עבור לתוכן
Moshe Mizrahi

המסע שלי ל- Andras Field

Recommended Posts

פורסם

שלום חברים,

לא מזמן סיפרתי לכם על הפרויקט החדש של אירוסופט בשרשור הזה: http://www.vatil.org.il/vatil/board/viewtopic.php?f=1&t=32992

ובכן הפרויקט מתקדם, יש די הרבה חברות מסחריות שקנו שטחים לביתן שלהם או להאנגרים, למטרות פרסום כמובן. למשתמש הפרטי אירוסופט מציעה אופציה של שטח אדמה עם בית והאנגר, לאחר שרוכשים שטח אדמה ניתן לבחור בין מספר סוגי בתים והם בונים אותו ושמים שלט עם השם. כל העדכונים מופיעים בגרסת הסינרי הבאה (יוצאת גרסה כל שבועיים בערך). המקום והפרויקט נעשו ממש פופולריים ויש שם ביקוש עצום לשטחי אדמה שכרגע לא ברור איך אירוסופט תתמודד אתו. יש לפרויקט כבר אתר משלו והוא נמצא כאן:

http://www.andrasfield.com/

לי התמזל המזל ונכנסתי לגור בין הממש ראשונים, בבית סולידי וחמוד מול ההאנגר של אירוסופט. החלטתי להעביר לשם את ה- DHC-6 Twin Otter של אירוסופט במסע של כ-20 לגים שיעבור כמעט בכל השדות הגדולים עם הסינרים היפים אירופה. אתחיל בבן גוריון, אני אעשה טיסת פרידה בשמי הארץ ואנחת בחיפה ומשם אצא מהארץ.

אני אפרסם מתי אני עושה כל טיסה ומי שירצה להצטרף מוזמן בכיף. המסע שלי יעבור בשדות הבאים:

1 LLHA

2 LTAI

3 LGSR

4 LIBD

5 LHBP

6 LOWW

7 LIPZ

8 LOWI

9 LSGS

10 LEPA

11 LEMD

12 LFRS

13 LFPG

14 EHRD

15 EGLL

16 EHAM

17 EDDH

18 EKBI

19 ENVA

20 ESSA

21 EDDT

22 EDDF

23 EAFS

תיכף אצרף כמה תמונות מהמצב כרגע ב- Andras Field

תודה!

פורסם

הודעת המשך עם כמה תמונות בשעת בוקר מוקדמת, מבט כללי על חלק מהפרויקט והפארק שקרובים לשדה:

2010-7-17_23-1-41-757.jpg

הבית שלי (מימין) וההאנגר של אירוסופט (משמאל):

2010-7-17_23-8-10-874.jpg

ככה ההאנגר שלי יראה כשאגיע עם הבוננזה (כרגע ההאנגר ריק):

2010-7-17_23-16-56-334.jpg

והנה השלט עם השם שנכנס בעדכון הסינרי (רשמתי כמובן LLBG בשביל היצוג הלאומי):

2010-7-17_23-18-26-822.jpg

עדכונים בקרוב...

פורסם

כמה עלה לך ההאנגר+הבית?

ראיתי שעכשיו הם מוכרים רק האנגרים.

לדעתך שנה הבאה יהיו עדיין האנגרים ובתים למכירה?(רק אז יהיה לי כסף+מחשב לכל זה)

פורסם
אגב, שאלה קצת ישראלית - מה מונע ממני לבוא ולהכנס להנגר של מישהו אחר? :D

בינתיים השדה לא ברשתות VATSIM או IVAO, עדיין בודקים איך לעשות את זה ובשלב ראשון יכנס שרת מולטיפלייר לשדה ולפארק. ככה שבאופליין תחנה איפה שבא לך, אבל באונליין תהיה לך בעיה :P

פורסם

משה חיל האוויר רוצה לשלוח קרנף..

אני רוצה להרים דוכן תותים בשבת בבוקר שם... נראה אולי גם ג'חנון ובורקסים...

יש מצב?

פורסם

באמת יהיה נחמד אם תראו קצת נוכחות ישראלית שם... אני מרגיש די לבד בין כל האירופאים כרגע ורוח גבית לא תזיק :) אפשר לשאול שם בפורום הכל, רק לא בטוח איך אומרים ג'חנון באנגלית (הבת שלי אומרת agnoon, אבל זה לא נראה לי זה)

פורסם
אחרי כל הכסף שזרקת שם, לא נשארו לך כמה לירון להחליף את הגרוטאה שחונה לך שם ליד הבית?

תקנה איזה רכב יותר ספורטיבי או לפחות גיפ חדש.......

מעדיף חיים צנועים אתה יודע, בלי להוציא לאחרים את העיניים :lol:

פורסם

נו באמת, מה השלב הבא? זה יתממשק עם SIMS בתוך הבית? ופיצה טייקון לעסק שפותחים בטרמינל?

אגב מי שרוצה אני בונה לכם בית בחצי מחיר, 25 יורו ואצלי תקבלו גם מכונית ספורט 8)

פורסם

בעדכון 1.04 יש פלישת ארנבים לשדה ולפארק, ממש מכה של ארנבים מתרוצצים בכל מקום, הצלחתי לתפוס RNAV אחד על מגלש של מסוק המשטרה המקומית מחכה לטרמפ: (לא ערוך)

rabbit.jpg

פורסם

בשבת לקחתי את המשפחה לבקתת יער ובה מועדון רכיבה, משחקיה ומסעדה ממש בקצה העיר. חנתה שם מרצדס קבריולט חדשה ומפוארת מפולין ועליה שלט, "למכירה סלעים מהחלל". לפי המכונית נראה שהולך לו :? .

פורסם

עדכון קטן, בעקבות רכש חדש סוג המטוס למסע השתנה, אני מעוניין להעביר ל- Andras Field את ה- DHC-6 Twin Otter, כשאגיע לשם הוא יכנס למוסך של אירוסופט (מול הבית שלי :)), יחליפו לו את הגלגלים במצופים והוא ישמש להסעות של נוסעים ומטען מהבסיס הימי שם... מהירות שיוט בסביבות 150 קשר.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...