עבור לתוכן
Lior Avinoam

הרצליה לחיפה וחזרה. אירגון טיסה במציאות

Recommended Posts

פורסם

ערב טוב!

לאחרונה שמעתי שיש ביקוש לטיסה במציאות ורובם חברי ואטיל.

ברצוני לארגן טיסה לכמה חברי חטיבה, בשביל לארגן את הטיסה אני צריך את עזרתכם.

1) יש לי שני אפשרויות לטיסה, האחת היא לבקש מכמה חברי חטיבה בעלי רשיון במציאות שיכולים להעלות אותנו לטיסה של כשעה , מהרצליה לחיפה וחזרה. אפשרות שניה היא לארגן קבוצה וללכת למונאייר ולבדוק כמה תעלה לנו טיסה קבוצתית לשעה מהרצליה לחיפה וחזרה למס' חברי חטיבה.

מה אתם הייתם מעדפים?

2)מי מכם יכול להגיע בכללי, אני לא מדבר על תאריך מסויים. כמה יכולים להגיע לטיסה?

שלב שלישי שאני כבר יסדר, נקבע תאריך לטיסה, נקבע עם טייסים פרטיים מואטיל או עם מונאייר(פרטיים - בחינם[מי שיכול] מונאייר- בתשלום) את התאריך.

עכשיו, תורכם להגיב, מקווה שהטיסה תצא לפועל, ותודה מראש לאלו שיגיעו ולטייסים שיוכלו להעלות איתם עוד כ3 אנשים במטוס.

ערב טוב לכולם!

עריכה*: יש להזכיר שהטיסה אינה קשורה לואטיל, הטיסה היא סגורה רק לחברי ואטיל לא יותר מזה.

פורסם

אני אוכל להגיע ומאוד אשמח.

אגב, תבדוק את האפשרות של שדה דב בנוסף כיוון שלהרצליה באופן פרטי מאוד קשה להגיע, אני לא מוצא לשם תחבורה ציבורית ואני הולך ברגל סביבות 45 דק' מהרכבת..

פורסם

הוא לא קצת בעייתי הוא הרבה XD

אין לי בעיה ללכת ברגל אבל שדה דב יותר נגיש ואם יבואו הרבה שיכולים להסתבך אולי הוא יהיה עדיף..

אגב אם זה יצא על חופש בשעות הבוקר הפעילות נמוכה יותר בשדה דב כיוון שהרבה טייסים פרטיים עובדים וכך גם מתלמדים שלומדים שם, אז יש רק תנועה צבאית שהיא לא הכי רבה ותנועה אזרחי של חברות תעופה כמו ארקיע אבל התדירות שלהם בבוקר נמוכה יותר גם..

פורסם

הא אוקי אין בעיה =]

אז נחכה לעוד מתעניינים..

תומר, עד כמה שזכור לי לפרטי מותר להטיס נוסעים ללא תשלום, ז'א הוא יוכל לקחת 2\4 במטוס (בהתאם למטוס) אבל לא לקחת על זה כסף..

(אל תתפוס אותי על מילה אבל זה מה שזכור לי מהחוקים..)

פורסם

אוקיי תיראו, אני רוצה לצמצם את זה ע"מ שהתאריך לא יגיע לשנה הבאה.

נסגור את הקבוצה ל3 מטוסים, זאת אומרת אני, חנן, ועוד 7 חברי חטיבה.

כל הקודם זוכה, כמו כן אני צריך 3 טייסים, שוב מודה מראש לטייסים :)!

פורסם
הא אוקי אין בעיה =]

אז נחכה לעוד מתעניינים..

תומר, עד כמה שזכור לי לפרטי מותר להטיס נוסעים ללא תשלום, ז'א הוא יוכל לקחת 2\4 במטוס (בהתאם למטוס) אבל לא לקחת על זה כסף..

(אל תתפוס אותי על מילה אבל זה מה שזכור לי מהחוקים..)

צודק.

אבל אז אתה פונה לטוב ליבם וכיסם של טייסי החטיבה.

עדיף שתעשו זאת בדרך מסודרת.

יש לאחד מחברי החטיבה חברת תעופה , פנה אלי בפרטי ואתן לך את הטלפון שלו.

אורח Yarden Salvi
פורסם

ערב טוב,

יוזמה יפה, אם תצא לפועל אני מניח שהרבה יקחו חלק.

אני אישית רחוק מדי מהאפשרות הזאת (פיזית :) ).

אבל דבר אחד (בעצם שניים) חשוב ביותר!!

