עבור לתוכן
David Bendavid

** אירוע בן גוריון - ברצלונה - 6.11 - 1600Z ** פורסם תדריך

Recommended Posts

פורסם

חברים שלום,

ערנות יפה של רן פינקלס הביא לידעתי שבאותו זמן של האירוע לברצלונה נוחתת הטיסה של WorldFlight2010.

מי שלא מכיר את העניין אז בקצרה:

קבוצה של חברים שטסה בקוקפיט ביתי ממודל מלא ובעצם עושה מאין Round the World תוך כדי גיוס תרומות לכל מיני ארגוני צדקה.

ל WF2010 מצטרפים עוד טייסים שטסים איתם ברשת - סה"כ טייסים מקצועיים ובעלי רמה גבוהה.

האירוע קורה כל שנה והוא מאוד מרכזי ברשת VATSIM - הפעמים האחרונות שהם ביקרו פה 2001 ו 2005 - כמובן עכשיו.... נו טוב אחלה תזמון... :roll:

WF2010 ממריאה מאיסטנבול ב 6.11 בשעה 18:00 מקומי (16:00Z) וצפוי לנחות בארץ ממש בעיצומו של האירוע של אלעל (בשעה 19:50 מקומי 18:00Z)

המשמעויות הן עומס גדול בלתי רגיל של תנועות ממריאות ונכנסות.

1. מבקש להכיר הנושא - להביא לידיעת כל הטייסים המשתתפים באירוע.

2. אשתדל לשוחח עם הבקרים\פקחים ישירות אבל לשמור את הכל פשוט ככל שניתן - בשאיפה ILS12 לנחיתה ולהמראות PURLA1C - טייסים ללמוד את היציאה ממסלול 12 ולתרגל אותה.

3. סלוטים שקיימים בין השעות 19:45 מקומי ל 20:15 מקומי פלוס ייתכנו עיכובים בהמראות בשל הנחיתות של WF2010.

עד כאן ידיעתכם והכרותיכם עם העניין.

פורסם

איתי, אתה סגור על זה ?

צריך לבדוק עם המארגנים כדי שלא יהיו פספוסים.

פורסם
חברים שלום,

ערנות יפה של רן פינקלס הביא לידעתי שבאותו זמן של האירוע לברצלונה נוחתת הטיסה של WorldFlight2010.

מי שלא מכיר את העניין אז בקצרה:

קבוצה של חברים שטסה בקוקפיט ביתי ממודל מלא ובעצם עושה מאין Round the World תוך כדי גיוס תרומות לכל מיני ארגוני צדקה.

ל WF2010 מצטרפים עוד טייסים שטסים איתם ברשת - סה"כ טייסים מקצועיים ובעלי רמה גבוהה.

האירוע קורה כל שנה והוא מאוד מרכזי ברשת VATSIM - הפעמים האחרונות שהם ביקרו פה 2001 ו 2005 - כמובן עכשיו.... נו טוב אחלה תזמון... :roll:

WF2010 ממריאה מאיסטנבול ב 6.11 בשעה 18:00 מקומי (16:00Z) וצפוי לנחות בארץ ממש בעיצומו של האירוע של אלעל (בשעה 19:50 מקומי 18:00Z)

המשמעויות הן עומס גדול בלתי רגיל של תנועות ממריאות ונכנסות.

1. מבקש להכיר הנושא - להביא לידיעת כל הטייסים המשתתפים באירוע.

2. אשתדל לשוחח עם הבקרים\פקחים ישירות אבל לשמור את הכל פשוט ככל שניתן - בשאיפה ILS12 לנחיתה ולהמראות PURLA1C - טייסים ללמוד את היציאה ממסלול 12 ולתרגל אותה.

3. סלוטים שקיימים בין השעות 19:45 מקומי ל 20:15 מקומי פלוס ייתכנו עיכובים בהמראות בשל הנחיתות של WF2010.

עד כאן ידיעתכם והכרותיכם עם העניין.

כתבתי הרבה אבל הכל שטויות :oops: :oops: :oops: :oops:

תודה לדור על הערה\הארה.

חברים האוסטרלים יגיעו רק ביום שישי בשעות המדוברות ולא ביום שבת - כל זאת ע"פ לוח הזמנים שלהם.

אני בכל מקרה אפנה למארגנים ואוודא זאת.

זמן אוסטרליה הוא GMT+11 ולכן עכשיו 18:00 בערב ישראל מקומי יום שלישי - באוסטרליה זה יום רביעי 03:00 לפנות בוקר...

