עבור לתוכן
Or Netzer

פיקוח צרפתי

האם לפי דעתכם שטסים ברשת חייבים להשתמש בדפיות אפילו שאתה מכיר תשדה או תנתיב בעל פה?  

48 הצבעות

1. 1. האם לפי דעתכם שטסים ברשת חייבים להשתמש בדפיות אפילו שאתה מכיר תשדה או תנתיב בעל פה?

• כן
      47
    • לא
      1

Recommended Posts

פורסם

נכון זה כיף לעשות לפעמים תקלות וזה יותר מאתגר,אבל,בסימולטור אין ממש אפשרות לעשות את זה אמיתי.אין מטוס שאתה עושה שריפה במנוע 4 אז אתה יכול לכבות וזה יגיב אמיתי.חוץ מאולי מטוס אחד.וזה גם לא הכי אמיתי שבעולם.אתה לא יכול באמת ליצור תקלות אמיתיות.. בסדר יש לך כשל במערכת חשמל,מה עכשיו?אין איזה גנרטור חירום או משהו שאפשר להפעיל.זה ממש לא אותו דבר.

ארז

פורסם
נכון אני מדבר על לא להתעניין במה שכל אחד עושה בקוקפיט כמו טלוויזיה מתי אוכל בלה בלה בלה כמובן כמו דבר של ישן או משאיר את הסימ אונליין ודברים כאלה צריך להתערב.

אתה לדעתי לא הבעיה כאן .כולם יודעים כמה אתה מקצוען העינין הוא שלא תעשה משהו שיגרום לטייס אחר בעיות.

זהו תטוס עד אוסטרליה ובחזרה בטיסה ישירה הכול תקח בסבבה.

פורסם
נכון זה כיף לעשות לפעמים תקלות וזה יותר מאתגר,אבל,בסימולטור אין ממש אפשרות לעשות את זה אמיתי.אין מטוס שאתה עושה שריפה במנוע 4 אז אתה יכול לכבות וזה יגיב אמיתי.חוץ מאולי מטוס אחד.וזה גם לא הכי אמיתי שבעולם.אתה לא יכול באמת ליצור תקלות אמיתיות.. בסדר יש לך כשל במערכת חשמל,מה עכשיו?אין איזה גנרטור חירום או משהו שאפשר להפעיל.זה ממש לא אותו דבר.

ארז

לדעתי יש אפשר לבדוק זאת שוב כי אני לא סגור על זה100 אחוז. אולי לא תראה אש מהמנוע אבל המנוע לא יתפקד וזה מספיק.

ואכן יש פנלים מקצועיים שאתה יכול להפעיל מערכת גיבוי.

פורסם

ארז

לדעתי יש אפשר לבדוק זאת שוב כי אני לא סגור על זה100 אחוז. אולי לא תראה אש מהמנוע אבל המנוע לא יתפקד וזה מספיק.

ואכן יש פנלים מקצועיים שאתה יכול להפעיל מערכת גיבוי.

אולי 3 או 2... לצערי.תראה ברור שיש פאנלים עם מערכות גיבוי אבל זה לא כמו באמיתי שאתה מרגיש את ההבדל את הלחץ וכול שאר הירקות.טוב תראה זה לא משנה כול כך התקלות...

פורסם

יאללה נחזור לנושא הצרפתי והפקחות אור העיקר שנהנהת ומקווים לראות יחס חם מכל מפקח כמו שתיארת את זה בפריז ובכלל בכל מקום בארץ ובעולם. 8)

פורסם

אורן תשמע אתה לא יכול להשוות עבודה לתחביב.. תאמין לי שאם טייס אמיתי היה יכול לשגר את עצמו מחוץ למטוס ולא להשתעמם בקוקפיט או רק לחפש איך להעסיק את עצמו הוא היה עושה את זה בלי לחשוב פעמיים...

אין מה להשוות בכלל... זה מה שאתה גם לא מבין שיש כאלה שנהנים להטיס את הכבדים רחוק וארוך אוהבים לתכנן נתיב טיסה אוהבים לבצע NATS .. ואתה לא יכול להגיד להם לא לעשות את זה או לבקר את זה.. כי זה תחביב שלהם בדיוק כמו שלך לטוס במטוסים ישנים ולעשות טיסות מוזרות (אך גם יפות)

אתה לא אוהב לטוס ארוך ואתה חושב שאין טעם אל תטוס:wink:

בכלל לא הבנת אותי.

