Amir Paz פורסם אוגוסט 1, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2010 ערכתי את השאלות על מנת שנשיג את המטרה בצורה חדה יותר (זה לא היה מספיק ברור בפעם הראשונה). אנא מכם - הצביעו! --------------------------------------------------------- שלום חברים! VATSIM שידרגה את השרתים לתמוך במתן דרגות לטייסים. שום דבר חדש עדיין לא קרה אבל עושה רושם שיש אופק. גם בחטיבה אין ממש חידושים בנושא, אנחנו קצת מדברים על זה מאחורי הקלעים וחושבים איך לעשות את זה אם בכלל. FSX מאפשר לבצע טיסה במולטיפלייר על אותו מטוס (דיפולטיבי) יחסית בקלות.. הדבר יכול לשמש ככלי מצויין לבחינת טייסים אם עניין הדרגות יכנס יום אחד. בשביל לדעת מה הסטטוס בחטיבה , פירסמתי סקר ואני אשמח אם כל אחד יקח בו חלק על מנת שנוכל לעשות קצת שיעורי בית לפני שנכנס לפרויקט הזה - אם בכלל. תודה!
Yarden Ben-Dor פורסם אוגוסט 1, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2010 והנה לגביי: אני טס אך ורק ב-FS9. זה התחיל בגלל בעיות שהמחשב שלי לא יכל לסחוב את FSX (היום הוא יחסית יכול בואו נאמר כך) אבל המשיך בגלל התשתית הרצינית שהושקעה בFS9 שעדיין לא ניתן להגיד שאותה תשתית קיימת ב-X, הכוונה היא בתוספים כמו סינרים, מטוסים, שינויי טקסטורות ואפילו תוכנות כמו FSUIPC ל-FSX שעדיין לא קניתי משום שעוד אין בכך בשבילי צורך (וכל זה לעומת FS9 עם הצורך המאוד רציני שלי בו) העניין אצלי הוא כזה- FSX מותקן ואני מתחיל באמת לבנות עליו תשתית ראוייה לטיסה (מי כמוכם יודע באיזו עבודת נמלים מדובר)- וברגע שלא תהיה יותר ברירה (למשל תוספים חדשים כמו LDS757 שמי יודע מתי ישתחרר או PMDG 737NGX וכו') אז באמת נשקול מעבר ל-X.
Amir Paz פורסם אוגוסט 1, 2010 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 1, 2010 בגדול הרעיון הוא לבחון (את מי שמעוניין) לקבלת דרגת טייס. לפני מספר שנים, היה נהוג לבחון ע"י תצוגת מכ"מ (הבוחן מסתכל על המכ"מ והטייס מבצע תרגילים בשטח), השיטה הזו נחמדה וטובה למצב של בדק מכשירים למשל. כיום - ניתן פשוט לטוס ביחד על ססנה 172 דיפולטיבי ב FSX במולטיפלייר (ביחד משמעו - 2 המשתתפים טסים באותו המטוס). לכן - גם אם יש לך FSX מותן (אפילו שהוא לא מבצעי מבחינת תוספים) זה מצויין וזה בדיוק מה שאנחנו צריכים.
