עבור לתוכן
Anatoly

האם יש כאן משהו שאף פעם לא טס ברשת VATSIM ?

Recommended Posts

פורסם

קראתי את המדריך הזה למרות שאני עם 2002

אחרי שהתחברת לרילי ולמולטיפלייר אתה הולך לSB הרגיל פותח אותו כפי שרשום במדריך שבה עם הSB שהורדת ועושה הכל לפי המדריך של הSB

פורסם
יש!

יש לי 2004 ואין לי מושג איך טסים ברשת..

יש מדריך על רילי והוא עושה לי בסוף" עכשיו תמשיכו כמו ב2002?!?!?"מה זה אמור להיות? אם אני קניתי את זה פעם ראשונה איזה מדריך זה?!

המדריך הוא מדריך שנכתב על מנת לעזור בחיבור התוכנות הדרושות ל FS2004.

ה SBRelay הוא תוכנת עזר שפותחה באופן זמני על מנת לאפשר חיבור עם סקווקבוקס 2 ו FS2004 עד שיצא סקווקבוקס 3 שיהיה תומך FS2004 במלואו.

המדריך הספציפי שאתה מדבר עליו לא נכתב כמדריך לשימוש בסקווקבוקס באופן כללי, או כמדריך לשימוש בואטסים. לכן הוא לא מפרט את שאר השלבים - הזהים לחלוטין למה שתעשה ב FS2002.

מדריכים בנוגע לאופן השימוש הרגיל בתוכנות נמצאים בכל פינה ברשת, כולל באתר של ישראל איירליינס ממנו לקחת את המדריך שאתה מדבר עליו.

יש דרך להתבטא, ואם יש לך שאלות אתה מוזמן לשאול אותן.

אבל כדאי שתחשוב פעמיים לפני שאתה יוצא בהתקפה ובטענות כלפי אנשים שהשקיעו מזמנם הפרטי בהתנדבות על מנת לספק לך את הכלים להתחבר ולהינות מטיסה ברשת ב FS2004.

פורסם

איכשהו על המדריך רשום איך להתחבר לוואטסים באמצעות התוכנות הנ"ל..

לפי איך שיצאתי אחרי שעשיתי את כל הפעולות של המדריך בכלל ובכלל לא מתקרב להתחברות לוואטסים, אני כאילו נשארתי לבד ורשום לי 1 מתוך 814 ואין לי מושג מה הוא רוצה ממני:\

המדריך הוא מדריך שנכתב על מנת לעזור בחיבור התוכנות הדרושות ל FS2004.*=לא=מדריך הספציפי שאתה מדבר עליו לא נכתב כמדריך לשימוש בסקווקבוקס באופן כללי*=לא=מדריכים בנוגע לאופן השימוש הרגיל בתוכנות נמצאים בכל פינה ברשת(בנוזא המדריך רשום איך להתחבר לוואטסים באמצעות התוכנות, אם כך הוא לא סיים את המדריך אני לא הצלחתי להתחבר באמצעות התוכנות לוואטסים ועקבתי אחר כל הפעולות הוא פשוט התעצל או.. לא השלים את המדריך מסיבות שונות)

אני ביקשתי נואשות אחר מדריך להתחברות לוואטסים ב2004 איציק נתן לי ועכשיו אתה אומר לי שהמדריך שהוא נתן לי הוא כביכול "מדריך שנכתב על מנת לעזור בחיבור התוכנות הדרושות ל 2004"?!

אם כך אתה מוכן להביא לי מדריך שמפרט את כל הפעולות שצריך לעשות אחרי המדריך הנ"ל?

*=לא=: לא שווה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...