עבור לתוכן
OmriSoudry

אירוע "עיט תעופה": סיכום האירוע + השרת חזר לפעול

Recommended Posts

פורסם

יש בעיה קטנה בטיסות דרומה כי איפה שמפסיק הסינרי של ת"א אז כביש 4 נעשה מוזר וכל החלק שבין אשדוד לב"ש הישובים לא מציאותיים.....

לדעתי כדאי שתפרסמו כאן הסבר מדוייק לטיסה מצומת כנות עד ב"ש כי זה לא יהיה ממש CVFR

פורסם
יש בעיה קטנה בטיסות דרומה כי איפה שמפסיק הסינרי של ת"א אז כביש 4 נעשה מוזר וכל החלק שבין אשדוד לב"ש הישובים לא מציאותיים.....

לדעתי כדאי שתפרסמו כאן הסבר מדוייק לטיסה מצומת כנות עד ב"ש כי זה לא יהיה ממש CVFR

תעשה לנו תיקון קטן?

פורסם

עידו,

אין לך את הסנרי של הנגב?

ואם יש לך אז תוריד מאתר החטיבה את הסקרינשוטס שיצרתי ותראה שיחד עם מפת CVFR דרום

תוכל לזהות כל נקודה.

פורסם
איתי, שים לב, הוחלף המסלול!

שימו לב! ההודעה הראשית ערוכה!

תודה.

אני כתבתי את ההודעה עוד לפני שההודעה נערכה.

אבל חבל שהנתיב הוחלף... אהבתי את הנתיב הראשון מאוד.

פורסם
חגי אתה צוחק עלי נכון?

תגיד לי שאתה צוחק !!!

בבקשה!!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol:

חחח חגי, עידו הוא זה שעשה את הסינרי של הנגב ואתה שואל אם יש לו את הסינרי הזה? :lol:

פורסם

אני יודע, ובדיוק בגלל זה יהיו זמני המראות לטייסים שנרשמים כך שמי שרוצה להמריא מאוחר יותר יכול לבקש ממני ואני אשים אותו מאוחר יותר (אחרי 20:30).

פורסם

שלום לכולם!

אני חושב שלא אחרוג מסמכותי בכך שאזכיר מס' כללים והמלצות לכל מי שישתתף באירוע ביום שבת הקרוב.

הכללים הם:

1. להכין את הדפיות של נתב"ג ור"פ.

2. אין להתפרץ לקשר. אם יהיה עומס, תצטרכו להמתין קצת עם הדיווח. לא נורא.

3. במידה ויהיה טייס זר על הערוץ, יש לעבור לאנגלית.

4. במידה ונתקלתם בבעית ניווט, בקשו עזרה מפקח, אשר יפנה אותכם אם צריך לאחד הטייסים אשר מכירים את הנתיב יותר טוב.

5. בטיסות הראיה, אחריות על ההפרדה האופקית ואנכית היא על הטייס.

המלצות הן:

1. למי שלא מכיר את נתיב, ההמלצה היא לטוס אותו אופליין.

2. להוריד את הסינרי של ר"פ, צפון הארץ ו SRTM של ישראל.

אני מאחל לכל המשתתפים באירוע טיסה נעימה ונחיתה רכה :!:

פורסם

שכחתי לציין בהודעה המקורית, אבל שימו לב:

* ככל שנרשמים מוקדם יותר, כך יוצאים מוקדם יותר באירוע (פרט לאנשים שפנו אליי בפרטי)

* ההרשמה תיסגר ביום שישי הזה בשעה 15:00

* המערכת מקבלת גם קריאה לשימוש באירוע ולא מקבלת 2 קריאות זהות, כך שמהרו להירשם עם הקריאה שלכם כדי שלא יתפסו לכם.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...