Guy1300 פורסם אוגוסט 1, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2010 יש לי FSX וFS9 אך X פועל אצלי ברמה מגעילה עם 5 פריימים
Amir Paz פורסם אוגוסט 1, 2010 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 1, 2010 יש לי FSX וFS9 אך X פועל אצלי ברמה מגעילה עם 5 פריימים אז הייתי אומר שאין לך FSX
E.Z פורסם אוגוסט 1, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2010 ערכתי את השאלות על מנת שנשיג את המטרה בצורה חדה יותר (זה לא היה מספיק ברור בפעם הראשונה).אנא מכם - הצביעו! --------------------------------------------------------- שלום חברים! VATSIM שידרגה את השרתים לתמוך במתן דרגות לטייסים. שום דבר חדש עדיין לא קרה אבל עושה רושם שיש אופק. גם בחטיבה אין ממש חידושים בנושא, אנחנו קצת מדברים על זה מאחורי הקלעים וחושבים איך לעשות את זה אם בכלל. FSX מאפשר לבצע טיסה במולטיפלייר על אותו מטוס (דיפולטיבי) יחסית בקלות.. הדבר יכול לשמש ככלי מצויין לבחינת טייסים אם עניין הדרגות יכנס יום אחד. בשביל לדעת מה הסטטוס בחטיבה , פירסמתי סקר ואני אשמח אם כל אחד יקח בו חלק על מנת שנוכל לעשות קצת שיעורי בית לפני שנכנס לפרויקט הזה - אם בכלל. תודה! איך אתה משיג את המטרה בדיוק בשינוי השאלון ? לדעתי אתה יותר מנסה לשכנע את עצמך מאשר להשיג תוצאה של בדיקה השאלון הקודם היה הרבה יותר קולע במטרה לבדוק אם פרקטי להיכנס למהלך הבחינות והיכולות מבחינה טכנית שאתם מנסים בצוות כן מותקן אצלי FSX יחד עם: PAINT של המערכת הפעלה שאני לא משתמש יחד עם ה WRITER שאני לא משתמש בו יחד עם ה PUBLISHER של מייקרוסופפוט שאני לא משתמש בו יחד עם INFOPATH של האופיס שאני לא משתמש ב ועוד הרבה הרבה הדברים שאני לא משתמש בהם. אתה לא משיג בבדיקה הזאת רלוונטיות למשהו שיהווה בסיס להדרכה יש צורך לבדוק את השימוש נטו בסימולטור זה שמותקן זה אחלה, אבל להרבה אנשים יש בבית אורגנית שקנו להם לבר מצווה והיא מעלה אבק בחדר
Baruch Spiegel פורסם אוגוסט 1, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2010 יש אנשים שקונים אורגנית או מקבלים מתנה לבר מצווה ומאפסנים אותה בארון. הם כבר למדו את כל מה שצריך, יודעים את כל מה שהם צריכים לדעת ומסתדרים נהדר עם כל הדברים הישנים שהם רגילים אליהם. עבורם מוצר חדש הוא סתם מטרד ובזבוז זמן. יש אנשים שמקבלים אורגנית חדשה מגלים סקרנות, מנסים אותה, לומדים מה שמצליחים לבד וכשרואים שלא הולך נרשמים לקורס אורגנית ולומדים לנגן. בFSX יש את האפשרות ללמוד אחד על אחד ממדריך מקצועי. בדיוק כמו שיעור אורגנית ממורה מקצועי למוזיקה. לשבת איתו בקוקפיט אבל בלי לזוז מהכיסא בבית. יש כאן בחטיבה כמה אנשים נהדרים בעלי הסמכה שמוכנים להקדיש מזמנם החופשי וללמד חברים חדשים אחד על אחד בשיטה הזו. לדעתי זה דבר נהדר. זיירמן עזוב, סתם בזבוז בשבילך. למה אתה בכלל טורח לענות להודעה הזו? תשאיר את FSX להעלות אבק.
E.Z פורסם אוגוסט 1, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2010 אני מת על הגישה שלך על מי שלא עבר בדרך מסויימת (שלך) לא רלוונטי כמו בהרבה דברים אחרים (נוכח הארועים האחרונים שהיו כאן) אתה אוהב לקחת את זה לקיצון האבסולוטי אבל לא היה מובן אסביר שוב ובשבילך (אפילו) אין וויכוח לגבי יכולתו שם FSX עם התוספים הנל ככלי הדרכה אין וויכוח לגבי אתם אנשים שמוכנים ויש להם את הסבלנות לנושא אבל מעבר לקופסה שאתה נמצא בה יש קופסה הרבה יותר גדולה מזאת שאתה נמצא בה וזאת שהצוות נמצא בה, אפילו VATSIM נמצאת בה וזה בשורה התחתונה עם מה אנחנו מתעסקים כאן. FS הוא מערכת הפעלה - נפח הסימולטור אצל משתמש כבד מהווה 20 אחוז מהנפח הכולל של על התוספים שלו, ועם זה הוא עובד, טס ונהנה בתחביב, השאלה אם הסימולטור מותקן לא רלוונטית לצורך העניין מה שכן רלוונטי זה מי משתמש, כמה ולמה? כי אם הצוות רוצה להשקיע משאבי לפרוייקט ש 20 אחוז מחברי החטיבה- (15 חברים ביום טוב) ישתמשו בו אז זה חבל. בין אם זה קיים (מותקן) זה לא רלוונטי לדעתי לפחות למה שאמיר רוצה לבדוק אלא אם הוא מצפה שמישהו ישנה הרגלי שימוש "במערכת הפעלה" לטובת שימוש בתוסף זה או אחר- ואת זה מעטים יעשו . תחשוב במובן שחברת תוכנה תפתח משהו שיעבוד רק על ויסטה ולא על XP ולא על חלונות 7, אתה באמת חושב שמישהו יתקין או ישתמש בפלופ הזה - ולא משנה עד כמה התוכנה תיהיה מעולה או תענה על הצרכים שלו? אישית אשמח מאוד להשתמש במערך דרוג הטייסים וגם לעבור בחינות כתלות בזמן פנוי וגם לבחון בעצמי אבל לא אשנה הרגלי שימוש טכנים מרחיקי לכת לנושא ואני חושב שהרבה יסכימו בנושא, מעבר סימולטור או דבר הרבה יותר חריף מההחלטה לעבוד עם FSINN או SB3 או סתם חס וחלילה לעבור להטיס בואינג במקום ססנה.
