Liaz Kamper פורסם נובמבר 7, 2010 דיווח פורסם נובמבר 7, 2010 שלום לכולכם, לאור ההצלחה וההשתתפות היפה מאד בארוע "קלים בלילה" מהרצליה לפיק, אנחנו ממשיכים בארועים על מנת לשרש את המסורת עבור אוהבי הקלים, ופקחי המגדלים והבקרים מחוץ לגזרת נתב"ג. ה-LITE NIGHT הפעם לוקח אותנו משדה דב לשדה תימן נקדים במעט את ההמראה ל-21:40 ונשנה את יום הטיסה לרביעי. (לא לקחתי בחשבון שיום שלישי הוא יום מועדף לחתונות ומשחקי כדורגל). אז נא לרענן את הסינרים ולגרד חלודה מ"חגב", בתקווה לפיקוח נוסף של ש"ד וגישה. אני שוב מזכיר שהמטרה היא ליצור כמה שיותר תנועות, גם בכיוונים מנוגדים, באותו איזור. יש מספר דרכים לטוס CVFR בין שתי הנקודות, תפתחו מפות ותשתוללו . נתראה ברביעי.
lior kestner פורסם נובמבר 7, 2010 דיווח פורסם נובמבר 7, 2010 אני בהחלט בפנים 4X-LOK באמת הגיע הזמן להוציא אבק מהC172 (:
Izik Bakshi פורסם נובמבר 7, 2010 דיווח פורסם נובמבר 7, 2010 יופי של יוזמה, תעשו חיים! מקווה לראות בקרים/פקחים מצטרפים.
dolev_ravid פורסם נובמבר 9, 2010 דיווח פורסם נובמבר 9, 2010 ברביעי יש לי חתונה (של ידידה).. =\ לא אוכל לבוא...
תומר עינבר פורסם נובמבר 9, 2010 דיווח פורסם נובמבר 9, 2010 לא אוכל אף פעם לבוא בימי רביעי, כיוון שאני עובד עד 22:00. למה אי אפשר לעשות את זה בשבת? נקרא לזה: טיסות השבת.
Shlomlux2 פורסם נובמבר 9, 2010 דיווח פורסם נובמבר 9, 2010 קיבלתם פיקוח! נעלה לעמדה עפ"י הצורך (ש"ד/חגב/וכו')
Liaz Kamper פורסם נובמבר 9, 2010 מחבר דיווח פורסם נובמבר 9, 2010 קיבלתם פיקוח!נעלה לעמדה עפ"י הצורך (ש"ד/חגב/וכו') שלומי, המון תודה על ההענות. אני מקווה שתעשה כיף חיים כמו אביב בפעם הקודמת. היה עומס בכל הכיוונים. שים כוס מים ליד המקלדת :wink: לגבי העמדה, ביום רביעי ב-21:00 ממריאים קורס IFR מנתב"ג, אני מניח תחת פיקוח מסויים. אם הוא מכסה ש"ד, אני מניח ש"חגב" יהיה ברור. אם ש"ד לא יהיה מכוסה, זה כמובן נתון לשיקולך. אני באופן אישי אשמח לראות "חגב" באוויר. אני לא זוכר מתי זה קרה, בטח לא תחת עומס. תומר ענבר, חבל מאד שלא תוכל להגיע. אני באמת בשאיפה לנסות להתאים את היום והשעה לכל אוהבי הקלים ואלו שמעוניינים להתמיד*. ה-LITE NIGHT עדיין בתהליכי התהוות והתאמה, ואני לוקח את ההערה שלך לתשומת ליבי. תודה. בכל מקרה, מוצש זה ככל הנראה לא יהיה. * - כדורגל לא יתקבל בשום פנים ואופן כסיבה להזזה.
Lior Avinoam פורסם נובמבר 9, 2010 דיווח פורסם נובמבר 9, 2010 כל הכבוד על האירגון! לצערי אני לא אגיע עקב טיול ברביעי וחמישי נתראה בשבוע הבא, אגב אני ממליץ מאיפה שנוחתים להמריא כל שבוע, ובעצם מקיפים את הארץ ביחד.. ערב טוב!
Liaz Kamper פורסם נובמבר 10, 2010 מחבר דיווח פורסם נובמבר 10, 2010 מעוניין לקחת מגדל דב מצויין משה, תודה רבה. יופי, אז נראה שיש לנו פיקוח מלא עד כמעט-מלא לאורך הנתיב. מקווה לראות את כל חובבי הקלים בדרך לבאר-שבע. בהצלחה לפקחים.
Shlomlux2 פורסם נובמבר 10, 2010 דיווח פורסם נובמבר 10, 2010 מצטער מאד מאד. אבל בגלל בעיות טכניות (חלונות שעובד כמו תוכנה על מערכת הפעלה של מק זה לא בריא) נאלצתי לוותר על הנסיון לפקח. מבטיח לפצות ברגע שאמצע פתרון לבעיה. ושוב פעם סליחה :mrgreen:
Ron Peer פורסם נובמבר 10, 2010 דיווח פורסם נובמבר 10, 2010 היי רציתי לבוא לטוס אבל חטפתי "צננת" שעדיין לא עברה ואף הגיעה כבר לשלב "הגרון המשתעל ללא הפסק " מקשה על דיבור בקשר. במקום זה מבלה כאן בפורום תוך כדי " אל תפיל את המליון " ו " מעצר בית ". :wink:
zvi rodes פורסם נובמבר 10, 2010 דיווח פורסם נובמבר 10, 2010 לצערי ברב לא יכולתי להצטרף,למה לא לעשות סקר מהו היום והשעה הטובה ביותר לקיים את האירוע?
