עבור לתוכן
prince869

כתבה שעשו עלי ועל עידן מחיל האוויר הוירטואלי

Recommended Posts

פורסם

אתה יכול לעשות זאת באופן פרטי זאת אומרת זכותך לא ללמד אף אחד,אבל אתה לא תקבע לחטיבה איך להתנהג במיוחד שאתה משתמש רגיל כמו כולם בחטיבה

לגבי מקום עבודה אתה צודק בדבר אחד

שום חברה לא תעסיק משהו שעובד בנוסף בחברה מתחרה!

כאן אין שום תחרות,הגופים עובדים ביחד בשביל להנות ולא בשביל כבוד

עובד בחברת הייטק ורוכש ידע ולאחר זמן שהשקיעו בך אתה מוצא עבודה יותר טובה אף אחד לא יגיד לך שאצלי רכשת את הידע אז תפריש לי תמלוגים!

אם המצב היה כך אף חברה לא הייתה משקיעה בעובדים שלה מחשש שבידע שרכשת אצלה תנוצל בחברה אחרת

פורסם

אתה צדק ב 100 אחוז עופר

לא דברתי על דברים שמוגנים בזכיות יוצרים או פטנט

דיברתי יותר לדברים כגון קורסים שהחברה שולחת אותך לדוגמא קורס ניהול או כל קורס שהוא שאינו סוד מקצועי

בחטיבה שלנו אין כאן שום דבר למיטב הבנתי דבר שמוגדר כפטנט או בזכויות יוצרים,אנשים שרוכשים כאן ידע לא בורחים לחברות מתחרות (מה שאין בעקבות סגירתה אל IVAO)

שצריך לקפח משהו שרוצה להנות גם בחיל האוויר הוירטואלי בגלל שבחר זאת! לאף אחד אין זכות לעשות זאת במיוחד שאין ניגוד אינטרסים

המידע כאן נבנה מחברי הקהילה במשך השנים וכך זה ימשך.

פורסם
אתה צדק ב 100 אחוז עופר

דיברתי יותר לדברים כגון קורסים שהחברה שולחת אותך לדוגמא קורס ניהול או כל קורס שהוא שאינו סוד מקצועי

בחטיבה שלנו אין כאן שום דבר למיטב הבנתי דבר שמוגדר כפטנט או בזכויות יוצרים,אנשים שרוכשים כאן ידע לא בורחים לחברות מתחרות (מה שאין בעקבות סגירתה אל IVAO)

שצריך לקפח משהו שרוצה להנות גם בחיל האוויר הוירטואלי בגלל שבחר זאת! לאף אחד אין זכות לעשות זאת במיוחד שאין ניגוד אינטרסים

דור

אומנם זה לא קשור ישירות לח"א אלא בדברים אחרים שהחטיבה מתעסקת בהם קרי הדרכת פקחים התשובה וגם מנהל מחלקת הדרכה לא יכחיש לך את זה במפורש כן !, כן מתעדפים אנשים שכן תורמים איפה שצריך פקח שהושקעו בו עשרות שעות הדרכה שהולך ונותן שעות פיקוח ב VFS במקום כאן ברשת יירד לתחתית הרשימה בסדר העדיפויות מבחינת הסמכה שיבקש בפעם הבאה, פקח שמושקעים בו עשרות שעות וקיבל הסמכה ולא משתמש בה בפעם הבאה שיירצה להתקדם גם אם היה הראשון בתור לבקש לא בהכרח יהיה הראשון לקבל- זה הוצהר בגלוי מספר פעמים בעבר.

הדבר הזה מעבר ללגיטימי בנושא ח"א וסידרי העדיפויות אמיר הגדיר את זה לא רע הבעיה היא אחרת שנתנו לתעופה הצבאית יותר מידי במה ואני אישית מרגיש בעקבות ההתנהלות של יציאת הכתבה וגם אמרתי זאת למנהל החטיבה שלדעתי מדובר בעסק עם סוס טרויאני - משהו דומה למה שהיה לנו עם VFS לפני הרבה שנים - מי שמכיר אולי מבין למה אני מתכוון.

