×�פיק פורסם יולי 28, 2004 דיווח פורסם יולי 28, 2004 עיט תעופה חוזרת ובגדול! עם צוות חדש, הנהלה חדשה, אתר חדש, ועוד מלא הפתעות! כתובת החברה: www.ait-air.co.nr אירוע הקיץ שלנו מתקרב ובא. הפעם החלטנו לנקוט במסלול מיוחד מאוד, עליו נרחיב בקרוב מאוד. הטיסה עצמה תהיה מחיפה לערד (לא לשכוח להוריד את הסינרי החדש של עידו רוזנטל). פרטים נוספים יפורסמו בעמוד הבא, בידקו אחר עדכונים: www.ait-air.co.nr/events.html צוות האתר יפעיל בין השאר בית ספר ללימוד טיסה בו כל טייס יקבל מדריך צמוד שילווה אותו מהרגע הראשון בואטסים ועד הסולו הראשון ברשת. את בית הספר ינהל שגיא ינאי. כמו כן אנחנו מפרסמים מדריכים רבים שיעזרו לכם להבין עוד יותר את עולם טיסות הראיה. ההרשמה לבית הספר מותנית במספר טייס בעיט, כלומר חובה להיות רשום לחברה על מנת ללמוד בבית הספר שלה. כל הבאגים במערכת תוקנו. ניתן מהיום להמשיך לדווח על טיסות ראיה ברשת, ולהיכנס לבדיקת מצב בעמוד הקריירה שלכם. הדיווח כמובן מותנה בהרשמה לאתר, שלא דורשת שום מבחן או תנאי כלשהו פרט ממספר ואטסים תקין. הפורומים שלנו פתוחים לכל בעיה, שאלה או כל דבר אחר אותו אתם רוצים לאמר הקשור לחברה ולטיסות במטוסים הקלים. כתובת הפורום: www.ait-air.co.nr/forum.html אנו מודים לכם ומצפים להמשך שיתוף פעולה מלא, ההנהלה המחודשת של "עיט תעופה".
OmriSoudry פורסם יולי 28, 2004 דיווח פורסם יולי 28, 2004 אני רוצה להודות לעומר אפרת שעזר לי (גם אם זה לא היה הרבה) בתיקון הבאגים. תודה!
yonix4 פורסם יולי 28, 2004 דיווח פורסם יולי 28, 2004 אנחנו עכשיו באמת על התחלה חדשה ומקווים שאתם תהנו ממנה כי אנחנו באמת עכשיו משקיעים המון על מנת לגרום לחברה להצליח ולהפוך לאחת הגדולות אז שיהיה לכולם סוף שבוע נעים ואני מקווה לראותכם באירועינו הבא :wink:
Ilan Jonas פורסם יולי 28, 2004 דיווח פורסם יולי 28, 2004 :2gunfire: אולי חאלאס כבר? מה עובר על כולם? לקרוא פעם אחרונה לפני הקפאת חשבונות: http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=2896
×�פיק פורסם יולי 28, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 28, 2004 :2gunfire: אולי חאלאס כבר? מה עובר על כולם? לקרוא פעם אחרונה לפני הקפאת חשבונות: http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=2896 זה תוקן אילן :wink: מה עם תגובות ממך על הנושא עצמו? :?:
Itay Zecharia פורסם יולי 28, 2004 דיווח פורסם יולי 28, 2004 עומרי סודרי, אני רוצה לאחל לך הרבה הצלחה בפתיחת האתר החדש. הלוואי והפעם כן תזכה להנבת פירות ולשגשוג בעולם התעופה הוירטואלי. בהצלחה!
×�פיק פורסם יולי 29, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 29, 2004 הודעה לכל הטייסים הרשומים בעיט תעופה. כל מי שהיה רשום ב"עידן" הקודם של עיט, מתבקש לירשום אי מייל ל: ait_air@walla.co.il לאישור המשך פעילות בעיט. תודה.
Izik Bakshi פורסם יולי 29, 2004 דיווח פורסם יולי 29, 2004 ברוכים השבים בהצלחה....אתם מוזמנים לפנות אלי לתיאום האירוע... סוף שבוע טוב
Shadi Abo Ahmad פורסם יולי 30, 2004 דיווח פורסם יולי 30, 2004 מאחל לכם בהצלחה. אני מקווה שתלמדו היטב מנסיון העבר של החברה ותביאו יותר חידושים ודברים מעניינים. יש לכם פוטנציאל טוב, תנצלו אותו לטובת הטייסים שלכם
OmriSoudry פורסם יולי 30, 2004 דיווח פורסם יולי 30, 2004 יש כמה פרוייקטים באוויר כרגע, שאדי...צפו להפתעות בקרוב