Amir Paz פורסם ספטמבר 6, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2010 שלום חברים אנחנו צריכים עזרה בשינוע ציוד מחיפה לאזור המרכז. מדובר בסה"כ ב 2 מחשבים שנמצאים כרגע בחיפה ונתרמו ע"י עידו רהב לשימוש החד"ב. אם יש מישהו שמתכנן לנסוע מחיפה למרכז בזמן הקרוב בבקשה ליידע אותי במייל amirpaz02@gmail.com תודה רבה!
mickey lip פורסם ספטמבר 6, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2010 היום הייתי למה אתה לא מדבר? אני כמעט פעם בשבוע שם דבר איתי בפרטי ונאסוף את זה במידה והשעות שלי יהיו חופפות
Amir Paz פורסם ספטמבר 6, 2010 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 6, 2010 היום הייתי למה אתה לא מדבר?אני כמעט פעם בשבוע שם דבר איתי בפרטי ונאסוף את זה במידה והשעות שלי יהיו חופפות סבבה תודה ומאיפה לי לדעת - אתה בד"כ לא יוצא מגבולות ה TMA
Baruch Spiegel פורסם ספטמבר 6, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2010 יש מצב אני מחר נוסע בנסיבות לא כלכך נעימות (ניחום אבלים). דבר עם סחבק
Asaf Brietbard פורסם ספטמבר 7, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2010 לאן לשנע בת"א? אני גם על הציר מדי פעם.
Amir Paz פורסם ספטמבר 8, 2010 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 8, 2010 לאן לשנע בת"א? אני גם על הציר מדי פעם. לכל מקום באזור המרכז -נארגן איסוף העניין הוא שהאיסוף בחיפה צריך להיות בשעות העבודה בימי עבודה - זה מוזיאון בחיפה..
Shlomlux2 פורסם ספטמבר 8, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2010 אני מגיע מעכו לחד"ב עם רכב. אמרתי לך כבר, שאני אפילו אגיע יום לפני אם צריך לעזור בארגון. אז לא תהיה לי בעיה לאסוף את עידו והמחשבים. דבר איתי...
Amir Paz פורסם ספטמבר 8, 2010 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 8, 2010 אני מגיע מעכו לחד"ב עם רכב.אמרתי לך כבר, שאני אפילו אגיע יום לפני אם צריך לעזור בארגון. אז לא תהיה לי בעיה לאסוף את עידו והמחשבים. דבר איתי... צדיק אנחנו צריכים את המחשבים שבוע לפני החד"ב... החיילים צריכים לפרמט אותם...
eliv פורסם ספטמבר 15, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2010 לפני 3 שבועות הייתה ביננו חליפת מיילים על ציוד שאני יכול להביא לחדר בקרה. (מחשב מסכים ועוד .. ) . מאז לא שמעתי ממך כלום. אז אני מבין שאין צורך בציוד
Amir Paz פורסם ספטמבר 15, 2010 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 15, 2010 לפני 3 שבועות הייתה ביננו חליפת מיילים על ציוד שאני יכול להביא לחדר בקרה. (מחשב מסכים ועוד .. ) . מאז לא שמעתי ממך כלום. אז אני מבין שאין צורך בציוד נכון - לא קיים הצורך ואני גם זוכר שאתה בחו"ל לכן לא פניתי אליך. אבל - אם אתה מענויין לתרום מחשב ל VATIL לצמיתות - אנחנו נשמח לקבל אותו.