהרה מהנהלת הפורום אז למה יום כיפור כן מספיק משמעותי וט' באב לא? אני אישית לא צם לא ט' באב ולא ביום כיפור, לא מאמין בכלום, אוכל מה שבא לי ונוסע מתי שבא לי אבל אני עם ברוכי בקטע הזה, זה לא לעניין לעשות דבר כזה בט' באב ואת כל אותם הבחורים שקופצים עם "חופש דת" ו"איש באמונתו יחיה" אני אשאל דבר קטן - הייתם מארגנים מפגש חטיבתי ביום כיפור? או אולי ביום הזיכרון לשואה? אם המועד הזה של ט' באב מספיק חשוב כדי שכל לוח השידורים של הטלבזיה יהיה דיכאוני כנראה שיש משהו מספיק חשוב בתאריך הזה לעם שלנו כדי שנדע לכבד אותו, גם אם אנחנו לא אנשים מאמינים. סה"כ היום הזה הוא לא יום דתי יותר מיום לאומי, זה יום שבו בעצם באה לקצה הישיבה של העם שלנו בארץ שלנו, יום שבו התחילו 2000 שנות גלות עד ההתעוררות הלאומית המחודשת בסוף המאה ה19 נו מה עכשיו? יאלה , בו נעשה מזה שרשור באורך 10 עמודים שוב. אם תצטט את כל מה שכתבתי ולא רק את החלק הרלוונטי למדורה התורנית שלך , תופתע לראות שגם אני אוחז בדיעה כמו שלך וכמו של ברוכי. ובכל זאת זה אינו סותר את שציטתת יצאה בזמנו בקשה מכל החברים לכבד את יום כיפור ודומיו, אתה צודק, אולי יש צורך לרענן את החברים החדשים, זה עדיין אינו סותר את הנושא חופש הבחירה, הסיור אינו סיור של ואטיל ולא מטעמה, מה שבניגוד לטיסות ברשת. אם תרצה, כל נושא השרשור מבחינתי עוסק ב" ואהבת לרעיך כמוך", יש עוד מקום רב לשיפור בנושא אצל כולם.
Ido Rahav פורסם יולי 18, 2010 דיווח פורסם יולי 18, 2010 יש בין חלק מחברי החטיבה גם מוסלמים, נוצרים , אז? אם יפול סיור ביום קדוש שלהם גם הם יתחילו להפוך עולמות ולהטיף מוסר?אנו חטיבה הומגנית , העוסקת בתעופה. לא פוליטיקה ולא דת . אומנם הרוב המכריע של החברים הינו יהודי,אך לא כולם אנשים מאמינים ושומרי מצוות. לא קשור לפה. גם אני לא התערבתי מקודם אבל בכל זאת, זכור לי שבעבר יצאה הנחיה לא לפתוח שרשורים בסגנון "האם יהיה פיקוח ביום כיפור" עם אזהרה מהנהלת הפורום אז למה יום כיפור כן מספיק משמעותי וט' באב לא? אני אישית לא צם לא ט' באב ולא ביום כיפור, לא מאמין בכלום, אוכל מה שבא לי ונוסע מתי שבא לי אבל אני עם ברוכי בקטע הזה, זה לא לעניין לעשות דבר כזה בט' באב ואת כל אותם הבחורים שקופצים עם "חופש דת" ו"איש באמונתו יחיה" אני אשאל דבר קטן - הייתם מארגנים מפגש חטיבתי ביום כיפור? או אולי ביום הזיכרון לשואה? אם המועד הזה של ט' באב מספיק חשוב כדי שכל לוח השידורים של הטלבזיה יהיה דיכאוני כנראה שיש משהו מספיק חשוב בתאריך הזה לעם שלנו כדי שנדע לכבד אותו, גם אם אנחנו לא אנשים מאמינים. סה"כ היום הזה הוא לא יום דתי יותר מיום לאומי, זה יום שבו בעצם באה לקצה הישיבה של העם שלנו בארץ שלנו, יום שבו התחילו 2000 שנות גלות עד ההתעוררות הלאומית המחודשת בסוף המאה ה19 יש בין חלק מחברי החטיבה גם מוסלמים, נוצרים , אז? אם יפול סיור ביום קדוש שלהם גם הם יתחילו להפוך עולמות ולהטיף מוסר?