עבור לתוכן
lanisomer

סקייהוק בצביעה של חה״א הישראלי

Recommended Posts

פורסם

לפני זמן רב עבדתי על צביעה למודל של סקייהוק, אבל לא סיימתי עקב מחסור בזמן.

viewtopic.php?f=6&t=13274&hilit=%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%99%D7%94%D7%95%D7%A7

הצביעה הייתה מבוססת על תמונות של חבר'ה מהפורום, כמו זאת:

http://www.jetphotos.net/viewphoto.php?id=5857502 (המודל שעבדתי עליו הוא חד מושבי a4m_0032.zip).

זה המצב הנוכחי של הצביעה (עוד יש עבודה):

a4-2.jpg

a4-1.jpg

אם זה מעניין אתכם אני אעלה את הצביעה ואת עדכון מאפייני הטיסה שערכתי (גם הם עדיין לא טובים מאוד, אבל כבר יותר סבירים).

פורסם

יש מודל חינמי כמו שציינתי.

חפשו בflightsim את הקובץ: a4m_0032.zip

פאנל טוב למטוס: a4pnl05.zip

בקובץ הבא תמצאו את תיקיית הצביעה שהכנתי. התיקייה קצת גדולה מכיוון שהיא מכילה כל מיני קבצי גיבוי/גרסאות שנוצרו תוך כדי נסיונות הצביעה. אולי יעזור למי שרוצה להמשיך את העבודה. כמו כן מצורפים קבצי aircraft.cfg וקובץ הair שערכתי מעט (כאמור גם עליהם יש עוד עבודה) ושתי תמונות אשר נעזרתי בהן. (התמונות צולמו ע"י מוטי שווימר מהפורום)

http://rapidshare.com/files/424247682/A-4M_SkyHawk.rar

בהצלחה!

פורסם

עובד לי יפה מאוד ב-FSX, כולל הפאנל. בעיות (קלות בלבד) שנתקלתי בהן:

1. טקסטורות גלגלים, פתח יציאה מהמנוע, וכן כמה בתא טייס אינן מופיעות - אזורים (קטנים) אלה מופיעים או בשקוף או בלבן גנרי.

2. המטוס מגיב טוב להגאים ולמצערת, אך בעלרוד אינו יציב, ולשמור איתו על יו"א זה לא קל. הקיזוז חריף מידי, אפילו קליק אחד גורם למטוס להרים או להוריד אף, אין תחומי משחק באמצע.

3. נק' המבט מהקוקפיט מופנית כלפי מטה בצורה כזו שביו"א בכלל לא רואים את האופק, רק קרקע. כאילו כל התא מופנה כלפי מטה.

4. לא יודע אם אפשרי, אולי אני סתם מתחזר, אך עוד תצורות מלבד שני בידונים מחוברים יתקבלו בברכה.

5. שוב אני מתחזר, אך חסר קוקפיט וירטואלי, אפילו בסיסי ביותר. בנוסף, בקוקפיט רגיל חסרות תמונות במבטים ששונים מהחזית.

נתתי כמה הערות לשיפור, אם הפרוייקט הזה עוד קיים. כאמור, אני עובד עם FSX, יכול להיות שהכל מסתכם בבעיות תאימות. בשורה התחתונה, עם כל ההערות שרק נועדו לשיפור, ממש תודה! כיף לראות סוף סוף את המטוס הזה מופיע בסימולטור.

פורסם

2. המטוס מגיב טוב להגאים ולמצערת, אך בעלרוד אינו יציב, ולשמור איתו על יו"א זה לא קל. הקיזוז חריף מידי, אפילו קליק אחד גורם למטוס להרים או להוריד אף, אין תחומי משחק באמצע....

תשמע זה אולי LONGSHOT אבל שווה בדיקה.

היתה לי גם בעיית קיזוז בסימ' שבאה לידי ביטוי בקיזוז מאד גס אפילו בלחיצה קצרה ובודדת.

אצלי הבעיה היתה כללית ולא ספציפית למטוס מסויים.

הפיתרון: במסך ההגדרות של הכפתורים / ג'ויסטיק יש להזיז לאמצע (בדיפולט הוא עד הסוף ימינה) את הסרגל שקובע רגישות / חזרות, בסעיף ה-TRIM (אל תתפוס אותי בהגדרה המדוייקת - אבל זה שם אתה תמצא את זה).

אם אתה מכיר וניסית כבר, תתעלם - אם לא, כמו שאמרתי שווה ניסוי.

פורסם

לגבי רגישות הקיזוז, מצאתי פקטור ב-AIRCRAFT.CFG שמדבר על אפקטיביות המקזז. לדעתי זה עזר, אני צריך עוד לבחון את זה. דן, אציץ במה שתיארת, אראה מה אני יכול ללמוד משם. תודה.

לגבי הדגם המותאם: הורדתי אותו, תכונות הטיסה שלו נוראיות, ולא דומות בשום צורה למטוס. אולי איזשהו שילוב ביניהם יעזור, אנסה להפעיל את המודל הויזואלי המותאם, עם הטקסטורה הישראלית ותכונות הטיסה הקיימות, נראה מה יקרה. בכל מקרה לא אתן תוצאות לפני צהרי יום שישי, וגם זה לא מובטח.

השאלה, האם מישהו מכיר פקטור שמגדיר את זוית ההסתכלות מהפאנל החוצה, אולי בPANEL.CFG או משהו בסגנון. אני לא מצאתי, מאידך אני ממש לא מבין בזה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...