Baruch Spiegel פורסם יולי 13, 2010 דיווח פורסם יולי 13, 2010 מדהים מי שמעליב פוגע ולא מתחשב ברגשות של אחרים זה מי שמתעקש לערוך אירוע דווקא ביום תשעה באב. מה מעליב במה שכתבתי? שאתם הולכים לקיים אירוע ומפגש משמח ביום אבל לאומי? מי פה מזלזל ומי פה אמור להיעלב? ואני לא מדבר פה על איסורים דתיים אני מדבר על יום אבל לאומי. על האסון הגדול ביותר שאירע לעם היהודי. כל הצרות והאסונות והפורענויות שנפלו עלינו מאז ועד היום קרו בגלל החורבן ההוא. פשוט תתביישו לכם. תלכו תחגגו, אבל תקחו אתכם לשם את כל מה שכתבתי ואת כל מה שציטטתי עד עכשיו. לפחות תהיו מודעים על מה אתם דורכים ואיזה מורשת אתם רומסים ברגל גסה. איכזבתם אותי מאוד.
Avichai Koor פורסם יולי 13, 2010 דיווח פורסם יולי 13, 2010 לא במילים כאלו חריפות,אבל אני מסכים עם ברוכי. אתם צריכים לצרף את עצמכם לעם היהודי ולדעת שתשעה באב זהו יום אבל לכל דבר. תזכרו חברים,אתם יהודים,אתם גאים בזה.אל תזרקו את זה לפח.
uvdude פורסם יולי 13, 2010 דיווח פורסם יולי 13, 2010 ברוכי - אני חושב שאתה לוקח את זה רחוק מדי. אף אחד לא שם את האירוע בכוונה ביום הזה, אלא זה היום שהתאים למרבית חברי החטיבה. תשעה באב, עם כל הרצון הטוב, הוא ממזמן לא יום אבל לאומי. יש לי הרבה קולגות מהמגזר הדתי שמגיעים לעבודה כרגיל, ומנהלים את חייהם כרגיל, ושום דבר נורא לא קורה. אני מבין שלך באופן אישי זה מפריע, וזה לגיטימי. אבל שום דבר לא נעשה פה בכוונת זדון, ואני חושב שטיפסת על עץ גבוה מדי. כל דבר מעבר לזה מנפח את הסיפור מעבר לכל פרופורציה הגיונית.
Yarden Antebi פורסם יולי 13, 2010 דיווח פורסם יולי 13, 2010 אני לא רואה את זה כיום אבל לאומי. הערבים בטח לא אבלים באותו היום, אותו דבר הנוצרים. זהו יום אבל יהודי. ואין מה לעשות, לא כולם שומרי מסורת בצורה כזאת שהם צמים ביום הזה, או אבלים בכלל. כתבו את זה המון פעמים בדיון על המפגש, אבל איש באמונתו יחיה, גם אם זה אומר שהאמונה שלו (או חוסר האמונה) לא תואמים לשלך. אני לא כותב את זה כהתקפה עלייך ברוכי אלא רק מביע את הדיעה שלי, מאוד מקווה שלא תפציץ אותי פה.
Adam Waiser פורסם יולי 13, 2010 דיווח פורסם יולי 13, 2010 מצטער אם אני הורס את החגיגה אבל להזכירכם שבעבר דיונים שהוסתו לנושאי דת מדינה ויחסינו עם השכנים (שאפילו לא אמורים להיות שייכים לפורום הזה) תמיד הסתיימו בירידה לרמות של גועל נפש ותמיד הם ננעלו ובעליהם טופלו משמעתית ובחומרה לא אמורים להיות פה וויכוחים כאלו ובטח שלא ברמה שהוויכוח הזה מתחיל לגלוש אליה. יש פה אצל חלק מהאנשים ירידה לרמות של פרובוקציה וזה כבר חורג מגבול הטעם הטוב לכן החל מרגע זה כך יהיה הנוהג גם הפעם: השרשור הזה כמו קודמו ננעל ואני מציע לכולם לחזור לעסוק במה שכולנו אוהבים ושלשמו התכנסנו כאן ואל תנסו לעקוף את הנעילה על ידי פתיחת שרשורים חדשים בנושא כי התוצאות וההשלכות על חשבון המשתמש שלכם תהינה מיידיות וכואבות תודה וסליחה אם מישהו נפגע מצורת ההתבטאות והאיומים - אבל כשאין ברירה אז אין ברירה זהו פורום שעוסק בתעופה, תפקידי לשמור עליו ככזה וכזה הוא גם ישאר! אם למישהו יש בעיה אני זמין בטלפון