עבור לתוכן
Liaz Kamper

קלים בלילה וחיל האויר הוירטואלי במבצע כיבוי משולב רב-משימתי

Recommended Posts

פורסם

במסגרת המאמץ לאפשר לחברי VATIL לשחזר את מבצע הכיבוי האוירי אדיר המימדים של הכרמל,

הגענו יחד עם חיל הוירטואלי VIAF לנוסחא מוצלחת אף יותר מהתכנון המקורי.

הנוסחא היא פרי עבודת ארגון מדהימה של מפקד VIAF אוהד שלו ודוד בן דוד VATIL5.

האירוע יתקיים במוצש 8 בינואר בשעה 20:30. השתתפות באירוע מחייבת הרשמה

עד ליום שישי 31 בדצמבר. הפרטים הנדרשים להרשמה מצויינים למטה.

מבצע הכיבוי יהיה מורכב ממבנים משימתיים של כלי-טיס מסוגים שונים, כאשר מוביל כל מבנה יהיה

טייס VIAF והאחרים יהיו חברי VATIL אחרים. מובילי המבנים ישלטו ממרכז שליטה או דרך הבקרה,

באופן שייקבע בהמשך. ברור, שהן המובילים והן חברי המבנה האחרים נדרשים ליכולת שליטה טובה בכלי הטיס

והכרה טובה של שטח הכיבוי. לשם הבהרה, מדובר במבנה טורי מרווח ופשוט לביצוע. אף מבנה לא יידרש

לפעלול אוירובטי מעל עוספייה.

כלי הטיס שישתתפו מחולקים לקטגוריות הבאות:

1. מטוסי כיבוי קלים (כגון מטוסי ריסוס)

2. מטוסי כיבוי בינוניים (כגון CANADAIR CL-415 "היווניים")

3. מסוקי כיבוי - יש ברשותי מספר מודלים חינמיים טובים מאד. אשמח לתת למעוניין.

4. מטוסי כיבוי כבדים - לא ברור אם אכן נוכל לשתף אותם, אבל אם מועדון 747 מעוניין להטיס סופרטנקרים, תודיעו לי ונשבור את הראש.

אודות מרחב הכיבוי המיועד תוכלו למצוא בפוסט הזה:

viewtopic.php?f=1&t=34930

מוקדי האש עצמם וקוי העצירה ינתנו למובילים סמוך להמראה או באוויר, ולא מראש כפי שמופיע בפוסט.

מפת שליטה תפורסם בהמשך.

מבצע הכיבוי הוא הזדמנות נדירה עבור חברי VATIL, טייסים ובקרים, להתנסות במבצע משולב מרובה

תנועה במרחב מצומצם, טיסות מבנה וטיסה נמוכה.

מספר הטייסים המשתתפים מוגבל על-ידי מספר מובילי המבנה מחיל האויר הוירטואלי, אז כל הקודם זוכה.

כל המעוניין להשתתף, נא להשאיר הודעה כאן או לשלוח לי ה"פ.

ההודעה תכלול:שם מלא, מספר חבר VATSIM , קטגורית כלי הטיס אותו תרצו להטיס על פי הפירוט המופיע למעלה,

והסימולטור בו אתם מתכוונים לבצע את הטיסה.

על מנת ליצור מבצע מוצלח אנחנו זקוקים לעזרתם של בוני סינרים, אנא צרו איתנו קשר.

בנוסף, אם מישהו מעוניין לעזור לי ולליאור במשימת הארגון, אנא יידעו אותי. יש מה לעשות.

מקווה לראות את כולכם.

פורסם

4. מטוסי כיבוי כבדים - לא ברור אם אכן נוכל לשתף אותם, אבל אם מועדון 747 מעוניין להטיס סופרטנקרים, תודיעו לי ונשבור את הראש."

שם:נוי פרחי

מספר:1052945

סוג מטוס:744 - סופרטנקר.

(100% משתתף)

פורסם

עבודה יפה ליעז,

אור - בקשר לחיל ולציוותים למבנים נארגן את זה בתוכנו כמו שאנחנו יודעים, פ"מים והכל - השרשור הזה מכוון לטייסים שלא חברים בחיל כדי שיוכלו להכיר ולהירשם.

פורסם

אתה רואה ליעז, הכל אפשרי אם רק רוצים.

קצת סבלנות וזה מסתדר בסוף.

כל הכבוד על הארגון ובהצלחה :)

פורסם
אתה רואה ליעז, הכל אפשרי אם רק רוצים.

קצת סבלנות וזה מסתדר בסוף.

כל הכבוד על הארגון ובהצלחה :)

רן, זה בסדר, גם בתסרוקת אני "סקפטי" :) .

אני שוב מודה על תמיכת אנשי החטיבה הוותיקים שכבר ניהלו מערכה אחת או שתיים מול טחנות הרוח של VATSIM,

וניצחו.

פורסם

בהצלחה!

