עבור לתוכן
Ittai Arnon

אזהרה: מפריעים בשרת TS של IFS

Recommended Posts

פורסם

אני פונה אל חבריי החטיבה,

לאחרונה אנו נתקלים בתופעה מכוערת של אנשים אשר מנצלים את שרת IFS (ביה"ס לטיסה של טייסים צעירים ברשת) להפרעות בלתי פוסקות, קללות וגידופים של משתמשים חדשים אשר נרשמו ל VATSIM ולאתר החטיבה VATIL.

אני מזכיר כי IFS פועל בחסות VATIL וכי המטרה מקדשת את עצמה.

אני רושם פה בפורום אזהרה שלא תישמע לשתי פנים:

אני מוקיע כל תופעה כזו בחטיבה הן בפורום הן בשרת הקולי TS והן ברשת עצמה.

המקרה הבא יובא לטיפולי האישי ואני מודיע כי הדבר יגרור השעייה עד הודעה חדשה.

אל תבחנו אותי בנושא שכי תפקידי 'איננו גננת' אך העניין המכוער ואני מתייחס אליו אישית.

פורסם

איתי שלום

אני מביע את דעתי ואפשר לעלות את זה להנהלת הבית ספר שכל מדריך שנמצא בשרת

ורואה כאלה דברים צריך לדווח או לזרוק את אותו אדם מהשרת אני בטוח ויודע שיש כמעט כל יום מדריך אחד

לפחות ב-ts שיכול לשמור על הכללים וכמובן כל מי שנמצא שם יכול לדווח

שבת שלום

פורסם

בשרת ה TS ניתן ל"התלונן" על משתמש,

נא לא לפחד ללחוץ על הכפתור בצירוף סיבה, ההודעה תופיע אוטומטית עם כתובת IP של המשתמש ה"מפריע" להנהלה...

ומשם הטיפול נגדו הוא פשוט...

פורסם

חבר'ה באמת שאני לא מבין אמרתי את זה גם לאיתי, וגם לאמיר

את מה שאיתי כתב מיקי כתב לפניו ולפני מיקי גם תומר לדעתי זה איומי סרק שלא מובילים לשום מקום

מה הסיפור פעם אחת ולתמיד לסגור את הטים ספיק עם יווזר וססמא לכל דורש שיש לו מספר ווטסים בתוקף (זה יהיה יותר אפקטיבי מאשר מספרי ווטסים בפורום בלבד) , לכל משתמש יהיה אבא ואמא ובזה נגמר הסיפור, נכון- כאב ראש בהתחלה אבל לטווח ארוך יפתור הרבה בעיות

כתובת ה IP של הברדקיסט לא תתן כלום כי כל אחד יכול להחליף ב 5 דקות 5 פעמים את הכתובת שלו אם מתחשק לו.

פורסם
חבר'ה באמת שאני לא מבין אמרתי את זה גם לאיתי, וגם לאמיר

את מה שאיתי כתב מיקי כתב לפניו ולפני מיקי גם תומר לדעתי זה איומי סרק שלא מובילים לשום מקום

מה הסיפור פעם אחת ולתמיד לסגור את הטים ספיק עם יווזר וססמא לכל דורש שיש לו מספר ווטסים בתוקף (זה יהיה יותר אפקטיבי מאשר מספרי ווטסים בפורום בלבד) , לכל משתמש יהיה אבא ואמא ובזה נגמר הסיפור, נכון- כאב ראש בהתחלה אבל לטווח ארוך יפתור הרבה בעיות

כתובת ה IP של הברדקיסט לא תתן כלום כי כל אחד יכול להחליף ב 5 דקות 5 פעמים את הכתובת שלו אם מתחשק לו.

בהחלט רעיון מעולה.

לTS מגיעים אנשים שכבר חברים בחטיבה (רצוי) ולכן לא תיהיה עליהם גם השפעה בנעילת הTS. אפשר לסגור את כל החדרים פרט לשנים שלושה לאנשים שהם רק חברי וואטיל ובמקרה של "אורחים מחו"ל לבצע התאמה נקודתית/מוגבלת בזמן וכו.