אני יותר ממבין שיש אנשים שאוהבים להטיס את הכבדים.

עוד יותר מזה אני מעריך את העובדה שאנשים עושים תכנון עם נתיב NAT ודלק וכו' (יש לנו פה גם הרבה שחוצים את האוקיינטס בלי לעשות את זה!).

מעולם לא אמרתי לאף אחד לא לעשות משהו שהוא אוהב!

גם לא אמרתי שאני לא אוהב לטוס טיסות ארוכות.

אבל אם אין לי זמן לטיסה ארוכה אני לא עושה אותה. או שאני מקפיץ את הזמן.

מה שאמרתי הוא שאני לא מבין איזה ערך מוסף מישהו מקבל מהעובדה שהטיסה שלו אורכת 12 שעות, בזמן ש-10 מהן הוא בכלל לא ליד המחשב.

ואני לא מדבר עם מי שיוצא החוצה ובודק כל כמה דקות מה קורה (למרות שגם אז אתם עשויים לפעמים לגלות הפתעות). אני מדבר על חבורה של אנשים, שממריאים והולכים לישון (ראינו את זה כאן כמה פעמים), או שממריאים והולכים לבית הספר.

תסלחו לי שאני לא מבין מה יוצא לכם מזה, לא נראה לי שגם אתם מבינים.

כולם נכנסו כאן למגננה ואף אחד לא הצליח להסביר מה הטיסות האלה נותנות לו.

פורסם

מה שאמרתי הוא שאני לא מבין איזה ערך מוסף מישהו מקבל מהעובדה שהטיסה שלו אורכת 12 שעות, בזמן ש-10 מהן הוא בכלל לא ליד המחשב.

ואני לא מדבר עם מי שיוצא החוצה ובודק כל כמה דקות מה קורה (למרות שגם אז אתם עשויים לפעמים לגלות הפתעות). אני מדבר על חבורה של אנשים, שממריאים והולכים לישון (ראינו את זה כאן כמה פעמים), או שממריאים והולכים לבית הספר.

קראתי את כל התגובות אחת לאחת ובעצם כולם צודקים בצורה מסויימת וכולם כמובן יעשו את מה שטוב וכיף להם לעשות.

הסימולטור כסימולטור הוא אכן יכול להיות כלי מצויין לאימון, ספיגת מידע ואולי הכנה טובה למשהו יותר מציאותי..אבל אל נא נשכח ידידי הטייסים שמייקרוסופט עדיין עד עצם היום הזה שמה את הסימולטור תחת קטגוריית משחקי מחשב (".."..שמתי פה בנתיים את הגרשיים) למרות שאני ורובנו כאן לא אוהבים ובצדק להשתמש בביטוי זה.

משחק מחשב הוא פנטזייה ודימיון ואני אתמקד כאן על דימיון, אורן כשאתה אומר אני לא מבין איך אתה הולך לביצפר אחרי שאתה ממריא אז יש לי תשובה פשוטה, בוא נקרא לזה תשובה מוזרה במקצת אך כל פסיכולוג ילדים/מבוגרים יענה אותו הדבר.."דימיון"..מה יותר כיף למי שאוהב ז'נאר מסויים במשחקי מחשב פשוט לדמיין..הטייס (ואני בטוח בזה) הולך לבית הספר אבל הוא מדמיין את הטיסה שלו, את הפלירטוטים עם הדיילת, את הכניסה שלו לשרותים ואת המתח מתקלות לא צפויות..והכל בראש שלו והוא נהנה מזה. כי כל הסימולטור הזה נמצא בראש שלנו דרך המחשב והפקחים ולא משנה אוןליין או אוףליין..הדימיון פרוע ואני יכול (ועושה) לטוס לצפון אלסקה עם 747 ולדמיין בראש שאני מטיס את הנשיא בוש לאיזה אתר טילים סודי ומריץ פי 16...כי כיף לי לנחות בתנאי שלג וערפל ואני צריך לשמור על הנשיא..דימיוני נכון? אבל זה אחלה וזה בריא כי שורה תחתונה מה זה משנה מותר לדמיין ובריא..אז אותו ילד שהולך לישון אולי זה נוגד את התקנות בטיסת אוןליין..אבל אם זה היה באוףליין הייתי נהנה לדעת שהוא חולם שהוא מטיס וכיף לו שהוא נרדם עם חיוך על הפנים.

