עבור לתוכן
Ilan Jonas

ראש חדש לאריות

Recommended Posts

פורסם

חטיבה יקרה,

בפרוס עלינו שנה חדשה אני שמח וגאה לבשר לכם על החלפת הראש לאריות - מנהל החטיבה.

מיקי ביקש לסיים את תפקידו עקב ירידה בזמן הפנוי שיכול היה להקדיש לניהול.

עמלנו יחדיו על איתור מחליף, ואחרי שלא הצלחנו למצוא אף אחד על הקרקע, נאלצנו למצוא מישהו מהאויר :lol:

אשר על כן, לשנה החדשה תרשו לי להגיש לכם תפוח, דבש ואיתי ארנון :onfire:

איתי נמצא איתנו יובלות. מימי SATCO, חדרי המשחק של מיקרוסופט, קבוצות הדיון ביאהו ודרך כל ההתפתחות שלנו מאיוואו ועד לימינו כאן.

נדמה לי שרובכם המכריע מכיר אותו ויודע מה הרווחנו, אבל אשאיר לאיתי לספר על עצמו בהמשך!

אני רוצה להודות באמת מקרב הלב לחברי מיקי ליפ, על התקופה הכי שקטה שהייתה לי בואטסים. תודה על כל הזמן והנשמה שהשקעת, על הסבלנות שגירדת מאיפה שהוא, על הערכים ועל כך שקיימת את כל מה שהבטחת - הכל. אם היה צדק, גומא היה קונה את מסי בשבילך.

איתי - תודה שהסכמת (סוף סוף) לקבל את המחוייבות הזו על עצמך, בהצלחה בתפקיד ותבלה!

שנה טובה ומתוקה לכולם, ובהצלחה!

אילן 

פורסם

חברי החטיבה שלום,

בפרוס השנה החדשה זכיתי להחליף את מיקי בתפקיד ראש החטיבה.

ראשית, אברך את מיקי והצוות על כך שהביאו את החטיבה להיכן שהיא עומדת כיום.

בניצוחו של מיקי והצוות, החטיבה הובילה שת"פים, אירועים, בית ספר לטיסה וירטואלי, כנסים, הקמת חיל וירטואלי ואפילו גיוס חברים לצה"ל כפקחים מעולים !

הכל נעשה בהתנדבות וברצון לתת, לתרום, הכל בזמן הפנוי מפאת האהבה לחטיבה.

מיקי והצוות תודה. מיקי בהחלט השארת נעל גדולה, היני נכנס לנעל זאת היום בגאווה שאני רואה את החטיבה ועשייתה !

החטיבה בראות עיני, חטיבה גדולה, המרכזת את כל חובביה מחתך כל הגילאים, כל המקצועות כל העדות, שהמשותף שלהם הוא אהבה לעולם התעופה הוירטואלי.

אוביל את החטיבה להישגים חדשים, להכרה רחבה יותר ברשת העולמית, לפעילויות ברשת בארץ ובחו"ל תוך כדי לימוד צעירים ומבוגרים כאחד גם מניסיוני בעולם האמיתי וכן מנסיוני בעולם הוירטואלי.

צוות החטיבה: פרסום צוות החטיבה יבוצע בהמשך, רק אציין כי לא נתתי למיקי לחמוק וכי מיקי נשאר בצוות והופך להיות מנהל פרויקטים ושת"פים. תחום מאוד מאוד משפיע ותורם בחטיבה שלנו.

קצת על עצמי:

נולדתי בשנת 1981 וכיום אני בן 29, חונכתי מרבית שנותיי בבית ספר יסודי דתי בת"א, לאחר מכן בי"ס בנתניה ולבסוף סיימתי 4 שנות לימוד בבית ספר הריאלי חיפה כשוחר בפנימיה הצבאית.

התגייסתי בשנה 2000 לקורס טייס וסיימתי במגמת קרב בסוף 2001.

השתחררתי בשנת 2008 משרות הקבע והתחלתי לעבוד כטייס פרטי על מטוס מנהלים. מקצוע שאני עוסק בו עד היום.

בתעופה הוירטואלית עסקתי כבר מגיל 14 ועם הסימולטור הראשון שהיה לי, שדווקא היה סימולטור קרב FALCON 3. מהר מאוד גיליתי את עולם התעופה האזרחי והתחלתי לטוס בכל סימולטור אפשרי של מיקורסופט.