אנו חטיבה הומגנית , העוסקת בתעופה. לא פוליטיקה ולא דת . אומנם הרוב המכריע של החברים הינו יהודי,אך לא כולם אנשים מאמינים ושומרי מצוות. לא קשור לפה. גם אני לא התערבתי מקודם אבל בכל זאת, זכור לי שבעבר יצאה הנחיה לא לפתוח שרשורים בסגנון "האם יהיה פיקוח ביום כיפור" עם אזהרה מהנהלת הפורום אז למה יום כיפור כן מספיק משמעותי וט' באב לא? אני אישית לא צם לא ט' באב ולא ביום כיפור, לא מאמין בכלום, אוכל מה שבא לי ונוסע מתי שבא לי אבל אני עם ברוכי בקטע הזה, זה לא לעניין לעשות דבר כזה בט' באב ואת כל אותם הבחורים שקופצים עם "חופש דת" ו"איש באמונתו יחיה" אני אשאל דבר קטן - הייתם מארגנים מפגש חטיבתי ביום כיפור? או אולי ביום הזיכרון לשואה? אם המועד הזה של ט' באב מספיק חשוב כדי שכל לוח השידורים של הטלבזיה יהיה דיכאוני כנראה שיש משהו מספיק חשוב בתאריך הזה לעם שלנו כדי שנדע לכבד אותו, גם אם אנחנו לא אנשים מאמינים. סה"כ היום הזה הוא לא יום דתי יותר מיום לאומי, זה יום שבו בעצם באה לקצה הישיבה של העם שלנו בארץ שלנו, יום שבו התחילו 2000 שנות גלות עד ההתעוררות הלאומית המחודשת בסוף המאה ה19 נו מה עכשיו? יאלה , בו נעשה מזה שרשור באורך 10 עמודים שוב. אם תצטט את כל מה שכתבתי ולא רק את החלק הרלוונטי למדורה התורנית שלך , תופתע לראות שגם אני אוחז בדיעה כמו שלך וכמו של ברוכי. ובכל זאת זה אינו סותר את שציטתת יצאה בזמנו בקשה מכל החברים לכבד את יום כיפור ודומיו, אתה צודק, אולי יש צורך לרענן את החברים החדשים, זה עדיין אינו סותר את הנושא חופש הבחירה, הסיור אינו סיור של ואטיל ולא מטעמה, מה שבניגוד לטיסות ברשת. אם תרצה, כל נושא השרשור מבחינתי עוסק ב" ואהבת לרעיך כמוך", יש עוד מקום רב לשיפור בנושא אצל כולם. מיצינו כבר את העניין של ט' באב. אני לא מבין כמה פעמים צריך להסביר ולהדגיש שהמפגש מתקיים יום לפני הצום. המפגש הזה תוכנן כבר חודש מראש ואתם יכולים לראות כי ההענות למפגש מספיקה בכדי לקיים את המפגש. כפי שנאמר, המפגש תוכנון זמן רב מראש, למה כל פעם שמישהו מנסה לארגן משהו לטובת החטיבה ישר פוסלים את זה ההודעה לא באה ליצור ויכוח חדש אלא רק בכדי להבהיר את הנושא. המשך שבוע טוב לכולם
WalKMaN` פורסם יולי 18, 2010 דיווח פורסם יולי 18, 2010 אני בעד לנעול את העסק, המפגש מחר ואין כבר כ"כ מה לתאם..
Lufthansa פורסם יולי 18, 2010 דיווח פורסם יולי 18, 2010 בנושא למפגש ב ILS, קחו בחשבון שהמשטרה עוברת שם הרבה בזמן אחרון בגלל עבודות במסלול 26, המשטרה משגיחה חוץ לגדרות השדה ומגרשת אנשים ומתחילה לעשות מזה כל מיני עניינים למה "אאסור לצלם" או "למה לא להיות שם" כשהם רוצים, תחשבו על זה, עדיף תמך או APC.
Yakov Kraus פורסם יולי 18, 2010 דיווח פורסם יולי 18, 2010 אני שוב כותב כי אתם מפספסים את הנושא הכל זה על חברות יש קבוצה של דתיים בפורום לא הרבה אולי ארבע או חמש היום הזה לא נח להם יותר מזה הוא לא אפשרי באותו היום לא נוחת קונקורד או משהו אפשר לדחות ללא קושי הם רצו להשתתף ולא יכולים חברים מתחשבים אחד בשני אתם לא
mickey lip פורסם יולי 18, 2010 דיווח פורסם יולי 18, 2010 אני שוב כותב כי אתם מפספסים את הנושאהכל זה על חברות יש קבוצה של דתיים בפורום לא הרבה אולי ארבע או חמש היום הזה לא נח להם יותר מזה הוא לא אפשרי באותו היום לא נוחת קונקורד או משהו אפשר לדחות ללא קושי הם רצו להשתתף ולא יכולים חברים מתחשבים אחד בשני אתם לא ולכן כתבתי " ואהבת לרעך כמוך". ובא לציון גואל.