בואו ננחת קצת למציאות..הכל מותר וכל עוד שאנו נהנים ומדמיינים...עשו זאת בכיף..

שלכם

דודי

פורסם

קראתי את כל התגובות אחת לאחת ובעצם כולם צודקים בצורה מסויימת וכולם כמובן יעשו את מה שטוב וכיף להם לעשות.

הסימולטור כסימולטור הוא אכן יכול להיות כלי מצויין לאימון, ספיגת מידע ואולי הכנה טובה למשהו יותר מציאותי..אבל אל נא נשכח ידידי הטייסים שמייקרוסופט עדיין עד עצם היום הזה שמה את הסימולטור תחת קטגוריית משחקי מחשב (".."..שמתי פה בנתיים את הגרשיים) למרות שאני ורובנו כאן לא אוהבים ובצדק להשתמש בביטוי זה.

משחק מחשב הוא פנטזייה ודימיון ואני אתמקד כאן על דימיון, אורן כשאתה אומר אני לא מבין איך אתה הולך לביצפר אחרי שאתה ממריא אז יש לי תשובה פשוטה, בוא נקרא לזה תשובה מוזרה במקצת אך כל פסיכולוג ילדים/מבוגרים יענה אותו הדבר.."דימיון"..מה יותר כיף למי שאוהב ז'נאר מסויים במשחקי מחשב פשוט לדמיין..הטייס (ואני בטוח בזה) הולך לבית הספר אבל הוא מדמיין את הטיסה שלו, את הפלירטוטים עם הדיילת, את הכניסה שלו לשרותים ואת המתח מתקלות לא צפויות..והכל בראש שלו והוא נהנה מזה. כי כל הסימולטור הזה נמצא בראש שלנו דרך המחשב והפקחים ולא משנה אוןליין או אוףליין..הדימיון פרוע ואני יכול (ועושה) לטוס לצפון אלסקה עם 747 ולדמיין בראש שאני מטיס את הנשיא בוש לאיזה אתר טילים סודי ומריץ פי 16...כי כיף לי לנחות בתנאי שלג וערפל ואני צריך לשמור על הנשיא..דימיוני נכון? אבל זה אחלה וזה בריא כי שורה תחתונה מה זה משנה מותר לדמיין ובריא..אז אותו ילד שהולך לישון אולי זה נוגד את התקנות בטיסת אוןליין..אבל אם זה היה באוףליין הייתי נהנה לדעת שהוא חולם שהוא מטיס וכיף לו שהוא נרדם עם חיוך על הפנים.

בואו ננחת קצת למציאות..הכל מותר וכל עוד שאנו נהנים ומדמיינים...עשו זאת בכיף..

שלכם

דודי

אהבתי ומסכים עם כל מילה.

פורסם

אורן תשמע אתה לא יכול להשוות עבודה לתחביב.. תאמין לי שאם טייס אמיתי היה יכול לשגר את עצמו מחוץ למטוס ולא להשתעמם בקוקפיט או רק לחפש איך להעסיק את עצמו הוא היה עושה את זה בלי לחשוב פעמיים...

אין מה להשוות בכלל... זה מה שאתה גם לא מבין שיש כאלה שנהנים להטיס את הכבדים רחוק וארוך אוהבים לתכנן נתיב טיסה אוהבים לבצע NATS .. ואתה לא יכול להגיד להם לא לעשות את זה או לבקר את זה.. כי זה תחביב שלהם בדיוק כמו שלך לטוס במטוסים ישנים ולעשות טיסות מוזרות (אך גם יפות)

אתה לא אוהב לטוס ארוך ואתה חושב שאין טעם אל תטוס:wink:

בכלל לא הבנת אותי.

אני יותר ממבין שיש אנשים שאוהבים להטיס את הכבדים.