אני כבר ביצעתי את זה בזמן אמת בשריפה בניצוחו של איציק בקשי.המראתי מבן גוריון 4X-989 סופרטנקר לפי מסלול : NAT J15 ATLIT GALIM שם קיבלתי אישור לרדת בגובה לפי החלטתי והתחלתי לרסס את החומר בגובה נמוך מאוד של כ200 רגל מעל הרי הכרמל וצריך מאוד להזהר לא להתרסק על הפסגות.אז אני כמובן אצטרף.

בוקי זאב-4X-MJB

907362

פורסם

בוקי, האישור שניתן לך במשמרת שלי היה לריתוקים מעל האזור כמו בכל הטיסות שאתה מבקש ממני לאחרונה.

חל איסור לבצע כזו טיסה בלי שאתה חלק מארגון וירטואלי צבאי, ואם הודעת לי בקשר על כך ולא שמתי לב אז זו גם טעות שלי וההיתי צריך למנוע זאת ממך.

בקיצור, זה אסור ואנחנו לא סתם פה משקיעים זמן כדי לאפשר לחברים לבצע זאת בצורה חוקית.

שים לב להבא בבקשה.

פורסם

אני מאד מודה למי שנרשם עד עכשיו כאן ובהודעות פרטיות. הענות יפה מאד בזמן כל כך קצר.

אני מתנצל, אבל אני צריך גם את הסימולטור בו תבצעו את הטיסה, על מנת שלפחות המבנה

יוכל לטוס לפי אותם מאפיינים.

תערכו בבקשה את ההודעות או תשלחו חדשות.

תודה רבה

פורסם

אני ובוקי כבר תרגלנו בעבר טיסה במבנה עם ה744,אז אם צריך אותנו גם בשביל תדלוק של מטוסי קרב אנחנו פה.

אני לא רואה שתיהיה בעיה לגבי טיסה בגובה נמוך כמה שמותר כמובן.

בכל זאת אנחנו מתאמנים כבר הרבה מאוד זמן.

כל מה שתגידו לנו לעשות אנחנו יכולים... טיסה בגובה נמוך,מבנה,להוביל מבנה של מטוסי קרב,תדלוק (לא שזה בעיה בשביל מי שמטיס את המטוס המתדלק לדוגמא 744) ועוד...

פורסם

כל הכבוד ליעז וצוות חה"א

אני שמח לשמוע שבסוף זה יוצא לפועל

וכמובן אשמח מאד להשתתף עד כמה שאבא לילדה בת שבועיים יכול להתחייב לשעתיים מול המחשב בערב (או בקיצור אני מאד מקווה שאצליח להגיע)

מספר הואטסים שלי 1057951

אני טס ב FSX ומבחינת כלי טייס אני אוכל להטיס TURBOTHRUSH או כל מטוס ריסוס/כיבוי קל אחר

בעדיפות שנייה מסוק כיבוי בל 212 (יש ברשותי דגם חינמי הכולל הדמייה של מילוי מים והטלת מטען מי שמעוניין מוזמן לפנות בפרטי)

שיהיה בהצלחה ותודה רבה על הארגון

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה אני בטוח מגיע אני יטיס מטוס ריסוס קל

שלומי נצחון מספר ואטסים 1044572 fs2004

שבוע טוב

פורסם
אני אשתדל לארגן לכם איזה BGL עם אפקטים של שריפה

הי אם אתה רוצה עזרה בזה יש לי משימה לFSX של כיבוי שריפה עם מסוק וזה מתוכנת ככה שכאשר אתה טס מעל האש ולוחץ על SHIFT D המסוק זורק מטען של מים ומכבה את האש ומשאיר שטח "שרוף" ומעשן

אם תרצה אולי תוכל "להנדס לאחור" את הדבר הזה ולבדוק את הקבצים ולמצוא דברים שיעזרו

אשמח לעזור כמה שאוכל

פורסם

הי אם אתה רוצה עזרה בזה יש לי משימה לFSX של כיבוי שריפה עם מסוק וזה מתוכנת ככה שכאשר אתה טס מעל האש ולוחץ על SHIFT D המסוק זורק מטען של מים ומכבה את האש ומשאיר שטח "שרוף" ומעשן

אם תרצה אולי תוכל "להנדס לאחור" את הדבר הזה ולבדוק את הקבצים ולמצוא דברים שיעזרו

אשמח לעזור כמה שאוכל

המשימה של ה-GRAND TETONS?

פורסם

אשמח לעזור כמה שאוכל

היי אדם, מבחינת משימה זה קצת בעיה, אין אפשרות לעשות טיסה ברשת ולראות מטוסים אחרים מכבים אש (רק עם התוכנה ההיא שעומר פעם התחיל לכתוב עם אוהד מהפסטיעיט שלא הגיע לבשלות אף פעם)

אני גם לא הולך לרדת לרמת הקוד משימה כי זה לוקח הרבה זמן ואין לי ממש סבלנות לזה. בסה"כ אני שם אפקט של אש שתדלוק תמיד באזור.

ליער השרוף נשקול הוצאת עדכון בהמשך.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...