4x-dor פורסם נובמבר 5, 2010 דיווח פורסם נובמבר 5, 2010 התכנון המקורי הוא לצאת לדרך ב 16:00UTC לכיוון הארץ. ולצאת שוב ב 19:00UTC אבל, בגלל העומס וסיבות נוספות יש לא מאט מטוסים שיוצאים לפני הזמן ואחריו. לפקחים.. צפויה לכם תנועה אורכה וממושכת על פני 5 שעות לפחות!
Adam Waiser פורסם נובמבר 5, 2010 דיווח פורסם נובמבר 5, 2010 חברים, התנועה של הארוע הזה היא מדהימה! עשרות מטוסים בשיירה ארוכה וצפופה. המלצה שלי לפקחים המקומיים שלנו. התחברו ביותר מעמדה אחת בכל סקטור. לא יודע אם ואיך זה מקובל פה אצלנו בארץ, אבל פקח בודד על עמדת תל אביב יתקשה לטפל בכל התנועה הזו. בנוסף, פקחי הקרקע בתחנות השונות מבינים את העומס ומטוסים שנוחתים נשלחים לחניה פנויה ולא מתחילים לקבל הסברים מפורטים איפה לחנות. העומס הוא עצום.. נשמע כאילו צריך להקים חד"ב חירום בזריז קרבל - תפנה את הבית אמיר - יש לך 8 שעות לנחות בארץ ולהתייצב אצל קרבל בקשי - תהיה בקשי וכל השאר לעלות לעמדות קדימה זוז
Ohad Shalev פורסם נובמבר 5, 2010 דיווח פורסם נובמבר 5, 2010 החבר'ה אמורים להגיע בין 1700Z ל-1900Z יהיה ערב מעניים :-)
Izik Bakshi פורסם נובמבר 5, 2010 דיווח פורסם נובמבר 5, 2010 לשיקול פקח גישה הערב לסגור את ב"ג למתרגלים וכניסות CVFR במהלך הפיק, להערכתי צפויים להיות טייסים שזו הפעם הראשונה שלהם בנתב"ג. כנראה שלא אוכל להצטרף לחגיגה הערב.
Ido Wachtel פורסם נובמבר 5, 2010 דיווח פורסם נובמבר 5, 2010 לפני חצי שעה המראתי כ315 ללונדון. פשוט מדהים מה שהולך בבן גוריון כרגע. לדעתי אולי 20-25 תנועות נכנסות (לא זכור לי כזה דבר אפילו בחד"ב האחרון) הרבה תודה לאור, נוי, מיקי, אוהד ורן (שעובד הערב שעות נוספות ) על פיקוח מצויין! חברים אל תפספסו כזה ערב ובואו לטוס!
maor949 פורסם נובמבר 5, 2010 דיווח פורסם נובמבר 5, 2010 היה מדהים. נקודה סוף. 0X 0X http://www.fastup.co.il/images/71935854.png http://www.fastup.co.il/images/94823209.png זה עוד ברגעים החלשים http://www.fastup.co.il/images/46516884.png אורי אהביה בגישה http://www.fastup.co.il/images/2774920.png
maor949 פורסם נובמבר 5, 2010 דיווח פורסם נובמבר 5, 2010 ירדן לקחתי את התמונות האלה בזמנים שונים , התחברתי לVRC אחרי שנחתתי בכל מקרה זה רק אני או שנחת בבן גוריון קונקורד ?
