Almog Atar פורסם יולי 31, 2004 דיווח פורסם יולי 31, 2004 100000 דולר לטייס שמגיע לטוס בשדה דוב ! 1000 דולר בהרצליה ו2 שקל בבן גוריון (בן גוריון מודה בזה שהוא זול) אתם יכולים לשאול את האבסרברים שאנחנו משכנעים אותם לטוס. בקיצור שדה דוב הרצליה ובן גוריון ואין מטוס אחד תעזרו לנו !!! :cry: :cry: והסרב עובד דרך אגב שלא יהיו תירוצים :wink: :cry: :cry:
Ohad Shalev פורסם יולי 31, 2004 דיווח פורסם יולי 31, 2004 בהחלט אין לנו כסף בבן גוריון השקענו הכל בנתב"ג 2000 וגם הוא לא משהו... מצטערים
Liav Nefesh פורסם יולי 31, 2004 דיווח פורסם יולי 31, 2004 באמת יש פיקוח יוצא מן הכלל כל הכבוד! אני פשוט לא מצליח להיתחבר לא יודע מה יש לו... :cry:
אורח פורסם יולי 31, 2004 דיווח פורסם יולי 31, 2004 אני ממתין לצ'ק ולא של מונופול. אילת מקבל את כל כרטיסי האשראי.
Almog Atar פורסם יולי 31, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 31, 2004 אני ממתין לצ'ק ולא של מונופול.אילת מקבל את כל כרטיסי האשראי. אמרתי לך רן יש לי ירוקים של מונפול (אני חושב זה השטר של השקל :wink: ) אתה יודע מה אני מביא לך מיליון בכסף טורקי הולך?
Izik Bakshi פורסם יולי 31, 2004 דיווח פורסם יולי 31, 2004 תכלס אני לא מבין מה הלחץ..קצת סבלנות וטייסים באים, לי דווקא די כיף שיש קצת שקט כדי להכין קפה....
Itai Ganor פורסם יולי 31, 2004 דיווח פורסם יולי 31, 2004 איזה מצחיקים. הכי מסכן זה אור שהיה בהרצליה אז כולם יש תנועה והוא כל הזמן נכנס ויוצא במסנגר שיראו שהרצליה פתוח
אורח פורסם יולי 31, 2004 דיווח פורסם יולי 31, 2004 היתי בא לעוד נגלה, התחרפן לי הסטיק לגמרי. אני לא מצליח לנחות בקו ישר, כל נחיתה מתנהלת כאילו יש רוח צולבת של 50 קשר. איציק יעיד על נחיתה זוועתית באילת :cry:
Or Netzer פורסם יולי 31, 2004 דיווח פורסם יולי 31, 2004 איזה מצחיקים. הכי מסכן זה אור שהיה בהרצליה אז כולם יש תנועה והוא כל הזמן נכנס ויוצא במסנגר שיראו שהרצליה פתוח התנתקתי בגלל שנטויזיון עשו לי בלאגן
Itay Zecharia פורסם יולי 31, 2004 דיווח פורסם יולי 31, 2004 איזה מצחיקים. הכי מסכן זה אור שהיה בהרצליה אז כולם יש תנועה והוא כל הזמן נכנס ויוצא במסנגר שיראו שהרצליה פתוח התנתקתי בגלל שנטויזיון עשו לי בלאגן אבל אני גם בנטויז'ן... ואותי לא ניתקו בכלל :roll: :roll: :roll:
E.Z פורסם יולי 31, 2004 דיווח פורסם יולי 31, 2004 היתי בא לעוד נגלה, התחרפן לי הסטיק לגמרי.אני לא מצליח לנחות בקו ישר, כל נחיתה מתנהלת כאילו יש רוח צולבת של 50 קשר. איציק יעיד על נחיתה זוועתית באילת :cry: העיקר להאשים את הסטיק... זה מזכיר לי את הבנות בסלסה שהם לא מסתובבות כמו שצריך אז או שלא עשו יום לפני פוליש והריצפה חרא או שהרצפה סתם עקומה. או שסתם הנעליים לא יושבות טוב. אגב באמת חבל שאתם לא באים לטוס אחרי זהאתם מתלוננים שאין פיקוח..
Itay Zecharia פורסם יולי 31, 2004 דיווח פורסם יולי 31, 2004 אגב באמת חבל שאתם לא באים לטוס אחרי זה אתם מתלוננים שאין פיקוח.. וואלה צודק :!:
Itai Ganor פורסם אוגוסט 1, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2004 אגב למי שמשעמם בפקחות שחקו בזה בנתיים http://www.viceking.net/bubblewrap.swf לכל המכורים
אורח פורסם אוגוסט 1, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2004 היתי בא לעוד נגלה, התחרפן לי הסטיק לגמרי.אני לא מצליח לנחות בקו ישר, כל נחיתה מתנהלת כאילו יש רוח צולבת של 50 קשר. איציק יעיד על נחיתה זוועתית באילת :cry: העיקר להאשים את הסטיק... זה מזכיר לי את הבנות בסלסה שהם לא מסתובבות כמו שצריך אז או שלא עשו יום לפני פוליש והריצפה חרא או שהרצפה סתם עקומה. או שסתם הנעליים לא יושבות טוב. אגב באמת חבל שאתם לא באים לטוס אחרי זהאתם מתלוננים שאין פיקוח.. נו המסלול באילת בשפוע לא ראית בתמונות של הפיינל ? אפילו אורן הגיע עקום לשם :roll: מה שכן בהמראות אין שום בעיה, תגובות מצויינות, רק בנחיתות הוא מתנהג מוזר :evil: היום בערב נמצא מאיפה משתין הסטיק ואם לא, הוא ימצא את עצמו מפורק להרבה חלקי חילוף ליוק. :twisted: (דודי אל תשאל, כרגיל לא יצא לפועל ).