אני לא מגיע לחורים האלה ובהפרשים האלה :wink: :wink:

אירוע מוצלח שיהיה ! :wink:

פורסם
לקחתי ת"א אם עדיין פנוי :-)

תפוס, פשוט עוד לא הספקתי לעדכן בפורום :oops:

תבטלו לי את הסלוט מחר יש לי ניתוח אני לא בטוח אם אוכל לטוס יום שבת

בוטל, תרגיש טוב !

פורסם
יהיה גם יורו קונטרול ופיקוח בברצלונה?

"אז כמו תמיד, בתיאום עם החטיבה הספרדית, אנחנו מצפים לקבלת פנים יפה בהגעה למרחב הספרדי, אשר כוללת בין היתר פיקוח מלא ומקצועי.

כמו כן, אנו מתאמים עם עמדות שונות על הנתיב על מנת לנסות להשיג פיקוח מלא לחלוטין לאורך הנתיב."

פורסם

לקחתי ERO5393...אפשר להשאיר לי את הסלוט רק לשנות CALLSIGN לשל אל על ולתאם זאת עם הפקחים שיידעו שזה אני?!

למשל לELY440/441/322/320 משהו לבחירתי שיתואם עם הפקחים שידעו שזה אני עם הסלוט שלקחתי רק שם אחר?

פורסם
לקחתי ERO5393...אפשר להשאיר לי את הסלוט רק לשנות CALLSIGN לשל אל על ולתאם זאת עם הפקחים שיידעו שזה אני?!

למשל לELY440/441/322/320 משהו לבחירתי שיתואם עם הפקחים שידעו שזה אני עם הסלוט שלקחתי רק שם אחר?

תגיד לי איזה אתה רוצה, אני אשנה .

פורסם

האירוע מתקרב בצעדי ענק והנה כמה נקודות קטנות:

סלוטים:

בשונה מאירוע רגיל ולבקשת הפיקוח אנחנו נשנה את תהליך קבלת הקלירנס על מנת ליעל את הזרימה.

פקח הקלירנס יקרא לכל מטוס 5 דקות לפני שעת הדחיפה שלו, אין צורך לקרוא לו - הוא יקרא לכם לבד

יש להיות מוכנים לקבלת הקלירנס ולדחיפה כ-10 דקות לפני השעה הכתובה לכם ולהיות בהאזנה לערוץ הקלירנס כמה שיותר מוקדם

תוכנית טיסה :

PURLA1 SUVAS UL53 MADEX UM601 QUENN UQ123 VEKET UP167 GINOX UM601 VERSO

שימו לב שבגלל אופי הנתיב בנקודה GINOX צריך להיות כבר מיוצבים בגובה אי-זוגי (למרות כיוון הטיסה), למי שיש מפות HIGH ALTITUDE של ג'פסן יכול לראות את הסימן על הנתיב החל מהנקודה ALG.

סה"כ זמן הטיסה קצת יותר מארבע שעות.

מזג אוויר:

בב"ג אני מניח שלא ממש צריך לפרט - תחילת נובמבר ועדיין מרגישים כמו באוגוסט 8)

מזג אוויר בדרך מבחינת רוחות צריך להיות מצויין, רוחות צד בינוניות בחלק הראשון של הטיסה, קצת קופצני באיזור דרום איטליה ורוח צד עם מעט גב לקראת הסוף.

מזג אוויר בברצלונה צפוי להיות נוח גם (ומשעמם 0X )

מבחינת חניות בברצלונה, תשתדלו ללכת לטרמינל החדש שנמצא בין המסלולים המקבילים (טרמינל 1)

דפיות וסינרי דוד פרסם בהודעה הראשונה אבל לפי שפספס:

להורדת דפיות בבן גוריון: לחץ כאן

להורדת דפיות בברצלונה: לחצו כאן, לאחר מכן AERÓDROMOS ו BARCELONA-LEBL

סינרים:

את הסינרי לבן גוריון ניתן להשיג דרך איזור ההורדות באתר החטיבה: לחץ כאן

סינרי לברצלונה, קיים של AEROSOFT בתשלום, חדש (מהחודש האחרון) ופשוט מדהים - מומלץ בחום!

לצפייה בפרטי הסינרי: לחץ כאן

הכי חשוב - תהנו, תצלמו ותעלו לפורום 0X

אם יש למישהו שאלות אז הוא כמובן מוזמן לשאול

פורסם
אתה בטוח שהנקודה ALG נמצאת על UM601?

צודק, משום מה לקחתי את התוכנית הטיפה יותר ישנה

שימו לב - תוכנית טיסה חדשה : (מעודכן גם בעמוד הקודם)

PURLA1 SUVAS UL53 MADEX UM601 QUENN UQ123 VEKET UP167 GINOX UM601 VERSO

נקודת שינוי הגובה היא GINOX

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...