T-R-T פורסם ספטמבר 5, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2010 שלום לכולם... כנראה שתזדמן לי גיחת פתע קצרה לאמסטרדם בעוד יומיים... חשבתי לנצל את ההזדמנות ולהצטייד שם בשלל טובין שיכולים לשדרג לי את חווית הטיסה בסימולטור.. האם מישהו מכם מכיר חנויות מעניינות ומיוחדות ששווה לבקר בהן? בדקתי את aviation megastore http://www.aviationmegastore.com/flight ... ent_id=307 אבל נראה לי שהם "קצת" יקרים בכל מה שקשור לחומרה.... אשמח לעזרתכם והכוונתכם בעניין בהזדמנות זו, שנה טובה וחג שמח לכולם ! נ.ב מתנצל מראש אם זה לא הפורום הנכון לעניין זה
Liaz Kamper פורסם ספטמבר 5, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2010 תכוון לניו יורק בפעם הבאה. WALMART מוכרים SAITEK בהנחות מפליגות.
zvi rodes פורסם ספטמבר 6, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2010 שלום לכולם...כנראה שתזדמן לי גיחת פתע קצרה לאמסטרדם בעוד יומיים... חשבתי לנצל את ההזדמנות ולהצטייד שם בשלל טובין שיכולים לשדרג לי את חווית הטיסה בסימולטור.. האם מישהו מכם מכיר חנויות מעניינות ומיוחדות ששווה לבקר בהן? בדקתי את aviation megastore http://www.aviationmegastore.com/flight ... ent_id=307 אבל נראה לי שהם "קצת" יקרים בכל מה שקשור לחומרה.... אשמח לעזרתכם והכוונתכם בעניין בהזדמנות זו, שנה טובה וחג שמח לכולם ! נ.ב מתנצל מראש אם זה לא הפורום הנכון לעניין זה צור קשר עם נוריאל שם טוב הוא גר באמסטרדם אולי יעזור לך למצוא את מה שאתה מחפש.
Amon Schneider פורסם ספטמבר 6, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2010 אל תוותר על הביקור במגה סטור. חוויה מכוננת גם אם לא תקנה שם כלום (נראה אותך....)
Shlomlux2 פורסם ספטמבר 8, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2010 חזרתי שלשום משם. הייתי באמסטרדם, ביקרתי את נוריאל והזדעזתי לשמוע ממנו שהוא לא היה שם אפילו. :x חובה לבקר בכלבו התעופה המטורף הזה. הגעתי רק כדי "לראות" ויצאתי עם נזק של 230 יורו. :crazyeyes: אם מוקאפ היה נכנס במוצ'ילה 70 ליטר, כנראה שהייתי יוצא בנזק כפול ומכופל. :-k איך מגיעים? בעקרון יש באתר הכוונה ע"י אוטובוסים. מקו 140 או 170 (אם אני לא טועה) אתה יורד תחנה אחרי הTV STUDIO ממשיך ללכת בכיוון הנסיעה של האוטובוס עד שאתה עובר גשר. אחרי יהיה מדרגות ימינה למטה. ואז תגלה את נפלאות החנות הזאת. מקסימום יש לך מיני חנות תעופה בשדה בסכיפול. ותזכור, תעשה רשימת קניות, אל תחרוג ממנה או שעדיף שתלך בלי כסף כדי שלא תצא עם נזק.
T-R-T פורסם ספטמבר 9, 2010 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 9, 2010 שלומי,amon תודה רבה על העזרה.. אך לצערי, הנסיעה בוטלה ברגע האחרון (ככה זה עם נסיעות עבודה בסוג זה)... כבר הכנתי את עצמי (ואת האישה) לנזק הצפוי מהביקור שם... כנראה שמישהו שמע את תפילותיה.. :-) שנה טובה לכולם
Yarden Antebi פורסם ספטמבר 9, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2010 חזרתי מאמסטרדם לפני יומיים ולא היה לי מושג לגבי החנות הזאת...