Yakov Kraus פורסם יולי 18, 2010 דיווח פורסם יולי 18, 2010 ולכן כתבתי " ואהבת לרעך כמוך".ובא לציון גואל. איזה שנינות אתה אומר שזה לא ארגון של VATIL אבל השם של הכינוס הוא "מפגש חטיבתי" איזה חטיבה חטיבת הנח"ל או חטיבת גבעתי מר VATIL1
Izik Bakshi פורסם יולי 18, 2010 דיווח פורסם יולי 18, 2010 ולכן כתבתי " ואהבת לרעך כמוך".ובא לציון גואל. איזה שנינות אתה אומר שזה לא ארגון של VATIL אבל השם של הכינוס הוא "מפגש חטיבתי" איזה חטיבה חטיבת הנח"ל או חטיבת גבעתי מר VATIL1 יעקוב, השם של הכינוס הוא מפגש חטיבתי כי ככה המארגנים בחרו, מצויין במפורש שזה לא מפגש רשמי כדי שהחברים ידעו שהם באחריות עצמם. לא הבנתי איך הצלחת לפרש זאת אחרת. כבר מלפני חודש ירדן שלוי ועידו רהב פנו אלי בבקשה לקיים כזה מפגש וביקשו את דעתי ועזרתי בנושא. אני נתתי להם את ברכתי בתאום מול צוות החטיבה, ואני עדיין נותן להם את ברכתי. ואני חייב לציין את שני החבר'ה האלה לטובה, הם פעלו בדיוק כמו שאני מצפה מחברי חטיבה. גם אני לתומי לא שמתי לב שזה נופל ב-ט' באב ואני מבין לחלוטין את רגשותיו של ברוכי ושאר שומרי הדת. זה אכן לא נעים לקרוא כזו הודעה על מפגש למי שהוא דתי, בדיוק כמו שלא נעים לקרוא הודעה על פיקוח ביום כיפור. אבל אני מבטיח לכל המעורבים ששום דבר לא נעשה בזדון, אנחנו כן נמשיך לאכוף את הנושא של הודעות מסוג זה (לשאלתך עידו). את השיקול אם לדחות או לא אני משאיר לעידו וירדן (ומצרף לקריאה של מיקי לבדוק אפשרות דחיה), שני החבר'ה האלה הוכיחו אחריות. מאחר והם החליטו שלא (כמו שקראתי לבינתיים) אז נכבד את ההחלטה שלהם ונבקש גם מהם לכבד את שאר שומרי המסורת כאן ופשוט לשים לב להבא לתאריך (וזו גם הערה עבורי) כי כמו שכתבתי, זה לא נעים ולא פייר לפרסם כזו הודעה ביום שכזה. מפגשי ILS מעולם לא היו מפגש רשמי, מיקי כתב והסביר למה בצורה מספיק ברורה. ומאחר וזה לא מפגש רשמי, אז כל מי שרוצה מוזמן לארגן כמו שאני עשיתי זאת בעבר עשרות פעמים, וכמו שעושה זכריה כרגע. אני מקווה שדברי יתנו סוף לפרשנויות השונות שאני קורא כאן, שהן לצערי ללא כל בסיס. אנה גלו סבלנות וסובלנות כלפי הסובבים אתכם, זה המפתח.
Idan Traub פורסם יולי 18, 2010 דיווח פורסם יולי 18, 2010 בנושא למפגש ב ILS, קחו בחשבון שהמשטרה עוברת שם הרבה בזמן אחרון בגלל עבודות במסלול 26, המשטרה משגיחה חוץ לגדרות השדה ומגרשת אנשים ומתחילה לעשות מזה כל מיני עניינים למה "אאסור לצלם" או "למה לא להיות שם" כשהם רוצים, תחשבו על זה, עדיף תמך או APC. כעקרון זה שטח ציבורי לכל דבר ועיניין. זה לא שאתה מול הבסיס הצבאי לשעבר או מול המערכות אבטחה של השערים הפעילים. גם אם באה משטרה לרוב בדיבור מנומס ורגיל אפשר גם להיות במקומות שעלולים להיות נחשבים יותר רגישים. מניסיון אין לאבטחה שום אינטרס לגרש אותך להפך.... אתה מפיג להם את השעמום של המשמרת .
Gilad Brutman פורסם יולי 18, 2010 דיווח פורסם יולי 18, 2010 אני טס באותו יום.. אולי תראו אותי אני ממריא על איר קנדה..
