Or Netzer פורסם אוגוסט 7, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2004 מחר בבוקר אני נוסע... המטוס : mazda 3 החברה : נצרטורס היעד : צפון הכינרת (אחד המושבים שם) אני יחזור בשלישי בערב בינתיים תתנהגו יפה תפגינו נוכחות ישראלית בעולם הוירטואלי היפה שלנו והכי חשוב מי שלא יודע מה זה המטוס מאזדה 3 שיציץ פה http://www.mazdausa.com/MusaWeb/mazda3/ ... ar=4&id=10 חיחי חיפשתי לכם אחת כזאת באמת עם כנפיים אבל לא כל כך מצאתי :wink: שבוע טוב לכם
Shadi Abo Ahmad פורסם אוגוסט 7, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2004 חופשה נעימה. מוזמנים לעצור חניית ביניים בנצרת לתידלוק וכוס קפה :wink:
yoni revivo פורסם אוגוסט 7, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2004 סתם שאלה כללית: למה אין בפורום Off Topic שירכז נושאים קטנים אשר לא ממש קשורים לנושאים השיגרתיים של הקהילה? אגב, יש די הרבה בלאגן בדיונים הדביקים... אני מציע שתרכזו איסורים וחוקים בדיון אחד, ומודעות והכרזות בדיון שני או באתר עצמו ששם יהיה קישור לדיון כאן.
Shadi Abo Ahmad פורסם אוגוסט 7, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2004 סתם שאלה כללית: למה אין בפורום Off Topic שירכז נושאים קטנים אשר לא ממש קשורים לנושאים השיגרתיים של הקהילה?אגב, יש די הרבה בלאגן בדיונים הדביקים... אני מציע שתרכזו איסורים וחוקים בדיון אחד, ומודעות והכרזות בדיון שני או באתר עצמו ששם יהיה קישור לדיון כאן. תודה, אנחנו כבר התחלנו בתהליך טיפול בכל הנושאים האלה.
Or Netzer פורסם אוגוסט 7, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 7, 2004 חופשה נעימה. מוזמנים לעצור חניית ביניים בנצרת לתידלוק וכוס קפה :wink: תודה יש תה? ההורים שלי לא שותים קפה :wink: LOL אנחנו לא עוברים דרך נצרת אני חושב.... אבל תודה על ההזמנה בכל זאת מושב ארבל הנה אנחנו באים
golan73 פורסם אוגוסט 7, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2004 תהנה ועד שתחזור אני מקווה שבמאזדה תצמיח כנפיים וכבר נקבל תמונות מהטיסה שלך חזרה.