התחלתי להתעניין ברשת האינטרנט בהיותי בן 15-16 ונרשמתי בזמנו לאתר SATCO, שם פיקחתי אז כילד בן 16 בקליונלנד, לנודון היתרו ובעוד מקומות בעולם.

בארץ דאז לא הייתה שום תנועה, אפילו לא חטיבה או פיקוח למעט שם אחד, נמרוד גירשוני ז"ל. את נמרוד הכרתי באחת הטיסות שלי ברשת. התחברנו ואף נפגשנו בביתו בכוכב-יאיר. כאב לי מאוד ביום בו נהרג נמרוד, הייתי בהלם, זו הפעם הראשונה שאיבדתי מישהו שהיה שותף בתחביב, במקצוע עולם התעופה. יהי זיכרו ברוך, לעולם לא אשכח אותך.

בהמשך, עם הקמת VATIL הצטרפתי לחטיבה. שמחתי לתרום מזמני ומניסיוני איפה שרק יכולתי. העדפתי תמיד לשמור על נטרליות ולא לקחת חלק פעיל. אם כי מאחוריי הקלעים נעשה המון !

עכשיו הגיע הרגע, וכמו שכתבתי בעזרת הצוות המובחר נוביל את החטיבה.

בהזדמנות זו, שנה טובה ומוצלחת, שנת בריאות, שנת אושר ועשייה לכל חברי החטיבה ומשפחותיהם !

בברכת נחיתות מוצלחות,

איתי ארנון

פורסם

טוב נו זה היה ברור

איתי הגדול מכולםםם שתצליח בתפקידך החדש VATIL1 בהחלט החלטה נכונה למינוי!!

סע הצלחה איש יקרר :D:D:D:D:D:D:D

ובהזדמנות זו שנה מוצלחת לאלו שעוזבים אך אותם גם לא שוכחים מיקי שעשה פה דברים נהדרייים סע הצלחה בהמשך עיסוקך

ושוב לאיתי גם שתיהיה שנה מעולה שתדע להצעיד את VATIL הכי "גבוה" שאפשר.

ולכולם שתיהיה שנה טובה ומתוקה!

פורסם

כל ארגון חייב שינוי בהנהלה שלו מידי שנה-שנתיים על מנת שיוכל להתמודד עם מציאות משתנה וכדי להביא לחידושים ורעיונות שונים שיכולים להביא לטובה.

איתי,אני מאחל לך המון הצלחה בתפקיד ואני בטוח שתצליח להביא את החטיבה לעתיד טוב יותר :D =D>

אגב,בעתיד הקרוב ייתכנו שינויים בצוות :?:

חג שמח ושנה טובה.

פורסם

מיקי היקר!

בזמן הקצר שלי פה זכיתי להכיר אותך בקורס התיכנון האחרון של אלעד.

בן אדם רציני ושקדן שקידם את החטיבה בכמה דרגות קדימה,

מילאת את התפקיד נאמנה וביחד עם שאר הצוות הצעדת את החטיבה לכמה הישיגים משמעותיים (שת"פים, מפגשים, אירועים ועוד)

מאחל לך הרבה בהצלחה בהמשך, לאן שלא תפנה ותעשה ומאחל לך ולמשפחתך שנה טובה :D

ואיתי...אין מה לדבר, אם יש מישהו שמתאים "לרשת" ממיקי את התפקיד זה איתי!

בן אדם ענק שאין מתאים ממנו לקבל את התפקיד הזה.

איתי, שיהיה לך הרבה בהצלחה בתפקיד החדש!, אני בטוח שתמשיך לקדם את החטיבה ולהצעיד אותה קדימה :D

שנה טובה ובהצלחה לכולנו!! :)

פורסם

יא אללה מההיכרות ארוכת השנים שלי עם איתי זה כמו לקחת רווק הולל ושמישהי תלביש עליו טבעת

המון במון בהצלחה גבר אין ספק בחירה מעולה אין מישהו עם רעל התעופה בדם כמו איתי ועם שילוב מנצח ביו המציאות לוירטואלי

פורסם

איתי כל הכבוד ובהצלחה.