E.Z פורסם יולי 19, 2010 דיווח פורסם יולי 19, 2010 ברוכי האמת אני מבין אותך וגם מכבד את האמונות שלך וואללה היה מקום אולי לשקול הזזת התאריך ואפשר להתווכח על זה, לי למשל זה לא בא בטוב תמיד עם הסידור עבודה אבל הדרך שבחרת לעשות את זה בצורת הספאמה של השרשור הקודם פשוט פסולה זאת אותה דרך כמו שלפחות אני רואה את זה שציבור שלם מנסה לכפות אם חיניון כארטא יהיה פתוח בשבת או האם תיהיה או לא תיהיה תחבורה ציבורית בשבת כדי שאלה שמבלים ונהנים יוכלו לחזור בבטחה הביתה- פשוט יוצר סוג אנטיגוניזם כלפי מה שאתה מייצג או יותר נכון הציבור שאתה חושב שאתה מייצג. את המשחק ששיחקת אני מכיר טוב מאוד- והאמת הנהלת הפורום שחקה לידיים שלך שנעלה את אותו שרשור אינפורמאטיבי רק בגללך אם זה שיקולם סבבה. אבל יודע מה- אני לא מכיר אישית את מארגני המפגש אבל לדעתי ובזה אף אחד לא יודא- אם למישהו חלפה המחשבה באותו רגע "קצת פישלנו ננסה לתקן" תיהיה בטוח שההתנהלות שלך בשרשור הקודם העיפה את המחשבה הזאת מאותו ראש, הצורה בא כפית את עצמך בצורת הספאמה של אותו שרשיר רק חזקה את רגשות הנגד וגם אם הייתה אפשרות כזאת מחקת אותה במו ידייך- והצד השני אמר - נלך עם זה עד הסוף זאת פוליטיקה קטנה - חוקית ודיי מסריחה אבל לדעתי יכולת להשיג את המטרה שלך אם מלכתחילה הגישה שלך הייתה שונה -לשנות תאריכים בסקר זה בדיוק עניין שלך שתי שניות ולחיצה כפתור בסופו של דבר.
Baruch Spiegel פורסם יולי 19, 2010 דיווח פורסם יולי 19, 2010 תודה רבה על הביקורת והציונים. הרשה לי לדחות אותה על הסף. הבקשה הראשונית לדחייה היתה ראוייה ומידתית ונתקלה באטימות ובזלזול. גם ההודעה שלאחריה. אז קראתם כמה מאמרים חשובים על תשעה באב וקיבלתם קצת מושג על ההיסטוריה של העם שלנו. אין בזה שום דבר רע. אין לא צריך רשות ממך או מאף אחד אחר לכתוב מה שעל ליבי בנושא הזה. לא מתאים לך - אל תקרא. אם הטענה שלך נכונה ובעצם התאריך הושאר על כנו בכוונה - דווקא, זה רק מוכיח שאין כאן לא "ואהבת", לא סובלנות ולא התחשבות באחר. וברשותך אין בכוונתי להגיב יותר בנושא. הבנתי את רוח הדברים. אני לא מעוניין שהנושא ימשיך לבעור מהשמן הנוסף שאתה מוסיף למדורה (בהצתה מאוחרת ובחוסר טעם)
E.Z פורסם יולי 19, 2010 דיווח פורסם יולי 19, 2010 אם להודעה הראשונה שלך באותו שרשור אתה קורא ראוייה ומידתית אז באמת אמות המידה שלך קולקול . לקרוא לכותבי השרשור "יהודים יקרים"- מי אמר שכולם כאן יהודים? להטיף לאנשים מוסר בצורה שהיא במפורש מתנשאת, כאילו כולם מנותקים ולא יודעים שזה חג (בדיעבד אולי זה נכון אבל זה לא העניין) ולחזור עוד בסוף בלשון צינית(אל תתמם) בסוף ההודעה "יהודים יקרים" המושג "אהבה וסובלנות" צריך לחול על שני הצדדים מי שנהג בחוסר סולבלנות זה אתה כאשר ענו לך בנימוס, והתחלת להציף את השרשור בלינקים שאגב לא הייתי צריך להיכנס לאף אחד מהם כדי לדעת מה יש בהם(כמה שזה עצוב להגיד). לא יודע עד כמה הטענה שלי נכונה או לא אבל תיהיה בטוח שאם הייתה כוונה לתת לך יחס רציני כל שהו אחרי שמארגני הארוע "חטפו" את הנעילה של השרשיר לא בטוח בכלל שהוא היה קיים, אם לי היית הורס שרשיר כי בטעות שמתי שעור שאני מעביר באלעל על ערב יום כיפור סביר להניח שלא הייתי שותק על זה אבל זה רק אני..... זאת מדורה שאתה הדלקת ודלק שמן או נפט שלדעתך אני מוסיף למדורה לא רלוונטי היית צריך לכבות אותה מזמן בצורת מכתב התנצלות למארגני הארוע, במקום להגיד שלא אכפת לך שישעו אותך וללכת על גישת "תמות נפשי עם פלשתים" שמוסיפה דלק שיכול להטיס ג'מבו לקנדי. בהצלחה !