עוד יותר מזה אני מעריך את העובדה שאנשים עושים תכנון עם נתיב NAT ודלק וכו' (יש לנו פה גם הרבה שחוצים את האוקיינטס בלי לעשות את זה!).

בגלל זה אני לא עושה את הטיסות האלה ... פעם עשיתי.. אין תכלית אני עושה טיסה 8 שעות 10 שעות כשביניהם הפסקה לנוח כלומר 4 הלוך 4 חזור וכו'... זה הכל

תחזרו לדיון על הצרפתים!! ומי שלא זוכר שילך לעמוד הראשון

פורסם
לא שיש לי בעיה עם זה שאתה טס 8 שעות כשהסימולטור ממוזער - גם אני קופץ לפעמים החוצה.

אבל התגובה שלך של "מה אתה חושב שאני ישב 8 שעות רצוף על המחשב?" גורמת לי לחשוב:

למה בעצם אתה טס טיסות של 8 שעות?

מה יוצא לך מזה? אתה הרי בכלל לא מתעסק בטיסה שלך בזמן הזה...

לא עדיף פשוט להריץ את הקטעים המשעממים מעל הים פי 2 או פי 4, אבל לפחות להיות שם?

או יותר טוב - לא עדיף לעשות טיסות של שעתיים במקום?

אשמח להגיב על זה...

ראשית כל כשאני גם יוצא... אני כל 5 דקות יוצא לבדוק שהכל כשורה מתפקד ואפילו יותר

ועוד סיבה שאני עושה את זה זה לבדוק אם איזה פקח לא התחבר וקורא לי.. או סופרוויזור או איזה תנועה.. יותר מ10 דקות בחוץ אני לא נשאר...

למה אני עושה את זה? כי אני אוהב לטייל בעולם וביעדים.. וX2 וכו' זה לא ראליסטי...

הא ולמה בטיסה הטייס יכול לצאת? אוקיי אז בטיסה לטייסים יש אחד את השני... לדבר איתם.. יש דיילות להסתבלט איתם.. וכן הטייסים מתפננים בתא טייס.. אם היה להם אינטרנט כמו לי.. הם לא היו חושבים פעמיים אם להשתמש בו....

אבל זאת הסיבה שאני לא עושה טיסות לניו יורק.. (11 שעות רצוף אפילו סתם מול המחשב אני לא יכול..) (בין הטיסות עשיתי הפסקה קלה כמו כן :wink: )

יום טוב לכם

שלום אור,

שתדע כי להרבה טייסים יש מחשב נייד והם עובדים בזמן הטיסה

חלקם אפילו משלימים עבודות שהם צריכים להגיש אם לאוניברסיטה

ואם מבחני שלב וכדומה.

אז כן הטייסים האמיתיים עושים משהו שלא קשור רק לטיסה

אבל כמו שכתב אורן, הם חייבים. משלמים להם עבור זה.

הערה בקשר לצרפתים.

אנא תבדילו בין העם הצרפתי שהוא בעקרון לא נחמד לכולם

לא רק אלינו, לבין המנהיגות שלהם שהיא לא נחמדה לכל מי

שמזוהה עם המערב.

לעם הצרפתי (להבדיל כאמור מהמנהיגות)

באמת אין משהו מיוחד נגדנו והם באמת לא שונאים אותנו.

פורסם

איתי...קיבלת אישור ממנהל הפורום להפיץ כאלו תמונות בפורום טהור וצח כמו שלנו?? 8)

בכל מקרה נראה שזה לא טייס, זה רק נער צעיר שמעלעל לו להנאתו בקוקפיט עד שאבא יבוא..שים לב לידו העדינה והנערית.

פורסם

דויד מה חשבת שהם עושים בדיוק? מסתכלים על המחשב טיסה בעוד שהוא סופר לאחור לאט את המיילים הנותרים?

הם קוראים עיתון מחליפים דחקות מתחילים עם הדיילות מחליפים כמה לטמות קטנות :lol:

פורסם

אור... ממש אהבתי שהדגשת את זה-

יש הבדל עצום בין תחביב לבין מקצוע(עבודה).

ו-95% כאן בתחביב... אנו לא טייסים אמיתיים... אז תנו לנו להינות איך שאנו רוצים ועד הסוף...

