ramimz פורסם אוגוסט 4, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2004 מצאתי את זה בשבוע שעבר על אחד השולחנות במשרד, אז החלטתי לשתף גם אתכם. אולי זה יעזור במעט לחברינו אשר בונים את הסינרי החדש.
Noam פורסם אוגוסט 4, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2004 יצא לי להיות בסיור בטרמינל 3 ביום שישי האחרון... אולי לקח הרבה זמן, אבל זה נראה מדהים, הכל גדול מרווח אבל באותו הזמן מעוצב יפה ברוח ישראלית. לצערי לא היתה לי מצלמה זמינה אבל אוכל להוסיף לתמונה שקיימת גם מסילת רכבת בין בניין הכניסה לבין ביקורת הגבולות. הקישור בין ה-M ל-K יהיה דרך קושרות בשם K1, K2 וכו... השלוחה D תהיה כולה של אלעל. בכל שלוחה יש בנוסף ל-8 שרוולים גם יציאת מדרגות ונק' איסוף לאוטובוסים.
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם אוגוסט 4, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2004 בונה עכשיו להסיע ל26 זה כמו טיול בעיר שיעשו איזה מסלול הסעה שחוצה את 12 ומגיע בקו ישר בול לנק המתנה taxiway 6- הכי מהיר שיש
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 4, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2004 בונה עכשיו להסיע ל26 זה כמו טיול בעירשיעשו איזה מסלול הסעה שחוצה את 12 ומגיע בקו ישר בול לנק המתנה taxiway 6- הכי מהיר שיש אין סיכוי כל השטחים במרכז המשולש הם שטחים חקלאים פרטיים של ישובים מסביב לשדה.. בעיקר כותנה לפי דעתי בכל מקרה יחסית ההסעה אצלנו קצרה בחו"ל זה כמעטתמיד יותר ארוך.
Or Netzer פורסם אוגוסט 4, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2004 בונה עכשיו להסיע ל26 זה כמו טיול בעירשיעשו איזה מסלול הסעה שחוצה את 12 ומגיע בקו ישר בול לנק המתנה taxiway 6- הכי מהיר שיש אין סיכוי כל השטחים במרכז המשולש הם שטחים חקלאים פרטיים של ישובים מסביב לשדה.. בעיקר כותנה לפי דעתי בכל מקרה יחסית ההסעה אצלנו קצרה בחו"ל זה כמעטתמיד יותר ארוך. אלעד צודק.. תנסה להסיע בשארל דה גול... שעה להגיע למסלול רק מנסיון :wink:
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם אוגוסט 4, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2004 זה לא קצת מפריע לו שהפרדס היפה שלו מגודר במסלולי נחיתה והוא לא יכול לעשות איתו כלום? "לאאאא אל תשימו שם VOR אתם דופקים לי את הפטוניות!!!"
Shadi Abo Ahmad פורסם אוגוסט 4, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2004 הייתי רוצה לראות שם מתישהו מטוס ריסוס
Or Netzer פורסם אוגוסט 4, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2004 הייתי רוצה לראות שם מתישהו מטוס ריסוס LOL עזוב פשוט מתקינים על המטוסי נוסעים ומבקשים מהם בדרך שהם עוברים מעל
Noam פורסם אוגוסט 4, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2004 שאדי, פעם בכמה זמן עובד מטוס ריסוס באיזור של משולש המסלולים בשעות הבוקר כשאין תנועה...
Eliran-VFS1 פורסם אוגוסט 4, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2004 יש לי שאלה. מה זה תמך מזרחי ומערבי? והאם החניות הישנות בבן גוריון המוכרות לנו עכשיו ישארו פעילים?
yoni revivo פורסם אוגוסט 5, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2004 לא כל השטח המשולש בנתבג מגודר מסלולים. יש למשל רווח בין 03 ל-30. למרות שעדיין חייבים לעבור את המסלולי הסעה בדרך... וכך זה גם בהרבה בסיסים בארץ. מנצלים את השטח בין המסלולים לחקלאות.
hagay פורסם אוגוסט 5, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2004 בונה עכשיו להסיע ל26 זה כמו טיול בעירשיעשו איזה מסלול הסעה שחוצה את 12 ומגיע בקו ישר בול לנק המתנה taxiway 6- הכי מהיר שיש אם לא תהיה תנועה אולי יתנו להסיע על 08 ואז 180, לא?
Eliran-VFS1 פורסם אוגוסט 5, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2004 יש לי שאלה. מה זה תמך מזרחי ומערבי?והאם החניות הישנות בבן גוריון המוכרות לנו עכשיו ישארו פעילים? מישהו מבין ? או יודע לגבי זה?
Shadi Abo Ahmad פורסם אוגוסט 5, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2004 יש לי שאלה. מה זה תמך מזרחי ומערבי?והאם החניות הישנות בבן גוריון המוכרות לנו עכשיו ישארו פעילים? מישהו מבין ? או יודע לגבי זה? אני חושב שהם בעצם מכילים את כל המערך הלוגיסטי של השדה שאמור לטפל במטוסים ... (תחזוקה, דלק, קייטרינג,...).
Eliran-VFS1 פורסם אוגוסט 5, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2004 תודה שאדי. ומישהו יודע לגבי מה יקרה עם החניות המוכרות לנו כיום?(בסימלטור) יסגרו אותם או משהו כזה?
ramimz פורסם אוגוסט 5, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 5, 2004 הצפי הוא: סגירתו של טרמינל 2, והפיכתו למסוף מטענים אשר תפעיל חברה שלישית בנוסף לממן ולאגרסקו. טרמינל 1 ישרת את טיסות הפנים + טיסות צ'רטר למיניהן.