Ran Ben Shmuel פורסם אוגוסט 26, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2010 שלום לכולם, מחר (יום שישי) בשעה 18:00 תערך בחינה חוזרת על מגדל הרצליה לירדן, לאחר שלבחינה הקודמת לא הגיעו מספיק טייסים. אבקש מכם לקרוא את שכתבו איציק ויוני בשרשור הבחינה הקודם - ולהגיע לעזור לירדן לקבל את ההסמכה. בואו לטוס CVFR מ/ל/ב/הרצליה. בבקשה תמלאו את המכ"מ בירוק בשביל ירדן, ותוותרו על המראה אחת מבן גוריון. אני מזכיר לכולם שאלו הפקחים שבעתיד יפקחו על עמדות הגישה - אין צורך לומר שוב: עזרו להם להתקדם בהכשרה. לצורך הבחינה אזדקק לבקר גישה ולבקר פלוטו. נתראה מחר
yoni revivo פורסם אוגוסט 26, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2010 אנשים אני מבקש מכם... בבקשה לבוא ולעזור לירדן בבחינה. אני ושאר המדריכים והבוחנים מקדישים שעות בהדרכה ובחינה ולא סתם. אני מאמין שהחטיבה שלנו צריכה להמשיך לצמוח ולשאוף למקצועיות בלי הנחות. בלי התמיכה שלכם- זה פשוט לא יקרה. אני ועוד כמה בגילי נכנסים כעת למסלול החיים ויהיה לנו מעט מאוד (אם בכלל) זמן להשקיע ברשת. זה תורם של צעירי החטיבה לקחת עכשיו את המושכות ולהשקיע. בסה"כ זו הסיבה העיקרית שבנו עבורנו את כל המקום הזה וחבל אם לא נביע הערכה ותמיכה לעתיד. בקיצור-רבאק תבואו לטוס! לא משנה כמה לא משנה עם מה, רק להתחבר על 122.20Mhz ולקרוא לירדן! אני אהיה על גישה ואני כבר אומר שמי שיצא מב"ג ולא יעבור דרך הרצליה או יגיד לי "אל תדאג תהיה מספיק תנועה".......אני...( :2gunfire: ).....עזבו עדיף שלא נשתמע מחר ב-18:00 לוקל טיים.
Ran Ben Shmuel פורסם אוגוסט 27, 2010 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 27, 2010 אני מזכיר לכולם שבעוד רבע שעה מתחילה הבחינה.
maor949 פורסם אוגוסט 27, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2010 מקווה שהוא עבר.. בכל מקרה הוא היה מצויין אבל מישהו החליף אותו ועלה על הפיקוח במקומו באמצע...
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 27, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2010 תודה לכל מי שהגיע, שמחתי לראות עומס בשדה
yoni revivo פורסם אוגוסט 27, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2010 תודה לכל מי שבא לעזור- היה מצוין. מדהים אפילו בוקי בא עם ססנה
Zeev Bucki פורסם אוגוסט 27, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2010 היה טוב חברים מבחינת תנועה כמו שצריך והנבחן עבד קשה אני מקווה שעבר בהצלחה. יש לי שאלה:לאחר המראה פניתי 020 לצולבת ואז שבית לוינשטיין בכנף ימין פניתי 110 עם הרוח ימנית ל29 גובה800.האם מעל בית לוינשטיין אני צריך לראות אנטנה גבוהה עם פנס אדום מאיר בקצה? כי אצלי בסינרי לא קיימת האנטנה .ואם היא צריכה להיות שם אז איך אני מוסיף אותה. בוקי זאב:4X-MJB
maor949 פורסם אוגוסט 27, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2010 בעיקרון כן, אבל זה לא ממש מש לא אלא אם אתה לא מזהה את בית לווינשטיין..
Yarden Gotlib פורסם אוגוסט 27, 2010 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2010 תודה רבה לכל מי שהגיע לטוס! אני בהחלט הזעתי (ולא בגלל החום) היה ממש כיף והלוואי שתמיד יהיה כזה לחץ בארץ תודה רבה חברה
Ran Ben Shmuel פורסם אוגוסט 27, 2010 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 27, 2010 שלום, תודה לכל מי שהגיע היום לעזור בבחינה. בהחלט מכובד.