בלי להרוס לנו את האשליות 8) .

פורסם
דויד מה חשבת שהם עושים בדיוק? מסתכלים על המחשב טיסה בעוד שהוא סופר לאחור לאט את המיילים הנותרים?

הבנתי. סוף סוף מישהו הצליח להסביר את הסיבה לטיסות ארוכות כשאתם לא שם.

אתם עושים זאת בשביל להעצים את הריאליזם!

טייס אמיתי קורא עיתון אז גם אתם תלכו לקרוא עיתון.

כל הכבוד.

לקחתם את התחביב לרמה הבאה.

פורסם

כל הכבוד.

בוא אני יגיד לך למה אני אוהב טיסות ארוכות.

אני אוהב לחצות את האוקיינוס אני אוהב את ה744 ואני לא יודע איך לתאר את זה פשוט.

זה כמו שתשאל ילד למה הוא אוהב כדורגל ולא כדורסל .

אני אוהב לטוס LLBG-KJFK עם 744 ולחצות את האוקיינוס זה כמו שאני יגיד לך מה יוצא לך לטוס אופליין עם הפיקוח של הסימולטור או משהו כזה אהה ?

מה זה ענינך ? אנחנו לא מפרים את חוקי VATSIM לפחות לא אני אני תמיד עונה לפקחים ומדווח בUNICOM אם יש תנועה וכאלה אני נהנה לטוס אונליין ולחצות את האוקיינוס מאשר לטוס ללרנקה !! אם יש לך בעיה אל תסתכל בסרב אניפו עלי זה מה יש !

פורסם

כל הכבוד.

:wink:

ועכשיו לצרפתים... 8)

פורסם

אור תסלח לי אני פשוט צריך לחזק את דבריו של אלמוג,

אורן תראה יש כאלה שלוקחים את הסימולטור בתור סימולטור שידמה טיסות אזרחיות למרחקים ויש כאלה שיקחו אותו כסימולטור שמדמה טיסות ראיה קצרות וכפיות.

אתה לא תצליח כרגע להבין "מה כיף בטיסות ארוכות" כי אתה לא אוהב את זה פשוט מאוד. אין דרך להסביר את זה זה פשוט כיף לטוס טיסות כאלה כמו שאלמוג אמר אני אוהב יותר להטיס כבדים לשדות תעופה מפוארים עם סינרים מדהימים ודפיות עם הרבה דברים להכניס לקרוא ולעשות כל מיני בריפינגים של לפני המראה לפני נחיתה וכאלה מאשר לטוס עם Cessna למקומות שהם יותר מדי "ביתיים".

אנחנו אוהבים טיסות ארוכות עם מטוסים כבדים שמסובך להטיס אותם זה כל הכיף הסיבוך הריאליסטי הזה. שיהיה לך שבוע נעים להשמע

אור,

סליחה שהדיון הזה הפך מדיון שאמור להיות 2 דפים על כמה שהצרפתים היו נחמדים אליך לויכוח של 6 דפים על מה כיף...

אני שמח לדעת שנהנת מהטיסה והלגיד לך את האמת זה השפיע עליי לא חשבתי על לטוס לCDG עכשיו אני חושב על זה ברצינות :)

פורסם
אור תסלח לי אני פשוט צריך לחזק את דבריו של אלמוג,

אורן תראה יש כאלה שלוקחים את הסימולטור בתור סימולטור שידמה טיסות אזרחיות למרחקים ויש כאלה שיקחו אותו כסימולטור שמדמה טיסות ראיה קצרות וכפיות.

אתה לא תצליח כרגע להבין "מה כיף בטיסות ארוכות" כי אתה לא אוהב את זה פשוט מאוד. אין דרך להסביר את זה זה פשוט כיף לטוס טיסות כאלה כמו שאלמוג אמר אני אוהב יותר להטיס כבדים לשדות תעופה מפוארים עם סינרים מדהימים ודפיות עם הרבה דברים להכניס לקרוא ולעשות כל מיני בריפינגים של לפני המראה לפני נחיתה וכאלה מאשר לטוס עם Cessna למקומות שהם יותר מדי "ביתיים".

