Izik Bakshi פורסם אוקטובר 31, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2010 נמרוד גרשוני ז"ל, מראשוני הטייסים הוירטואליים ברשת, לקח חלק בלתי נפרד בהקמה וביסוס הקהילה הוירטואלית בארץ. נמרוד, היה חבר פעיל מאוד בקהילה, ותחת כנפיו אימץ ועזר לטייסים חדשים בקהילה, לא מעט מהטייסים הותיקים ברשת חבים לו על הידע שלהם. במסגרת הפעילות של נמרוד בחטיבה הוא תרם את ביתו לאירוע השנתי של החטיבה – חדר בקרה, נמרוד לקח חלק חשוב מאוד בחברת התעופה הוירטואלית ישראל איירלינס שהייתה בין המובילות באותה תקופה. נמרוד היה מקצוען אמיתי בכל דבר שעשה בחייו, וכמו כל מקצוען הוא הטמיע את הגישה הזו בקהילה בכל הזדמנות, ודחף את החברים בקהילה למקצוענות. נמרוד גרשוני נהרג בהתרסקות מטוס דו מנועי ב-19 לנובמבר 2004 בנימה אישית: עד היום אני זוכר את משמרת הפיקוח האחרונה איתו, ערב לפני שנהרג נמרוד עלה על ELY081 ודרש כרגלו בטיסה סיד מיוחד, החלפנו צחוקים על הקשר בשעת הלילה המאוחרת וסגרתי את העמדה, למחרת שקיבלתי את ההודעה על מותו, אני פותח סרבר אינפו וטיסת ELY081 עדיין טסה ב-VATSIM...רגע מצמרר. יהי זכרו ברוך. אזכרה חלפו שש שנים של געגועים לבננו אחינו ונכדנו האהוב נמרוד גרשוני ז"ל נעלה לקברו ביום שישי 19.11.10 בשעה14.00 בבית העלמין בכוכב יאיר. לאחר האזכרה אתם מוזמנים לביתנו ברחוב דן 24 כוכב יאיר. ההורים- בתיה ואלי האחים –עודד ויואב הסבים –נעמי ומשה גרשוני.
Tal Peleg פורסם אוקטובר 31, 2010 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2010 וואו אומנם אני לא מכיר את המנוח אבל אני קורא ומצטמרר פה יהי זכרו ברוך
Lior Avinoam פורסם נובמבר 2, 2010 דיווח פורסם נובמבר 2, 2010 יהי זכרו ברוך, נשמע רגע ממש מצמרר, כשאתה רואה טיסה של אדם שלצערנו כבר לא איתנו.
matan99 פורסם נובמבר 5, 2010 דיווח פורסם נובמבר 5, 2010 תהא נשמתו צרורה בצרור החיים שמעתי עליו מספר רב של פעמים , כל מי שדיבר איתי עליו אמר שהיה אדם מדהים עם חיוך רחב וטוב לב יהיה זכרו ברוך
Yoav Hahamo פורסם נובמבר 7, 2010 דיווח פורסם נובמבר 7, 2010 אומנם לא הכרנו, אבל לפי מה שאני קורא הוא היה תותח אמיתי, תורם, עוזר. יהי זכרו ברוך :candle:
lior oren פורסם נובמבר 10, 2010 דיווח פורסם נובמבר 10, 2010 כבר כמה שנים שאני רואה את ההודעה שלך איציק וכל פעם אני אומר לעמי חבל על האנשים האלו .. יהיה זכרו ברוך
Izik Bakshi פורסם נובמבר 18, 2010 מחבר דיווח פורסם נובמבר 18, 2010 תזכורת למחר למי שרוצה להגיע. לצערי אני במבחן בבוקר בבאר שבע ולא אוכל להגיע.
Lior Avinoam פורסם נובמבר 18, 2010 דיווח פורסם נובמבר 18, 2010 השנה התאריך יוצא באותו יום, גם אני לא אוכל להגיע לצערי, אני לא אספיק להגיע. הנה הכתבה הקצרה מynet : "שלושה בני אדם נהרגו היום (שישי) בהתרסקות מטוס קל מסוג פייפר באיזור השרון. המטוס נחת בין שדות קיבוץ המעפיל, למושב גן יאשיה. ההרוגים הם הטייס, צבי פז בן 49 מרמת אפעל, ושני נוסעים שהיו עימו: נמרוד גרשוני, בן 22 מכוכב יאיר, וערן זולדן בן 20 מרעננה."
Ran Ben Shmuel פורסם נובמבר 19, 2010 דיווח פורסם נובמבר 19, 2010 מי שצריך טרמפ מאיזור תל אביב ליצור איתי קשר בפרטי