GILG פורסם יולי 28, 2004 דיווח פורסם יולי 28, 2004 הצעה נסיונית שיכולה לעניין את חברינו האירופאיים באיזור תל-אביב.... כל מי שנכנס לאתר של ואטסים מצא באחת הלשוניות את האירועים הקרובים בעולם הוירטואלי.... אני כמעט בוח ששמתם לב לדוגמא שבכל יום שישי יש פיקוח מלא לשעתיים בערך בפרנקפורט או לדוגמא בדסלדורף שבגרמניה ביום שני :wink: http://www.calsplus.net/vatsim לא מדובר כאן על פיקוח מאסיבי אלא על כמות שעות קטנה(שעתיים-שלוש) שמעודדת "עלייה לרגל" עכשיו לרעיון שלי.... :idea: מי ששם לב בעמוד הראשי של ואטיל כתוב:"מוצאי שבת...3 שעות של פיקוח the best of the best" אפשר פשוט לפרסם באתר של ואטסים כי כל יום שבת בערב צפו לפיקוח מלא בנתב"ג או משהו בסגנון.... זה לא דבר מחייב! פשוט הרעיון הוא ליחצן כמה שיותר את החטיבה :wink: תגובות בעד ונגד יתקבלו בשמחה גיל
itai פורסם יולי 28, 2004 דיווח פורסם יולי 28, 2004 רעיון טוב אפשר גם לפרסם את ימי שני שנהיו אפילו פופלרים יותר...
Ido Rosenthal פורסם יולי 29, 2004 דיווח פורסם יולי 29, 2004 באתר שלנו כתוב שכל שבת יש... תסתכל ותראה זה מה שהוא אמר, צריך לשים את זה בלוח אירועים של VATSIM כל שבוע ולא באתר החטיבה כמה אירופאים כבר נכנסים לאתר החטיבה שלנו ?
Yarden Ben-Dor פורסם יולי 29, 2004 דיווח פורסם יולי 29, 2004 רעיון נחמד... רק צריך לגלגל את זה הלאה..
Itay Zecharia פורסם יולי 29, 2004 דיווח פורסם יולי 29, 2004 נשמע לי באמת רעיון מעולה... אבל זה התפקיד של ראשי החטיבה שלנו
Shadi Abo Ahmad פורסם יולי 29, 2004 דיווח פורסם יולי 29, 2004 הצעה טובה. הדבר עובר הלאה ויטופל על ידי מישהו בצוות תודה.
~Y*o*S~ פורסם יולי 29, 2004 דיווח פורסם יולי 29, 2004 הצעה טובה מאוד!! אולי צריך לבקש לפרסם בואטסים הראשי!.