פורסם

המטרה היא לא להגביל את השימוש ב TS. אנחנו רוצים להשאיר את נוחות החיבור למשתמשים חדשים ויחד עם זאת לשמור על הסדר - זה אפשרי.

פורסם
המטרה היא לא להגביל את השימוש ב TS. אנחנו רוצים להשאיר את נוחות החיבור למשתמשים חדשים ויחד עם זאת לשמור על הסדר - זה אפשרי.

אתה ממש לא מגביל, וגם לא פוגע בנוחות החיבור- מה זה יוזר וססמא בימינו שלכל אחד יש 300 חשבונות באתרים שונים.

פורסם

לדעתי באמת הרעיון הכי טוב הוא לעשות סיסמא לשרת ולחלק סיסמאות רק למורשים אבל לא לעשות את זה יחידני אלא למשל כל מי שהוא חניך מקבל סיסמא וכל מי שבח"א מקבל סיסמא וכו'...

אם הרעיון הזה לא עובד, למה פשוט לא להרחיב את מעגל ההרשאות בTS, לתת גם לאחראי קורסים את האפשרות לתת באן, או פשוט לקחת כמה אנשים שרוצים בכך וליצור קבוצה חדשה של שומרים או איך שלא תרצו ולהם תהיה הרשאה לתת באן במידה והם מקבלים הודעה ממשתמש אחר על מישהו שמפריע

פורסם

מכיר את התופעה, היא מכוערת מאוד.

אני אגב באופן אישי כבר פתחתי עם עוד כמה חברים בחטיבה שרת ts פרטי אחר... על מנת להימנע מלהיתקל בתופעה הנ"ל.

פורסם
מכיר את התופעה, היא מכוערת מאוד.

אני אגב באופן אישי כבר פתחתי עם עוד כמה חברים בחטיבה שרת ts פרטי אחר... על מנת להימנע מלהיתקל בתופעה הנ"ל.

מה כתובת השרת שלך?

פורסם

ישנם שרתי טים ספיק שנותנים גישה לכולם, אך מי שאינו "רשום" לא יכול לדבר (קולית) אלא רק לכתוב הודעות בטקסט ועוד כל מיני הגבלות לפי הצורך.

אני חושב שלמען התקשורת הראשונית זה אמור להיות מספק לכל אחד.

לדעתי שווה ל IFS לבחון האופציה לאפשר רק לחברים שמורשים את אפשרות לשיחות קוליות וכו'.

ומי שנכנס בתור אורח, שיהיה מורשה רק לטקסט.

אם הוא מפריע ואין מי שיטפל בזאת באותו הרגע, לפחות לא יוכל להפריע קולית, אפשר תמיד להתעלם מהודעות טקסט (לדעתי אפשר גם לבחור שלא לקבל הודעות ממשתמש מסויים).

פורסם

את התלונות המנהלים יכולים לראות איפושהו באפשרויות או בכלים, לפי מה שזבכור לי משרת הTS הישן שלי :)

אגב, התופעה כל יום נהיית יותר גרועה - מגיעים עוד ילדים חדשים, ומקללים אחרים על דברים ממש שטותיים, בוא ניתן דוגמא על זה שמישהו לא לימד מישהו נדב"ר הקפות.

לצערי ולצערנו זה מתחדש כל יום, אני מקווה שהמנהלים קוראים את התלונות, וככה תוכלו לברר את העניין יותר לעומק בפרטי.

נוריאל צודק, צריך לתת הרשאות רק לחברי החטיבה, מי שמגיע וחדש פה, יוכל לדבר בלובי ולברר עם אנשים יותר בוגרים מה יש בIFS, מהם שיטות הלימוד וכל השאלות של המתחילים :)

תחלס, אם מי שלא בחיה"א אין לו הרשאות לחדרי חיה"א, מי שלא בחיבה לא יוכל להיכנס לכל חדר ולהתחיל לקלל בלי סיבה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...