4x-asm פורסם ספטמבר 19, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2010 שלומי נצחון מידה xxl ואם אפשר לקבל 2 אני יודה לכם תודה
mickey lip פורסם ספטמבר 19, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2010 אפשר להגיד שאני גם מתכנן להיות בין אלה המזמינים חולצות אבל אני לא מבין מה הפירוש של:"5 ש"ח לטובת קופת החטיבה"?(במילים אחרות,לאן מגיעים אותם 5 ש"ח שכל חבר שרוכש חולצה נותן?). עריכה:השאלה מופנית למנהל החטיבה. אומנם אני כבר לא מנהל החטיבה ,אבל נראה לי שהכוונה היא לאסוף כסף לטובת כיבוד ושתיה לכל הפקחים והאורחים שמגיעים לחדר הבקרה. לא כל מי שמגיע מביא איתו משהו, אבל מי שמגיע תמיד מתכבד בשתיה וכיבוד. זה עולה כסף, אני לא באמת מאמין שאתה חושב ש2-3 חברים כולל בעל הבית צריכים לממן את זה.......
Ittai Arnon פורסם ספטמבר 19, 2010 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 19, 2010 אפשר להגיד שאני גם מתכנן להיות בין אלה המזמינים חולצות אבל אני לא מבין מה הפירוש של:"5 ש"ח לטובת קופת החטיבה"?(במילים אחרות,לאן מגיעים אותם 5 ש"ח שכל חבר שרוכש חולצה נותן?). עריכה:השאלה מופנית למנהל החטיבה. אמיר שלום, הכסף הולך לטובת כיבוד לחד״ב ולאורחיו. במידה וישאר כסף יכנס לקופת החטיבה. עד היום אנשים נתנו מכספם ורכשו לחטיבה אמצעים. יאה שלא אותם אנשים ישלמו כל הזמן מכספם וכי 5 ₪ מכל חבר יתרמו למאמץ. כמוכן המאמץ לאסוף 5 ₪ מכל חבר מתבצעת במסגרת של קניית חולצות לחד״ב ולעניות דעתי מקדש את מטרתו.
Ittai Arnon פורסם ספטמבר 19, 2010 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 19, 2010 הנה הרשימה: 1. מי שנרשם - שיראה עצמו מחויב לקנות את החולצה שכן הכסף משולם מראש ומכסף אישי. אני מדגיש כי מי שיש לו ספק שלא יזמין חולצה - וכי מי שהזמין בכנס האחרון ולא בא בסוף שיראה עצמו מחוץ לרשימה. 2. החולצות יגיעו לחד"ב - נשתדל מאוד שביום שלישי, מקסימום רביעי. 3. נא לבדוק שוב הרשימה אם ישנה טעות עדכנו. 4. תאריך אחרון הוא יום שני ה 20.9.10 שעה 12:00 מקומי.
Guy1300 פורסם ספטמבר 19, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2010 איתי למה אתה מתכוון נגיד שאני בא לחדב אני לא יכול לשלם ולקבל חולצה?
Ittai Arnon פורסם ספטמבר 19, 2010 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 19, 2010 איתי למה אתה מתכוון נגיד שאני בא לחדב אני לא יכול לשלם ולקבל חולצה? במידה והזמנת וכפי שאתה רואה אתה ברשימה, תקבל את החולצה בהגיעך לחד"ב. אנחנו לא קונים מלאי של חולצות ומי שבא פשוט יכול לקנות זה לא עובד כך אנחנו לא חנות - אלא הזמנה מראש ולכן פרסמתי את ההכרזה. זה לא היה ברור ? :roll:
Guy1300 פורסם ספטמבר 19, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2010 בסדר גמור אני בא משלם בכניסה מקבל והופסה בופסה לעניינים חח
Liav Nefesh פורסם ספטמבר 20, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2010 שניה לפני שנסגרת ההרשמה - ליאב נפש XXL תודה!
Lior Avinoam פורסם ספטמבר 20, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2010 איתי, במידה ולא אגיע לחד"ב יש אפשרות שמישהו ישלח לי בדואר, ואני אשלם דמי משלוח ועל החולצה?
lior oren פורסם ספטמבר 20, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2010 שם : ליאור אורן מידה : XS-S הנה הרשימה:1. מי שנרשם - שיראה עצמו מחויב לקנות את החולצה שכן הכסף משולם מראש ומכסף אישי. אני מדגיש כי מי שיש לו ספק שלא יזמין חולצה - וכי מי שהזמין בכנס האחרון ולא בא בסוף שיראה עצמו מחוץ לרשימה. 2. החולצות יגיעו לחד"ב - נשתדל מאוד שביום שלישי, מקסימום רביעי. 3. נא לבדוק שוב הרשימה אם ישנה טעות עדכנו. 4. תאריך אחרון הוא יום שני ה 20.9.10 שעה 12:00 מקומי. איפה אני !?
FilipELY430 פורסם ספטמבר 20, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2010 אני אשמח ליקנות חולצה אבל אני בחול אם מישהו יכול לישמור לי מידה XL תודה
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 20, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2010 שם : ליאור אורן מידה : XS-S הנה הרשימה:1. מי שנרשם - שיראה עצמו מחויב לקנות את החולצה שכן הכסף משולם מראש ומכסף אישי. אני מדגיש כי מי שיש לו ספק שלא יזמין חולצה - וכי מי שהזמין בכנס האחרון ולא בא בסוף שיראה עצמו מחוץ לרשימה. 2. החולצות יגיעו לחד"ב - נשתדל מאוד שביום שלישי, מקסימום רביעי. 3. נא לבדוק שוב הרשימה אם ישנה טעות עדכנו. 4. תאריך אחרון הוא יום שני ה 20.9.10 שעה 12:00 מקומי. איפה אני !? תרים לי טלפון, אתה יודע את המספר. אני פשוט רוצה לוודא שאתה באמת תגיע.
lior oren פורסם ספטמבר 24, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2010 חבל בסוף באתי לחד"ב ולא קיבלתי את החולצה. טוב לא נורא פעם הבאה...
אלעד ברנע פורסם ספטמבר 24, 2010 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2010 יש עוד אפשרות להגיע לקבל? או יש אפשרות להגיע למקום אחר? אני גר בנתניה