דוגמא שקרובה אלי בחטיבה - יש מספר חברי שת"פ ששולבו בפרוייקט היוקרתי הזה והיום הם בגדר שמועה, נעלמו- עניין שלהם בלבד אבל הפריוריטי שלהם בנושא מבחינתי ירד לתחתית ואם יהיה לי מועמד שהגיע לחטיבה לפני חודשיים לעומת כזה שהיה ונעלם אני בהחלט יעדיף את החבר הצעיר על פניו.

ואגב אם באמת היה כאן עניין של רישום פטנטים אין לך מושג בגרוש את רשימת הפטנטים הארוכה שהחטיבה הזאת חתומה עליה - החל מחדרי בקרה, שיטות הדרכה- כן!!! , שת"פים עם העולם בחוץ ועוד הרבה הרבה דברים שאגב המתחרים של באיבאו ז"ל ניסו בחלקם לחקות בצורה דיי עלובה ללא להצלחה

באשר לח"א ונגזרותיו- אני לא מבין ולא יבין א. את הסיבות שיש לצוות החטיבה להתעסק עם זה- פיקוח וענישה במידת הצורך אפשר לעשות גם בלי נספח בתוך הצוות- בשביל יש לחטיבה א.מבצעים ????? ב. מה לעזאזל נותנת ההתעסקות בתעופה צבאית בפלטפורמה שלא בנויה לזה ולא תוכננה לזה.

פורסם
אם סמ"ט ב אין לו זמן להיות מדריך ב IFS, הוא צריך להחליט

במה הוא משקיע זמן. הוא לא יכול לרקוד על שתי החתונות.

מצד שני החטיבה תחליט בשביל עצמה אם היא רוצה להשקיע זמן באותו סמ"ט ב' בתחומים בהם החטיבה כן שולטת.

שוב מתחילים אם מדיניות הכוח?

מה זה האיום הסמוי הזה! פשוט חוצפה

לי אין שום צד בנושא,אבל לבוא בצורה כוחנית כדי להשיג דברים פשוט פסול,צריך להוקיע מהחטיבה!

אני חושב שיש כאן אנשים מצויינים גם בצוות שלא מסכימים אם מה שאתה אומר!

זאת לא מדיניות כוח .

זאת דרך ניהול משאבים, במקרה שלנו- משאבים= כח אדם, משהו שמאוד חסר

לבכות, לחלק ציונים, לשבת על הגדר ולצעוק על המאמן, לבוא בטענות, וכל הזמן לחפש מה לא בסדר, זה יש פה בשפע.....

כח אדם שמוכן לתרום ולהשקיע מזמנו לטובת הכלל , להתמיד בכך לאורך שנים ,גם אם הוא לא בצוות החטיבה או בעל תפקיד כלשהו- זה מה שאין פה הרבה, זה חסר מאוד!!

,אז לפני שאתה או כל אחד אחר ,מחלק ציונים לחברים פה, תחשוב פעמיים , קח אויר ותנסה להבין מי, מה, למה ומהיכן נובעת כל תגובה.

אז לפני שאתה מציע להוקיע את רן מהחטיבה, תבדוק מה הוא עשה למענה בשנים האחרונות, ואיפה היא יושבת לו בלב.

אחר כך נשב יחד ונראה מה אתה עשית למענה , שאפילו למלא אחרי חוקי הפורום אינך טורח כלל.

זאת חוצפה !

פורסם
אתה צדק ב 100 אחוז עופר

דור

אומנם זה לא קשור ישירות לח"א אלא בדברים אחרים שהחטיבה מתעסקת בהם קרי הדרכת פקחים התשובה וגם מנהל מחלקת הדרכה לא יכחיש לך את זה במפורש כן !, כן מתעדפים אנשים שכן תורמים איפה שצריך פקח שהושקעו בו עשרות שעות הדרכה שהולך ונותן שעות פיקוח ב VFS במקום כאן ברשת יירד לתחתית הרשימה בסדר העדיפויות מבחינת הסמכה שיבקש בפעם הבאה, פקח שמושקעים בו עשרות שעות וקיבל הסמכה ולא משתמש בה בפעם הבאה שיירצה להתקדם גם אם היה הראשון בתור לבקש לא בהכרח יהיה הראשון לקבל- זה הוצהר בגלוי מספר פעמים בעבר.

