Lior Avinoam פורסם דצמבר 21, 2010 דיווח פורסם דצמבר 21, 2010 ערב טוב! לאחרונה שמעתי שיש ביקוש לטיסה במציאות ורובם חברי ואטיל. ברצוני לארגן טיסה לכמה חברי חטיבה, בשביל לארגן את הטיסה אני צריך את עזרתכם. 1) יש לי שני אפשרויות לטיסה, האחת היא לבקש מכמה חברי חטיבה בעלי רשיון במציאות שיכולים להעלות אותנו לטיסה של כשעה , מהרצליה לחיפה וחזרה. אפשרות שניה היא לארגן קבוצה וללכת למונאייר ולבדוק כמה תעלה לנו טיסה קבוצתית לשעה מהרצליה לחיפה וחזרה למס' חברי חטיבה. מה אתם הייתם מעדפים? 2)מי מכם יכול להגיע בכללי, אני לא מדבר על תאריך מסויים. כמה יכולים להגיע לטיסה? שלב שלישי שאני כבר יסדר, נקבע תאריך לטיסה, נקבע עם טייסים פרטיים מואטיל או עם מונאייר(פרטיים - בחינם[מי שיכול] מונאייר- בתשלום) את התאריך. עכשיו, תורכם להגיב, מקווה שהטיסה תצא לפועל, ותודה מראש לאלו שיגיעו ולטייסים שיוכלו להעלות איתם עוד כ3 אנשים במטוס. ערב טוב לכולם! עריכה*: יש להזכיר שהטיסה אינה קשורה לואטיל, הטיסה היא סגורה רק לחברי ואטיל לא יותר מזה.
Hananv פורסם דצמבר 21, 2010 דיווח פורסם דצמבר 21, 2010 אני אוכל להגיע ומאוד אשמח. אגב, תבדוק את האפשרות של שדה דב בנוסף כיוון שלהרצליה באופן פרטי מאוד קשה להגיע, אני לא מוצא לשם תחבורה ציבורית ואני הולך ברגל סביבות 45 דק' מהרכבת..
Lior Avinoam פורסם דצמבר 21, 2010 מחבר דיווח פורסם דצמבר 21, 2010 חנן, שדה דב קצת בעייתי אבל אתה יכול לנסות לתפוס טרמפ עם מישהו לשדה
Hananv פורסם דצמבר 21, 2010 דיווח פורסם דצמבר 21, 2010 הוא לא קצת בעייתי הוא הרבה XD אין לי בעיה ללכת ברגל אבל שדה דב יותר נגיש ואם יבואו הרבה שיכולים להסתבך אולי הוא יהיה עדיף.. אגב אם זה יצא על חופש בשעות הבוקר הפעילות נמוכה יותר בשדה דב כיוון שהרבה טייסים פרטיים עובדים וכך גם מתלמדים שלומדים שם, אז יש רק תנועה צבאית שהיא לא הכי רבה ותנועה אזרחי של חברות תעופה כמו ארקיע אבל התדירות שלהם בבוקר נמוכה יותר גם..
Lior Avinoam פורסם דצמבר 21, 2010 מחבר דיווח פורסם דצמבר 21, 2010 חנן, מהרצליה עדיף כיוון ששם נמצאים המטוסים של מונאייר שעליהם כניראה נטוס(גם אם זה טייס פרטי וגם אם זה מונאייר)
Tomer Oszlak פורסם דצמבר 21, 2010 דיווח פורסם דצמבר 21, 2010 אסור לטייסים בעלי רישיון פרטי להטיס אתכם זה חלק מהרישיון(אלא אם כן יש להם רישיון מסחרי)
Hananv פורסם דצמבר 21, 2010 דיווח פורסם דצמבר 21, 2010 הא אוקי אין בעיה =] אז נחכה לעוד מתעניינים.. תומר, עד כמה שזכור לי לפרטי מותר להטיס נוסעים ללא תשלום, ז'א הוא יוכל לקחת 2\4 במטוס (בהתאם למטוס) אבל לא לקחת על זה כסף.. (אל תתפוס אותי על מילה אבל זה מה שזכור לי מהחוקים..)
