עבור לתוכן
Ittai Arnon

חטיבת VATIL - מבנה + צוות.

Recommended Posts

פורסם

בהצלחה לצוות הנכנס ותודה ליוצאים, ביניהם מר אהרון דגן שמסיים את תפקידו עם כמה אירועים יפים עם החתימה שלו עליהם, ביניהם הסיור בישראייר, שמהווה התחלה של ידידות נפלאה.

תודה על קדנציה שניה בצוות, להישמע בשמחות וב- TFC2 :)

פורסם

שלום לכל חבריי ב-VATIL.

ברצוני לשתף אתכם במספר נושאים על הפרק, להלן: -

1. ראשית כל - מירב האיחולים, הברכות והכוונות הטובות לצוות החטיבה החדש.

לטעמי, זה ה- "A TEAM" האולטימטיבי בראשותו של איתי ארנון (זה ה-A) .

אני משוכנע שהצוות הזה יצעיד את החטיבה קדימה למחוזות שעוד לא ביקרנו בהם. יש בהחלט למה לצפות !!!

2. לפני מספר שבועות קיבלתי החלטה אישית הכוללת שינוי כיוון בתחום הסימולטורים. החלטה זו הביאה לסיום תפקידי

במסגרת צוות החטיבה (קדנציה שנייה), ולמותר לציין שעשיתי זאת בלב שלם וללא הסוסים. היו כמה נסיונות לשנות

את ההחלטה הנ"ל אבל כמו בחיים אדם צריך לדעת מתי לפנות מקום ולתת הזדמנות גם לאחרים. אני נשאר חבר בחטיבה

אבל בפרופיל נמוך כדי לשמור קשר עם מי שירצה בכך, ואיך אפשר בלי TFC שכבר הפך להיות חלק משגרת חיינו?

3. תודה לאיציק על המילים החמות, מאד נגע לי במיוחד כאשר זה נכתב בסמוך ליום ההולדת שלי.

4. תודות אישיות מקרב לב למיקי ליפ על תרומתו לחטיבה, ובהצלחה רבה בתפקידו החדש.

בהצלחה רבה לכולם. שנה טובה !!!

פורסם

איתי, שיהיה לך קודם כל מזל טוב ענקי על קבלת התפקיד, אני בטוח שבזכותך החטיבה הזאת תרקיע שחקים אל מעבר לכל דמיון אפשרי!

שיהיה לך ולכל הצוות בהצלחה בכל אשר תעשו :D

פורסם

עדכון:

לצוות נוספו VATIL6 ו VATIL7.

VATIL6 - שחר שירטו - יבצע את התפקיד עד הגיוס ! המון בהצלחה.

VATIL7 - אור נצר - משתחרר בקרוב ויכנס בכוח מלא - המון בהצלחה.

שניהם אנשי יחסי הציבור.

פעילותם הוא הפצת "קיום" החטיבה ברשת בכל דרך אפשרית: שיווק תמונות, סרטים, פרסום אירועים וכ"ו.

VATIL7 בנוסף לתפקידו והוותק שלו בחטיבה, הינו על תקן דובר החטיבה ואיש יחס ציבור פנים.

קדימה לעבודה !

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...