Amir Paz פורסם אוגוסט 1, 2010 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 1, 2010 אלעד, בסקר הראשון שאלתי - באיזה סימולטור אתה משתמש. ואז הבנתי שזה לא מה שאני צריך לדעת כי יש כאלו שמשתמשים ב 2004 אבל FSX אכן זמין עבורם... ואז אני לא מקבל תמונה אמיתית מבחינת הסקר. אני צריך לדעת - האם FSX זמין עבורך? בהתאם לזמינות ה FSX נדע אם פרקטי להכניס את המבחנים המעשיים לשטח. ולא ממש הבנתי מה אתה רוצה בהודעות שלך - עושה רושם שבכל הזדמנות שניה אתה מנסה לתקוף את הצוות.
E.Z פורסם אוגוסט 1, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2010 אין קשר לצוות לא תוקף רק מנסה להבין מה יוצא מהעובדה שאתה כביכול יודע לכמה מותקן גרסה x הבנתי מה הצוות מנסה לעשות אין מילה רעה להגיד על זה (איפה הבנת ככה) לדעתי זה הסקר חדש לא קולע למטרה בנתיים מה שהבנתי שהסקת המסקנות והדפ"א היא רק על בסיס למי יש את זה ולא מי באמת משתמש בזה אם טעיתי קבל התנצלותי אבל לא טעיתי לדעתי זאת דרך שגויה לגשת והשקיע בכלי מסויים שקול ליציאה לקרב עם מודיעין שגוי
Amir Paz פורסם אוגוסט 1, 2010 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 1, 2010 בדיוק - לא ממש מעניין אותי אם ירדן בן דור טס ב X או ב 2004... אבל מעניין אותי לראות - כמה חברי חטיבה מסוגלים להיות זמינים ל FSX. אם נקבל לדוגמא 90 אחוז לערך, אז נרשה לעצמנו להגיד שמי שרוצה לבצע בחינה מעשית צריך FSX... וגם אז - כל כמה זמן בן אדם עושה בחינה מעשית? פעם בחצי שנה? אז אולי הוא אפילו יכול ללכת לחבר לבצע את הבחינה... וגם לשירגל... (זה בתפירה) בודקים אפשרויות - זה הכל. לא משכנע אף אחד לעבור (אני בעצמי מתכנן להשאר ב 2004) נ.ב איזה מודיעין שגוי ? אחוז זמינים ל X אלעד...
E.Z פורסם אוגוסט 1, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2010 מעולה אחוז על x אפילו אני בקטגוריה הזאת אבל אתה יודע מתי הפעלתי אותו פעם אחרונה? אם אני מרגיש בטחון לגשת לבחינה על מערכת הפעלה שלא נוח לי איתה מה גם שאם הנתונים האלה מספקים אותך עדיין נדרשת אחידות גורפת לכל סוגי המשתמשים ואם זה בלתי אפשרי אז לשקול חלופות ראליות כמובן.
Amir Paz פורסם אוגוסט 2, 2010 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 2, 2010 אלעד חוץ משיעורי בית עוד לא עשינו כלום - כרגע רק חוקרים את העניין. מספיק להשתולל. אם יש לך חלופה טובה למבחן מעשי במקום FSX- תציף.
