Yarden Ben-Dor פורסם דצמבר 10, 2010 דיווח פורסם דצמבר 10, 2010 זהו עדכון חינם לכל מי שקנה את ה-767 מLevel-D וסוף סוף יש דגם עם כנפונים!! לכו תורידו בהמוניכם, יש לציין שהלינק למשתמשים רשומים בלבד בLDS. http://www.leveldsim.com/forums/forum_p ... t-download
E.Z פורסם דצמבר 10, 2010 דיווח פורסם דצמבר 10, 2010 עוד דוגמא למטוס יפה שבכוח הופכים אותו למכוער :-) (אלמוג שתוק)
Yarden Ben-Dor פורסם דצמבר 10, 2010 מחבר דיווח פורסם דצמבר 10, 2010 האם י' יוסיף פס כחול כסף ??? נשאל את דעתו בעניין.. נשיב במהרה
Almog Atar פורסם דצמבר 10, 2010 דיווח פורסם דצמבר 10, 2010 אלעד על איזה מטוס אתה מדבר? אותי לימדו ש767 זה גליל נייר טואלט שניסו לחבר לו כנפיים... ושלומי, אל תתעסק איתי במגרש הביתי שלי, זה יכול להיגמר רע :evilbat:
E.Z פורסם דצמבר 10, 2010 דיווח פורסם דצמבר 10, 2010 אלעד על איזה מטוס אתה מדבר? אותי לימדו ש767 זה גליל נייר טואלט שניסו לחבר לו כנפיים...ושלומי, אל תתעסק איתי במגרש הביתי שלי, זה יכול להיגמר רע :evilbat: ידעתע שלא תשתוק :drinking: ושלומי מעכו הוא לא רואה בעיניים בכלל
Almog Atar פורסם דצמבר 11, 2010 דיווח פורסם דצמבר 11, 2010 אלעד על איזה מטוס אתה מדבר? אותי לימדו ש767 זה גליל נייר טואלט שניסו לחבר לו כנפיים...ושלומי, אל תתעסק איתי במגרש הביתי שלי, זה יכול להיגמר רע :evilbat: ידעתע שלא תשתוק :drinking: ושלומי מעכו הוא לא רואה בעיניים בכלל בטח שאני לא אשתוק, זה כאילו יש לך דף מודבק לגב שכתוב בו KICK ME
Yarden Ben-Dor פורסם דצמבר 12, 2010 מחבר דיווח פורסם דצמבר 12, 2010 אלעד על איזה מטוס אתה מדבר? אותי לימדו ש767 זה גליל נייר טואלט שניסו לחבר לו כנפיים...ושלומי, אל תתעסק איתי במגרש הביתי שלי, זה יכול להיגמר רע :evilbat: ידעתע שלא תשתוק :drinking: ושלומי מעכו הוא לא רואה בעיניים בכלל בטח שאני לא אשתוק, זה כאילו יש לך דף מודבק לגב שכתוב בו KICK ME לא כאילו.. באמת :oops: