Izik Bakshi פורסם יולי 31, 2004 דיווח פורסם יולי 31, 2004 אתמול בלילה (נדמה לי) יצא תוכנה שנקראת squawkwin בגרסת בטא ראשוני, המפתחים הם קבוצה לא מוכרת, לפי האתר הם תיאמו עם IVAO לשימוש בתוכנה, לגבי ואטסים נכתב שהם פנו ומחכים לתגובה. אז שלא תגידו שלא אמרנו ואטסים מודיעה כמה וכמה פעמים ברשת, ואני מאמין שיצא גם NOTAM מסודר. חל איסור חמור מאוד להשתמש בתוכנה, מי שיתפס עושה בה שימוש יושעה מיידית אני קורא ומבקש מכולם לא לנסות ולבדוק אם תופסים אותכם, כל מי שלהוט להשתמש שיעשה זאת ברשת IVAO (למרות שגם שם אני לא יודע אם מותר) שלא תגידו שלא אמרנו!
OmriSoudry פורסם יולי 31, 2004 דיווח פורסם יולי 31, 2004 ניסיתי אותה בIVAO אבל גם שם זה כל שניה מתנתק. שמתי תמונות וחוות דעת שלי עליה בשרשור של אורן גבע...
yuval_el פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 אני מוסיף הודעה מAVSIM: Consumer Warning: SquawkWin Posted: Sunday, August 1, 2004 - 22:45 AVSIM have been made aware of the recent release of SquawkWin, a client for Online ATC-style networks such as VATSIM or IVAO. This client has not been approved for use on either network, and using it on either network is grounds for suspension. A joint investigation between AVSIM and Online ATC developers has revealed that this client is also sending personal information, such as Certificate IDs and passwords for Online ATC systems back to the developers. As a matter of public service, we advise any simmers currently using this software to IMMEDIATELY cease its use. AVSIM will follow up with any additional information as it becomes available. התוכנה אכן "גונבת" סיסמאות ופרטים שונים על המשתמש...!!
Oren Geva פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 תקראו את הבדיקה שאבסים ערכו - זה מאוד מעניין. http://www.avsim.com/pages/0804/squawkwin
Ilan Jonas פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 עבדכם הנאמן אמר את זה מהתחלה, ביקשתי מואטסים לבדוק את זה והם עשו את זה מהר... שימו לב להודעה בעמוד הראשון של ואטסים: כל מי שהשתמש בתוכנה מתבקש לפנות דחוף לואטסים להחלפת הסיסמא!