אורח פורסם יולי 19, 2010 דיווח פורסם יולי 19, 2010 סובלנות, אהבת זולת והתחשבות הם דו-סטריים, משהו שמשום מה הדתיים לא הפנימו.
אורח פורסם יולי 19, 2010 דיווח פורסם יולי 19, 2010 במיוחד לכאלה שדוחפים את האף שלהם לחיים של אחרים וקובעים לכולם איך לחיות כשהם בעצם לא נוקפיף אצבע למען המדינה. אה כן בעצם הם לא נוקפים אצבע, הם דוחפים את כל היד לכיס שלי כדי לממן את עצמם ואת שכמותם ורק כדי שיוכלו להתנדנד להם מול ספר ולעשות כאילו...
Yakov Kraus פורסם יולי 19, 2010 דיווח פורסם יולי 19, 2010 רן מה יהיה? כל החרדים ישתלטו על VATIL ילמדו אנגלית לקרוא את המנואלים יקנו מחשבים וסטיקים גוואלד לאיפה נברח?
Itay Zecharia פורסם יולי 19, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 19, 2010 לאלה שיודעים (והם המועטים כאן) - הרי אנו יודעים: מי שיודע - יש לו זכות לדעת, ומי שלא - אז אין לו. זוהי לא מחובתנו ליידע את מי שלא רוצה לדעת. לא מינו אותנו לתקן, אלא כל אחד את עצמו, והלוואי שזה יצליח. אני הייתי אומר, הנח להם לנפשם. מי שמפסיד לא יודע מכך. ובואו לא נכנס לוויכוחים מיותרים, זה לא נחוץ לאף אחד. בכל זאת, אנו בערב תשעה באב.
Ohad Shalev פורסם יולי 19, 2010 דיווח פורסם יולי 19, 2010 לאלה שיודעים (והם המועטים כאן) - הרי אנו יודעים: מי שיודע - יש לו זכות לדעת, ומי שלא - אז אין לו.זוהי לא מחובתנו ליידע את מי שלא רוצה לדעת. לא מינו אותנו לתקן, אלא כל אחד את עצמו, והלוואי שזה יצליח. אני הייתי אומר, הנח להם לנפשם. איתי... שכחת לציין בכותרת "חידה לשבת"..
Itay Zecharia פורסם יולי 19, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 19, 2010 חחח אוהד זה רק על מנת להעביר את המסר לאותו החלק "המועט", ועל מנת שהשאר לא יתסיסו להיכנס לחזית נוספת. איפה נעלמת חייל? פלוגת AA מחפשת אחריך...
mickey lip פורסם יולי 19, 2010 דיווח פורסם יולי 19, 2010 פינקלס, ברוכי, אלעד וכל השאר, תעצרו פה בבקשה. את הויכוח הזה תנהלו מצידי על כוס קפה בשירגל, לא על גבי הפורום. לא מתאים לכם בגילכם המופלג..... לא בא לי לראות עוד נעילה, את זה נשאיר לכיפור .....
moshe elbaz פורסם יולי 19, 2010 דיווח פורסם יולי 19, 2010 [quote name="ezman" להטיף לאנשים מוסר בצורה שהיא במפורש מתנשאת' date=' כאילו כולם מנותקים ולא יודעים שזה חג (בדיעבד אולי זה נכון אבל זה לא העניין) ה[/quote] :shock: :shock: :shock: חג??? יום אבל
Adam Waiser פורסם יולי 19, 2010 דיווח פורסם יולי 19, 2010 ולאור התגובות המאד לא מקובלות אני נאלץ לנעול גם את השרשור הזה אני מבין שהנושא בוער אבל רבאק תתאפקו לא מתחשק לי בערב ט' באב להתחיל לחלק פה השעיות על ימין ועל שמאל בגלל אמירות לא במקום שאפשר גם להגדיר אותן כפרובוקציות ובנושאים שעצם הדיון עליהם כאן שנוי במחלוקת לכו תעשו דברים חשובים יותר ועזבו אתכם מהוויכוחים האלה ננעל