E.Z פורסם אוגוסט 2, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2010 אפשרות ריאלית שטובה לבחינות מעשיות ועושים בה שימוש בחברות הוירטואליות היא מערכות acares למיניהם שמקליטות את כל נתוני הטיסה בדרך כלל מתאים לכל סוגי הסימ ויכול לספק המון נתונים אין כאן השתוללות נראה יותר שאתה בהסטריה סך הכל מנסה להסביר לך שגם לחקור צריך לדעת איך ולדעתי הכיוון לא היה נכון כי הנתונים שהסקר יתן לא אומרים לך בעצם משהו יישומי
Baruch Spiegel פורסם אוגוסט 2, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2010 וואו יש כמה אנשים שתקועים עם FS2004 עם מליון תוספים??? וואוו. אתה ממש מחדש לי. זה בכלל לא נושא הדיון. ובכל מקרה, אם היוזמה הזו תאלץ גם את אחרוני המוהקינים לעבור הלאה - כולנו הרווחנו. אפשר להשאיר את FS2004 הישן והטוב על תוספיו מטוסיו, נופיו ויתרונותיו ובנוסף להתקין גם FSX וליהנות משני העולמות. - כך אני עשיתי. אפשר לקנות FSX להיבהל מהמוצר החדש והלא מוכר ולאפסן בארון להעלות אבק כמו שאתה הצעת. מסתבר שאתה במיעוט למזלנו הרב.
Amir Paz פורסם אוגוסט 2, 2010 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 2, 2010 אפשרות ריאלית שטובה לבחינות מעשיות ועושים בה שימוש בחברות הוירטואליות היא מערכות acares למיניהם שמקליטות את כל נתוני הטיסה בדרך כלל מתאים לכל סוגי הסימ ויכול לספק המון נתוניםאין כאן השתוללות נראה יותר שאתה בהסטריה סך הכל מנסה להסביר לך שגם לחקור צריך לדעת איך ולדעתי הכיוון לא היה נכון כי הנתונים שהסקר יתן לא אומרים לך בעצם משהו יישומי יש יש השתוללות... תקפת בהתחלה וישר מתחת ביקרות על מה שאין - תקפת את צורת הסקר ודיברת על כמה הצוות תקוע בתוך הקופסא. תן לנו לעבוד בשקט,כשהיה משהו אמיתי לראות אז נוכל לדבר פרקטי. ואללק עוד לא התחלנו - רק סקר :shock:
E.Z פורסם אוגוסט 2, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2010 כנראה שתסביכי הרדיפה עמוקים יותר ממה שחשבתי נושא הקופסאות לא כמו שפרשת אותו ולא זאת הייתההכוונה והאמת אין לי כוח להסביר הרי בסופו של דבר הכל אגו והתקפות ראה את תגובת ברוכי וההמשך שלה שיהיה בהצלחה
Baruch Spiegel פורסם אוגוסט 2, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2010 אני יענה לגופו של עניין ולא לגופו של פרסונה שאני קצת מרחם על גישתה לחיים: לעבוד עם מכ"ם, VRC, ניטור והקלטת טיסה וכד' - כבר היינו בקטע הזה. עובד נחמד. אבל זה כמו ללמוד נהיגה רטרואקטיבית. אין בכלל מה להשוות לטיסה און ליין משותפת בקוקפיט. בהדרכה וקל וחומר במבחן.
אורח פורסם אוגוסט 2, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2010 תגידו למה להמציא את הגלגל. יש שת"פ (אני מקווה שעוד חי) עם שירגל. יש סימולטור שיש גישה אליו. למה לא להשתמש בו להדרכה ומבחנים ? עלות זניחה עם תועלת מקסימלית וברוכי יהיה הכי מבסוט שבעולם
Amir Paz פורסם אוגוסט 2, 2010 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 2, 2010 תגידו למה להמציא את הגלגל.יש שת"פ (אני מקווה שעוד חי) עם שירגל. יש סימולטור שיש גישה אליו. למה לא להשתמש בו להדרכה ומבחנים ? עלות זניחה עם תועלת מקסימלית וברוכי יהיה הכי מבסוט שבעולם אפשר - אבל זה אקסטרה, מבחינת VATSIM צריך להיות קודם כל משהו זמין למשתמש הפשוט ללא תשלום כמובן... אבל אל דאגה - וגם כתבתי על זה לפני - זה בהחלט בתוכנית ובגדול :wink:
mickey lip פורסם אוגוסט 2, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2010 רבותי הדיון הזה יפה, אך מיותר. כל מה שאנו מנסים ללמוד זה את הרגלי הצריכה שלכם. זה הכל. נשאלו שאלות פשוטות. התשובות גם הן פשוטות. לא על כל דבר צריך לעשות סימפוזיון של 10 עמודי פורום ודיונים על המשך פני כדור הארץ במאה ה 22. כל מטרת הסקר היא לדעת מה קורה אצל החברים. לא עשינו כלום ולא נעשה כלום עד שלא נקבל תמונה מלאה ואמיתית , לא יזוז כלום עד שנלמד את החומר טוב טוב. אנו משתדלים כצוות, לא לקבל החלטות פזיזות, לחקור ברצינות כל נושא , ללמוד אותו, ולהפיק לקחים. אנא מכם , אל תהפכו את זה לעוד מלחמה מטופשת על רקע אישי בין פלוני לאלמוני.
