עבור לתוכן
Ran Ben Shmuel

בחינת מגדל הרצליה יום ו' 27.8 18:00

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם,

מחר (יום שישי) בשעה 18:00 תערך בחינה חוזרת על מגדל הרצליה לירדן, לאחר שלבחינה הקודמת לא הגיעו מספיק טייסים.

אבקש מכם לקרוא את שכתבו איציק ויוני בשרשור הבחינה הקודם - ולהגיע לעזור לירדן לקבל את ההסמכה. בואו לטוס CVFR מ/ל/ב/הרצליה. בבקשה תמלאו את המכ"מ בירוק בשביל ירדן, ותוותרו על המראה אחת מבן גוריון. אני מזכיר לכולם שאלו הפקחים שבעתיד יפקחו על עמדות הגישה - אין צורך לומר שוב: עזרו להם להתקדם בהכשרה.

לצורך הבחינה אזדקק לבקר גישה ולבקר פלוטו.

נתראה מחר

פורסם

אנשים אני מבקש מכם... בבקשה לבוא ולעזור לירדן בבחינה.

אני ושאר המדריכים והבוחנים מקדישים שעות בהדרכה ובחינה ולא סתם. אני מאמין שהחטיבה שלנו צריכה להמשיך לצמוח ולשאוף למקצועיות בלי הנחות. בלי התמיכה שלכם- זה פשוט לא יקרה. אני ועוד כמה בגילי נכנסים כעת למסלול החיים ויהיה לנו מעט מאוד (אם בכלל) זמן להשקיע ברשת.

זה תורם של צעירי החטיבה לקחת עכשיו את המושכות ולהשקיע. בסה"כ זו הסיבה העיקרית שבנו עבורנו את כל המקום הזה וחבל אם לא נביע הערכה ותמיכה לעתיד.

בקיצור-רבאק תבואו לטוס!

לא משנה כמה לא משנה עם מה, רק להתחבר על 122.20Mhz ולקרוא לירדן!

אני אהיה על גישה ואני כבר אומר שמי שיצא מב"ג ולא יעבור דרך הרצליה או יגיד לי "אל תדאג תהיה מספיק תנועה".......אני...( :2gunfire: ).....עזבו עדיף שלא drevil.gif

נשתמע מחר ב-18:00 לוקל טיים. :lol:

פורסם

היה טוב חברים מבחינת תנועה כמו שצריך והנבחן עבד קשה אני מקווה שעבר בהצלחה.

יש לי שאלה:לאחר המראה פניתי 020 לצולבת ואז שבית לוינשטיין בכנף ימין פניתי 110 עם הרוח ימנית ל29 גובה800.האם מעל בית לוינשטיין אני צריך לראות אנטנה גבוהה עם פנס אדום מאיר בקצה? כי אצלי בסינרי לא קיימת האנטנה .ואם היא צריכה להיות שם אז איך אני מוסיף אותה.

בוקי זאב:4X-MJB

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...