Lior Avinoam פורסם דצמבר 21, 2010 מחבר דיווח פורסם דצמבר 21, 2010 אוקיי תיראו, אני רוצה לצמצם את זה ע"מ שהתאריך לא יגיע לשנה הבאה. נסגור את הקבוצה ל3 מטוסים, זאת אומרת אני, חנן, ועוד 7 חברי חטיבה. כל הקודם זוכה, כמו כן אני צריך 3 טייסים, שוב מודה מראש לטייסים !
mickey lip פורסם דצמבר 21, 2010 דיווח פורסם דצמבר 21, 2010 הא אוקי אין בעיה =]אז נחכה לעוד מתעניינים.. תומר, עד כמה שזכור לי לפרטי מותר להטיס נוסעים ללא תשלום, ז'א הוא יוכל לקחת 2\4 במטוס (בהתאם למטוס) אבל לא לקחת על זה כסף.. (אל תתפוס אותי על מילה אבל זה מה שזכור לי מהחוקים..) צודק. אבל אז אתה פונה לטוב ליבם וכיסם של טייסי החטיבה. עדיף שתעשו זאת בדרך מסודרת. יש לאחד מחברי החטיבה חברת תעופה , פנה אלי בפרטי ואתן לך את הטלפון שלו.
אורח Yarden Salvi פורסם דצמבר 21, 2010 דיווח פורסם דצמבר 21, 2010 ערב טוב, יוזמה יפה, אם תצא לפועל אני מניח שהרבה יקחו חלק. אני אישית רחוק מדי מהאפשרות הזאת (פיזית ). אבל דבר אחד (בעצם שניים) חשוב ביותר!! - לא משנה מי הטייס, מאיפה, בן כמה וכמה שעות יש לו באוויר, כל עוד הוא לא מסחרי אסור לו, ואני מדגיש -אסור- לו לקחת לכם כסף. הוא עובר על החוק, ובמידה ואתם משלמים לו - אתם עוברים על החוק באותו אופן. - לא פחות חשוב, אני הייתי מוודא טוב טוב שאני מכיר היטב את הטייס ושיש לו מינימום כמה מאות שעות טובות של טיסה, לפני שאני עולה לטיסה איתו. אפילו אם זה החבר הכי טוב שלכם, אם כרגע סיים קורס טיס פרטי - בפירוש לא הייתי עולה לטיסה איתו. זה דבר מסוכן, ובלי ניסיון זה הופך למסוכן פי כמה וכמה. אל תהיו פזיזים בעניין הזה, זה החיים שלכם.. ותהנו
Lior Avinoam פורסם דצמבר 21, 2010 מחבר דיווח פורסם דצמבר 21, 2010 ירדן, אתה צודק. אסור לו לקחת כסף. דבר שני אנחנו ניקח טייסים מפה, כמובן מי שיוכל וירצה ובכל זאת נבדוק את הניסיון של הטייס.
mickey lip פורסם דצמבר 21, 2010 דיווח פורסם דצמבר 21, 2010 ירדן אותי מפחידים יותר כל החוכמולוגים עם אלפי שעות הטיסה שלהם . הם לא עושים כבר בד"ח, ומרגישים שהם יודעים הכל, הבטחון העצמי מופרז, ובטוחים שהשמש זורחת להם מהישבן.....( אפילו אצלנו יש כמה דוגמאות לכאלה....) יותר בטוח לטוס עם טייס "טרי " יחסית, מרוב שהבצים עדיין רועדות לו, הוא בודק ומקפיד על הכל לפי הספר..... נכון, ניסיון זה דבר שנרכש, אין ספק, אבל זה לא הכל ולא תמיד מספיק.....
