TDK פורסם אוקטובר 12, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2003 ניסיתי אבל לא עברתי אני לא ידעתי את התשובות לשאלות האלה בבקשה תענו בישביל שאני הבין במה אני טועה :. מה זה V1 ? מהו לחץ ה - QNH הסטנדרטי? . בתכנון טיסה למערב ישראל, באיזה גובה ניתן להשתמש? א. אלפים אי-זוגיים (לדוגמה, 7000) ב. אלפים זוגיים (לדוגמה, 8000) ג. כל אחד מהם, תלוי בגורמים אחרים בן גוריון, כל תחנות הפיקוח בשדה התעופה זמינות, לאיזו מהן תפנה תחילה בטיסת IFR מסחרית? מהו 'ATIS', ואיזה מידע יהיה בו? בגישת ראיה (ויזואלית) למסלול עם תאורת VASI (של שתי שורות), כיצד ייראו האורות אם המטוס בדיוק על מסלול הגלישה? א. שתי שורות לבנות ב. שורה לבנה, שורה אדומה ג. שתי שורות אדומות טייס צריך לקפל את גלגלי המטוס כש... א. מיקומו 10 מייל משדה התעופה ב. ברגע שמושג קצב טיפוס חיובי ג. ברגע שהמטוס חוצה את מסלול ההמראה
Eranre פורסם אוקטובר 12, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2003 ניסיתי אבל לא עברתי אני לא ידעתי את התשובות לשאלות האלה בבקשה תענו בישביל שאני הבין במה אני טועה :.מהו לחץ ה - QNH הסטנדרטי? 1013 או 2992 . בתכנון טיסה למערב ישראל, באיזה גובה ניתן להשתמש? א. אלפים אי-זוגיים (לדוגמה, 7000) ב. אלפים זוגיים (לדוגמה, 8000) ג. כל אחד מהם, תלוי בגורמים אחרים זוגיים בן גוריון, כל תחנות הפיקוח בשדה התעופה זמינות, לאיזו מהן תפנה תחילה בטיסת IFR מסחרית? קלירנס... מהו 'ATIS', ואיזה מידע יהיה בו? מסלולים פעילים, לחץ, ראיה באיזור השדה, רוחות, ועוד... בגישת ראיה (ויזואלית) למסלול עם תאורת VASI (של שתי שורות), כיצד ייראו האורות אם המטוס בדיוק על מסלול הגלישה? א. שתי שורות לבנות ב. שורה לבנה, שורה אדומה ג. שתי שורות אדומות ב טייס צריך לקפל את גלגלי המטוס כש... א. מיקומו 10 מייל משדה התעופה ב. ברגע שמושג קצב טיפוס חיובי ג. ברגע שהמטוס חוצה את מסלול ההמראה ב
E.Z פורסם אוקטובר 12, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2003 כדאי שתכנס להדרכה של פלייט סימולטור על מנת לילמוד את הדברים לעומקם מאחורי כל אחת מהשאלות עומד מושג הוא נושא שהכרחי לטייס איירליינס. זה לא חוכמה לדעת רק את התשובות או לנחש לדוגמא VASI אתה צריך להשתמש בו זה בצורה מסויימת עושה לך בנחיתה את החיים הרבה יותר קלים תתחילו להפנים ולילמוד דברים במקום סתם שלאוף לעבור בחינות כדי לקבל איזו דרגה X ושעות Y.. אחרת זה הורס את כל הפרנציפ של התחביב הזה.
Omer k פורסם אוקטובר 12, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2003 אתה מקפל גלגלים כשאתה משיג קצב טיפוס חיובי! זה לא משנה עם עברת את המסלול או לא
E.Z פורסם אוקטובר 12, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2003 אתה מקפל גלגלים כשאתה משיג קצב טיפוס חיובי!זה לא משנה עם עברת את המסלול או לא לא תכלס שאתה מרים אף אין לך ראיה ולא תוכל כל כך לראות מתי המסלול נגמר מכניסים את הגלגלים כמה שיותר מהר על מנת להיפטר מהגרר שהם יוצרים וגם לאפשר למטוס לנסוק במהירות עם כמה שפחות התנגדות כאשר בעצם הקצב החיובי זה בעצם מקדם הבטיחות של העניין.