אני בטוח שהחטיבה תגיע לגבהים חדשים תחת ניהולך. תעזר בחברי החטיבה, בצוות ובמי שצריך- הדרך אל העתיד זה רק ביחד. :)

בהצלחה!! :D

(שמישהו יארגן דלי מים קרים)

פורסם

אכן ראש חדש לדיילות ... :drinking:

התחלה חדשה בסימן טוב לשנה החדשה.ראשית נברך ונודה למיקי ליפ על סיום תפקידו ופעולתו עד היום בוואטיל.

ולאיתי אתה הוכחת את עצמך עד היום כקצין וג"נטלמן :גם מקצוען אמיתי בטיסה ופיקוח וגם בעל חוש הומור אשר מתקן לאנשים טעויות בטיסה ברשת באדיבות ובנינוחות דבר שגורם להם רצון לשוב ולטוס שוב ברשת.

זה לא סוד שבתקופה האחרונה ואפילו בזמן החופש הגדול הפעילות ברשת הייתה דלה ביותר ולכן האתגר הראשון במעלה שלך איתי יהיה לדעתי להעלות את רף הפעילות באמצעות כל מיני רעיונות בלתי שגרתיים אז אני מאחל לך הצלחה בתפקידך ובהזדמנות זו אני מאחל לך ולכל אנשי וואטיל שנה טובה ומתוקה.

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם

אילן אתה חי ?!

קודם כל מיקי .

מיקי היקר היית מנהל חטיבה מעולה המון המון תודה והצלחה בהמשך.

איתי.

קודם כל אתה בן אדם מדהים חבר טוב ובקיצור בלי הרבה מילים אתה הבן האדם המתאים לניהול החטיבה הזאת אז המון המון בהצלחה איתי !

פורסם

שנה חדשה התחלה חדשה.

איזה יופי.

איתי בהצלחה רבה!

מיקי . תודה רבה על ניהול החטיבה בתקופה שעברנו.

שנה טובה לצוות ולכלל החטיבה

פורסם

שלום לחברי היקרים

בפרוס השנה החדשה ברצוני לאחל לכולכם באופן אישי שנה טובה.

שנה מוצלחת , בריאות...כל השאר יסתדר מעצמו.

היום איתי ואני מתחלפים בתפקיד ומהערב איתי ארנון ינהל את החטיבה.

אני רוצה שוב לאחל לו הצלחה רבה בתפקיד, אין לי ספק שהוא האיש המתאים למשימה.

תודה רבה לכל אחד מכם , שעזר, תמך, השקיע אינספור שעות לטובת החטיבה והכלל, והכל בהתנדבות

בעולם העיסקי שבו אני חי, אין דברים כאלה, גם לא בעולם שמחוצה לו.

התופעה הזאת שנקראת VATIL , היא מדהימה, היא מדהימה אותי בכל פעם מחדש

ומספיק לראות את הברק והגאווה בעיניים שלי בכל פעם שאני מספר עליה למישהו

על מנת להבין עד כמה אני מחובר ואוהב את החטיבה הזאת, את האנשים שבה , ואת מה שהיא מייצגת מעבר לעולם התעופה.

קברניט אייל רובין אמר לי פעם " אתם ארץ ישארל היפה" , המשפט הזה שלו נחרט בליבי מאז

הוא כל כך צדק שאין לו מושג עד כמה.....

תודה שהלכתם איתי לאורך כל הדרך

גם כשלפעמים לא הסכמנו, וגם כשהיה צריך לפתור בעיות ,

גם ברגעים השמחים וגם בפחות

למדתי ממכם כמה דברים ומקווה שגם אתם ממני

אני מאמין שעמדנו יחד בכבוד במשימה והצלחנו להרים את החטיבה למקומות נוספים

אתר חטיבה חדש

שת"פ אלעל ושירגל

IFS

חיל האויר הוירטואלי( כולל מסדר כנפיים וירטואלי)

שיפור בכל הקשור לכח אדם בחטיבה

התייעלות של מחלקת הדרכה

ארועים ברשת

כנסים ( כולל אחד בצפון)

חדרי בקרה( כולל המטורף שלפנינו)

פרסום בחדשות וכתבות וראיונות באמצעי התקשורת

אם שחכתי משהו אז כנראה שעשינו עוד....

תודה לכם

בהערכה ובהוקרה

מיקי

פורסם

מיקי,תודה על תרומתך לחטיבה בזמן הניהול שלך.שיהיה בהצלחה במה שתעשה בעתיד!

איתי,בהצלחה בתפקיד החדש!נקווה שתצליח למנף את החטיבה להישיגים גדולים!

פורסם

מיקי - היה לי העונג לעבוד איתך ביחד בצוות לטובת החטיבה כולה. שמח לשמוע שאתה נשאר בעניינים ולא עוזב את הצוות :)

איתי - אין לי ספק שאתה הבנאדם הנכון בתפקיד הנכון. מצפה להרבה שת"פ פורה, ושיהיה הרבה בהצלחה!

חברים, יש לנו חטיבה נהדרת :lol: חג שמח ושנה מצויינת לכולם!

פורסם

מיקי,

הדחפור של החטיבה. תודה לך על תקופה מדהימה של עשייה איכותית והובלה של העסק הלא פשוט הזה.

נהנתי מאוד לעבוד איתך בצוות ולראות איך המונח VATIL הפך להיות משובח גם בתוך מסדורונת עולם התעופה האמיתי.

אני מבסוט שאתה נשאר איתנו בצוות . התפקיד שקיבלת תפור עליך - יש לך את היכולת לשכנע אסקימוסי לקנות קרח - ולא סתם - בארגזים של 6:6 :wink:

המון תודה על הכל ושתהיה שנה טובה והצלחה מירבית בעשייה הפרטית ! (ותקנה כבר LOGBOOK!!)

ארנון,

גדלת פה. שלא בהגזמה - פשוט גדלת פה. למדת את עקרונות התעופה בזכות הרשת המדהימה הזו עוד לפני שדרכה רגלך בפאתי חצרים. אתה מכיר פה כל פינה וכל אבן, אתה מבין איך המנגנון הזה פועל. אין מתאים ממך!

שמח שקיבלת על עצמך את התפקיד לנהל את החטיבה ויחד - נגיע רחוק , אין לי ספק. ואם לאמץ את המשפט "מהבית", אז "אין מקום שהוא רחוק מידי" :wink:

המון בהצלחה !

חג שמח לכולם!

פורסם

בהחלט שנה חדשה...

ראשית,

תודה רבה למיקי על ניהול החטיבה, הפרויקטים שרצו ורצים ובכלל.

ולאיתי,

המון בהצלחה, ואני בטוח שהחטיבה עוד תמשיך לזנק תחת ניהולך.

עכשיו, לא רק חניה באילת, אלא גם איסוף ממלכתי וקפה יוקרתי (רק תגיד, אני דואג לזה שם).

תשאל את מיקי איזה מפנק היה לו כשהגיע לבקר בחיפה ובאילת כמנהל החטיבה. :mrgreen:

בברכת שנה-טובה כפולה ומכופלת

:mrgreen:

פורסם

מיקי, תודה רבה על תקופה מדהימה, היה לי הכבוד להיות המספר 2 שלך ולהוביל ביחד עם כל הצוות ברשותך את החטיבה לשיאים חדשים והישגים מדהימים שאותם ציינת בהודעה שלך.

למדתי ממך המון וכנראה שגם עוד נלמד :)

שמח שאתה נשאר בגזרה על הבולדוזר :)

אני מאחל לך ולכל החטיבה היקרה שנה טובה ומוצלחת.

ארנון, ללא ספק גדלת איתנו מההתחלה, אתה בין אלה שאפשר להגיד עליהם "יסודות החטיבה" ואני מאושר שאתה היום בראש החטיבה.

ובנימה זו, מחר ב-8 על סרבל.

8:30 תדריך

9:00 באזורים

בהצלחה! :)

פורסם

תודה רבה מיקי על השירות והעשייה!

אין ספק שעשית עבודה נהדרת ותמיד היה תענוג לראות את פועלך ולקרוא את דעותייך פה בפורום!

בהצלחה בכל דרך שבה תיבחר!

איתי - המון הצלחה בתפקיד החדש! כיף לראות מישהו עם כזו תשוקה לתעופה (אמיתית ווירטואלית)

אם אי פעם תצטרך קצין ראשון בCLL, אני מחפש עבודה!!!!! :-)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...