AaronDagan פורסם אוגוסט 3, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2010 רבותיהדיון הזה יפה, אך מיותר. כל מה שאנו מנסים ללמוד זה את הרגלי הצריכה שלכם. זה הכל. נשאלו שאלות פשוטות. התשובות גם הן פשוטות. לא על כל דבר צריך לעשות סימפוזיון של 10 עמודי פורום ודיונים על המשך פני כדור הארץ במאה ה 22. כל מטרת הסקר היא לדעת מה קורה אצל החברים. לא עשינו כלום ולא נעשה כלום עד שלא נקבל תמונה מלאה ואמיתית , לא יזוז כלום עד שנלמד את החומר טוב טוב. אנו משתדלים כצוות, לא לקבל החלטות פזיזות, לחקור ברצינות כל נושא , ללמוד אותו, ולהפיק לקחים. אנא מכם , אל תהפכו את זה לעוד מלחמה מטופשת על רקע אישי בין פלוני לאלמוני. היי, מיקי, נאה דרשת והיה כדאי לקרוא את ה-"טלנובלה" הזו עד הסוף רק בשביל הקטע שלך.... ברשותך, אני מתקן מילה אחת מתוך הכתוב, ציטוט: כל מה שאנו מנסים ללמוד זה את הרגלי הצריחה שלכם. והמבין יבין, וישתוק סוף-סוף, אולי...... :mrgreen: וכן, גם אני הצבעתי לבקשתו של אמיר
Baruch Spiegel פורסם אוגוסט 3, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2010 רבותיהדיון הזה יפה, אך מיותר. כל מה שאנו מנסים ללמוד זה את הרגלי הצריכה שלכם. זה הכל. נשאלו שאלות פשוטות. התשובות גם הן פשוטות. לא על כל דבר צריך לעשות סימפוזיון של 10 עמודי פורום ודיונים על המשך פני כדור הארץ במאה ה 22. כל מטרת הסקר היא לדעת מה קורה אצל החברים. לא עשינו כלום ולא נעשה כלום עד שלא נקבל תמונה מלאה ואמיתית , לא יזוז כלום עד שנלמד את החומר טוב טוב. אנו משתדלים כצוות, לא לקבל החלטות פזיזות, לחקור ברצינות כל נושא , ללמוד אותו, ולהפיק לקחים. אנא מכם , אל תהפכו את זה לעוד מלחמה מטופשת על רקע אישי בין פלוני לאלמוני. היי, מיקי, נאה דרשת והיה כדאי לקרוא את ה-"טלנובלה" הזו עד הסוף רק בשביל הקטע שלך.... ברשותך, אני מתקן מילה אחת מתוך הכתוב, ציטוט: כל מה שאנו מנסים ללמוד זה את הרגלי הצריחה שלכם. והמבין יבין, וישתוק סוף-סוף, אולי...... :mrgreen: וכן, גם אני הצבעתי לבקשתו של אמיר קירבתי את האוזן קרוב קרוב לרמקולים של המחשב, סגרתי חלונות והנמכתי את כל הווליומים מסביב לא שמעתי שום צרחה.
Yakov Kraus פורסם אוגוסט 9, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2010 אני מנסה לענות לסקר משום מה אני רק יכול לשלוח תגובות בלבד בכל אופן מותקן אצלי גם FSX וגם FS9
Amir Paz פורסם אוגוסט 10, 2010 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 10, 2010 אני מנסה לענות לסקרמשום מה אני רק יכול לשלוח תגובות בלבד בכל אופן מותקן אצלי גם FSX וגם FS9 קיבלתי - תודה רבה. יאללה עוד 3 קולות ויש מנדט