Omer k פורסם אוקטובר 12, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2003 אתה מקפל גלגלים שאתה בטוח שהמטוס יכול לעלות והוא לא ירד כשאתה מגיע לטיפוס יפה ברור שכמה שיותר מהר
Barak פורסם אוקטובר 12, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2003 היי שימו לב בעיקר אלעד... אין דבר כזה להכניס את הגלגלים כמה שיותר מהר ואם אתה עדיין על הקרקע ?!?! באמיתי יש קצין ראשון ליד הקברניט, ברגע שהוא אומר POSITIVE RATE כלומר קצב חיובי עונה השני GEAR UP ובזה נגמר הסיפור..(נדה לי שהתפקידים הפוכים :wink: ) אני יכול "להעשיר" את ידיעתכם שבימים חמים מאוד המטוסים נוהגים להשאיר את הגלגלים בחוץ בערך חצי דקה לאחר הניתוק על מנת לקרר אותם, אם הגלגלים הרותחים יכנסו פנימה בטמפ' חמה מדי עלול המטוס פשוט להתפוצץ.. חג שמח, ברק
Barak פורסם אוקטובר 12, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2003 ואני רוצה להוסיף שמי שעשה את המבחנים באיבאו ידע את כל השאלות הללו ללא בעיה.. מומלץ גם לעשות את השעורים הניתנים בסימולטור זה פשוט מתנה שחבר'ה חדשים לא יודעים להעריך..וחבל ברק
E.Z פורסם אוקטובר 12, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2003 נו באמת ברור של הקרקע אין לאף אחד שאיפה להכניס את הגלגלים ועקרונית גם אי אפשר בגלל שיש מיקרוסוויצ'ים שמונעים זאת לבון אולי יכול לפרט על זה המטרה להיפטר מהם כמה שיותר מהר זאת מהסיבה שזה פשוט גרר עצבני למטוס וזה משפיע חזק בעיקר על הטיפוס והמהירות של המטוס בטח כאשר הוא מפוצץ בדלק ומטען בגלל זה גם טייסים לפעמים פותחים גלגלים צמוד לנגיעה. לגבי הלגלים שנשארים בחוץ לקירור אני בספק דקה וחצי זה כמעט עד קו החוף בנוהל דינה לא נראה לי ש- 747 ישאר איתם גם בחמסין בארץ שגם ככה הוא בקושי מטפס. התא שהגלגים נמצאים מבודד משאר המטוס שמדוחס ואין שום סיבה שהוא יתפוצץ בטח לא מהגלגלים שלא מדליקים שום דבר. בכל מקרה לא עקרוני כל הדיון הזה, לגבי הבחינות של IVAO זה לא משנה אם זה שם או ב -IAL אנשים צריכים לדעת את הדברים לעומק השאלות ב- IAL עניניות ומכילות דברםיח בסיסיים ביותר שכל חבר ב- VATIL שטס ב- VATSIM חייב לדעת אותם ולא רק כדי לעבור את הבחינה אלא כדי להשתמש בזה ומי שלא יודע את זה שיקח הפסקה מהטיסות ויתחיל לילמוד אותם בעזרת הסימולטור אלה פשוט דברים שאי אפשר בלעדיהם ואם אין עזרה מספיקה בסימולטור ל- IAL יש מחלקת הדרכה וגם ל- VATIL לא חסר למי לפנות העיקר שבסוף תדעו מה לעשות עם מה שלמדתם לא רק כדי לעבור בחינה.
TDK פורסם אוקטובר 12, 2003 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 12, 2003 בחנייה בבן גוריון, כל תחנות הפיקוח בשדה התעופה זמינות, לאיזו מהן תפנה תחילה בטיסת IFR מסחרית?
TDK פורסם אוקטובר 12, 2003 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 12, 2003 וגם עוד דבר אני לא עושה את זה בישביל להיתקבל אלה לליומוד
Barak פורסם אוקטובר 12, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2003 ל-TDK התחנה הראשונה אליה תפנה אם כל העמדות מחוברות היא הקלירנס דליברי ממנה תקבל את המירשה ואח"כ תעבור לקרקע להוראות דחיפה והנעה. אלעד, מסכים איתך 100%...אני למדתי את הרוב המכריע ממה שאני יודע בסימולטור או מעצמי ככה סתם מתרגולים.. ברק
Oren Geva פורסם אוקטובר 12, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2003 וגם עוד דבר אני לא עושה את זה בישביל להיתקבל אלה לליומוד בכל מקרה להתקבל אתה תתקבל. הדרישה לעבור את המבחן נדרשת רק אם הגעת למס' השעות הדרוש על מנת לעלות דרגה ותהקדם למטוסים גדולים ומורכבים יותר. אתה מוזמן לפנות אלי בכל שאלה במייל או במסנג'ר המופיעים כאן בפורום.
Ilan Jonas פורסם אוקטובר 12, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2003 מטוסים משאירים את הגלגלים בחוץ לקירור גם חמש ועשר דקות כשממש חם והם חנו הרבה זמן (בעיקר בעובדה ואילת).