Lior Avinoam פורסם דצמבר 21, 2010 מחבר דיווח פורסם דצמבר 21, 2010 אוקיי מיקי, אתה גם בהחלט צודק. אני מכיר טייס שיסכים לעלות לאוויר עם עוד 3, כרגע מילאנו מטוס, אני חנן וולדי. אני צריך לפחות עוד מטוס אחד וטייס(3 נוסעים וטייס) אז כניראה שניצא עם 2 מטוסים אם לא תהיה הענות עד סוף היום.
Or Bahtari פורסם דצמבר 21, 2010 דיווח פורסם דצמבר 21, 2010 לדעתי יותר עדיף לארגן את הטיסה עם חברת תעופה מסודרת בתשלום כאשר כל המשתתפים יתחלקו בתשלום וכך חוסכים בעצם את הרדיפה אחר טייסים בחטיבה ודברים נוספים מהסוג הזה. תלוי עד כמה רוצים להשקיע בטיסה :wink: . בכל מקרה אני לא אוכל להגיע,יש כבר טיסה באופק
Lior Avinoam פורסם דצמבר 21, 2010 מחבר דיווח פורסם דצמבר 21, 2010 אוקיי, אם יש לנו ארבעה וטייס, אני יוציא שני מטוסים עד סוף היום. מטוס 1 - אני, רועי יעקובוביץ' והטייס מטוס 2 - חנן ווינר, ולאדי יגרוקין והטייס השני אז יש לנו שני מטוסים עם שני נוסעים וטייס בכל אחד, חסר לי טייס שיוכל להעלות אותנו וכמובן להחזיר להרצליה
4X-GTE פורסם דצמבר 21, 2010 דיווח פורסם דצמבר 21, 2010 יכול להיות שאני אגיע (תלוי בתאריך ובמחיר). מה גם שההורים שלי לא בטוח ירשו לי לבוא, כמו שירדן ומיקי אמרו- זה לא סתם עניין קטן. נראה לי שצריך עוד קצת פרטים עד שאני אוכל לאשר סופית הגעה, בעקרון יש תקווה
Lior Avinoam פורסם דצמבר 21, 2010 מחבר דיווח פורסם דצמבר 21, 2010 גיא קצת מפחיד אה? חח עליתי לטיסה במציאות לא מזמן ואני יכול להגיד לך מה הרמה של הטייס רק לפי הבדיקות שהוא עושה לפני הטיסה.. בכ"מ החלטה של ההורים שלך..
Or Bahtari פורסם דצמבר 21, 2010 דיווח פורסם דצמבר 21, 2010 ליאור, 1.לא התייחסת להודעה הקודמת שלי,לדעתי שווה לשקול את מה שכתבתי. 2.שים לב שגם יש פה עניין עם מי שהוא לא בן 16 אשר מחויב בתעודה זהות,תבדוק את העניין הזה.
Lior Avinoam פורסם דצמבר 21, 2010 מחבר דיווח פורסם דצמבר 21, 2010 אור שמתי לב להודעה לאחר שכתבתי את התגובה, יש לי טייס אחד בטוח וטייס אחד בהמתנה אז אין צורך לקחת בכח טייסים לטיסה. לגבי 2 דבר איתי בTS לא כ"כ הבנתי
Or Bahtari פורסם דצמבר 21, 2010 דיווח פורסם דצמבר 21, 2010 הכוונה הייתה שבכניסה לשדה המאבטחים מחייבים בהצגה של תעודת זהות שמקבלים בגיל 16 ולא כולם כאן בגיל הזה.
Hananv פורסם דצמבר 21, 2010 דיווח פורסם דצמבר 21, 2010 אגב הטייס שיש לך יקח כסף או לא? ועל איזה מטוס יש טייס? ואני לא מכיר את ההליכים של הרצליה, אבל אם יש אישור מיוחד ומוצדק אז מכניסים לדעתי בלי שיש 16..
Lior Avinoam פורסם דצמבר 21, 2010 מחבר דיווח פורסם דצמבר 21, 2010 אני נכנס לשדה עם ההורים שלי, לא לבד. אני מאמין שככה גם כולם יגיעו