עבור לתוכן
Ido Rosenthal

מערכת החיפוש בפורום

Recommended Posts

פורסם

מערכת החיפוש בפורום היא קטסטרופה, עושים חיפוש ורוצים לבצע חיפוש חדש צריך להמתין כמה דקות, לוחצים על עמוד NEXT כדי לראות עוד תוצאות ומקבלים הודעה על כך שאי אפשר לבצע עוד חיפוש וצריך להמתין, שלא לדבר על זה שאי אפשר לחפש מחרוזת של 3 אותיות (כמו GPS או VOR או FMC או ILS, קיצר הבנתם תרעיון). קשה יהיה לבוא בטענות לאנשים שלא מחפשים בפורום כשכל כך קשה ומסורבל למצוא מה שמחפשים.

my two cents...

פורסם

זה קורה גם בחיפוש הודעות לפי משתמש.

כשזה קורה אני לוחץ על "חפש" מס' פעמים עד שזה עובד.

בכל מקרה יש עוד הרבה דברים לסדר חוץ מזה.. לדוגמה הבאנרים של וואטיל ברשת מנותבים לאתר הישן (לדוגמה בואטסים.נט)

עייפתי מלשלוח הודעות לתיקון ](*,)

פורסם

אם אפשר להוסיף משהו כהצעת יעול לפורום, היה בעבר כשנכנסים לפורום,

כותרת דינאמית בחלקו העליון של המסך כאשר יש פיקוח מחובר וזה ממש

עזר ותרם להרבה אנשים שלא פתחו את ה servinfo או את ה vroute בשביל לראות

האם יש פיקוח מחובר, ופשוט גרם להם להתחבר וכך נוספו עוד מטוסים ברשת

לפקחים שהואילו בטובם לעלות ולתת שירות כמו שצריך.

אני לא חושב שפתיחת שרשור "יש פיקוח בואו לטוס" היא מספיקה, מכיוון שמלא

פעמים פספסתי שרשורים כאלו ואני בטוח שגם הרבה אחרים ואז לפקח לא הייתה

תנועה כפי שציפה לה.

מקווה שתוכלו להחזיר את זה, אני חושב שהרבה ישמחו לראות זאת שוב בפורום!

תודה!!!

פורסם
ברק, יש את זה באתר הראשי של החטיבה...

כן אני מכיר את זה, אבל תסכים איתי שלפורום נכנסים הרבה יותר פעמים ביום מאשר לאתר...

מעבר לזה אני לא רואה מה הבעיה בלהוסיף את זה לפורום כי גם ככה זה היה, אז מי שאחראי על זה

אם אפשר להחזיר את זה, זה יהיה מעולה.

תעשו שאלון לכולם ואני מבטיח לכם שיהיו תגובות חיוביות בעניין...

מקווה שיתקדם משהו בנושא :wink:

פורסם

לגבי מחרוזת של 3 אותיות - זה מגבלה שאפשר לשנות.

אנחנו מאנדקסים כרגע מחדש את אינדקס החיפוש כשלב ראשוני וזה אמור לשפר את הביצועים. לצערי ביצועי מסד הנתונים אינם מספיק טובים וגם זה משפיע על זמן החיפוש.

מעבר לכך, מעולם לא נתקלתי בבעיה בחיפוש לפי הודעות משתמש. אני אשמח לקבל למייל דוגמה קונקרטית.

לגבי חיפוש חדש - זמן ההמתנה המוגדר בין חיפוש לחיפוש עומד על חצי דקה ולא על שלוש דקות.

בברכה,

פורסם
לגבי מחרוזת של 3 אותיות - זה מגבלה שאפשר לשנות.

אנחנו מאנדקסים כרגע מחדש את אינדקס החיפוש כשלב ראשוני וזה אמור לשפר את הביצועים. לצערי ביצועי מסד הנתונים אינם מספיק טובים וגם זה משפיע על זמן החיפוש.

מעבר לכך, מעולם לא נתקלתי בבעיה בחיפוש לפי הודעות משתמש. אני אשמח לקבל למייל דוגמה קונקרטית.

לגבי חיפוש חדש - זמן ההמתנה המוגדר בין חיפוש לחיפוש עומד על חצי דקה ולא על שלוש דקות.

בברכה,

גם חצי דקה זה המון, ולמה צריך לחכות חצי דקה כדי לעבור לעמוד 2 של תוצאות שכבר חיפשתי...

פורסם

לדעתי זה קורה בגלל עומס מידע בבסיס הנתונים.

בסביבה של ספקי אינטרנט שנותנים shared hosting יש שיתוף משאבים בין מספר רב של לקוחות\אתרים.

לדעתי יש סבירות שצריך לשדרג את השירות אצל הספק, מפאת גודל בסיס הנתונים השייך לפורום (שגדל בכל רגע).

בנוסף, מעבר לשלוש אותיות בחיפוש יניב זמן חיפוש רב עוד יותר. אולי פעולה כזו צריכה להשקל כנגד המשאבים

הקיימים לאתר כרגע.

ההיגיון גם אומר, שאם בכל יום מתווסף כ"כ הרבה מידע לבסיס הנתונים (רישום של כל מה שמתרחש בפורום + הודעות וכו') יהיה שימוש

יותר גדול במשאבים מהשרת המארח.

אם אין הגבלה של שטח איחסון, זה אחלה. אבל מאידך ככל שבסיס הנתונים גדל, כך לוקח הרבה יותר זמן לשרת לעבוד עם הנתונים

ולשרת הרבה משתמשים בבת אחת.

פורסם

אגב באתר הישן לא היתה קיימת בעיית חיפוש אז אולי שווה לבדוק מה השתנה בין הגרסאות.

נכון להיום אם אתי רוצה לחפש משהו בפורום אני כותב בגוגל:

fmc site:vatil.org.il והוא מוצא את המילה FMC בתוך אתר VATIL

עוד דבר שעבד בפורום הישן וממש מעצבן בחדש הוא כשכותבים פוסט אחרי בערך חצי עמוד והלאה הכל מתבלגן, לוחצים על אנטר ושום שורה לא יורדת, מסמנים משהו אחד ומשהו אחר מסתמן... ממש מעצבן

פורסם
אגב באתר הישן לא היתה קיימת בעיית חיפוש אז אולי שווה לבדוק מה השתנה בין הגרסאות.

נכון להיום אם אתי רוצה לחפש משהו בפורום אני כותב בגוגל:

fmc site:vatil.org.il והוא מוצא את המילה FMC בתוך אתר VATIL

תודה!

עוד דבר שעבד בפורום הישן וממש מעצבן בחדש הוא כשכותבים פוסט אחרי בערך חצי עמוד והלאה הכל מתבלגן, לוחצים על אנטר ושום שורה לא יורדת, מסמנים משהו אחד ומשהו אחר מסתמן... ממש מעצבן

נכון! תלחץ על הכפתור של הCOMPABILITY MODE זה יחתוך לך את הלוגו של VATIL למעלה אבל יסדר את הבעיה הזו...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...