Moshe Mizrahi פורסם יולי 17, 2010 דיווח פורסם יולי 17, 2010 שלום חברים, לא מזמן סיפרתי לכם על הפרויקט החדש של אירוסופט בשרשור הזה: http://www.vatil.org.il/vatil/board/viewtopic.php?f=1&t=32992 ובכן הפרויקט מתקדם, יש די הרבה חברות מסחריות שקנו שטחים לביתן שלהם או להאנגרים, למטרות פרסום כמובן. למשתמש הפרטי אירוסופט מציעה אופציה של שטח אדמה עם בית והאנגר, לאחר שרוכשים שטח אדמה ניתן לבחור בין מספר סוגי בתים והם בונים אותו ושמים שלט עם השם. כל העדכונים מופיעים בגרסת הסינרי הבאה (יוצאת גרסה כל שבועיים בערך). המקום והפרויקט נעשו ממש פופולריים ויש שם ביקוש עצום לשטחי אדמה שכרגע לא ברור איך אירוסופט תתמודד אתו. יש לפרויקט כבר אתר משלו והוא נמצא כאן: http://www.andrasfield.com/ לי התמזל המזל ונכנסתי לגור בין הממש ראשונים, בבית סולידי וחמוד מול ההאנגר של אירוסופט. החלטתי להעביר לשם את ה- DHC-6 Twin Otter של אירוסופט במסע של כ-20 לגים שיעבור כמעט בכל השדות הגדולים עם הסינרים היפים אירופה. אתחיל בבן גוריון, אני אעשה טיסת פרידה בשמי הארץ ואנחת בחיפה ומשם אצא מהארץ. אני אפרסם מתי אני עושה כל טיסה ומי שירצה להצטרף מוזמן בכיף. המסע שלי יעבור בשדות הבאים: 1 LLHA 2 LTAI 3 LGSR 4 LIBD 5 LHBP 6 LOWW 7 LIPZ 8 LOWI 9 LSGS 10 LEPA 11 LEMD 12 LFRS 13 LFPG 14 EHRD 15 EGLL 16 EHAM 17 EDDH 18 EKBI 19 ENVA 20 ESSA 21 EDDT 22 EDDF 23 EAFS תיכף אצרף כמה תמונות מהמצב כרגע ב- Andras Field תודה!
Moshe Mizrahi פורסם יולי 17, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 17, 2010 הודעת המשך עם כמה תמונות בשעת בוקר מוקדמת, מבט כללי על חלק מהפרויקט והפארק שקרובים לשדה: הבית שלי (מימין) וההאנגר של אירוסופט (משמאל): ככה ההאנגר שלי יראה כשאגיע עם הבוננזה (כרגע ההאנגר ריק): והנה השלט עם השם שנכנס בעדכון הסינרי (רשמתי כמובן LLBG בשביל היצוג הלאומי): עדכונים בקרוב...
4X-OYK פורסם יולי 17, 2010 דיווח פורסם יולי 17, 2010 כמה עלה לך ההאנגר+הבית? ראיתי שעכשיו הם מוכרים רק האנגרים. לדעתך שנה הבאה יהיו עדיין האנגרים ובתים למכירה?(רק אז יהיה לי כסף+מחשב לכל זה)
Moshe Mizrahi פורסם יולי 17, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 17, 2010 ההאנגר הוא חלק מהבית, אם מוכרים האנגרים נפרדים זה בלי בית. לי עלה 50 יורו השטח (הגיע עם הבית וההאנגר)
Amit Doron פורסם יולי 17, 2010 דיווח פורסם יולי 17, 2010 מעולה משה!!אם יתאפשר כמובן אני אצטרף אליך,יש מקום בהאנגר לעוד מטוס? :mrgreen:
David Bendavid פורסם יולי 17, 2010 דיווח פורסם יולי 17, 2010 ההאנגר הוא חלק מהבית, אם מוכרים האנגרים נפרדים זה בלי בית. לי עלה 50 יורו השטח (הגיע עם הבית וההאנגר) השתגעת אה? :mrgreen:
Almog Atar פורסם יולי 17, 2010 דיווח פורסם יולי 17, 2010 האם יש איזה נציגות של חברות תעופה וירטואליות שם ?
4X-OYK פורסם יולי 17, 2010 דיווח פורסם יולי 17, 2010 טוב אני יצטרך לחסוך הרבה בשביל לקנות סימולטור X+הסינרי+שטח יש גם האנגרים לגדולים כמו 73/6/7/4?