Liaz Kamper פורסם נובמבר 11, 2010 מחבר דיווח פורסם נובמבר 11, 2010 לצערי ברב לא יכולתי להצטרף,למה לא לעשות סקר מהו היום והשעה הטובה ביותר לקיים את האירוע? היי צבי, סקר זה רעיון טוב, הואיל ושני הנסיונות הקודמים הניבו תוצאות הפוכות לחלוטין. אני שוב מזכיר שהמוטו של ה-LITE NIGHT הוא לאפשר לבעלי משפחות ושאר בעלי עניין לזכות לתנועה ופיקוח בשעות הערב המאוחרות, כשנגמרו מטלות הבית והילדים הלכו לישון. כך שמוקדם מתשע וחצי לא נוכל להמריא. אני אשמח אם אחד ממנהלי הפורום יוכל ליצור איתי קשר על מנת לארגן סקר באשר לפעילות המאוחרת של הקלים. בכל מקרה הענות הטייסים והפקחים לא השאירה מקום לספק - יש דרישה.
Yakov Kraus פורסם נובמבר 11, 2010 דיווח פורסם נובמבר 11, 2010 ליעז אל תתיאש הרעיון מעולה - טיסות לאחר 10 בלילה מתאים לי מאוד אני טסתי אתמול ואפילו הצלחתי למצוא את שדה תימן אבל רק לפי VOR הייתי לבד בשטח בלי פיקוח ובלי כלום
Baruch Spiegel פורסם נובמבר 11, 2010 דיווח פורסם נובמבר 11, 2010 הנה ההצעה שלי: החל מא דחוה"מ סוכות ועד א דחוה"מ פסח - מוצאי שבת. החל מחוה"מ פסח ועד א דחוה"מ סוכות - יום חמישי.
תומר עינבר פורסם נובמבר 11, 2010 דיווח פורסם נובמבר 11, 2010 הנה ההצעה שלי:החל מא דחוה"מ סוכות ועד א דחוה"מ פסח - מוצאי שבת. החל מחוה"מ פסח ועד א דחוה"מ סוכות - יום חמישי. אה? :-s
Izik Bakshi פורסם נובמבר 11, 2010 דיווח פורסם נובמבר 11, 2010 ההצעה שלי אולי לא תהיה עבורכם הכי פופולרית אבל לדעתי מיותר לעשות סקרים כי תמיד יהיה את מי שלא יתאים לו. היום של הטיסה צריך בראש ובראשונה להיקבע ע"י מי שמוביל את הנושא ולוקח על עצמו לארגן תדריך וכו' כי בשורה התחתונה הוא עושה את כל עבודת ההכנה והכי חשוב שבראש ובראשונה זה יהיה נוח לו. ליעז, תקבע את היום לפי מה שנוח לך עם התחשבות באוכלוסיה המבוגרת ושכל מי שרוצה באמת שיתאים את הלו"ז שלו.
Izik Bakshi פורסם נובמבר 11, 2010 דיווח פורסם נובמבר 11, 2010 שמעתי ששבוע הבא אתם קופצים לאילת? :wink:
Liaz Kamper פורסם נובמבר 13, 2010 מחבר דיווח פורסם נובמבר 13, 2010 הנה ההצעה שלי:החל מא דחוה"מ סוכות ועד א דחוה"מ פסח - מוצאי שבת. החל מחוה"מ פסח ועד א דחוה"מ סוכות ל- יום חמישי. ברוכי, אין כוונה לקיים את המפגשים ב"פריים-טיים" של השבוע, קרי סופש רבתי חמישי-מוצש. בכל זאת, אני מאד מקווה שתוכל להצטרף אלינו בתור אחד מ"חובבי הקלים" המוכרים כאן בחטיבה. אני מאד אשמח אם אפילו תתן לפני מפגשים, שתמצא לנכון, מספר דגשים שקשורים באותה טיסה או נתיב. אני מזמין כמובן כל אחד לשתף מנסיונו לפני המפגש, ולהפוך אותו למפגש לימודי בנוסף לחוויתי-חברתי.
Liaz Kamper פורסם נובמבר 13, 2010 מחבר דיווח פורסם נובמבר 13, 2010 שמעתי ששבוע הבא אתם קופצים לאילת? :wink: איציק, טיסה קלה ב-100 קשר משדה תימן לאילת בנתיבי CVFR לוקחת שעה ורבע. אני אדאג להרים את העניין הזה ביום חמישי/מוצש בעתיד הקרוב. יש לי הבטחה מפקח אילת לפיקוח. נשאר רק לארגן בקר דרום לאירוע, ואנחנו מסודרים.
zvi rodes פורסם נובמבר 13, 2010 דיווח פורסם נובמבר 13, 2010 שמעתי ששבוע הבא אתם קופצים לאילת? :wink: איציק, טיסה קלה ב-100 מי"ש משדה תימן לאילת בנתיבי CVFR לוקחת שעה ורבע. אני אדאג להרים את העניין הזה ביום חמישי/מוצש בעתיד הקרוב. יש לי הבטחה מפקח אילת לפיקוח. נשאר רק לארגן בקר דרום לאירוע, ואנחנו מסודרים. ליעז שוב כל הכבוד לך על הנחישותך בנושא,תחילה קשה להנהיג פרויקט שכזה אבל אני בטוח כי יצטרפו רבים לרעיון ,לדעתי הדבר יתרום להעלאת המקצוענות בקרב הטייסים ,אני אשמח להצטרף לשורות "קלים בלילה",רעיון מצוין לקיים תדריך קצר ב T.S לפני הטיסה.אפשר גם לשלב טיסות IFR .