הדבר הזה מעבר ללגיטימי בנושא ח"א וסידרי העדיפויות אמיר הגדיר את זה לא רע הבעיה היא אחרת שנתנו לתעופה הצבאית יותר מידי במה ואני אישית מרגיש בעקבות ההתנהלות של יציאת הכתבה וגם אמרתי זאת למנהל החטיבה שלדעתי מדובר בעסק עם סוס טרויאני - משהו דומה למה שהיה לנו עם VFS לפני הרבה שנים - מי שמכיר אולי מבין למה אני מתכוון.

דוגמא שקרובה אלי בחטיבה - יש מספר חברי שת"פ ששולבו בפרוייקט היוקרתי הזה והיום הם בגדר שמועה, נעלמו- עניין שלהם בלבד אבל הפריוריטי שלהם בנושא מבחינתי ירד לתחתית ואם יהיה לי מועמד שהגיע לחטיבה לפני חודשיים לעומת כזה שהיה ונעלם אני בהחלט יעדיף את החבר הצעיר על פניו.

ואגב אם באמת היה כאן עניין של רישום פטנטים אין לך מושג בגרוש את רשימת הפטנטים הארוכה שהחטיבה הזאת חתומה עליה - החל מחדרי בקרה, שיטות הדרכה- כן!!! , שת"פים עם העולם בחוץ ועוד הרבה הרבה דברים שאגב המתחרים של באיבאו ז"ל ניסו בחלקם לחקות בצורה דיי עלובה ללא להצלחה

באשר לח"א ונגזרותיו- אני לא מבין ולא יבין א. את הסיבות שיש לצוות החטיבה להתעסק עם זה- פיקוח וענישה במידת הצורך אפשר לעשות גם בלי נספח בתוך הצוות- בשביל יש לחטיבה א.מבצעים ????? ב. מה לעזאזל נותנת ההתעסקות בתעופה צבאית בפלטפורמה שלא בנויה לזה ולא תוכננה לזה.

אלעד באמת הגזמת!

עכשיו כל מי שעושה איזושהי פעילות בחטיבה שלא נראית לכמה אנשים ייחשב לאחד שיכול לפגוע בחטיבה?!?

אנחנו בחיל רוצים לממש לדמות את המציאות הצבאית,שלדעתי יותר מאתגרת מטיסה מA לB.

אתה אומר שאין מקום למשהו ושיש פלטפורמות אחרות בשבילו,אני יכול לומר לך בעניין הטייסת שלי שFS זו הפלטפורמה המתאימה ביותר לביצוע הפועולות הללו.

אז לקרוא לחיל "סוג של סוס טרויאני" זו חוצפה וזלזול במה שאנשים עושים,ובגלל אנשים כמוך שמזלזלים בכל דבר שזז החטיבה עומדת במקום.

פורסם

לאלעד

אני לא חושב אני בטוח שאתה טועה במה שאתה אומר,חייל האוויר הוירטואלי ממש לא נטל על החטיבה,אפשר להגיד שחייל האוויר גם לא VFS!

ההשוואה הזאת מוטעת מיסודה.

חייל האוויר הוירטואלי יותר יוקרתי מטיסות אזרחיות זאת גם עובדה!,במקום לטפח ולהבין את היתרון של החייל ,אתה מנסה לגרום לו נזק כדי שבסופו של דבר יהפוך למשהו בסגנון VFS

לגבי חדר בקרה וכו' גם אם הייתה רוצה לא הייתה יכול לבצע רישום פנטנט בגלל שלא אתה פיתחת את הרעיון של חדר בקרה,חדרי בקרה נעשו ומתקיימים בכל רחבי העולם עוד בימי IVAO (לפני החטיבה הישראלית שאתם ניסתם להקיים שם) אז אין לך בכלל זכות על הרעיון.

ההודעה‏ ‏נערכה‏!‏

ל

פורסם

דור, סגנון ההתבטאות שלך לא מקובל כאן וגם לא יהיה פה בקהילה., כאן לא מכנים אנשים פחדנים או חולי שליטה.

גש לערוך את ההודעה שלך לפני שהנהלת הפורום תעשה זאת.

