עבור לתוכן
David Bendavid

** אירוע בן גוריון - ברצלונה - 6.11 - 1600Z ** פורסם תדריך

Recommended Posts

פורסם

לסיכום: היה אירוע מצויין!

כמעט כל הדרך היה פיקוח, למעט יוון ורומא שמשום מה התעצבן וירד...

בברצלונה קיבלנו קבלת פנים חמה, אם כי רואים שהפקחים לא כ"כ מנוסים בהתמודדות עם תנועות מרובות וגרמנו להם קצת להתאמץ ולהזיע - אבל זה חלק מהכיף :)

הרבה טייסים טסו - כ-18 טיסות לפי מה שספרתי (אולי יותר אפילו...).

כרגיל, היו כאלה שלקחו סלוטים וללא התראה מראש פשוט לא הגיעו - חבל, ההפסד כולו שלכם.

בקיצור, כן ירבו אירועים כאלה ! ונפגש בחנוכה :)

פורסם

עכשיו נחתתי אחרי כמה שעות טובות עם אמיר גלוזמן ואור באכתרי שהיו אצלי במשך רוב הטיסה תודה רבה חבר'ה :D

קיבלנו פיקוח מצויין בבן גוריון וברצלונה.

תודה רבה! לכל מי שלקח חלק בתכנון האירוע כן ירבו אירועים כאלה :lol:

לילה טוב!

פורסם

כן הפקחים קצת היו בלחץ ושמעו זאת חבל..

דווקא פעם אחת טסתי הויו הרבה יותר רגועים..

לגבי הגעה היה קצת מקוטע הקשר בנוסף לא היה ברור בכלל במהלך הSTAR קיבלתי הוראות גבהים למרות שנאמר מהפקח להגיע לפי STAR מה שגרם לי להתבלבל קצת בנוסף לאחר נק STAR אחרונה לא נאמרה שום הוראה לגבי או שנאמר לי לא ברור לעבור ולהמשיך לפי IAP להנמכה או לא עד שהחלטתי לתפוס את הרדאל לנק IF מנק IAF היה מאוחר מדיי גם כי מהלחץ בהחלה חפשתי רדיאל לפי BCN ולא SLL עד שגיתי את הטעות היה מאוחר מידיי ולקחתי סיבוב ימינה וחזרה בוקטורים מהפקח..

אכן היוונים לא התחברו והאיטלקי פרש מאוד מהר מעניין למה..

פורסם

היה אירוע מצויין

פיקוח מלא בארץ :) מזמן לא ראיתי את טרמינל 3 מפוצץ ככה.

בקשר לטיסה הייתה אחלה טיסה, קצת חבל על הבקר באיטליה שהדם עלה לו לראש אחרי שהעירו לו שנתן directים לנקודה שבכלל לא הייתה בתוכנית טיסה (ומרוחקת כ500 מייל), בנוסף לזה הבחור פשוט היה חייב לתקן טייסים על כל "פיפס" קטן, אחרי כמה דקות ראיתי שהוא ירד ללא התראה וזה קצת חבל כי מהניסיון שלי הפקחים באיטליה הם מאוד מנומסים ומנוסים אבל נסלח לבחור שכנראה עבר יום קשה.

קצת יוניקום ואז מגיעים לצרפת עם פיקוח צרפתי מעולה,

משם עוברים לבקרת ברצלונה שאפילו בירכה אותנו בברכת "שלום" (ומה שעוד שמתי לב שהבקר הנחמד טרח להגיד לכל טייס שהגיע לבקרה את השם של הגישה ואפילו את הMETAR העדכני - כל הכבוד!)

מה שממש הורגש זה שהספרדים לא רגילים לכזה לחץ בבירת קטלוניה אבל אין תלונות :D

לסיכום- אירוע מצויין ולאחר אתמול (שישי בערב) אני יכול לומר שהלוואי שנזכה לעוד כאלה סופ"שים בארצנו הקטנה :)

פורסם

היה ארוע מצוין.

האמת גם אני הרגשתי שפקחים בברצלונה היו בלחץ.

הפקחים שלנו כמו תמיד הראו רמה גבוהה מאוד. היה נפלא לראות את טרמינל 3 מפוצץ כל כך.

אני מאחל לכולם שבוע טוב ושירבו ארועים כאלה.

גרגורי

פורסם

אוליי כדאי לברר מה קרה לאיטלקי..

בכל מקרה..לדעתי אם יש סיבה מוצדקת מותר לפקח לשלוח DCT לנק' שלא בתוכנית אבל למרחק 500 נראה לי קצת הזוי..

פורסם

אירוע מדהים!!!

תודה רבה לכל הפקחים ובמיוחד לאל-על וירטואל שתיאמה פיקוח מצוין לאורך הטיסה!

אישית,זו פעם ראשונה שלי באירוע וגם פעם ראשונה בקוקפיט משותף אצל נוי פרחי.

כן ירבו אירועים כאלה :!: תודה רבה :D

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...