אנחנו אוהבים טיסות ארוכות עם מטוסים כבדים שמסובך להטיס אותם זה כל הכיף הסיבוך הריאליסטי הזה. שיהיה לך שבוע נעים להשמע

אור,

סליחה שהדיון הזה הפך מדיון שאמור להיות 2 דפים על כמה שהצרפתים היו נחמדים אליך לויכוח של 6 דפים על מה כיף...

אני שמח לדעת שנהנת מהטיסה והלגיד לך את האמת זה השפיע עליי לא חשבתי על לטוס לCDG עכשיו אני חושב על זה ברצינות :)

שלילי לחלוטין.

נראה לי שצריך לעבוד כאן עם החבר'ה על הבנת הנקרא :?

לא אמרתי שאני לא מבין מה הכיף בטיסות הארוכות.

תאמין לי שביצעתי טיסות ארוכות כשאתה, אלמוג וכל החבר'ה עוד שיחקתם בארגז חול.

מה שאמרתי זה שאני לא מצליח להבין מה הכיף בטיסות שאתה אפילו לא יושב ליד הסימולטור בזמן שהמטוס מטיס את עצמו ומטייל לבדו בעולם.

אני מבין בהחלט (וגם אמרתי זאת לא פעם ולא פעמיים) את הכיף שבהטסת מטוסים כבדים, בהכנת תכנית טיסה מורכבת, נתיבי NAT וכו'.

פורסם

אורן אתה בטוח שמישהו טס טיסות ארוכות ולא יושב ליד המחשב? אני שאני טס ללוס אנג'לס כולל עצירה בטורנטו באופליין עם הATC של המשחק אני לא עוזב את המחשב כמעט אף פעם ואם אני עוזב אני עוזב הכי הרבה לרבע שעה כשאח שלי משגיח אפילו שאני עייף מאוד אני על המחשב 17 שעות ויותר בטיסה כזאתי

פורסם

אנא תבינו את מה שאורן שואל: הוא מציע לכם להישאר ב"קוקפיט" כל הטיסה, ולא אומר שאתם לא בסדר. הוא מביע דעה לא ביקורת! לא צריך להתגונן כל כך רבותי. אבל זו לא הסיבה שכתבתי כאן - הסיבה האמיתית שכתבתי היא ההודעה של דוד. פשוט תענוג, צריך לזכור לפעמים מה אנחנו עושים כאן באמת - בסופו של דבר כולנו כאן כי אנחנו נהנים ואוהבים את זה. בזה הכל מתחיל, בזה הכל נגמר.

הגבולות הם רק לא לפגוע בהנאתם של אחרים ולשמור על כללי ואטסים. מעבר לזה, אנחנו בעולם ללא גבולות, ושכולם יקנאו.

פורסם
אנא תבינו את מה שאורן שואל: הוא מציע לכם להישאר ב"קוקפיט" כל הטיסה, ולא אומר שאתם לא בסדר. הוא מביע דעה לא ביקורת! לא צריך להתגונן כל כך רבותי. אבל זו לא הסיבה שכתבתי כאן - הסיבה האמיתית שכתבתי היא ההודעה של דוד. פשוט תענוג, צריך לזכור לפעמים מה אנחנו עושים כאן באמת - בסופו של דבר כולנו כאן כי אנחנו נהנים ואוהבים את זה. בזה הכל מתחיל, בזה הכל נגמר.

הגבולות הם רק לא לפגוע בהנאתם של אחרים ולשמור על כללי ואטסים. מעבר לזה, אנחנו בעולם ללא גבולות, ושכולם יקנאו.

חיכיתי לתשובה ממך :wink: תשובה כמו שצריך

אבל גם ציפיתי למשהו על הצרפתים :lol:

פורסם
איתי...קיבלת אישור ממנהל הפורום להפיץ כאלו תמונות בפורום טהור וצח כמו שלנו?? 8)

בכל מקרה נראה שזה לא טייס, זה רק נער צעיר שמעלעל לו להנאתו בקוקפיט עד שאבא יבוא..שים לב לידו העדינה והנערית.

דוד האבא של אותו נער צריך להיות מאוז זריז ומאוד מאוד גבוה כי המטוס קצת מתחת ל-300IAS בגובה 23 אלף

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...