מפתיע אותי שאדם שהצטרף לקהילה ב 2008 קובע שהחדר בקרה הראשון שבוצע ב 2003 אינו הראשון ברשת, בבקשה ספק סימוכין וקבלות על הדברים האלה כי אתה קובע עובדות לא נכונות ועל הדרך פוגע באנשים שעשו הרבה עבור חדרי בקרה.

שמיקי אמר לך שאתה עובר על חוקי הפורום הוא התכוון במקור להודעה הזו:

viewtopic.php?f=1&t=33973

בבקשה גש ובצע את ההוראות המופיעות שם, תודה.

פורסם

חברה‏ ‏הדיון‏ ‏הזה‏ ‏מדרדר‏ ‏יותר‏ ‏מידי‏ ‏מהר‏ ‏אז‏ ‏‏ כדאי‏ ‏שדברים‏ ‏ירגעו‏ ‏קצת.

דור‏ ‏תשאיר‏ ‏לי‏ ‏ולשאר‏ ‏מנהלי‏ ‏הפורום‏ ‏להחליט‏ ‏מי‏ ‏עובר‏ ‏על‏ ‏החוקים‏ ‏ומי‏ ‏לא‏ ‏ובנתיים‏ ‏זה‏ ‏אתה‏ ‏ולא‏ ‏בפעם‏ ‏הראשונה.

צורת‏ ‏התבטאות‏ ‏כזאת‏ ‏לא‏ ‏מתקבלת‏ ‏בכלל,‏ ‏בטח‏ ‏כשהיא‏ ‏מופנת‏ ‏כלפי‏ ‏חברים‏ ‏אחרים.

פורסם
דור, סגנון ההתבטאות שלך לא מקובל כאן וגם לא יהיה פה בקהילה., כאן לא מכנים אנשים פחדנים או חולי שליטה.

גש לערוך את ההודעה שלך לפני שהנהלת הפורום תעשה זאת.

מפתיע אותי שאדם שהצטרף לקהילה ב 2008 קובע שהחדר בקרה הראשון שבוצע ב 2003 אינו הראשון ברשת, בבקשה ספק סימוכין וקבלות על הדברים האלה כי אתה קובע עובדות לא נכונות ועל הדרך פוגע באנשים שעשו הרבה עבור חדרי בקרה.

שמיקי אמר לך שאתה עובר על חוקי הפורום הוא התכוון במקור להודעה הזו:

viewtopic.php?f=1&t=33973

בבקשה גש ובצע את ההוראות המופיעות שם, תודה.

אני לא עובר על החוקים,יש תאריך לביצוע והוא 1/11/10 למיטב זכרוני אנחנו עדין לא בתאריך הזה,אז לבוא ולהגיד שאני עובר על החוק זה פשוט עלילה

לגבי חדר בקרה,אומנם אני חדש בחטיבה מבדיקות באינטרנט החטיבה הישראלית לא זאת שהמציא את המושג חדר בקרה! אז לאף אחד כאן בארץ יש זכויות יוצרים על הנושא....

פורסם

נ.ב חברך רן עלה תמונה פוגענית כנראה שגם זה חמק מעינייך המאוד חדות! הדבר הזה פגיעה באופן ברור וחריף בי ובאנשים שרוצים להביע עמדה!

:drinking:

פורסם

נ.ב חברך רן עלה תמונה פוגענית כנראה שגם זה חמק מעינייך המאוד חדות! הדבר הזה פגיעה באופן ברור וחריף בי ובאנשים שרוצים להביע עמדה!

:drinking:

אני זוכר שדבר כזה עלול לגרום להשעיה .

פורסם
אלעד באמת הגזמת!

עכשיו כל מי שעושה איזושהי פעילות בחטיבה שלא נראית לכמה אנשים ייחשב לאחד שיכול לפגוע בחטיבה?!?

אנחנו בחיל רוצים לממש לדמות את המציאות הצבאית,שלדעתי יותר מאתגרת מטיסה מA לB.

אתה אומר שאין מקום למשהו ושיש פלטפורמות אחרות בשבילו,אני יכול לומר לך בעניין הטייסת שלי שFS זו הפלטפורמה המתאימה ביותר לביצוע הפועולות הללו.

אז לקרוא לחיל "סוג של סוס טרויאני" זו חוצפה וזלזול במה שאנשים עושים,ובגלל אנשים כמוך שמזלזלים בכל דבר שזז החטיבה עומדת במקום.