David Bendavid פורסם יולי 17, 2010 דיווח פורסם יולי 17, 2010 אגב, שאלה קצת ישראלית - מה מונע ממני לבוא ולהכנס להנגר של מישהו אחר?
Moshe Mizrahi פורסם יולי 18, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 18, 2010 האם יש איזה נציגות של חברות תעופה וירטואליות שם ? לא נראה לי, תסתכל ברשימת המצטרפים כאן אולי תזהה משהו: http://www.andrasfield.com/
Moshe Mizrahi פורסם יולי 18, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 18, 2010 אגב, שאלה קצת ישראלית - מה מונע ממני לבוא ולהכנס להנגר של מישהו אחר? בינתיים השדה לא ברשתות VATSIM או IVAO, עדיין בודקים איך לעשות את זה ובשלב ראשון יכנס שרת מולטיפלייר לשדה ולפארק. ככה שבאופליין תחנה איפה שבא לך, אבל באונליין תהיה לך בעיה
Amir Paz פורסם יולי 18, 2010 דיווח פורסם יולי 18, 2010 משה חיל האוויר רוצה לשלוח קרנף.. אני רוצה להרים דוכן תותים בשבת בבוקר שם... נראה אולי גם ג'חנון ובורקסים... יש מצב?
Moshe Mizrahi פורסם יולי 18, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 18, 2010 באמת יהיה נחמד אם תראו קצת נוכחות ישראלית שם... אני מרגיש די לבד בין כל האירופאים כרגע ורוח גבית לא תזיק אפשר לשאול שם בפורום הכל, רק לא בטוח איך אומרים ג'חנון באנגלית (הבת שלי אומרת agnoon, אבל זה לא נראה לי זה)
mickey lip פורסם יולי 18, 2010 דיווח פורסם יולי 18, 2010 אחרי כל הכסף שזרקת שם, לא נשארו לך כמה לירון להחליף את הגרוטאה שחונה לך שם ליד הבית? תקנה איזה רכב יותר ספורטיבי או לפחות גיפ חדש.......
Moshe Mizrahi פורסם יולי 18, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 18, 2010 אחרי כל הכסף שזרקת שם, לא נשארו לך כמה לירון להחליף את הגרוטאה שחונה לך שם ליד הבית?תקנה איזה רכב יותר ספורטיבי או לפחות גיפ חדש....... מעדיף חיים צנועים אתה יודע, בלי להוציא לאחרים את העיניים
Moshe Mizrahi פורסם יולי 18, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 18, 2010 האם יהיה לו עדכון ב AIRAC ונתיבים חדשים אליו? אמור להיות, לא ברור מתי, יש מישהו שהתמנה לטפל בעניינים האלו מול מי שצריך
Yoav Hahamo פורסם יולי 18, 2010 דיווח פורסם יולי 18, 2010 ואו, איזה יופי. ממש מעניין. מקווה לנסות את זה כאשר יהיה לי X תודה על השיתוף.
Ido Rosenthal פורסם יולי 18, 2010 דיווח פורסם יולי 18, 2010 נו באמת, מה השלב הבא? זה יתממשק עם SIMS בתוך הבית? ופיצה טייקון לעסק שפותחים בטרמינל? אגב מי שרוצה אני בונה לכם בית בחצי מחיר, 25 יורו ואצלי תקבלו גם מכונית ספורט
Moshe Mizrahi פורסם יולי 19, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 19, 2010 בעדכון 1.04 יש פלישת ארנבים לשדה ולפארק, ממש מכה של ארנבים מתרוצצים בכל מקום, הצלחתי לתפוס RNAV אחד על מגלש של מסוק המשטרה המקומית מחכה לטרמפ: (לא ערוך)
Opher Ben Peretz פורסם יולי 20, 2010 דיווח פורסם יולי 20, 2010 בשבת לקחתי את המשפחה לבקתת יער ובה מועדון רכיבה, משחקיה ומסעדה ממש בקצה העיר. חנתה שם מרצדס קבריולט חדשה ומפוארת מפולין ועליה שלט, "למכירה סלעים מהחלל". לפי המכונית נראה שהולך לו :? .
Moshe Mizrahi פורסם יולי 22, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 22, 2010 עדכון קטן, בעקבות רכש חדש סוג המטוס למסע השתנה, אני מעוניין להעביר ל- Andras Field את ה- DHC-6 Twin Otter, כשאגיע לשם הוא יכנס למוסך של אירוסופט (מול הבית שלי ), יחליפו לו את הגלגלים במצופים והוא ישמש להסעות של נוסעים ומטען מהבסיס הימי שם... מהירות שיוט בסביבות 150 קשר.