Idan Traub פורסם נובמבר 5, 2010 דיווח פורסם נובמבר 5, 2010 יופי של תנועה ופיקוח, ראוי לציון!במיוחד בשישי בערב מאור, שים לב שבואטסים אוסרים על חיבורים כפולים, כלומר לטוס מחובר ובו בזמן להיות מחובר בVRC או EUROSCOPE או כל תוכנה דומה. זה גוזל משאבי רשת, וכן מוריד מרמת הטיסה שכן אתה לא ממש בקוקפיט לפעם הבאה לא זוכר אם זה תקף גם לSB אבל VRC לא מתניע כאשר INN או אחת מתוכנות התמיכה שלה פועלות.
mickey lip פורסם נובמבר 5, 2010 דיווח פורסם נובמבר 5, 2010 ירדן לקחתי את התמונות האלה בזמנים שונים , התחברתי לVRC אחרי שנחתתי בכל מקרה זה רק אני או שנחת בבן גוריון קונקורד ? נחת גם נחת
אורח פורסם נובמבר 5, 2010 דיווח פורסם נובמבר 5, 2010 וגם המריא. שמעו ארוע כזה זקני צפת לא זוכרים. 5 שעות כל הזמן נחיתות והמראות. אין רגע מנוחה, פשוט תענוג. תודה לכל מי שבא ונקווה שיהיו עוד ארועים כאלו
Yarden Gotlib פורסם נובמבר 5, 2010 דיווח פורסם נובמבר 5, 2010 במילה אחת מה שיש לי להגיד: וווואווווו! הייתי מחובר שעתיים כקרקע מערב, בהתחלה היה קלירנס ומזרח, אח"כ רק קלירנס ואז נשארתי לבד. כזה לחץ לדעתי לא חווה פקח במציאות. מאד מאד מאד נהנתי ונזכרתי כמה כיף זה קרקע. רק דבר אחד להבא: כדאי לדאוג לשלוח לאחראי על כל הטיסות האלה סינרי מעודכן של ב"ג ודפיות מעודכנות. היו המון מטוסים שפשוט נתתי להם הסעה ישירות על הM וK רק כי לא היה להם סינרי או שהם לא ידעו איפה הם מקווה לעוד אירועים כאלה
Or Netzer פורסם נובמבר 6, 2010 דיווח פורסם נובמבר 6, 2010 אירוע כזה רק מלמד אותנו. להפסיק לבלבל את המוחבפורום ולריב . לתפוס מטוס ולטוס. לפתוח VRC ולפקח.
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 6, 2010 דיווח פורסם נובמבר 6, 2010 היה פשוט תענוג, תודה לכל הפקחים ותודה לספידברדים
Yarden Gotlib פורסם נובמבר 6, 2010 דיווח פורסם נובמבר 6, 2010 אירוע כזה רק מלמד אותנו. להפסיק לבלבל את המוחבפורום ולריב .לתפוס מטוס ולטוס. לפתוח VRC ולפקח. LIKE!
Opher Ben Peretz פורסם נובמבר 6, 2010 דיווח פורסם נובמבר 6, 2010 פקח רשאי לעלות לעמדה בחטיבה או מרחב שאינו שייך לו, לאחר שקיבל מעמד של מבקר באותו ארגון ועמד בדרישות העמדה שהארגון קבע. הנהלת ואטסים מוציאה מידי שנה אישור לבצע את הפיקוח המדלג לטובת הטיסות הנ"ל. האירוע נועד לגיוס כספים עבור ארגון הרופאים המעופפים באוסטרליה, זהו האירוע העשירי השנתי.
Tomer Oszlak פורסם נובמבר 6, 2010 דיווח פורסם נובמבר 6, 2010 הקונקורד נחתת והמריא לפני(חבל שראיתי אותו כ לירג'ט 45)
Yoav Hahamo פורסם נובמבר 7, 2010 דיווח פורסם נובמבר 7, 2010 ואו נראה בהחלט שהיה שמח, לא יצא לי להגיע בגלל שהייתי במסע. מקווה לעוד אחד כזה בעתיד .
maor949 פורסם נובמבר 7, 2010 דיווח פורסם נובמבר 7, 2010 לא יצא לנו לקבל תנועה כמו שקיבלנו באותו יום חכמו פשוט כל הSI היה מלא זה היה מטורף זה כמו שיירה של דבורים בדרך לישראל