ששני חבר'ה מהארגון עושים את הכתבה הקיקיונית הזאת מתחת לאף של מח"א שהוא ראש הארגון כביכול +נציג בצוות החטיבה זה עובר על המינימום של התנהגות בתרבות ארגונית, תאר לך אם עכשיו הייתי מתראיין בטלוויזיה בשם מקום העבודה שלי בלי אישור של מישהו- זה סוס טרויאני זה מתחיל בדברים הקטנים האלה (שלא כל כך קטנים אגב) וממשיך לדברים גדולים יותר, ופוטנציאל הנזק התדמיתי שזה יכול גרום לחטיבה הוא עצום- גם בכתבה הזאת אני רואה סוג של נזק תדמיתי מעצם העובדה שהיא לא קושרה לחטיבה בצורה הנכונה, וגם אם יש מניפולציות של עיתונאים יש דרכים להתמודד איתם.

פורסם
חייל האוויר הוירטואלי יותר יוקרתי מטיסות אזרחיות זאת גם עובדה!

וואלה שכנעת אותי דור.

לפני שקראתי את המשפט המצוטט להלן עוד התלבטתי עם עצמי אם נכון שהנהלת החטיבה תבקר ותווסת את פעילות חיה"א הוירטואלי או שאולי נכון יהיה לתת לחיה"א הוירטואלי יד חופשית ושימוש חופשי בתשתית החטיבה (כח אדם, תשתית רשת, שרת קולי וכו).

עכשיו שיכנעת אותי לחלוטין.

אם מה שכתבת זו דיעה מייצגת של חברי ומנהלי חיה"א הוירטואלי אז כנראה שבאמת הגיע הזמן להיפרד כידידים (ומהר, כי ככל שעובר הזמן אנחנו פחות ופחות ידידים).

אם כתבת על דעת עצמך בלבד, אז כנראה שיש בעיה רצינית עם מערכת הסינון וקבלת החברים לחיה"א הוירטואלי - במתכונתו הנוכחית. ודי לחכימא...

פורסם

ברוכי, איך הגעת לזה שדור הוא חבר חיה"א?! כי הוא ממש לא.

כל דבריו הם לדעתו בלבד כמו דבריך.

בכל מקרה, אין פה דיון בכלל ואף אחד מכם לא צריך שכנוע לא לפה ולא לשם, המחליטים הבלעדיים על הנושא זה מחא ומנהל החטיבה. נקודה.

חיל האויר עשה וגם ימשיך לעשות בצורה הטובה ביותר את הכי טוב שהוא יכול למען החטיבה ולמען עצמו - כלים שלובים (כשטוב לחטיבה גם לחיל טוב).

ופה מגיע סוף לדיון הזה שהתחיל יפה ונגמר מאוד מכוער

פורסם

למרות‏ ‏הכותרת‏ ‏הדיון‏ ‏הזה‏ ‏עסק‏ ‏בשאלה‏ ‏וסוגייה‏ ‏חשובה‏ ,‏ ‏עם‏ ‏תגובות‏ ‏ענייניות‏ ‏ברובם‏ .

פשוט‏ ‏חבל‏ ‏שזה‏ ‏הגיע‏ ‏לשלב‏ ‏הזה‏ ‏ואולי‏ ‏היה‏ ‏מקום‏ ‏לשים‏ ‏לזה‏ ‏סוף‏ ‏בשלב‏ ‏מוקדם‏ ‏יותר.

דור,‏ ‏אני‏ ‏לא‏ ‏בטענות‏ ‏רק‏ ‏אליך‏ ‏אלא‏ ‏לכל‏ ‏מי‏ ‏שלקח‏ ‏בזה‏ ‏חלק‏ ‏כי‏ ‏זה‏ ‏תפקידי,‏ ‏אני‏ ‏לא‏ ‏נטפל‏ ‏לאף‏ ‏אחד‏ ‏דווקא‏ ‏ולא‏ ‏עושה‏ ‏הנחות‏ ‏לחברים‏ ‏-‏ ‏תאמין‏ ‏לי.

יום‏ ‏טוב‏ ‏

אורח
This topic is now closed to further replies.

• יצירת חדש...