David Bendavid פורסם יולי 25, 2010 דיווח פורסם יולי 25, 2010 שלום לכולם, כפי שרובכם יודעים, בתאריך ה-1.8 אל על תשיק את הקו לאילת באופן רשמי ותתחיל לטוס אליו באופן סדיר מידי יום. לפיכך, הוחלט לחגוג גם אצלנו בואטיל ובאל על וירטואל את השקת הקו, ולהשיק אותו בצורה חגיגית גם אצלנו. בתאריך ה-31.7 נחגוג את השקת הקו החדש אצלנו ברשת VATSIM, ונטוס על הנתיב אל ומאילת (ב"ג - אילת - ב"ג). האירוע יתקיים משעה 2100 מקומי ועד חצות - 2400. במהלך האירוע נפעיל גם את שדה"ת עובדה על מנת לאפשר תנועה למטוסים כבדים יותר ואלטרנטיבה למקרה של עומס יתר באילת כמו שכולכם יודעים, השדה באילת דיי מצומצם בחניות, לכן תצטיידו בדלק, זמן וסבלנות רזרביים מהסיבה שיכול להיות שתעוקבו עקב מצוקת חניות בשדה. כמו כן יש להצטייד בסינרים מתאימים לנתב"ג ולאילת, שניתן להשיג באתר החטיבה. שימו לב, יכול מאוד להיות שנפעיל את גישת ה-LDA לנכנסים לנתב"ג, על מנת להשיק את הגישה באופן רשמי גם ברשת. לכן, אתם מתבקשים להצטייד באיראק עדכני והעדכון שמוסיף את הגישה לסימולטור. מי שלא יהיה מוכן פשוט יכנס בגישה אחרת, לבחירתכם עקב העדרות שלי לשבוע הקרוב, הפיקוח ירוכז בנושא נפרד על ידי איתי ארנון. על מנת להשתבץ לפיקוח באירוע, עיינו בנושא הבא: viewtopic.php?f=1&p=332192 תודה לאיתי בהזדמנות זו ! לשאלות וכיו"ב ניתן לפנות לאלמוג עטר ולבר רודוי שיסייעו בנושא. מצפים לראותכם, תודה מראש, מחלקת אירועים ואל על וירטואל.
Lior Avinoam פורסם יולי 25, 2010 דיווח פורסם יולי 25, 2010 מזל טוב!, דוד אני חושב ששכחת משהו: - - - - - **פיקוח** - - - - - מה איתו? הוא לא יהיה באירוע בכלל אה?
David Bendavid פורסם יולי 25, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 25, 2010 מזל טוב!,דוד אני חושב ששכחת משהו: - - - - - **פיקוח** - - - - - מה איתו? הוא לא יהיה באירוע בכלל אה? בגלל שאני נעדר לשבוע, איתי ארנון מרכז את הפיקוח בנושא נפרד. בהזדמנות זו , תודה רבה לאיתי !
al12 פורסם יולי 25, 2010 דיווח פורסם יולי 25, 2010 אחלה של אירוע. רק אשמח אם תסדרו את האתר של אל על וירטואל מבחינת השעות. השעונים באתר לא מכוונים נכון.
David Bendavid פורסם יולי 25, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 25, 2010 http://www.vatil.org.il/vatil/board/viewtopic.php?f=1&t=33268 תודה נוי, אבל יש קישור בהודעה הראשית אופיר - לא, באירוע לא יהיו סלוטים.
moshe elbaz פורסם יולי 25, 2010 דיווח פורסם יולי 25, 2010 תקנו אותי אם אני טועה אבל אין את נקודות ההמתנה בחלק הצפון מערבי של המסלול בסינרי הנוכחי. זה יכול מאוד לעזור בכזה אירוע
אורח פורסם יולי 25, 2010 דיווח פורסם יולי 25, 2010 אם חסר, הערב אני אנסה להוסיף את זה ל AFCAD של אילת.
David Bendavid פורסם יולי 25, 2010 מחבר דיווח פורסם יולי 25, 2010 שימו לב - גם עובדה יופעל במהלך האירוע.
אורח פורסם יולי 25, 2010 דיווח פורסם יולי 25, 2010 סידרתי את הבננה הצפונית, כולל תאורת לילה. http://www.nvracing.net/ran/AF2_LLET.bgl תמתינו עם ההורדה, אני עושה עוד כמה תיקונים באילת כולל חניות ה E ששלומי ציין
orioh פורסם יולי 25, 2010 דיווח פורסם יולי 25, 2010 כל הכבוד, אני מגיע.. הרבה פעמים ראיתי שחטיבות זרות רושמות הודעות אוטומטיות על ארועים מסוימים או על בחינות. לדעתי זאת הדרך הכי טובה לפרסם את זה..איך אפשר?
