armageddon aviator פורסם דצמבר 8, 2010 דיווח פורסם דצמבר 8, 2010 שלום לכולם, רת"א הוציאה לאור מפות CVFR חדשות (פורמט קצת שונה) הכוללות, בין היתר, נקודות דיווח מעודכנות. המפות יכנסו לתוקף ב-16 לדצמבר. ניתן לרכוש את המפות כאן: http://www.studio-dan.biz/ לידיעתכם אלון
Ido Rahav פורסם דצמבר 8, 2010 דיווח פורסם דצמבר 8, 2010 מקווה שיעלו את זה לאתר. את המהדורה הישנה עדיין אין בעקבות זכויות יוצרים.
Hananv פורסם דצמבר 8, 2010 דיווח פורסם דצמבר 8, 2010 רגע, אני יודע שלכולם יש את המפות של אפריל 2007. זה יותר חדיש? ולמה צריך לרכוש? הרי כל טופס\דפית ניתן להוריד מהאתר שלהם וספציפית את זה הם ימכרו?
moshe elbaz פורסם דצמבר 9, 2010 דיווח פורסם דצמבר 9, 2010 יש גם כמה עידכונים ל16 בדצמבר במיוחד לטיסות אז"מ . המפות החדשות יפות ונוחות הוכנסה בהם נקודת פלג שרלוונטית להליך חדירת עננים לשדה דב ובכלל לנתיב מחיפה למרכז
אורח פורסם דצמבר 9, 2010 דיווח פורסם דצמבר 9, 2010 יש גם כמה עידכונים ל16 בדצמבר במיוחד לטיסות אז"מ .המפות החדשות יפות ונוחות הוכנסה בהם נקודת פלג שרלוונטית להליך חדירת עננים לשדה דב ובכלל לנתיב מחיפה למרכז מה אלבז למדת לטוס??
armageddon aviator פורסם דצמבר 9, 2010 מחבר דיווח פורסם דצמבר 9, 2010 רגע, אני יודע שלכולם יש את המפות של אפריל 2007.זה יותר חדיש? ולמה צריך לרכוש? הרי כל טופס\דפית ניתן להוריד מהאתר שלהם וספציפית את זה הם ימכרו? את כל הדפיות של עדכון 16, אכן תוכל להוריד בחינם מאתר רת"א. את מפות ה-CVFR לא תוכל להוריד (זכויות יוצרים או משהו בסגנון...) חבל - אבל זה מה יש אלון
dolev_ravid פורסם דצמבר 10, 2010 דיווח פורסם דצמבר 10, 2010 אני חושב שאנחנו צריכים לקבוע מפות אחידות לכלל החטיבה. משהו שכולנו נטוס איתו. אני מאוד הייתי רוצה את המפות החדשות ואין לי בעיה גם לשלם עבורם. אבל אם יהיה לי אותן ולא נשתמש בהם ברשת (בגלל עבודה עם הישנות) אז מלחתכילה אין טעם לרכוש .
armageddon aviator פורסם דצמבר 11, 2010 מחבר דיווח פורסם דצמבר 11, 2010 אגב, הבנתי שיש מישהו שהעלה לרשת... אשמח לקבל ממך Link לאתר הזה...
Hananv פורסם דצמבר 11, 2010 דיווח פורסם דצמבר 11, 2010 אגב, הבנתי שיש מישהו שהעלה לרשת... אשמח לקבל ממך Link לאתר הזה... אין לי לינק ואני בעצמי מחפש, הבנתי שמישהו העלה או רוצה להעלות אין לי מושג בטוח לגבי זה. אני אישית קונה אותן, אם יהיה מותר להעלות אותן לרשת אני אעלה (או לחלופין אשלח באופן פרטי את הדפיות סרוקות למי שיבקש במידה וזה חוקי) אבל צריך לבדוק את זה. (אשמח אם מישהו יידע אותי אם זה אכן חוקי להעלות לרשת) אני חושב שאנחנו צריכים לקבוע מפות אחידות לכלל החטיבה. משהו שכולנו נטוס איתו.אני מאוד הייתי רוצה את המפות החדשות ואין לי בעיה גם לשלם עבורם. אבל אם יהיה לי אותן ולא נשתמש בהם ברשת (בגלל עבודה עם הישנות) אז מלחתכילה אין טעם לרכוש . כל עדכון שיש במציאות מייושם גם ב VATSIM, כמו כל עדכוני נתב"ג, מרחבים אווירים וכו', לכן לפי מיטב הבנתי המפות האלו יהיו חובה לשימוש מה 16 לדצמבר. כך שכולם יהיו חייבים להשתמש בהם. ולדעתי יש צורך שזה יהיה חובה כי במציאות בגלל התאונות הרבות של האזמי"ם הבנתי שבאמת שמו בהן שינוי ניכר, הורידו את הגישה לירושלים, שמו כללים לגבי פלישת עננים לנתיב של חיפה למרכז וכד', אז זה באמת נחוץ לדעתי שיש צורך ליישם ברשת.
armageddon aviator פורסם דצמבר 11, 2010 מחבר דיווח פורסם דצמבר 11, 2010 רכשתי את המפות בסטודיו דן. לגבי החוקיות של העלאת המפות לרשת, אני מציע לך לשוחח עם רת"א בנושא. למיטב הבנתי, כל פרסום ממשלתי חייב להיות נגיש לציבור ואין עליו זכויות יוצרים (זאת הסיבה, בין היתר, שה-AIP ניתן להורדה באתר של רת"א ) שמעתי שמועה על מריבה סביב זכויות יוצרים - אין לי מושג כמה זה נכון. לא הצלחתי לסרוק את המפות שרכשתי ( המפות מגיעות מקופלות עם ציפוי למינציה והקיפולים מופיעים במסמך לאחר סריקה ) אני נוהג לטוס עם מפות קטנות (בגודל A4 ) שאני מדפיס בהתאם לצורך (לפי הנתיב המבוקש) - אני מחזיק את המפות באוגדן עם דפים שקופים. זה הרבה יותר נוח מאשר להתעסק עם המפה המקורית בקוקפיט (פשוט אין מספיק מקום בססנה...)
Hananv פורסם דצמבר 11, 2010 דיווח פורסם דצמבר 11, 2010 אתה מטיס ססנה במציאות? ובאיזה גודל זה מגיע? כי גם אני מדפיס הכל ב A4 וזה יותר נוח..
armageddon aviator פורסם דצמבר 11, 2010 מחבר דיווח פורסם דצמבר 11, 2010 אתה מטיס ססנה במציאות?ובאיזה גודל זה מגיע? כי גם אני מדפיס הכל ב A4 וזה יותר נוח.. אני לא בטוח שאני מבין את השאלה... יוצא לי לפעמים להטיס ססנה... אני מדפיס את המפות בגודל A4... האם ברצונך לדעת באיזה גודל המפה המקורית ?
Hananv פורסם דצמבר 11, 2010 דיווח פורסם דצמבר 11, 2010 השאל שלי היא אם יש לך רשיון טיס? חחח וכן אשמח לדעת =]
armageddon aviator פורסם דצמבר 11, 2010 מחבר דיווח פורסם דצמבר 11, 2010 השאל שלי היא אם יש לך רשיון טיס? חחח וכן אשמח לדעת =] מודה באשמה