- לא משנה מי הטייס, מאיפה, בן כמה וכמה שעות יש לו באוויר, כל עוד הוא לא מסחרי אסור לו, ואני מדגיש -אסור- לו לקחת לכם כסף.

הוא עובר על החוק, ובמידה ואתם משלמים לו - אתם עוברים על החוק באותו אופן.

- לא פחות חשוב, אני הייתי מוודא טוב טוב שאני מכיר היטב את הטייס ושיש לו מינימום כמה מאות שעות טובות של טיסה,

לפני שאני עולה לטיסה איתו.

אפילו אם זה החבר הכי טוב שלכם, אם כרגע סיים קורס טיס פרטי - בפירוש לא הייתי עולה לטיסה איתו.

זה דבר מסוכן, ובלי ניסיון זה הופך למסוכן פי כמה וכמה.

אל תהיו פזיזים בעניין הזה, זה החיים שלכם..

ותהנו :)

פורסם

ירדן

אותי מפחידים יותר כל החוכמולוגים עם אלפי שעות הטיסה שלהם .

הם לא עושים כבר בד"ח, ומרגישים שהם יודעים הכל, הבטחון העצמי מופרז, ובטוחים שהשמש זורחת להם מהישבן.....( אפילו אצלנו יש כמה דוגמאות לכאלה....)

יותר בטוח לטוס עם טייס "טרי " יחסית, מרוב שהבצים עדיין רועדות לו, הוא בודק ומקפיד על הכל לפי הספר.....

נכון, ניסיון זה דבר שנרכש, אין ספק, אבל זה לא הכל ולא תמיד מספיק.....

פורסם

אוקיי מיקי, אתה גם בהחלט צודק.

אני מכיר טייס שיסכים לעלות לאוויר עם עוד 3, כרגע מילאנו מטוס, אני חנן וולדי.

אני צריך לפחות עוד מטוס אחד וטייס(3 נוסעים וטייס)

אז כניראה שניצא עם 2 מטוסים אם לא תהיה הענות עד סוף היום.

פורסם

לדעתי יותר עדיף לארגן את הטיסה עם חברת תעופה מסודרת בתשלום כאשר כל המשתתפים יתחלקו בתשלום וכך חוסכים בעצם את הרדיפה אחר טייסים בחטיבה ודברים נוספים מהסוג הזה.

תלוי עד כמה רוצים להשקיע בטיסה :wink: .

בכל מקרה אני לא אוכל להגיע,יש כבר טיסה באופק :lol:

פורסם

אוקיי,

אם יש לנו ארבעה וטייס, אני יוציא שני מטוסים עד סוף היום.

מטוס 1 - אני, רועי יעקובוביץ' והטייס

מטוס 2 - חנן ווינר, ולאדי יגרוקין והטייס השני

אז יש לנו שני מטוסים עם שני נוסעים וטייס בכל אחד, חסר לי טייס שיוכל להעלות אותנו וכמובן להחזיר להרצליה :)

פורסם

יכול להיות שאני אגיע (תלוי בתאריך ובמחיר).

מה גם שההורים שלי לא בטוח ירשו לי לבוא, כמו שירדן ומיקי אמרו- זה לא סתם עניין קטן.

נראה לי שצריך עוד קצת פרטים עד שאני אוכל לאשר סופית הגעה, בעקרון יש תקווה :)

פורסם

גיא קצת מפחיד אה?

חח עליתי לטיסה במציאות לא מזמן ואני יכול להגיד לך מה הרמה של הטייס רק לפי הבדיקות שהוא עושה לפני הטיסה..

בכ"מ החלטה של ההורים שלך..

פורסם

ליאור,

1.לא התייחסת להודעה הקודמת שלי,לדעתי שווה לשקול את מה שכתבתי.

2.שים לב שגם יש פה עניין עם מי שהוא לא בן 16 אשר מחויב בתעודה זהות,תבדוק את העניין הזה.

פורסם

אור שמתי לב להודעה לאחר שכתבתי את התגובה, יש לי טייס אחד בטוח וטייס אחד בהמתנה אז אין צורך לקחת בכח טייסים לטיסה.

לגבי 2 דבר איתי בTS לא כ"כ הבנתי

פורסם

אגב הטייס שיש לך יקח כסף או לא? ועל איזה מטוס יש טייס?

ואני לא מכיר את ההליכים של הרצליה, אבל אם יש אישור מיוחד ומוצדק אז מכניסים לדעתי בלי שיש 16..

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...