Shlomlux2 פורסם יולי 25, 2010 דיווח פורסם יולי 25, 2010 סידרתי את הבננה הצפונית, כולל תאורת לילה.http://www.nvracing.net/ran/AF2_LLET.bgl תעדכנו אם יש בעיות. בננה? מה זה פה צבא??? :x עמדות E (אקו), 31 דרומית, 32 צפונית. לידיעתכם: קודם כל מאכלסים את הצפונית, ואח"כ דרומית. ג'ט עומד שם לבד. לצערי אני לא אהיה באירוע... תהנו :mrgreen:
אורח פורסם יולי 25, 2010 דיווח פורסם יולי 25, 2010 תורידו שוב את הקובץ ואני מבקש שתבדקו אם אתם רואים את חניות ה E. משום מה אצלי לא רואים אותן ולדעתי משהו בסינרי של דוד יושב מעל ה AFCAD ולכן אני לא רואה את השינויים.
dorp פורסם יולי 26, 2010 דיווח פורסם יולי 26, 2010 אני ממש לא טייס מקצועי ולכן יש לי שאלה. אוכל להתחבר לשרת של האירוע רק בשביל לצפות או לחילופין,להתחבר עם מכונית או משהו כזה אשר תיסע רחוק משדה התעופה רק בשביל לצפות בזה ? אני אשמח גם לצלם,אם זה יעזור בשביל מה שאני רוצה לעשות.
Amit Doron פורסם יולי 26, 2010 דיווח פורסם יולי 26, 2010 אני ממש לא טייס מקצועי ולכן יש לי שאלה.אוכל להתחבר לשרת של האירוע רק בשביל לצפות או לחילופין,להתחבר עם מכונית או משהו כזה אשר תיסע רחוק משדה התעופה רק בשביל לצפות בזה ? אני אשמח גם לצלם,אם זה יעזור בשביל מה שאני רוצה לעשות. חל איסור להתחבר לרשת ואטסים עם כל כלי רכב כלשהו מלבד מטוס או מסוק. אחרת זה סתם גוזל משאבים שבמילא לא הולכים על כלי רכב כאלה שכן לא תשמע פקחים: "מאזדה כחולה, ימינה בההגנה". אתה יכול להתחבר לרשת בשדה שעובר ליד הנתיב ולצפות מהקרקע, או לצפות במטוס מסוים (אפשרות בסימ'). בFSINN יש אפשרות להתחבר כאובסרבר,ככה אתה לא נראה לפקח וגם למטוסים אחרים.
אורח פורסם יולי 27, 2010 דיווח פורסם יולי 27, 2010 טוב אחרי שיחה עם דוד וברור על צורת הרכבת הסינרי של אילת, ביצעתי תיקון גרפי בלבד כדי להוסיף רחבה שתיהיה כביכול רחבת ה E. אין שם סימונים, אין שם כלום, מאחר והסינרי בנוי בצורה שיש תמונות מעל ה AFCAD, כך שכל שינוי ב AFCAD לא יוצג, אלה אם אני מנטרל את הפוטוריל של השדה עצמו. לגבי הרחבה עצמה, לדעתי לאחראים על הארוע, לדאוג שמגדל אילת (כלומר כניראה שאני יכניס לשם לשם ביצוע המתנה לפני 180, מטוסים לא גדולים יותר מ B738. זה בסכ"ה שתי קוביות אפורות שהסופתי לפוטוריל, אל תצפו לתאורות ועוד דברים. לא צריך את ה AFCAD בהודעות הקודמות, לא נותן כלום. http://www.nvracing.net/ran/Eila_No0001.rar להכניס לתקית ה Texture של הסינרי של אילת (לא eilatpsm). כדאי לשמור את הקובץ הקיים למקרה שרוצים לחזור אחורה. בהצלחה,
dorp פורסם יולי 28, 2010 דיווח פורסם יולי 28, 2010 אוקיי,תודה למי שענה לי,איך אני עושה את שני הדברים שאמרתם ? נכנס כצופה במגדל/מטוס או כבלתי נראה ?
Noy Farhi פורסם יולי 28, 2010 דיווח פורסם יולי 28, 2010 אוקיי,תודה למי שענה לי,איך אני עושה את שני הדברים שאמרתם ? נכנס כצופה במגדל/מטוס או כבלתי נראה ? אתה בוחר בהגדרות של הFSINN את האפשרות Observer.
WalKMaN` פורסם יולי 30, 2010 דיווח פורסם יולי 30, 2010 רן, ככה השדה אמור להיות לאחר ששמתי את הקובץ טקסטורה? http://img443.imageshack.us/img443/2958/eth.png
dorp פורסם יולי 30, 2010 דיווח פורסם יולי 30, 2010 אני לא מצליח למצוא איפה נמצאת הגדרת ה-observer.. תוכל לתת לי הוראות יותר מדויקות איפה בדיוק זה נמצא ?
Ohad Shalev פורסם יולי 30, 2010 דיווח פורסם יולי 30, 2010 דור, פרסם שרשור חדש בפורום תמיכה עם השאלה\שאלות... הדיון מוסת פה לדיון תמיכה במקום לדיון אינפורמציה על האירוע של אלעל... מי שיש לו בעיות\שאלות טכניות שיפתח שרשור בפורום תמיכה על הבעיה - שם מקומה. תודה. נ.ב יוני - הזדמנות!
אורח פורסם יולי 30, 2010 דיווח פורסם יולי 30, 2010 רן, ככה השדה אמור להיות לאחר ששמתי את הקובץ טקסטורה?http://img443.imageshack.us/img443/2958/eth.png כן חתיכת בטונדה. לצערי אין באפשרותי לעשות משהו יותר פנסי. לפחות זה יאפשר לי ולכם לעשות שם פינוי והמתנה בעת הצורך.