Oren-ELY3 פורסם אוקטובר 4, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2010 בית הספר קונטיננטל פותח את שעריו לחניכים מישראל אני ב 2005 למדתי לטוס שם הבית ספר ממוקדם בשדה התעופה VAN NUYS שהוא השדה התעופה העמוס ביותר במערב מבחינת GENERAL AVATION. הבית ספר דואג למגורים, רכב, וכל מה שמסביב לפרטים נוספים ניתן להיכנס לאתר הבית ספר www.continentalaviationvny.com ניתן גם לפנות אלי בפייסבוק oren elkouby סקייפ oren.elkouby1 מסנג'ר: shzif@hotmail.co.il ממליץ בחום!
zvi rodes פורסם אוקטובר 5, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2010 מר אלקובי :mrgreen: :crazyeyes: :2gunfire:
moshe elbaz פורסם אוקטובר 5, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2010 אורן יש לך המלצות על ביה"ס קרוב לרדונדו ביץ? לחצו את כל העיר על ה405 זה בעייתי
Oren-ELY3 פורסם אוקטובר 7, 2010 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 7, 2010 זה לא כזה נורא, אני האמת לא כזה מכיר באיזור שם אבל זה לא בעיה לחפש, אתה נמצא באיזור? צבי, מה שלומך ידידי?
zvi rodes פורסם אוקטובר 7, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2010 ברוך השב לפורום אני רק מקווה שזה לא חד פעמי #-o ,איפוא בכדור הארץ אתה נמצא? :crazyeyes:
Oren-ELY3 פורסם אוקטובר 7, 2010 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 7, 2010 אני ממש כאן ב VAN NUYS נ.ב אשמח אם מנהלי הפורום ישנו את השם שלי חזרה ל Oren Elkouby כי כבר סמנכ"ל אלעל אני לא
zvi rodes פורסם אוקטובר 7, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2010 טוב לדעת שאתה שם בקצה השני של כדור הארץ,את החשבון אסגור איתך כשתחזור :agrue: אבל תקבל ממני חנינה במידה ותנהג כמו וטילניק אמיתי כדוגמת ניר גונן שנמצא באנגליה שדואג לעדכן אותנו בתמונות וחוויות,דוגמא לכך תמצא בפורום תמונות,חוץ מזה תכניס מס' וואטסים שלך שלא יחשבו שאתה כזה :lilangel: חוץ מזה מה עם ראש פינה? :mrgreen: