עבור לתוכן
OmriSoudry

אירוע "עיט תעופה": סיכום האירוע + השרת חזר לפעול

Recommended Posts

פורסם

לצוות עיט אני מסיר את הכובע עקבתי מהמכ"ם אחרי הארוע שלכם באמת כל הכבוד מזמן לא ראינו ארוע מהסוג הזה של חברה וירטואלית.

וכמו כן מגיע לכם התנצלות מימני על זה שכמה ימים אתם מנדנדים לי שאני אפקח אבל מה לעשות היו לי התחייבויות קודמות. היתי אמור לפתוח את תל אביב אבל גם זה לא יצא מקווה בהזדמנות הבאה.

פורסם

כל הכבוד לעיט תעופה על היוזמה והארגון, לטייסים על ההשתתפות ולפקחים על העבודה המצויינת.

אני מאחל לכם בהצלחה ושתמשיכו לארגן אירועים כאלה בעתיד , ומקווה להשתתף בפעם הבאה.

פורסם

תודה לכולם! לשיר, לאפיק, לאביב לאיציק - ולכל מי שעזר לנו להרים את האירוע (גם אם לא הרבה עזרה..). השרתים שלנו כרגע חזרו לפעול! אתם מוזמנים לגלוש לאתר:

www.ait-air.co.nr

תצפו לעוד הפתעות, חידושים ואירועים נוספים בקרוב :wink:

פורסם

Thought I had during and after the event:

Fly a combination of IFR and VFR routes, from different airports, different routings with T/G enroute at midway airports, so you get spread traffic and not a long column in which some have to slow down to 80Kt to maintain spacing.

Example: from LLBG to LLIB, first one flies VFR to LLHA for T/G then LLIB, next one IFR with intermediate LLRD GCA T/G, 3rd VFR with enroute PIK T/G.

At the same time, some will depart LLIB, first with intermediate T/G in LLHA then back IFR to LLBG, next VFR with an intemediate LLMG T/G, etc

...

Just my 2 cents' worth

חשבנו על זה.

צפו למשהו בסגנון בקרוב 8)

פורסם

עופר, המטרה באירועים האלה היא לטוס יחד.. אם אנשים יטוסו בכל מיני מקומות שונים, זה לא יהיה כל כך כיף...ובדיוק בשביל זה אנחנו מפתחים כרגע את האירוע הבא שלנו - משהו שאני חושב לא עשו עוד בואטסים בחיים, לפחות לא בVATIL... :P

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...